Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

   Házimozi rádióerősítő 11.2 AVC-X6700H

   DENON

   1 399 990,00 Ft
   Adóval együtt
   Szín
   Mennyiség

   Kérhető

   27.10.2022

   Order now and get priority delivery. We will contact you to deliver the product when it is available.

   A Denon AVC-X6700H egy olyan házimozi erősítő, amelynek köszönhetően a zenehallgatás és a filmnézés élménye egy teljesen új, soha nem látott szintre kerül. A monolit felépítésű belső szerkezet garantálja számunkra a legjobb minőségű hangzást.

   Figyelem: A keresett termék jelenleg nincs készleten. Kollégáink értesítik a beérkezés dátumáról.

    

   Akár 5 év garancia ingyen!

    

   Akár ingyenes kiszállítás!

    

   45 napos ellállási lehetőség

   A legjobb házimozi élmény - 8K felbontással

   Az AVC-X6700H a legjobb házimozi élményt nyújtja 8K/60Hz és 4K/120Hz felbontásban, ami köszönhető a legújabb generációs HDMI formátumnak és aljzatoknak. Az AVC-X6700H lehetővé teszi, hogy megépíthessük a legjobb 4K és 8K házimozi rendszerünket. Élvezze a legjobb minőségű hangot, és a 2D-s vagy 3D-s képet, és legyen része a legigényesebb szórakozási lehetőségekben.

   Erőteljes 11 csatornás erősítő a legújabb házimozi-technológiákkal, fejlesztésekkel

   A különálló csatornákkal felszerelt, monolitikus felépítésű, és diszkrét, nagyáramú erősítőivel az AVC-X6700H csatornánként 205 W teljesítményt biztosít, és ezt nagy hatékonysággal teszi a lehető legnagyobb csatorna szeparáció mellett. A meghajtók alacsony impedanciája biztosítja a hangszórók széles körének kompatibilitását, stabil működését, kiegyensúlyozott, szép tónusú hangzását.

   Fejlett 8K HDMI és HDR10 videó szekció

   Minden HDMI bemenet (8 db) és minden HDMI kimenet (3 db) támogatja a HDCP 2.3 szabványt, amely lehetővé teszi, hogy korlátozások nélkül élvezhesse a másolásvédett filmes tartalmakat. Az erősítőn keresztül a megfelelő eszközökkel filmeket, tévéműsorokat nézhet és játékokat játszhat 8K Ultra HD 60Hz és 4K / 120HZ 4: 4: 4 tiszta színű részmintavételezéssel, Dolby Vision, nagy dinamikatartományú (HDR10), hibrid log-gamma (HLG) formátumban, 21: 9 videó, 3D és BT.2020 támogatással. Az eARC támogatása lehetővé teszi a 3D hang közvetlen továbbítását a TV-ből az házi mozi vevőbe egyetlen HDMI-kábelen keresztül.

   Teljes 3D audio támogatás

   Merüljön el a 3D hangban a Dolby Atmos®, a Dolby Atmos Height virtualizáció, az IMAX Enhanced és az Auro-3D segítségével. Konfigurálja Dolby Atmos 9.1.4 vagy 7.1.6 rendszerét a mennyezeti Dolby Atmos hangszórókkal a legjobb házimozi élmény érdekében. A DTS: X segítségével filmjei, játékai és zenéi valósághű hangzást kapnak, amely összehasonlíthatatlan előnyt nyújt a szokványos 5.1-es hangzással. A Dolby Atmos Height és a DTS Virtual: X virtualizációs technológiák magával ragadó hangot nyújtanak a magaslati csatornák nélkül is.

   DTS: X® Pro

   Egy jövőbeni firmware-frissítés lehetővé teszi majd, hogy a legújabb DTS 3D hangtechnológiával dekódolt anyagokat is élvezhesse otthonában. Akár 13.2 csatorna használatára is lehetőség van, ehhez mindösszesen egy sztereó erősítőre lesz szüksége, amelyet az AVC-X6700H készülékhez csatlakoztatva a további 2 csatornát biztosít.

   DTS: X® Pro

   Az AVC-X6700H az Audyssey MultEQ XT32 akusztikus mérőrendszert tartalmazza a csomagban. A mellékelt mikrofon gondosan elemzi az egyes hangszórók teljesítményét az egyes csatornák optimalizálása érdekében. Ezenkívül az * Audyssey MultEQ Editor App (angol nyelvű külön megvásárolható alkalmazás) lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy további, fejlettebb beállításokkal is operálhassanak a lehető legjobb hangminőség elérése érdekében.

   * Az alkalmazás iOS és Android rendszeren egyaránt elérhető.

   A legfontosabb jellemzők:

   • Csatornák / teljesítmény: 11.2 csatorna (13.2 csatornás feldolgozás) * / 205 W csatornánként (6 Ohm-on)
   • HDMI: 8 bemenet, 3 kimenet
   • Videó feldolgozás: HDCP 2.3 szabvány, 8K Ultra HD @ 60 HZ, 4K Ultra HD @ 120Hz, 4: 4: 4 tiszta színű részmintavétel, Dolby Vision, nagy dinamikus tartomány (HDR10), hibrid log-gamma (HLG), 21: 9 videó formátum, 3D és BT.2020
   • Optikai bemenetek: 2
   • Analóg bemenetek:6.
   • Phono bemenet: Igen
   • Hangvezérlés: Amazon Alexa, Google asszisztens, Siri
   • Multiroom: Heos
   • Audio fájlok támogatása: ALAC, FLAC és WAV akár 24 bit/192 kHz-en, DSD 2,8 / 5,6 MHz

   * A maximális 13,2 hangfeldolgozás érdekében csatlakoztasson egy külső erősítőt az AVC-X6700H készülékhez két további csatorna táplálásához, hogy élvezhesse a 13,2 házimozi beállításait.

   DENON
   AVCX6700HBKE2


   2022-10-27

   Adatlap

   Garancia
   24 hónap
   Garancia Meghosszabbítása
   36 hónap
   WiFi
   Igen
   Bluetooth
   Igen
   AirPlay 2
   Tak
   HDMI (bemenetek)
   8
   HDMI (kimenetek)
   3
   Optikai bemenetek
   1-2
   Koaxiális bemenetek
   1-2
   PHONO - lemezjátszó bemenet
   Igen
   Csatornák száma
   13.2
   Internetes rádió
   Igen
   Többcsatornás házimozi hangzás
   Auro 3D
   DTS:X
   DTS Virtual:X
   Dolby Atmos
   Dolby Surround
   IMAX Enhanced
   Wielokanałowe stereo
   Multiroom rendszer
   Igen
   USB-csatlakozó
   Igen
   Analóg bemenetek száma
   7
   Kimenő teljesítmény (RMS 6Ω)
   205 W
   Subwoofer kimenet
   Igen

   Mutass többet

   Nézze meg ezt is

   10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: