Marantz Cinema 60 Házimozi rádióerősítő
      Marantz Cinema 60 Házimozi rádióerősítő
      Marantz Cinema 60 Házimozi rádióerősítő
      Marantz Cinema 60 Házimozi rádióerősítő
      Marantz Cinema 60 Házimozi rádióerősítő
      Marantz Cinema 60 Házimozi rádióerősítő
      Marantz Cinema 60 Házimozi rádióerősítő

      Marantz Cinema 60 Házimozi rádióerősítő

      399 990,00 Ft
      Adóval együtt
      A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.
      Szín :
      Mennyiség

      Elérhető

      A Marantz CINEMA 60 ideális dedikált házimozihoz vagy vegyes használatú nappalikhoz. Csatornánként 7x100 watt, hat HDMI bemenet (három 8K UHD), HEOS Built-In streaming és Audyssey MultEQ XT, Dolby Atmos, valamint számos bemenet és kimenet, beleértve az előerősítő kimeneti módot és a kettős mélynyomó kimenetet, a CINEMA 60 tagadhatatlan teljesítményt hoz a házimozi új osztályába.

      Fontos információ: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

      • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
      • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
      • 45 napos ellállási lehetőség45 napos ellállási lehetőség

      A Marantz design időtlenül elegáns - a termékek által létrehozott zenei hangzásvilág kifejeződése. Az egyensúly és a szimmetria filozófiája megmutatkozik a hangzásunkban és a formatervezésünkben. A prémium minőségű anyagokat minden egyes új darab esetében szakértelemmel dolgozzuk ki és kombináljuk. A CINEMA 60 szimmetrikus előlapjának elrendezése egy gyönyörű és funkcionális ablakos kijelzőt tartalmaz, mindkét oldalán bemenetválasztó és hangerőszabályzó gombokkal - mindkettőt úgy tervezték, hogy jellegzetes analóg érzetet keltsenek. A bővített funkciókat az előlapon rendezetten elhelyezett, diszkrét gombok sorával érheti el.

      Az Ön mozija otthona szerves részét képezi. Ezért a Marantz a csatlakozások és konfigurációs lehetőségek gazdag választékát biztosította, hogy a CINEMA 60 az Ön ideális darabja legyen. Testre szabhatja a hangszórók elrendezését, hogy illeszkedjen a helyiségéhez, és a mellékelt Audyssey MultEQ XT segítségével tökéletesre hangolhatja azt.

      Bár a CINEMA 60 belül összetett lehet, a mindennapi használat és beállítás nem bonyolult. A mellékelt gyorsindítási útmutató és a képernyőn megjelenő beállítási eljárás megkönnyíti a beállítást. A mellékelt távirányító hozzáférést biztosít a leggyakrabban használt funkciókhoz. A fejlett HDMI csatlakoztathatóság lehetővé teszi a TV távirányító használatát a bekapcsoláshoz és a hangerőszabályozáshoz. Az összes főbb otthoni automatizálási protokollt támogatja. A CINEMA 60 a népszerű ügynökök, például a Hey Google, Alexa és Siri hangutasításaira is reagál.

      A CINEMA 60 az Ön otthoni szórakoztató univerzumának középpontjában helyezkedik el. A hat HDMI bemenetből három 8K-kompatibilis, a régi HD és 4K tartalmak pedig 8K-ra felskálázhatók. A hagyományos analóg és digitális bemenetek tökéletes keveréke, valamint a lemezjátszó-kompatibilitás teszi a CINEMA 60-at tökéletes partnerré, bárhogyan is hallgatja.

      A házimozi egy befektetés az Ön élvezetébe és jólétébe. A széles körű csatlakoztathatóságnak és a nagy teljesítményű technológiai alapoknak köszönhetően új komponensekkel bővítheti rendszerét hosszú éveken át.

      méretek: 442 x 165 x 343 mm

      nettó tömeg: 10,90 kg

      minimális rendelhető mennyiség: 1 db

      MARANTZ
      CINEMA60N1SG

      Data sheet

      Garancia
      24 hónap

      Specific References

      ean13
      0747192138738
      Mutass többet

      A többi vásalró megrendelte a következőket is: