Denon AVR-S660H HÁZIMOZI ERŐSÍTŐ 5.2 8K
   Denon AVR-S660H HÁZIMOZI ERŐSÍTŐ 5.2 8K
   Denon AVR-S660H HÁZIMOZI ERŐSÍTŐ 5.2 8K
   Denon AVR-S660H HÁZIMOZI ERŐSÍTŐ 5.2 8K
   Denon AVR-S660H HÁZIMOZI ERŐSÍTŐ 5.2 8K
   Denon AVR-S660H HÁZIMOZI ERŐSÍTŐ 5.2 8K
   Denon AVR-S660H HÁZIMOZI ERŐSÍTŐ 5.2 8K
   Denon AVR-S660H HÁZIMOZI ERŐSÍTŐ 5.2 8K
   Denon AVR-S660H HÁZIMOZI ERŐSÍTŐ 5.2 8K

   Denon AVR-S660H HÁZIMOZI ERŐSÍTŐ 5.2 8K

   189 990,00 Ft
   209 990,00 Ft
   Adóval együtt
   20 000,00 Ft megtakarítás

   A promóció előtti 30 nap legalacsonyabb ára: 189 990,00 Ft 0,00 Ft

   Az előző 30 nap legalacsonyabb ára

   A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.
   Szín :
   Mennyiség

   Utolsó tételek a raktáron

   A Denon AVR-S660H nagy teljesítményű 5.2 csatornás AV-vevő öt csatornát kínál csatornánként 75 wattal (8 ohm, 20 Hz-20 kHz, THD: 0,08%, 2 csatorna). Ez a nagy teljesítményű és robusztus vevőegység valósághű térhatású hangzást biztosít Dolby TrueHD dekódolással, DTS-HD Master Audio nagyfelbontású tartalmakhoz és veszteségmentes hangsávok lejátszásához. 

   Fontos információ: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

   • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
   • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
   • 45 napos ellállási lehetőség45 napos ellállási lehetőség

   Házimozi erősítő 5.2 8K

   AVR-S660H

   A csatornánként 75 W-os teljesítménnyel büszkélkedő Denon AVR-S660H 8K 5.2 csatornás AV-erősítő támogatja a Dolby TrueHD, Dolby Surround, DTS-HD Master Audio és DTS Neo:6. A legújabb HDMI specifikációkkal rendelkezik, mint például 8K/60Hz, kiválasztott 4K/120Hz átmenő VRR, ALLM, HDR10+ és eARC támogatás. A beépített HEOS® segítségével vezeték nélkül streamelhetsz zenét a Spotify®, az Amazon Music HD, a TIDAL, a Deezer, a TuneIn, a Soundcloud és még sok más zenét. A zökkenőmentes hangvezérlés érdekében együttműködik az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri rendszerekkel.

   Az AVR-S660H a legújabb és legfejlettebb HDMI specifikációkat kínálja, mint például a 8K/60Hz és 4K/120Hz videofelbontások támogatása három HDMI bemeneten akár 40 Gbps sebességgel, Dolby Vision™, HDR10, HDR10+, Dynamic HDR és HLG, valamint a 8K-ra való skálázás és a HDCP 2.3 kompatibilitás minden HDMI bemeneten (6 bemenet / 1 kimenet). Az AVR-S660H a vezeték nélküli zenei streaminghez a HEOS® beépített multiroom platformmal is rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kedvenc tartalmaikat az egész otthonukban élvezhessék. 

   Fejlett 8K HDMI támogatás eARC szabvánnyal

   A lehető legjobb képminőség biztosítása érdekében az AVR-S660H fejlett HDMI részleggel van felszerelve, beleértve három 8K HDMI bemenetet, amelyek támogatják a 8K/60Hz és 4K/120Hz jelátvitelt akár 40 Gbps sebességgel. Az AVR egyszerűen csatlakoztatható az eARC (Enhanced Audio Return Channel) segítségével, így egyetlen HDMI-kábelen keresztül tömörítetlen és objektumkódolt hangot továbbíthat a tévéből a vevőegységbe. Minden HDMI bemenet (6 bemenet / 1 kimenet) támogatja a 4:4:4 Pure Color almintavételezést, a HDR10, HDR10+, Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma (HLG), Dynamic HDR és BT.2020 szabványokat a kivételes képminőség érdekében. A felhasználók emellett élvezhetik a 8K-ra történő skálázást minden bemeneten, valamint a HDCP 2.3, a legújabb másolásvédelmi szabvány támogatását a zökkenőmentes tartalomlejátszás érdekében. A játékosok számos technológiát használhatnak a simább és gyorsabb játékmenet támogatására, beleértve a 4K/120Hz-es felbontást és a változó frissítési frekvencia (VRR), a gyors képkocka-továbbítás (QFT) és az automatikus alacsony késleltetési mód (ALLM) módokat.

   USB PORT A NAGY FELBONTÁSÚ AUDIÓHOZ

   Élvezze kedvenc nagyfelbontású hangsávjainak kiváló hanghűségét. A 32 bites DAC-nak köszönhetően az AVR-S660H képes dekódolni a nagy felbontású hangot számos veszteségmentes fájltípusból, beleértve az ALAC, FLAC és WAV fájlokat is, akár 24 bites/196 kHz-es felbontással. Kompatibilis a 2,8/5,6 MHz-es DSD fájlokkal is (a DSD az SACD-k hangkódolási formátuma). Ezeket a memóriaeszközökről az előlapi USB-n vagy hálózati forrásokon keresztül játssza le. Az AVR-S660H más fájltípusokat is támogat, például MP3 és WMA.

   PHONO BEMENET LEMEZJÁTSZÓ/VINYL TÁMOGATÁSHOZ

   A Denon közel 50 éve fejleszt lemezjátszókat és phono előerősítőket. A mellékelt phono bemenettel az AVR-S660H lehetővé teszi lemezjátszó csatlakoztatását és bakelitlemezek lejátszását. Élvezze gyűjteményét kivételes minőségben és hangzásban.

   KETTŐS MÉLYSUGÁRZÓ KIMENET

   Merüljön el az egyenletesen elosztott, pontos basszusban. Az AVR-S660H két mélysugárzó kimenettel rendelkezik az alacsony frekvenciák kiegyenlítése és a jobb szórás érdekében. Nincsenek hallható csúcsok vagy mélyedések - csak erőteljes, helyiséget betöltő basszus.

   Hi-Res & Multi-Room zenei streaming

   A Denon AVR-S660H vevőegység Apple® AirPlay 2 kompatibilitást kínál az iPhone felhasználók számára, az előlapi USB port pedig kényelmes lejátszást biztosít a különböző forrásokból származó nagy felbontású audioformátumok (WAV, FLAC, ALAC és DSD 2.8 /5.6 MHz) számára. A népszerű zenei szolgáltatásokhoz, például a Spotify®, Pandora®, Tidal és másokhoz való vezeték nélküli csatlakozás Bluetooth-on vagy a HEOS beépített platformon keresztül is könnyen elérhető. A HEOS platform segítségével az AV-vevőkészülékek vezeték nélkül streamelhetnek zenét a HEOS ökoszisztémával kompatibilis termékekre, például a Denon Home 150/250/350 vezeték nélküli hangszórókra, amelyeket az otthon bármely pontján elhelyezhetnek. A hallgatók ugyanazt a dalt játszhatják le az egész lakásban, vagy közvetlenül a HEOS alkalmazásból választhatnak különböző dalokat az egyes szobákhoz.

   Audiophile minőség és teljesítmény

   Az AVR-S660H iparágvezető hangvisszaadás-minőséget biztosít, beleértve a nagy felbontású zenei streaminget a FLAC, ALAC és WAV fájlok, valamint a DSD 2,8/5,6 MHz támogatásával. A legújabb vevőkészülékekben van phono bemenet, hogy a vinyl-rajongók is élvezhessék gyűjteményüket. A kettős mélysugárzó kimenettel a hallgatók könnyedén csatlakoztathatnak 2 mélysugárzót az optimális mélyfrekvenciás szórás érdekében film- vagy zenehallgatás közben.

   INTEGRÁLT AMAZON ALEXA

   Az AVR-S660H vezérlése hangutasításokkal az Amazon Alexa segítségével. A hangerő beállítása, a következő dalra való ugrás, a különböző médialejátszók bemeneteinek váltása és még sok más - "Csak kérdezd meg". Töltse le a HEOS Home Entertainment Skillt, hogy engedélyezze az Amazon Alexa hangutasításokat az AVC-S660H, a HEOS eszközök és más kiválasztott Denon termékek számára. Alexa alkalmazás és Amazon Echo, Dot vagy azzal egyenértékű eszköz szükséges hozzá.

   GOOGLE ASSISTANT TÁMOGATÁS

   Indítsa el a zenét a HEOS alkalmazásban, majd kérje a Google Assistantot a hangerő, a lejátszás, a szünet, a zeneszámok átugrása és egyebek vezérlésére.

   AIRPLAY 2 + APPLE SIRI

   Az AirPlay 2 segítségével vezeték nélkül streamelhet Apple-zenét AV-vevőjére, vagy hozhat létre csoportot más AirPlay-kompatibilis hangszórókkal, hogy az egész házat zenével töltse meg. Streamelj hangot kedvenc zenei szolgáltatásaidról, például az Apple Music és a Spotify szolgáltatásairól, vagy nézz videókat olyan szolgáltatásokból, mint a YouTube és a Netflix, bármilyen iPhone-ról, iPadről, Macről vagy Apple TV-ről, és hallgasd a hangot tökéletesen szinkronizálva az AirPlay 2 forrásokkal a hangszórókon. Az AirPlay 2 támogatja a többszobás hangzást is - a tartalom vezeték nélküli streamelése több AirPlay 2-kompatibilis eszközre egyszerre, továbbfejlesztett hangpuffereléssel a zökkenőmentes lejátszás érdekében. Az AirPlay 2 vezérlést biztosít, és lehetővé teszi a kompatibilis audioeszközök csoportosítását az Apple Music vagy a Home alkalmazásban. Élvezze az AirPlay 2-t az alkalmazáson keresztül vagy hangutasításokkal a Siri segítségével.

   DENON
   AVRS660HBKE2

   Data sheet

   Garancia
   24 hónap

   Specific References

   ean13
   0747192134563
   Mutass többet

   A többi vásalró megrendelte a következőket is: