Marantz Cinema 70s Házimozi rádióerősítő
   Marantz Cinema 70s Házimozi rádióerősítő
   Marantz Cinema 70s Házimozi rádióerősítő
   Marantz Cinema 70s Házimozi rádióerősítő
   Marantz Cinema 70s Házimozi rádióerősítő

   Marantz Cinema 70s Házimozi rádióerősítő

   309 990,00 Ft
   Adóval együtt
   A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.
   Szín :
   Mennyiség

   Elérhető

   A Marantz CINEMA 70s olyan helyiségekben teszi lehetővé a színházak működését, ahol a berendezések nem foglalhatnak el nagy helyet. Rendelkezik 7 x 50 watt beépített legendás Marantz erősítővel, hat HDMI bemenettel (három támogatja a 8K-t), beépített HEOS streaminggel, Audyssey MultEQ , Dolby Atmos és DTS:X szobakorrekcióval, valamint több be- és kimenettel, beleértve az előerősítő kimeneteket minden csatornához és két mélysugárzóhoz.

   Fontos információ: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

   • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
   • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
   • 45 napos ellállási lehetőség45 napos ellállási lehetőség

   A Marantz dizájnja időtlenül elegáns - a termékek által létrehozott zenei hangzásvilág kifejeződése. Az egyensúly és a szimmetria filozófiája nyilvánvaló a hangzásunkban és a formatervezésünkben. A prémium minőségű anyagokat minden egyes új darab esetében értelmezzük és kombináljuk. A CINEMA 70s alig több mint négy hüvelyk magas, így a kompakt bútorokba is jól illeszkedik, így könnyen elhelyezhető. Bár kicsi, minden részlete átgondoltan és részletesen van megtervezve, az alumínium kezelőfelülettől és a gyémántcsiszolt gomboktól kezdve az alatta lévő, finoman texturált hátlapig.

   A mozi az Ön otthonának szerves része. Ezért a Marantz a csatlakozások és konfigurációs lehetőségek gazdag választékát biztosította, hogy a CINEMA 70s az Ön ideális darabja legyen. Hangszóróit a mellékelt Audyssey MultEQ segítségével tökéletesre hangolhatja, így még a kihívást jelentő akusztikai terek is ideális hallgatási környezetekké válnak.

   Bár a CINEMA 70s belül összetett lehet, a mindennapi használat és beállítás nem bonyolult. A mellékelt gyorsindítási útmutató és a képernyőn megjelenő beállítási eljárás megkönnyíti a beállítást. A mellékelt, háttérvilágítással ellátott távirányító hozzáférést biztosít a leggyakrabban használt funkciókhoz. A fejlett HDMI-csatlakozás lehetővé teszi, hogy a TV távirányítóját használja a bekapcsoláshoz és a hangerőszabályozáshoz. Az összes főbb otthoni automatizálási protokollt támogatja. A CINEMA 70s olyan hangalapú asszisztensekkel is működik, mint a Hey Google, Alexa és Siri.

   A CINEMA 70s az Ön otthoni szórakoztató univerzumának középpontjában helyezkedik el. Hat HDMI bemenet áll rendelkezésre, három pedig 8K-kompatibilis. A HD és 4K források 8K-ra felskálázhatók. A hagyományos analóg és digitális bemenetek tökéletes keveréke, valamint a lemezjátszó-kompatibilitás teszi a CINEMA 70s-t tökéletes partnerré, bárhogyan is hallgatod.

   A házimozi egy befektetés az Ön élvezetébe és jólétébe. A széles körű csatlakoztathatóságnak és a nagy teljesítményű technológiai alapoknak köszönhetően új komponensekkel bővítheti rendszerét hosszú éveken át. A 7,2 csatornás előerősítő kimenetek lehetőséget biztosítanak az erősítés frissítésére, ha audio ambíciói növekednek.

   méretek: 442 x 109 x 372 mm

   nettó tömeg: 8,70 kg

   • minimum rendelhető mennyiség: 1 db

   MARANTZ
   CINEMA70SN1SG

   Specific References

   ean13
   0747192138806
   Mutass többet

   A többi vásalró megrendelte a következőket is: