Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.
  • Szett

Házimozi rendszer 5.0: Beam + 2 x One SL

299 970,00 Ft
249 990,00 Ft49 980,00 Ft megtakarítás
Adóval együtt

Elérhető

Válasszon színt a szettben

Soundbar BEAM

Szín

Multiroom hangfal ONE SL

Szín
  • Fekete

Figyelem: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

 

Akár 5 év garancia ingyen!

 

Ingyenes kiszállítás!

 

elállási jog


Soundbar BEAM Soundbar BEAM Soundbar BEAM Soundbar BEAM

Szín

Komponensek

SONOS BEAM Multi room Házi Mozi Soundbar


A Sonos Beam Soundbar kompakt kialakítással és számos képességgel rendelkezik, alakja pedig tökéletesen illeszkedik olyan belső terekbe, ahol minden milliméternyi hely számít.


A Sonos egy vezeték nélküli (WiFi) hálózaton alapuló amerikai márka, amely összeköti az összes SONOS zóna lejátszót és hangszórót otthonunkban. Az általunk aktuálisan kiválasztott vagy már megszokott, régi, kedvenc zenéink szinte bármilyen zenei forrásból (internet rádió, saját elektronikus zenei gyűjtemény, pl. iTunes) vagy internetes zenei szolgáltatásból szólhatnak, ahonnan csak szeretnénk. A Sonos egy rendkívül könnyen felépíthető multi room zenei rendszer.


Nincs szükség műszaki végzettségre vagy a vezeték nélküli hálózatokkal kapcsolatos speciális ismeretekre. Nem kell fúrni vagy lyukakat vésni a falba. Mindössze egy konnektorra, egy szélessávú internet-hozzáférésre, egy routerre és az ujjainkra van szükség ahhoz, hogy az előlapi érintőgombok használatával elérhessük a kívánt funkciókat a Sonos multi zónás lejátszóinkon és aktív hangsugárzóinkon. Ha bővíteni szeretnénk a rendszerünket, akkor csak további Sonos zóna lejátszókra és aktív hangsugárzókra van szükségünk, és máris élvezhetjük a felhőtlen zenei élményt a házunk vagy lakásunk további helyiségeiben is. A Sonos egy egyszerű, de nagyszerű, amerikai innováció, amellyel megteremthetjük az otthoni korlátlan, multi room zenei élményt.


 


A Sonos Beam soundbart könnyedén bővíthetjük további Sonos hangszórókkal, így a többi helyiséget is megtölthetjük minőségi zenei hanggal.


A Sonos Beam segítségével zenét hallgathatunk a világhálóról (például Spotify vagy TIDAL), és HDMI ARC használatával hallgathatjuk a csatlakoztatott a televízió készülékünk hangját is.


A Sonos Beam segítségével kristálytiszta párbeszédeket és részletes, mély basszusokkal teli zenei produkciókat hallhatunk. Ahhoz azonban, hogy a basszus még lenyűgözőbb legyen, érdemes egy további mélysugárzót (Sonos SUB) is vásárolni a Sonos Beamhez.


A Sonos Beam a már megszokott módon, az ingyenes Sonos alkalmazással is használható iOS és Android okostelefonokon, illetve táblagépeken, és természetesen az Amazon Alexa hangasszisztenssel is vezérelhetjük hangutasításokkal. Amennyiben szükséges, a hangerő vezérlése a TV távirányítóval is működhet a HDMI csatlakozón keresztül.


Főbb jellemzők:


A Sonos Beam kompakt kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik olyan belső terekbe, ahol minden milliméter szabad hely számít


Helyezzük a Sonos Beam-et egy TV-állványra, vagy vásároljuk meg a speciális falitartót, hogy könnyen és biztonságosan a falra helyezhessük


A Beam a Sonos hangrendszer része, amely könnyen bővíthető további Sonos hangszórókkal, így bármilyen egyéb helyiséget megtölthetünk minőségi zenei hanggal


Hallgathatunk zenét, a TV hangját, a kedvenc filmjeink hangját és még sok mást is


Kristálytiszta párbeszédek hangkiemelés funkcióval


Egyszerű csatlakoztatás a TV készülékhez és könnyű távvezérelhetőség


Amazon Alexa hangvezérlés


Apple AirPlay


Adatlap

Garancia
24 hónap

Adatlap

Garancia
24 hónap
Mutass többet

Nézze meg ezt is

10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: