Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.
 • Szett

Házimozi rendszer 5.0: AVR-X1600H + Wilson Cinematic

369 980,00 Ft
332 982,00 FtMegtakarítás 10%
Adóval együtt

Elérhető

Válasszon színt a szettben

Házimozi rádióerősítő 7.2 HD AVR-X1600H

Szín
 • Fekete

5.0 házimozi hangsugárzó szett CINEMATIC

Szín
 • Fekete
 • Walnut

 

Akár 5 év garancia ingyen!

 

Ingyenes kiszállítás!

 

elállási jogSzín

Komponensek

A Denon márka folytatja a nagy sikerrel járó AVR-X rádióerősítők sorozatát, az AVR-X1600H modellt bemutatva.

A Denon új terméke a jól ismert Heos technológia támogatása és a már legendás hírű házimozi rendszer hangminőség mellett fel lett szerelve a továbbfejlesztett eARC-vel (Audio Return Channel) rendelkező HDMI funkcionalitással, amely tömörítetlen hangsávot biztosít.

Denon AVR-X1600H

Új HDMI-funkciók a kompromisszum nélküli kapcsolathoz

A Denon AVRX1600H új eARC-t (továbbfejlesztett Audio Return Channel) tartalmaz, amely tömörítetlen és objektum alapú hangot szállít a TV-ről a receiverre egyetlen HDMI-kábel és az ALLM (Auto Low Latency Mode) segítségével a késleltetés nélküli lejátszáshoz. Az AVR-X1600 az eARC jeltovábbítással, 4K Ultra HD HDMI-vel és teljes HDCP 2.3 támogatással minden porton zökkenőmentes kapcsolatot biztosít a legújabb 4K és a jövőbeli 8K TV készülékekkel, valamint streaming eszközökkel, játékkonzolokkal és más forrásokkal. A TV-készülék audio tartalmát a második zónára, valamint a fő zónára is továbbíthatja HDMI-n keresztül, az új TV Audio elosztás funkció használatával. A TV-készüléken vagy projektoron keresztül a videotartalom minősége kompromisszumoktól mentes a legmodernebb 4K videó technológiáknak köszönhetően, mint például a Dolby Vision™, a HDR10 és a HLG. Az AVRX1600H HDCP 2.3 kompatibilis, így biztosítva a kompatibilitást a legújabb másolásvédett tartalmakkal.Apple AirPlay 2 és Hi-Res lejátszás

A Denon AVR-X1600H Apple® AirPlay 2 kompatibilis, lehetővé téve az Apple Music lejátszását. Minden receiver rendelkezik hálózati audio streaming funkcióval és egy előlapi USB-porttal, amely MP3 és nagy felbontású audio formátumok (WAV, FLAC, ALAC és DSD 2.8 / 5.6 MHz fájlok) kényelmes lejátszását teszi lehetővé. Vezeték nélküli kapcsolat a népszerű streaming zenei szolgáltatásokkal, mint például a Spotify®, Deezer, Tidal stb., egyszerűen Bluetooth-on, az Apple AirPlay 2-n és Wi-Fi-n, a beépített HEOS-on keresztül.

Könnyű hangvezérlés

A Denon AVRX1600 az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri rendszerrel is együttműködik a könnyű hangvezérlés érdekében. A hallgatók az Amazon Alexa-t különböző parancsokhoz használhatják, beleértve a különböző médialejátszók bemeneteinek átkapcsolását, míg a Google Assistant és az Apple Siri segítségével állíthatja be a hangerőt, átugorhatja a következő számot, és így tovább.

Beépített HEOS multiroom zene lejátszás

A beépített HEOS segítségével az 1600 modell vezeték nélkül sugározik zenét a kompatibilis HEOS-komponensekből számos ingyenes és prémium streaming-szolgáltatásról, beleértve a Spotify-t, a Deezert, az Amazon Music-ot, a TuneIn-t, a Tidal-t és még egyéb szolgáltatókat. A felhasználók élvezhetik kedvenc zenéiket a ház bármely helyiségében, vezeték nélkül. Játssza le ugyanazt a zeneszámot minden szobában, vagy válasszon egy másik zeneszámot minden egyes csatlakoztatott helyiség számára a különböző streaming forrásokon keresztül. Az AVR-X1600H használatával a főteremben is teljes többcsatornás élmény érhető el, és ugyanaz a tartalom hallható egy második zónában, vagy egy csatlakoztatott HEOS komponensen, egy másik szobában.

A Denon Setup Assistant elvégzi a munkát

A Denon díjnyertes Setup Assistant segítségével a felhasználók a telepítési folyamat minden egyes lépésével vizuálisan irányíthatják az a Denon házimozi erősítőt rögtön a dobozból kivéve, és gyorsan élvezhetik is a gyönyörű zenét. Mivel minden házimozi egyedülálló, a Denon az Audyssey prémium szoba kalibrációs technológiáját használja, amely automatikusan pontos méréseket végez és optimalizálja a receiver teljesítményét, így a tér akusztikai tulajdonságaihoz igazodva a legjobb 3D hangélményt nyújtja.

Egyéni telepítők számára tervezve

Az A/V integrációs szakemberek értékelni fogják az AVRX1600H intelligens funkcióit, beleértve az Audio Select funkciót vagy az AirPlay OFF-ot, így az nem jelenik meg otthona minden iOS eszközén. A rendszer funkcionalitásának az egyes kliensek számára történő legjobb beállítás érdekében a rendszer telepítők most már több bemenethez is hozzárendelhetik ugyanazt a HDMI bemeneti forrást, és különböző hangforrásokat választhatnak.

házimozi erősítő AVR-X1600H

Az AVR-X1600H főjellemzői:

Denon erősítés 7.2 csat./145W
4K Ultra HDMI 6 be / 1 ki
Analóg bemenetek 2
Audyssey MultEQ XT és Dynamic Volume igen

avrx1600

"A nagy teljesítményű AVR-ek elhozzák a Dolby Atmos magasság virtualizációt, az eARC kompatibilitást és az Apple AirPlay 2-t az otthoni mozi és zenei élmény növelése érdekében"

Adatlap

Garancia
24 hónap
Garancia Meghosszabbítása
36 hónap
WiFi
Igen
Bluetooth
Igen
AirPlay 2
Tak
HDMI (bemenetek)
6
HDMI (kimenetek)
1
Optikai bemenetek
1-2
PHONO - lemezjátszó bemenet
Igen
Csatornák száma
7.2
Internetes rádió
Igen
Többcsatornás házimozi hangzás
Dolby Height Virtualization
Többcsatornás házimozi hangzás
DTS:X
Többcsatornás házimozi hangzás
DTS Virtual:X
Többcsatornás házimozi hangzás
Dolby Atmos
Többcsatornás házimozi hangzás
Wielokanałowe stereo
Többcsatornás házimozi hangzás
DTS HD Master
Többcsatornás házimozi hangzás
DTS Neural:X
Többcsatornás házimozi hangzás
Dolby TrueHD
Többcsatornás házimozi hangzás
Dolby Surround
Multiroom rendszer
Igen
USB-csatlakozó
Igen
Támogatott képfelbontás
4K
Analóg bemenetek száma
2
Kimenő teljesítmény (RMS 6Ω)
145 W

A Wilson Cinematic 5.0 hangsugárzókészlet remek minőségű felépítésével és nagyszerű ár/érték arányával szinte bármelyik házimozi rajongónak örömöt szerezhet a mindennapos filmnézés során. A Cinematic 5.0 szett hangsugárzóit a Wilson legfelkészültebb hangmérnökei tervezték meg és hozták létre, aminek eredményeként egy sokoldalú és nagyon rugalmas, szinte bármilyen egyéni igényekhez könnyen alkalmazkodó hangdoboz összeállítást kapunk. Fontos kiemelni, hogy a Wilson Cinematic 5.0 szett hangsugárzói kategóriájukon belül igencsak figyelemre méltó technikai paraméterekkel rendelkeznek.


A Wilson Cinematic 5.0 hangsugárzóiót használva tiszta, meggyőző és kiváló minőségű hangra számíthatunk. Nagyszerű választás mindazok számára, akik egy, az árkategórián belül kifejező hanggal rendelkező, korrekt minőségű és erőteljes mozihangszóró összeállításra vágynak, de emellett még zenehallgatásra is szeretnék azt használni.


A Wilson Cinematic 5.0 szett hangszórói kiválóan képesek megbirkózni a mély, közép és magas hangok garmadájával egyaránt, legyen szó bármilyen filmes vagy zenei produkcióról. Az összhatás erőteljes és részletekkel teli, nem kell tartanunk kellemetlen morajlásoktól, puffogó, csattogó vagy egyéb zavaró mellékhangoktól sem.


A hangsugárzók olyan kialakítással rendelkeznek, ami megakadályozza a mellékes rezgések kialakulását, ami szintén nagyon fontos a nyugodt, kiegyensúlyozott hangkarakter megalkotása terén. A Wilson Cinematic 5.0 hangsugárzó szett két darab álló hangsugárzóból, két darab polc hangsugárzóból és egy center hangsugárzóból áll össze.


A Wilson Cinematic 5.0 hangszóró szettet házimozi rendszerünkhöz csatlakozva garantáltan olyan érzésünk lesz, mintha a képernyőn látható események kellős közepén találnánk magunkat. Dinamikus és természetes hangkarakterüknek köszönhetően a filmek és zenék minden fontos részletét képesek közvetíteni a hallgatóság felé, ráadásul még jól is néznek ki. A Cinematic 5.0 hangsugárzó szett igazi kiugró színfoltja kategóriájának, és minden házimozi rajongónak esélyt teremt arra, hogy jó áron vásárolhasson meg egy igazán jó házimozi hangszóró szettet.


Álló hangsugárzók:

 • Ajánlott erősítő teljesítmény: max. 130 W (Házimozi erősítő esetében)
 • Frekvencia menet: 45 - 20 kHz
 • Érzékenység (1m/1W): 90 dB
 • Impedancia: 4-8 ohm
 • Magassugárzó: 1" (25mm)
 • Mély-középsugárzó: 2 x 6,5"
 • Méretek (Magasság x Szélesség x Mélység): 1000 x 195 x 306 mm

Polc hangsugárzók:

 • Ajánlott erősítő teljesítmény: max. 100 W (Házimozi erősítő esetében)
 • Frekvencia menet: 60 - 60 kHz
 • Érzékenység (1m/1W): 89 dB
 • Impedancia: 4-8 ohm
 • Magassugárzó: 1" (25mm)
 • Mélysugárzó: 4"
 • Méretek (Magasság x Szélesség x Mélység): 240 x 135 x 206 mm

Center hangszóró:

 • Ajánlott erősítő teljesítmény: max. 100W (Házimozi erősítő esetében)
 • Frekvencia menet: 55 - 20 kHz
 • Érzékenység (1m/1W): 88 dB
 • Impedancia: 4-8 ohm
 • Magassugárzó: 1" (25mm)
 • Mélysugárzó: 2 x 4"
 • Méretek (Magasság x Szélesség x Mélység): 135 x 400 x 206 mm
 • A Wilson hangsugárzókra 10 év garanciát vállalunk!

Adatlap

Garancia
24 hónap
Garancia Meghosszabbítása
60 hónap

10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: