Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.
  • Szett

Házimozi rendszer 5.1: Beam + Sub + 2 x One SL

599 960,00 Ft
Adóval együtt

Elérhető

Válasszon színt a szettben

Soundbar BEAM

Szín

Multiroom hangfal ONE SL

Szín
  • Fekete

Subwoofer Sonos SUB (Gen 3)

Szín
  • Fekete

Uwaga: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

 

Akár 5 év garancia ingyen!

 

Ingyenes kiszállítás!

 

elállási jog


Soundbar BEAM Soundbar BEAM Soundbar BEAM Soundbar BEAM

Szín


Subwoofer Sonos SUB (Gen 3) Subwoofer Sonos SUB (Gen 3) Subwoofer Sonos SUB (Gen 3) Subwoofer Sonos SUB (Gen 3) Subwoofer Sonos SUB (Gen 3)

Szín

Komponensek

SONOS BEAM Multi room Házi Mozi Soundbar


A Sonos Beam Soundbar kompakt kialakítással és számos képességgel rendelkezik, alakja pedig tökéletesen illeszkedik olyan belső terekbe, ahol minden milliméternyi hely számít.


A Sonos egy vezeték nélküli (WiFi) hálózaton alapuló amerikai márka, amely összeköti az összes SONOS zóna lejátszót és hangszórót otthonunkban. Az általunk aktuálisan kiválasztott vagy már megszokott, régi, kedvenc zenéink szinte bármilyen zenei forrásból (internet rádió, saját elektronikus zenei gyűjtemény, pl. iTunes) vagy internetes zenei szolgáltatásból szólhatnak, ahonnan csak szeretnénk. A Sonos egy rendkívül könnyen felépíthető multi room zenei rendszer.


Nincs szükség műszaki végzettségre vagy a vezeték nélküli hálózatokkal kapcsolatos speciális ismeretekre. Nem kell fúrni vagy lyukakat vésni a falba. Mindössze egy konnektorra, egy szélessávú internet-hozzáférésre, egy routerre és az ujjainkra van szükség ahhoz, hogy az előlapi érintőgombok használatával elérhessük a kívánt funkciókat a Sonos multi zónás lejátszóinkon és aktív hangsugárzóinkon. Ha bővíteni szeretnénk a rendszerünket, akkor csak további Sonos zóna lejátszókra és aktív hangsugárzókra van szükségünk, és máris élvezhetjük a felhőtlen zenei élményt a házunk vagy lakásunk további helyiségeiben is. A Sonos egy egyszerű, de nagyszerű, amerikai innováció, amellyel megteremthetjük az otthoni korlátlan, multi room zenei élményt.


 


A Sonos Beam soundbart könnyedén bővíthetjük további Sonos hangszórókkal, így a többi helyiséget is megtölthetjük minőségi zenei hanggal.


A Sonos Beam segítségével zenét hallgathatunk a világhálóról (például Spotify vagy TIDAL), és HDMI ARC használatával hallgathatjuk a csatlakoztatott a televízió készülékünk hangját is.


A Sonos Beam segítségével kristálytiszta párbeszédeket és részletes, mély basszusokkal teli zenei produkciókat hallhatunk. Ahhoz azonban, hogy a basszus még lenyűgözőbb legyen, érdemes egy további mélysugárzót (Sonos SUB) is vásárolni a Sonos Beamhez.


A Sonos Beam a már megszokott módon, az ingyenes Sonos alkalmazással is használható iOS és Android okostelefonokon, illetve táblagépeken, és természetesen az Amazon Alexa hangasszisztenssel is vezérelhetjük hangutasításokkal. Amennyiben szükséges, a hangerő vezérlése a TV távirányítóval is működhet a HDMI csatlakozón keresztül.


Főbb jellemzők:


A Sonos Beam kompakt kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik olyan belső terekbe, ahol minden milliméter szabad hely számít


Helyezzük a Sonos Beam-et egy TV-állványra, vagy vásároljuk meg a speciális falitartót, hogy könnyen és biztonságosan a falra helyezhessük


A Beam a Sonos hangrendszer része, amely könnyen bővíthető további Sonos hangszórókkal, így bármilyen egyéb helyiséget megtölthetünk minőségi zenei hanggal


Hallgathatunk zenét, a TV hangját, a kedvenc filmjeink hangját és még sok mást is


Kristálytiszta párbeszédek hangkiemelés funkcióval


Egyszerű csatlakoztatás a TV készülékhez és könnyű távvezérelhetőség


Amazon Alexa hangvezérlés


Apple AirPlay


Adatlap

Garancia
24 hónap

Adatlap

Garancia
24 hónap

SONOS SUB (Gen 3) Mélysugárzó


Sonos SUB harmadik generációs vezeték nélküli mélysugárzó, amely kiegészíti Sonos zenei rendszerünket a megfelelő basszus hanggal. A különbség azonnal hallható és érezhető, amikor a SUB működésbe lép Sonos rendszerünkkel párosítva.


Lehengerlő basszus hangok


A Sonos SUB harmadik generációja egy olyan vezeték nélküli mélysugárzó, amely elhozza az igazán mélyreható basszushangokat otthonunkba.


Hallható és érezhető különbség, amikor a SUB-ot Sonos rendszerünkkel párosítjuk.


Semmi zaj vagy felesleges hang, csak tiszta basszushangok


A SUB szívében található két rezgéscsillapítással felszerelt hangsugárzó kiküszöböli a nemkívánatos rezgéseket, zavaró mellékhangokat, így torzítás nélkül élvezhetjük a tiszta basszushangokat.


A fülnek és a szemnek egyaránt tetszetős


Díjnyertes, sokoldalú, művészi formatervezés magasfényű kivitelben. A SONOS SUB mélysugárzó függőlegesen vagy vízszintesen is elhelyezhető.


Alacsonyabb frekvenciájú mélyhangok a teltebb hangzás érdekében


A SONOS SUB (Gen. 3) mélysugárzó képes megszólaltatni az alacsonyabb frekvenciákat is, javítva a párosított hangszórók középfrekvenciás reprodukcióját, így az egész rendszer teltebb, részletesebb hangzást biztosít.


Audio


Két digitális erősítő, amely tökéletesen illeszkedik a SUB akusztikai felépítéséhez.


A két csillapított hangsugárzó befelé és egymás felé néz, hogy erőteljes basszusokat hallhassunk, amelyek mentesek a zajtól és nemkívánatos hangoktól.


A két akusztikus bemenet finomhangolt a teljesítmény fokozása érdekében.


Frekvenciaválasz akár 25 Hz-ig.


A hangbeállítások automatikusan beállításra kerülnek, hogy szinkronizálják a SUB-ot a párosított Sonos hangszórókkal és egyéb komponensekkel.


A Trueplay™ szoftver dinamikusan hozzáigazítja hangszóróinkat szobánk egyedi akusztikájához. (iOS operációsrendszert futtató eszköz szükséges hozzá)


Állítható grafikus equalizer (EQ) beállítások a Sonos alkalmazásban.


 


Méretek:


Méretek (Szé. x Ma. x Mé.): 389 × 402 × 158 mm


Kivitel: Fényes fekete vagy fényes fehér


Állapotjelző LED: Jelzi a tápellátás és a kapcsolat állapotát.


Beállító gomb: Tartsa lenyomva a konfiguráláshoz és a rendszerrel való párosításhoz.


Üzemi hőmérséklet: 0°C és 40°C között


Tárolási hőmérséklet: -20°C és 70°C között


Súly: 16kg


Sonos S2: Töltse le a legújabb generációs Sonos S2 alkalmazást a beállításhoz és vezérléshez 


Wi-Fi: Csatlakozik az otthoni Wi-Fi hálózathoz egy 802.11b/g routerrel a 2,4 GHz-es sávban.


Ethernet port: 1 db 10/100 Mbps Ethernet port. Ha a Wi-Fi kapcsolat instabil, csatlakoztassa a készüléket közvetlenül az útválasztóhoz.


Kimenet: Univerzális váltóáramú (AC) hálózati adapter 100-240 V, 50-60 Hz.


Adatlap

Garancia
24 hónap
Mutass többet

10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: