Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.
 • Új
 • Szett

Házimozi rendszer 5.0: AVR-S650H + Wilson Cinematic

339 980,00 Ft
299 999,00 Ft39 981,00 Ft megtakarítás
Adóval együtt

Elérhető

Válasszon színt a szettben

Házimozi rádióerősítő 5.2 AVR-S650H

Szín
 • Fekete

5.0 házimozi hangsugárzó szett CINEMATIC

Szín
 • Fekete
 • Walnut

Uwaga: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

 

Akár 5 év garancia ingyen!

 

Ingyenes kiszállítás!

 

elállási jog


Házimozi rádióerősítő 5.2 AVR-S650H Házimozi rádióerősítő 5.2 AVR-S650H Házimozi rádióerősítő 5.2 AVR-S650H Házimozi rádióerősítő 5.2 AVR-S650H Házimozi rádióerősítő 5.2 AVR-S650H Házimozi rádióerősítő 5.2 AVR-S650H

Szín


5.0 házimozi hangsugárzó szett CINEMATIC 5.0 házimozi hangsugárzó szett CINEMATIC 5.0 házimozi hangsugárzó szett CINEMATIC 5.0 házimozi hangsugárzó szett CINEMATIC 5.0 házimozi hangsugárzó szett CINEMATIC 5.0 házimozi hangsugárzó szett CINEMATIC 5.0 házimozi hangsugárzó szett CINEMATIC 5.0 házimozi hangsugárzó szett CINEMATIC 5.0 házimozi hangsugárzó szett CINEMATIC 5.0 házimozi hangsugárzó szett CINEMATIC 5.0 házimozi hangsugárzó szett CINEMATIC 5.0 házimozi hangsugárzó szett CINEMATIC 5.0 házimozi hangsugárzó szett CINEMATIC

Szín

Komponensek

5.2 csatornás házimozi erősítő csatornánként 135W teljesítménnyel, 4K Ultra HD képességgel, 5 db HDMI bemenettel és 1 db HDMI kimenettel. Dolby True HD, DTS-HD Master Audio, Dolby Vision™, Bluetooth®, HEOS multi room wireless zenei streaming platform és hangvezérlés támogatás.


Áttekintés

Az új Denon AVR-S650H a legmodernebb kép- és hangtechnológiákat kínálja a legjobb minőségben a kivételes otthoni szórakozás érdekében minden nap, teljes 4K támogatással, beleértve a Dolby Vision-t, a HDR-t is. Az AVR-S650H teljesen kompatibilis a legújabb 4K televíziókkal és forráseszközökkel. A beépített HEOS platform segítségével kiváló Denon hangminőségben hallgathatja a Spotify-t, a TIDAL-t, az internetes rádiókat és még sok mást. A díjnyertes Denon telepítési segédnek köszönhetően az AVR-S650H erősítő gyorsan telepíthető, és a HEOS alkalmazásnak köszönhetően rendkívül kényelmesen használható. Kompatibilis az Apple AirPlay 2, az Amazon Alexa* és a Google Assistant szolgáltatásokkal is a hangutasításokkal történő kényelmes vezérlés érdekében.


* A hangvezérlés csak bizonyos országokban és nyelveken érhető el.


Nagy teljesítményű 5 csatornás erősítő

Az AVR-S650H esetében minden hangcsatorna erősítő fokozata gondosan válogatott alkatrészekből van összeszerelve, amelyek biztosítják a maximális hatékonyságot és a csatornánkénti 145W teljesítményt. Az alacsony impedanciájú hangszórók támogatásának köszönhetően a házimozi erősítő a hangszórók széles választékával kompatibilis, így stabil, kiegyensúlyozott, kiváló minőségű hangot biztosít azokkal.


Egyszerű beállítás

Az AVR-S650H gyors üzembe helyezési útmutatója egyszerű és világos utasításokat tartalmaz a készülék első használatbavételéhez. Ha HDMI csatlakozó segítségével csatlakoztatja TV-készülékét az AVR-S650H készülékhez, a TV képernyőn megjelenik az exkluzív Denon Setup Assistant (telepítési segéd), amely lépésről lépésre végigvezeti Önt a legfontosabb beállításokon. Az AVR-S650H automatikusan átnevezi a bemeneti forrást a HDMI információk alapján, és a gyorsválasztó gombok kényelmes hozzáférést kínálnak az összes zónához. A hátlapon lévő hangszóróterminálok színkódokkal vannak ellátva, megkönnyítve a hangszórók csatlakoztatását a vezetékekkel.


HEOS multiroom és zenei streaming platform

Stream-elje kedvenc zenéit otthonában bárhol bármilyen forrásból a beépített HEOS platformnak köszönhetően. Élvezze a kiváló minőségű zenét az online streaming szolgáltatások széles skálájából, beleértve a Spotify®, a TuneIn, az Amazon Prime Music, a Soundcloud®, a Tidal, a Napster, a Deezer streaming szolgáltatókat vagy otthoni hálózati szerverét. Zökkenőmentesen irányíthat mindent az ingyenes HEOS alkalmazással.


Hallgassa zenéit bárhol, a HEOS intelligens hangszóróival

A HEOS multiroom funkcióval a Denon AVR-S650H bármely más, HEOS kompatibilis termékhez csatlakozhat, például DENON HOME hangszórókhoz, hogy egyszerre több helyiségben hallgathasson zenét otthonában. Hallgassa ugyanazt a dalt minden szobában, vagy válasszon egy-egy másik dalt minden csatlakoztatott szobához. A választás az Öné.


Több mint 100 év tapasztalat az hangtechnikában

Az 1910-ben alapított DENON gazdag múltra tekint vissza az hangtechnika terén, hiszen Japán legelső hangtechnikával foglalkozó elektronikai gyártója, és a világ első kereskedelmi forgalomban kapható CD lejátszója is hozzá fűződik. A kutatásra és fejlesztésre összpontosító nagy volumenű beruházások biztosítják, hogy a legújabb technológiákat és a legmagasabb minőséget garantálják minden DENON vagy Marantz készülékkel történő zenehallgatás során.


A legfontosabb jellemzők:

 • 135 W teljesítmény csatornánként
 • A legújabb videótechnológiák: teljes 4K Ultra HD/60Hz támogatás, HDR10, Dolby Vision és Hybrid Log-Gamma (HLG) kompatibilitás
 • 5 db HDMI bemenet és 1 db HDMI kimenet HDCP 2.3 támogatással, 4: 4: 4 és BT.2020 színmintavételezéssel
 • Díjnyertes grafikus telepítési asszisztens
 • HEOS multiroom és zenei streaming rendszer az online zenei szolgáltatások eléréséhez, valamint a HEOS kompatibilis hangszórókkal és eszközökkel való együttes használathoz
 • eARC (Enhanced Audio Return Channel) támogatás: Lehetővé teszi a Dolby True HD és a DTS HD Master Audio hangformátumok közvetlen továbbítását a TV-ről a házimozi erősítőre a csatlakoztatott HDMI-kábelen keresztül
 • Elülső USB csatlakozó: MP3, WAV, FLAC, ALAC és DSD (2.8/5.6 MHz) fájlok kényelmes lejátszása
 • Audyssey kalibrációs rendszer mikrofonnal

Adatlap

Garancia
24 hónap
Garancia Meghosszabbítása
36 hónap
WiFi
Igen
Bluetooth
Igen
AirPlay 2
Tak
HDMI (bemenetek)
5
HDMI (kimenetek)
1
Optikai bemenetek
1-2
PHONO - lemezjátszó bemenet
Igen
Csatornák száma
5.2
Internetes rádió
Igen
Többcsatornás házimozi hangzás
Dolby TrueHD
Többcsatornás házimozi hangzás
Wielokanałowe stereo
Többcsatornás házimozi hangzás
DTS HD Master
Többcsatornás házimozi hangzás
Dolby ProLogic Il
Multiroom rendszer
Igen
USB-csatlakozó
Igen
Támogatott képfelbontás
4K
Analóg bemenetek száma
2
Kimenő teljesítmény (RMS 6Ω)
135 W

A Wilson Cinematic 5.0 hangsugárzókészlet remek minőségű felépítésével és nagyszerű ár/érték arányával szinte bármelyik házimozi rajongónak örömöt szerezhet a mindennapos filmnézés során. A Cinematic 5.0 szett hangsugárzóit a Wilson legfelkészültebb hangmérnökei tervezték meg és hozták létre, aminek eredményeként egy sokoldalú és nagyon rugalmas, szinte bármilyen egyéni igényekhez könnyen alkalmazkodó hangdoboz összeállítást kapunk. Fontos kiemelni, hogy a Wilson Cinematic 5.0 szett hangsugárzói kategóriájukon belül igencsak figyelemre méltó technikai paraméterekkel rendelkeznek.


A Wilson Cinematic 5.0 hangsugárzóiót használva tiszta, meggyőző és kiváló minőségű hangra számíthatunk. Nagyszerű választás mindazok számára, akik egy, az árkategórián belül kifejező hanggal rendelkező, korrekt minőségű és erőteljes mozihangszóró összeállításra vágynak, de emellett még zenehallgatásra is szeretnék azt használni.


A Wilson Cinematic 5.0 szett hangszórói kiválóan képesek megbirkózni a mély, közép és magas hangok garmadájával egyaránt, legyen szó bármilyen filmes vagy zenei produkcióról. Az összhatás erőteljes és részletekkel teli, nem kell tartanunk kellemetlen morajlásoktól, puffogó, csattogó vagy egyéb zavaró mellékhangoktól sem.


A hangsugárzók olyan kialakítással rendelkeznek, ami megakadályozza a mellékes rezgések kialakulását, ami szintén nagyon fontos a nyugodt, kiegyensúlyozott hangkarakter megalkotása terén. A Wilson Cinematic 5.0 hangsugárzó szett két darab álló hangsugárzóból, két darab polc hangsugárzóból és egy center hangsugárzóból áll össze.


A Wilson Cinematic 5.0 hangszóró szettet házimozi rendszerünkhöz csatlakozva garantáltan olyan érzésünk lesz, mintha a képernyőn látható események kellős közepén találnánk magunkat. Dinamikus és természetes hangkarakterüknek köszönhetően a filmek és zenék minden fontos részletét képesek közvetíteni a hallgatóság felé, ráadásul még jól is néznek ki. A Cinematic 5.0 hangsugárzó szett igazi kiugró színfoltja kategóriájának, és minden házimozi rajongónak esélyt teremt arra, hogy jó áron vásárolhasson meg egy igazán jó házimozi hangszóró szettet.


Álló hangsugárzók:

 • Ajánlott erősítő teljesítmény: max. 130 W (Házimozi erősítő esetében)
 • Frekvencia menet: 45 - 20 kHz
 • Érzékenység (1m/1W): 90 dB
 • Impedancia: 4-8 ohm
 • Magassugárzó: 1" (25mm)
 • Mély-középsugárzó: 2 x 6,5"
 • Méretek (Magasság x Szélesség x Mélység): 1000 x 195 x 306 mm

Polc hangsugárzók:

 • Ajánlott erősítő teljesítmény: max. 100 W (Házimozi erősítő esetében)
 • Frekvencia menet: 60 - 60 kHz
 • Érzékenység (1m/1W): 89 dB
 • Impedancia: 4-8 ohm
 • Magassugárzó: 1" (25mm)
 • Mélysugárzó: 4"
 • Méretek (Magasság x Szélesség x Mélység): 240 x 135 x 206 mm

Center hangszóró:

 • Ajánlott erősítő teljesítmény: max. 100W (Házimozi erősítő esetében)
 • Frekvencia menet: 55 - 20 kHz
 • Érzékenység (1m/1W): 88 dB
 • Impedancia: 4-8 ohm
 • Magassugárzó: 1" (25mm)
 • Mélysugárzó: 2 x 4"
 • Méretek (Magasság x Szélesség x Mélység): 135 x 400 x 206 mm
 • A Wilson hangsugárzókra 10 év garanciát vállalunk!

Adatlap

Garancia
24 hónap
Garancia Meghosszabbítása
60 hónap
Mutass többet

10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: