Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.
 • Szett

Házimozi rendszer 5.1: AVR-S960H + EXCLUSIVE 10/4/VOCAL + SUB-10

979 950,00 Ft
832 957,50 FtMegtakarítás 15%
Adóval együtt

Kérhető

Válasszon színt a szettben

Házimozi rádióerősítő 7.2 AVR-S960H

Szín
 • Fekete

Álló hangsugárzó EXCLUSIVE LINE EL-10

Szín
 • Fekete

Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó EL-4

Szín
 • Fekete

Center hangsugárzó RAPTOR VOCAL

Szín
 • Fekete
 1. Készlethiány. Ez a termék jelenleg nem elérhető.

Aktív mélysugárzó - subwoofer SUB-10

Szín
 • Fekete

Az egyik termék már nem elérhető. Írjon nekünk a termék elérhetőségével kapcsolatosan: webshop@denon.hu

 

Akár 5 év garancia ingyen!

 

Ingyenes kiszállítás!

 

elállási jogSzín


 1. Készlethiány. Ez a termék jelenleg nem elérhető.
Szín

Komponensek

7.2 csatornás 8K házimozi erősítő objektum alapú 3D hang támogatással, hangvezérléssel és beépített HEOS-szal. A Denon AVR-S960H képes a meglévő HD és 4K tartalmakat 8K-ra felskálázni, hogy akár barátaival, ismerőseivel együtt is megtapasztalhassa a 8K felbontás lenyűgöző hatását. Az AVR-S960H számos új funkciója előnyt nyújt a játékosoknak, ideértve a tűéles 4K/120Hz-es képfelbontást és a változtatható frissítési gyakoriságot (VRR) is, amelyek segítenek csökkenteni és a késést és javítani a képminőséget.


7.2 csatornás 8K házimozi erősítő 3D hanggal, hangvezérléssel és beépített HEOS-szal

Élvezze a kiváló házimozi hangzást a Denon AVR-S960H segítségével, amely csodálatos, többdimenziós térhatású hangélményt nyújt a maga óriási, csatornánkénti 145 W-os teljesítményével. A Denon AVR-S960H támogatja a legújabb objektum alapú, 3D hang formátumokat is, mint például a Dolby Atmos, a Dolby Atmos Height Virtualization Technology, a DTS: X és a DTS Virtual: X. Az AVR-S960H támogatja a legújabb képmegjelenítési technológiákat is, mint például a 8K/60Hz és 4K/120Hz, a Dolby Vision, a HDR10, a HDR10 +, a Dynamic HDR, a HLG, valamint lehetővé teszi a 8K felskálázást és a HDCP 2.3 támogatást minden HDMI bemeneten (6 bemenet / 2 kimenet).


Az előlapon található USB csatlakozó azonnali hang és zene lejátszást kínál az MP3 és a Hi-Res formátumban (WAV, FLAC, ALAC és DSD 2.8/5.6MHz) kódolt felvételek esetében. Streaming-elhetünk zenét olyan népszerű online szolgáltatásokból, mint a Spotify, az Amazon Music HD, a TIDAL, vagy a Bluetooth, az Apple AirPlay 2 és a Wi-Fi segítségével a HEOS beépített platformján keresztül további lehetőségeink is kínálkoznak a korlátlan zenehallgatásra. Az új Denon AVR-S960H az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri intelligens hangvezérlő alkalmazásokkal is együttműködik a könnyű és intuitív rendszerirányítás érdekében.


A díjnyertes Denon Setup Assistant (telepítési és beállítási asszisztens) a grafikus menü elemek segítségével végig vezeti Önt a telepítési folyamat minden lépésén, biztosítva ezzel a gyors és problémamentes üzembehelyezést. Mivel minden helyiség akusztikája alapvetően eltérő, az AVR-S960H az Audyssey kiváló minőségű hangkalibrálási technológiájával rendelkezik, amely a telepítési helyiséghez mérten automatikusan méri és optimalizálja a házimozi erősítő hangját az igazán magával ragadó 3D hangélmény elérése érdekében.


Egy hatékony 7 csatornás erősítő: Maximális teljesítményt nyújt csatornánként 145W teljesítménnyel, pontos, dinamikus és eredeti DENON hangzásvilággal.


A 8K/60Hz és a 4K/120Hz képtovábbítás teljes támogatása: A legújabb HDMI szabványok támogatásával élvezheti a legjobb minőségű 8K felbontású videókat 8K bemeneti eszközeiről. Egy 8K HDMI bemenet és két 8K/60Hz, illetve 4K/120Hz kimenet. A 8K felskálázás elérhető mind a 6 HDMI bemeneten.


Haladó HDMI áramköri rész: 6 HDMI bemenet és 2 HDMI kimenet teljes HDCP 2.3 támogatással, amire akár hat bemeneti eszközt is csatlakoztathat, és két kimenetre is továbbíthatja a videó forrás jelet.


3D audio formátumok: Élvezze a magával ragadó 3D hangot a Dolby Atmos, a Dolby Atmos Height Virtualization, a DTS: X és a DTS Virtual: X hangformátumokkal a legjobb minőségű, feledhetetlen szórakozás érdekében.


HDMI Enhanced Audio Return Channel (eARC) támogatás: Csatlakoztasson egy eARC HDMI-kompatibilis TV-t a fő HDMI-kimeneten keresztül, hogy tömörítetlen, objektumalapú hangformátumokat, például Dolby Atmos-t és DTS: X-et továbbíthasson közvetlenül az okos TV-ből a házimozi erősítőbe.


Modern videó áramköri szekció: A legújabb HDR formátumok támogatása, beleértve a HDR10, HDR10 + (új 2020-hoz), HLG, Dolby Vision, valamint a Dynamic HDR (új 2020-hoz), hogy a lehető legjobb képminőséget biztosítsák a fényerő, tisztaság és kontraszt tekintetében.


A filmek következő, magas minőségű generációja: A 8K/60Hz felbontásnak és felskálázásnak, a dinamikus HDR-nek, és a gyors média átváltásnak (QMS) köszönhetően kristálytiszta és egyenletes képeket élvezhet a lehető legjobb minőségben.


Magával ragadó videojáték-élmény: A4K /120Hz felbontásnak, a változtatható frissítési gyakoriságnak (VRR), az automatikus alacsony késleltetésű üzemmódnak (ALLM) és a gyors képátvitelnek (QFT) köszönhetően élvezheti a csodálatos látványvilágot nyújtó játékokat, valamint csökken a késleltetés és a javul a képtovábbítás folyamatossága.


Kompatibilitás az ismert hangalapú intelligens vezérlő applikációkkal: Saját hangjával vezérelheti az AVR-S960H házimozi erősítőt és a rajta elérhető online zenei szolgáltatásokat az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri segítségével.


Vezeték nélküli zene streaming a legnépszerűbb online szolgáltatásokból: Élvezze az összes kedvenc zenei szolgáltatását, a Spotify-t, a TuneIn Internet Radio-t, az Amazon Music HD-t, a TIDAL-t, a Deezer-t. Az AVR-S960H segítségével az AirPlay 2-n keresztül is élvezheti a zenét, így kedvenc dalait az Apple Music-ból is hallgathatja.


Roon kompatibilis: Fedezze fel újra digitális zenei könyvtárát kereshető, böngészhető információkkal a kedvenc előadóiról és dalairól. Keresse meg a dalszövegeket, a koncert dátumát, fényképeket, életrajzokat, kritikákat és egyebeket a Roon alkalmazáson belül.


Phono bemenet: Az integrált phono bemenetnek köszönhetően az AVR-S960H lehetővé teszi lemezjátszó csatlakoztatását és a kedvenc bakelitlemezek lejátszását. Élvezze lemez kollekcióját kivételes hangminőség mellett a beépített phono előerősítőnek köszönhetően.


Két mélysugárzó (LFE) kimenet: Két mélysugárzó használatával az alacsony frekvenciák szintje egyenletesebbé válhat, így precízebben megszólaltatva a mélyhangokat.


HEOS - beépített vezeték nélküli multiroom zenei streaming platform: Használja ki a multiroom és zenelejátszó funkciót, hogy a lehető legjobb hangminőséget élvezhesse otthonában. Az AVR-S960H a Denon Home okos hangszórókkal is együtt működik, így egész otthonában élvezheti a tiszta zenei hangzást, akármelyik helyiségről is legyen szó.


Nagyfelbontású Hi-Fi minőségű audio streaming: Élvezze kedvenc nagyfelbontású fájljait többek között FLAC, ALAC és WAV, valamint DSD 2,8 / 5,6MHz formátumban.


Négy darab gyorsválasztó gomb: Az előlapon lévő gyorsválasztó gombokra elmenti, és azokkal előhívhatja a kívánt beállításokat, funkciókat, forrásokat.


Díjnyertes Denon Setup Assistant (gyors beállítási segéd): A grafikus felhasználói felület biztosítja a könnyű és intuitív beállítást.


Audyssey MultEQ és Dynamic EQ: Az Audyssey szoftver optimalizálja a szoba akusztikáját a mellékelt mikrofon és állvány segítségével, hogy a lehető legjobb hangzást hozza ki a rendelkezésre álló helyiségből.


Okos TV kompatibilitás: A HDMI CEC funkciónak köszönhetően vezérelheti Denon AVR-S960H készülékét a TV távirányítója által is.


Hihetetlen hangzás és minőség a DENON 110 éves tapasztalata alapján: A DENON egy vezető japán audiotechnikai márka. 1910-es alapításuk óta folyamatosan törekednek a legmagasabb minőségre, az innovációra és a kimagasló hangminőségre.


Előlapi USB csatlakozó: Lehetővé teszi az MP3, WAV, FLAC, ALAC és DSD (2,8 / 5,6 MHz) fájlok gyors és kényelmes lejátszását.


All Zone (mindsen zóna) TV audio mód: TV hang lejátszása a 2. zónában is.


Beépített Bluetooth® és Wi-Fi kétsávos (2,4 GHz/5 GHz) támogatással: Megbízható kapcsolat még a rádió adók és vevők által túl zsúfolt városi környezetben is.


Bluetooth® audió fejhallgatókhoz: Élvezze kedvenc zenéit Bluetooth fejhallgatón keresztül is. Ez a funkció csak Bluetooth-fejhallgatók esetében működik, valamint a csatlakoztatott hangszórókkal történő egyidejű lejátszás is.


7 csatornás erősítő kimagasló teljesítménnyel

Az AVR-S960H házimozi erősítő csatornánként 145 W-os nagy teljesítményt nyújt, különálló, nagyáramú teljesítményerősítők segítségével. Az erősítő fokozatok az alacsony impedanciájú hangsugárzók széles skáláját támogatják, ezzel is biztosítva a működési stabilitást, a kiegyensúlyozott és kiváló minőségű hangot. Az Auto Eco mód a hangszóró kimeneteket a hangerő szintje alapján állítja be, és az elért energia megtakarításokat mutatja is készülék kijelzőjén, így valós időben láthatja, hogy az energiát spórolt meg.


A legjhobb házimozi hangminőség 8K támogatással

Az AVR-S960H házimozi erősítő kiváló 8K/60Hz-cel, 4K/120Hz-cel és a legújabb HDMI specifikációk felvonultatásával a következő szintre emeli a filmélményt. A legújabb 3D hangformátumokkal való kompatibilitás lehetővé teszi, hogy a szórakozást minden eddiginél részletgazdagabb hangminőségben élje meg. Az új AVR-S960H lehetővé teszi egy kiváló 4K házimozi rendszer építését, de a jövőre nézve készen áll egy 8K televízió fogadására is.


Hihetetlen élményt nyújtó 3D HANG FORMÁTUMOK

Merüljön el a többdimenziós 3D hangzás világában a Dolby Atmos®, a Dolby Atmos Height Virtualization Technology, a DTS: X® és a DTS Virtual: X™ hang formátumokkal.


Élvezze kedvenc filmjeit, TV műsorait és videojátékait az manapság elérhető legjobb képminőségben. Az AVR-S960H házimozi erősítő fejlett HDMI videócsatlakozókkal (6 bemenet és 2 kimenet) és egy egy dedikált 8K bemenettel rendelkezik, amely támogatja a 8K/60Hz és a 4K/120Hz videóátvitelt. Minden HDMI bemenet támogatja a 4: 4: 4 színmintavételezést, a HDR10-et, a HDR10 + -ot, a Dolby Vision-t, a Hybrid Log-Gamma-t (HLG), a Dynamic HDR-t és a BT.2020-at a kivételes színhűség, képfelbontás és kontraszt érdekében. Használja ki az összes HDMI bemeneten elérhető 8K/30Hz-re történő felskálázást és a HDCP 2.3 videó feldolgozást, hogy korlátozások nélkül nézhessen másolásvédett tartalmakat. Az AVR-S960H eARC-t (Enhanced Audio Return Channel) is kínál, hogy támogassa a 3D objektum alapú hangformátumokat, amelyeket az okos televízió közvetlenül a házimozi erősítőre közvetít.


Fejlett Képfeldolgozási képességek

A HDCP 2.3 videójel-feldolgozó minden HDMI csatlakozó esetében elérhető, így teljesen akadálytalanul élvezheti a másolásvédett tartalmat. Élvezze a tökéletes kompatibilitást a legújabb HD és Ultra HD televíziókkal, Blu-ray lejátszókkal és játékkonzolokkal.


Hihetetlen színhűség - univerzális kompatibilitás a HDR10 + és dinamikus HDR szabványokkal

Az AVR-S960H támogatja a nagy dinamikai tartományú, azaz a HDR10, a Dolby Vision és a HLG (hibrid log gamma) videóformátumokat is. A Dolby Vision látványos képélményt kínál elképesztő fényerő, kontraszt és színhűség mellett. A HLG technológia a közvetített tartalom HDR adatait használja fel, hogy tisztább és dinamikusabb képet csodálhasson meg TV készülékén. Az AVR-S960H támogatja a dinamikus HDR-t és a HDR10 + -ot is, amelyek dinamikusabb metaadatokat küldenek a TV készülék felé a valósághűbb kép elérése érdekében. (Bizonyos technológiák nem minden televízió esetében érhetőek el.)


A videójátékok következő generációja

Az új AVR-S960H segítségével kihasználhatja a videojátékok nyújtotta összes lehetőséget. Élvezze kedvenc játékait kiváló minőségben akár 4K/120Hz felbontásban felskálázás mellett is, valamint a változtatható frissítési gyakoriságnak (VRR), a gyors képátviteli (QFT) és az automatikus alacsony késleltetési (ALLM) módnak köszönhetően, amely csökkenti vagy akár teljesen ki is küszöböli a videófolyam késését az egyenletesebb képtovábbítás érdekében.


HEOS – Beépített multiroom és zenei platform

Élvezze kedvenc zenéit a ház bármely helyiségében vezeték nélkül a beépített HEOS technológiának köszönhetően. Hallgassa ugyanazt a dalt minden szobában, vagy válasszon egy-egy másik dalt minden csatlakoztatott szobához. A választás az Öné. Az Amazon Alexa-val, a Google Assistant-tel és az Apple Siri-vel is együttműködve intuitív hangvezérlést tesz lehetővé és csodálatos hangzást nyújt egész otthonában, legyen szó bármelyik helyiségről. Csatlakoztasson be Denon Home hangszórókat otthoni rendszerébe, hogy élvezhesse a vezeték nélküli multiroom zene lejátszást kiváló hanginőségben bárhol otthonában. A HEOS támogatja a Spotify Free és Premium, az Amazon Music HD, a TuneIn, a SoundCloud, a TIDAL streaming platformokat, és még sok mást is ezeken túl. (Nem minden zenei szolgáltatás érhető el minden régióban.)


Nagy felbontású hang

Kiváló hangminőséget élvezhet kedvenc nagyfelbontású audio fájljait hallgatva. Az AVR-S960H a legújabb 32 bites AKM DAC-okkal van ellátva, lehetővé téve a nagy felbontású hangformátumok dekódolását számos veszteségmentes fájltípusból, beleértve az ALAC, FLAC és WAV fájlokat akár 192 kHz/24bit mintavételezéssel. Az erősítő kompatibilis a DSD 2.8/5.6 MHz fájlokkal is (a DSD 2.8 MHz a SACD esetében is alkalmazott kódolási formátum). Lehetőségünk van zenék lejátszására háttértárolókról az előlapon található USB csatlakozón keresztül vagy akár hálózati forrásokból is. Az AVR-S960H probléma nélkül támogatja az egyéb fájltípusokat is, mint például az MP3, a WMA és a FLAC kódolási eljárásokat is a legjobb minőségű hang nyújtása mellett.


Bluetooth hangátvitel Bluetooth fejhallgatókra

Élvezze kedvenc zenéjét anélkül, hogy a házban tartózkodókat és a szomszédokat felébresztené, a házimozi erősítőről a Bluetooth fejhallgatójára továbbítva a hangot. Az AVR-S960H még egyidejű hanglejátszást is lehetővé tesz a csatlakoztatott hangszórókon keresztül, amiközben Bluetooth fejhallgatóján ugyanazt a hangot hallgathatja. Ezt a beállítást akkor lehet hasznos, ha van olyan családtagja, barátja vagy ismerőse, aki hallássérült.


Műszaki adatok:

 • Hatékony 7.2 csatornás erősítő: Biztosítja a kiváló hangminőséget, csatornánként 145W teljesítmény mellett és precíz, dinamikus Denon hangot nyújt használójának.
 • Teljes 8K/60Hz és 4K/120Hz támogatás: A legújabb HDMI szabványok támogatásával élvezheti az elérhető legjobb 8K képminőséget 8K képes forráseszközeiről. Egy 8K bemenet és két darab 8K/60Hz, illetve 4K/120Hz képes kimenet. A 8K felskálázás mind a 6 HDMI bemeneten keresztül elérhető.
 • -peciális HDMI áramköri rész: 6 HDMI bemenettel és 2 kimenettel, teljes HDCP 2.3 támogatással, akár hat multimédiás eszközt is csatlakoztathat, és két különálló kijelzőre is küldheti a jelet.
 • 3D audio formátumok: Élvezze a mindent körül ölelő 3D hangzást a Dolby Atmos, a Dolby Atmos Height Virtualization, a DTS: X és a DTS Virtual: X hangformátumokkal a legjobb minőségű és legnagyobb hangélményt nyújtó szórakozás megvalósítása érdekében.
 • HDMI Audio Return Channel (eARC) támogatás: Csatlakoztassa TV-jét az erősítő eARC képes fő HDMI kimenetéhez, hogy olyan tömörítetlen és 3D objektum alapú hang formátumokat hallgathasson közvetlenül az okos televíziójáról, mint például Dolby Atmos és a DTS: X. 
 • A legmodernebb videóáramköri megoldások: A legújabb HDR formátumok támogatása, ideértve a HDR10, HDR10 + (új 2020-hoz), HLG, Dolby Vision és Dynamic HDR (új 2020-hoz) funkciókat, hogy biztosítva legyen a lehető legjobb képminőség, fényerő, felbontás és kontraszt.
 • Hi-Fi minőségű zene streaming HD felbontásban: Élvezze kedvenc nagyfelbontású fájljait, mint például FLAC, ALAC és WAV, valamint DSD 2.8/5.6MHz.
 • Négy darab gyorsválasztó gomb: Az előlapon található gyorsválasztó gombokkal bármelyik forráshoz elmentheti a kívánt hangbeállításokat
 • USB bemenet az előlapon: Lehetővé teszi az MP3, WAV, FLAC, ALAC és DSD (2.8/5.6 MHz) fájlok kényelmes lejátszását
 • Díjnyertes Denon Setup Assistant (beüzemelési asszisztens): A grafikus felhasználói felületnek köszönhetően a beállítást könnyen és intuitív módon végezhetjük el.
 • Audyssey MultEQ és dinamikus EQ: Az Audyssey szoftver optimalizálja a szoba akusztikáját a mellékelt mikrofon és állvány segítségével, hogy minden helyiségben kiváló hangzást kaphassunk.

Adatlap

Garancia
24 hónap
Garancia Meghosszabbítása
36 hónap

Az EL-10 modell a Wilson legnagyobb hangsugárzója.

A Wilson legújabb fejlesztése egyben a jelenlegi legnagyobb hangsugárzója, az EL-10 az Exclusive Line felsőkategóriájából. A hangsugárzók magasfényű fekete és fehér kivitelben készülnek.


Modern kivitel

Egységes, szép és kifinomult megjelenésüknek köszönhetően tökéletesen beilleszthetőek egy modern és hagyományos lakókörnyezetbe is. Mindemellett a kisebb helyiségekkel rendelkezőknek is teljesülhet az álló hangsugárzók iránti vágya, mivel az aljában elhelyezett, lefelé irányuló reflexcső jóvoltából nem jelentkezik a hátra reflexes hangsugárzókra jellemző túlzott kongó mélytartomány, amit csak jelentős faltól való távolságra történő elhelyezéssel lehet csökkenteni.

Az EL-10 hangsugárzóknál komoly tervezési odafigyelést kapott az a szempont, ha valaki az otthonában hangszóró takaró előlap nélkül szeretné látni teljes műszaki pompájában és a legkisebb akusztikai romlás nélkül, akkor könnyedén leveheti a rejtett mágneses rögzítők jóvoltából, melyek teljesen el vannak bújtatva, és nem rontják az igényes, szemet gyönyörködtető megjelenést, mint a hagyományos rögzítő gumilyukak. Mindemellett a „hova rakhatóak el biztonságban és szem elől az előlapok” problémájára is gondolt a Wilson. Az EL-10 hangsugárzók hátulján is megtalálhatóak a rejtett mágnes rögzítők, így egyszerűen csak hátulra kell helyeznünk az előlapot.

A Wilson EL-10 álló hangsugárzók jellemzői és teljesítménye lehetővé teszi a szinte bármely helységben történő zenehallgatást. A szilárd MDF doboz felépítése biztosítja a merevséget és a rezgéscsillapítást. A hangsugárzó háztól négy távtartóval elválasztott nehéz talp biztosítja a stabilitást és kiküszöböli a rezgéseket. 

Bass-reflex

Az alulra helyezett bass-reflex port lehetővé teszi az EL-10 hangsugárzó kényelmes elhelyezését falhoz közel is.

A Wilson mérnökeinek a legújabb, felsőkategóriás EL-10 hangsugárzó megtervezésénél és megépítésénél fő szempont volt az agresszív megszólalástól mentes természetes hang a kellő dinamika megőrzése mellett. Tulajdonságínak köszönhetően sok erősítőnek lesz kiváló partnere.

 Főjellemzők:

Frekvenciaátvitel (± 3dB) 35 - 20.000 Hz
Érzékenység (2,83 V - 1 m) 90 dB
Impedancia 4 Ohm
Ajánlott erősítő teljesítmény 50 - 200 W
Keresztváltási frekvencia 600Hz, 2.400 Hz
Magassugárzó 1 "(25 mm)
Közép meghajtó 1x 6 1/2" (165mm)
Mély meghajtó 2x 6 1/2" (165mm)
Típus Bass Reflex
Terminálok banándugók

Adatlap

Garancia
24 hónap
Garancia Meghosszabbítása
60 hónapA Wilson Exclusive Line EL-4</strong polchangsugárzója ugyanabból a hangszórókészletből építkezik, mint nagyobb méretű testvére, az EL-8 álló hangsugárzó. A EL-8 álló változathoz hasonlóan, az EL-4 is ugyanazzal az elegáns és modern külsővel rendelkezik. A hangdoboz elegánsan vékony kivitele, a fényes fekete zongoralakk borítás és a gondos tervezés, kivitelezés mind olyan tulajdonságok, amelyek a Wilson márkát alapvetően jellemzik.

Ez a polc hangsugárzó pár egyaránt elegáns díszítő eleme lehet a nappalinak, vagy az audiofil zenehallgatók, kifejezetten zenehallgatásra kialakított szobájában kiépített zenei rendszereknek. Az igényes audiorendszerek szerelmesei biztosan értékelni fogják, hogy az EL4 tervezésénél nagy figyelmet fordítottak a hátlapon lévő hangsugárzó csatlakozó terminálok megtervezésére és kialakítására, ezzel is biztosítva a kábelek stabil érintkezését és megfelelő összeköttetését az erősítő-végfokokkal. A Bass-reflex portok, azaz a mélyhang-kimeneti nyílások segítségével finoman hangolható az basszus hangtartomány. Mindezeket összefoglalva elmondható, hogy ebben az árkategóriában nem könnyű hasonlóan jó paraméterekkel rendelkező polc hangsugárzót találni a piacon.

Az EL-4 hangsugárzók burkolata kellően merev, és alacsony rezonancia szint jellemzi őket, a tervezés és a külső kivitel minősége pedig a magasabb elvárásoknak is kiválóan megfelelnek. A gyártó a Wilson EL-4 esetében törekedett a lehető legmagasabb színvonalú festés és lakkozás használatára, illetve az árkategóriában lehető legmagasabb színvonalú, minőségű alkatrészek beépítésére. A hangszóró készlet egy darab 1”-os átmérőjű lágy selyemdóm magassugárzóból és egy 5”-os mélyközép hangsugárzóból áll, amelynek a közepén egy fázis kúp helyezkedik el. A hangdoboz klasszikus Bass Reflex kialakítású, aminek a hátulján található a kiementi reflex nyílása. A Wilson Exclusive Line EL-4 hangszórók ideálisak kisebb helyiségek sztereó rendszereihez, és házimozi rendszerek estében surround hangsugárzóként is felhasználhatóak. Az EL-4 a gondos, alapos és kiváló ár/érték arányú tervezésnek köszönhetően az egyik legjobb hanggal rendelkező polc hangsugárzó a kategóriájában. Az Exclusive Line sorozat hangkarakterét nagy gondossággal tervezték meg. A mélyközép hangsugárzók kellően merev membránjai a lágy selyem dóm magas hangsugárzókkal kombinálva biztosítják a hangsugárzó doboz hangjának tökéletesen egységes hangképét. A hangszórók, a hangváltók és a hangdoboz finom összehangoltságának köszönhetően az EL-4 olyan hangzást biztosít, amely igazán mély és erős basszust, valamint részletes felbontású és kiváló térleképezést megvalósító közép és magas hangokat tud visszaadni. Az EL-8-as álló hangdobozokhoz hasonlóan, a Wilson EL-4 hangszóró készletét és teljes felépítését az audiofil hallgatók által is értékelendő zenei hangzásvilág jellemzi.

A kiváló minőségű közép hangsugárzók polipropilén anyagból készülnek, amelynek közepén egy lágy, habszivacs és textil alapú fáziskúp helyezkedik el, ezzel biztosítva a tiszta és nyílt középtartományú hangokat. Ennek a hangszóró-kialakításnak köszönhetően a hangok forrása szinte teljesen láthatatlannak, észrevehetetlennek tűnik a hallgató számára, és a megfelelő lehallgatási pozícióban elhelyezkedve részletes, nagy felbontású audiofil minőségű közép- és mélyhangokat képes megjeleníteni a Wilson EL-4 polc hangsugárzója a hallgató számára. Ezek azok a tulajdonságok, amelyek általában csak a relatíve sokkal magasabb árkategóriájú polc hangsugárzókban találhatunk meg általában. Az Elit Line széria hangszóróiban és hangdobozaiban alkalmazott megoldások összességének hála, a zene rendkívül valósághűen és hitelesen tud prezentálódni. A hallgató számára olyan érzést kelt a Wilson EL-4 hangdoboza, mintha a leképezendő tér három kiugró dimenzióját, a teljes, megjelenítendő színpadképet még a szoba falai sem tudnák korlátok közé zárni, és így a kibontakozó „hangcselekmény” kellős közepébe csöppennénk. A jól pozícionált hangszórók mellett, pontos sztereókép és torzításmentes hang jellemzi a hallgatási élményt az EL-4 esetében. A középső mélysugárzókban alkalmazott fáziskúpok, fáziskorrektorok alapvetően kiküszöbölik a porvédő rácsok okozta torzulásokat, így a porvédő rácsok használata estén is kiváló hangzást biztosítanak. Ennek a megoldásnak köszönhetően hatékonyan csökkenteni lehetett a hangszóró membránjának tömegét, és jelentősen kibővült a leadható frekvenciatartomány is. A hangdobozon belül létrejövő nagy légáramlás javítja a hangszórók tekercseinek lehűlési hatásfokát, ami ezáltal növeli a hangszóró teljesítményét és a hangminőséget.

Az Wilson EL-4 hangszórókat, és a bennük alkalmazott technikai megoldásokat főként azok fogják értékelni, akik szeretik a változatos zenei műfajokat, és egy olyan hangszóró párt keresnek, amelyek tökéletesen illeszkednek a különböző zenei felvételek által támasztott széleskörű igényekhez is. Egy jó minőségű erősítővel vagy végfokkal, és szinte bármilyen lejátszó, azaz forráskészülékkel együtt használva az Elit Line - 4 hangszórók a magasabb elvárásokat is teljes mértékben kielégítve biztosítják a kiváló hangminőséget tulajdonosa számára. A Wilson EL-4 kiváló ár-érték aránya még azokat az audiofil zenerajongókat is meggyőzi, akik már régóta egy kiváló paraméterekkel rendelkező hangszóró párt keresnek olyan árszínvonalon, ami nem terheli meg jelentősen a pénztárcájukat.

Műszaki leírás:

Frekvenciatartomány 50 - 20 000 Hz
Érzékenység (2,83 V - 1 m) 88 dB
Impedancia 4 - 8 Ohm
Maximális SPL 105 dB
Ajánlott erősítőteljesítmény 25 - 100 W
Keresztváltási frekvencia 2400 Hz
Magassugárzó

1" (25 mm) lágy selyem dóm

Mély-közép hangsugárzó 5 ”(130 mm) habszivacs fáziskorrektorral
Ház típusa Bass Reflex
Hangszóró csatlakozó terminál Banándugózható + tekerhető szorító foglalat
Hangszóró doboz méretei 288 x 173 x 245 mm (magasság x szélesség x mélység)
Súly 3,6 kg

A Wilson hangszórókra 5 éves jótállást biztosítunk (termék regisztrálás esetén)!

Adatlap

Garancia
24 hónap
Garancia Meghosszabbítása
60 hónap

A Wilson Raptor Vocal center hangsugárzó a legjobb megoldás azok számára, akik a legkisebb részleteknek is nagy figyelmet szentelnek. A Wilson Raptor Vocal Center hangsugárzó kiváló minőségben közvetíti a beszédhangokat, valamint megbízható és rendkívül tartós. Az erős hangsugárzó ház kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek ellenállnak a külső, környezeti tényezőknek is, így nem kell aggódnunk a karcolások vagy egyéb apróbb sérülések miatt.


A Wilson Raptor Vocal Center hangsugárzó kiváló választás, ha házimozi rendszert alakít ki otthonában és hosszú távra tervez. Tökéletesen harmonizál a Raptor sorozat többi tagjával, így ennek köszönhetően létrehozhatunk otthonunkban egy egységes hangkarakterű rendszert. A Raptor Vocal center hangsugárzó kristálytiszta és erőteljes hangzást biztosít bármilyen házimozi erősítővel, így a párbeszédek zajoktól és torzításoktól mentesek lesznek.


Ugyanez vonatkozik arra az estere is, ha zenehallgatásra használjuk, hiszen a kapott hang egyszerre telt és kristálytiszta minőséget fog képviselni. A Wilson Raptor Vocal center hangsugárzó szintén kiemelkedő belső kialakítással rendelkezik, így még a legigényesebb mozirajongóknak is örömet szerez. A Raptor Vocal dizájnja a klasszikus és a modern kombinációja.


Fekete és fehér színváltozatok közül választhatunk, így biztos, hogy megtaláljuk a számunkra ideális választást. A hangszóró tervezése során a legkisebb részleteket is nagy alapossággal dolgozták ki, így biztos, hogy hosszú éveken keresztül problémamentesen fog működni rendszerünkben. Nagyon gyorsan csatlakoztathatjuk és használatba vehetjük a Wilson Raptor Vocal center hangsugárzót és ennek köszönhetően néhány percen belül már élvezhetjük is a kiváló minőségű beszédhangokat házimozi rendszerünkben.


Műszaki adatok:

 • Frekvencia menet (± 3 dB): 50 - 20 kHz
 • Érzékenység (2,83 V / 1 m): 88 dB
 • Impedancia: 4-8 Ohm
 • Maximális hangnyomás (SPL): 108 dB
 • Ajánlott erősítő teljesítmény: 25-125 W
 • Keresztváltási frekvencia: 2 600 Hz
 • Magassugárzó: 1" (25 mm) textil dóm
 • Mély-középsugárzó: 2 x 4"
 • Ház típusa: Bassz-reflex
 • Hangszóró terminálok: Banándugó és szorítócsavaros lehetőség

Adatlap

Garancia
24 hónap
Garancia Meghosszabbítása
60 hónap

Tökéletes választás házimozi rendszerekhez

A Wilson SUB-10 mélysugárzó lenyűgöző mélyhangjaival egyedülálló élményt nyújt kedvenc zenéi hallgatása közben és így tökéletesen kiegészíti otthoni szórakoztató rendszerét. Hangrendszerekhez és házimozi rendszerekhez egyaránt csatlakoztatható, csak rajtunk múlik, hogy mire szeretnénk felhasználni a SUB-10 mélysugárzót, amelyet a Wilson legjobb hangmérnökei terveztek az igényes szórakozást kedvelőknek. A Wilson SUB-10-et a basszus hangok szerelmesei fogják csak igazán kedvelni, köszönhetően annak, hogy rendkívül erőteljes és kirobbanó mélyhangokat képes prezentálni, amely teljesen kitölti az egész helyiséget.


A Wilson SUB-10 mélysugárzó egy megbízható választás azok számára, akik erőteljes és tiszta mélyhangokra vágynak. Ezt a rendkívüli alapossággal megtervezett mélysugárzót a legapróbb részleteknek is nagy figyelmet fordítva készítik a Wilson csúcstechnológiás üzemeiben. A kiváló minőségű, tartós anyagok és alkatrészek használatának köszönhetően hosszú távú megoldást jelent a házimozi és HiFi rendszerüket tovább fejleszteni kívánó hallgatók részére. A Wilson SUB-10 mélysugárzó természetesen minden fontos jelenleg érvényben lévő szabványnak és technológiai követelménynek kiválóan megfelel.


Aktív mélysugárzó

A Wilson SUB-10 egy aktív rendszerű mélysugárzó, Bassz-reflex típusú kialakításának köszönhetően pedig kellően erőteljes mélyhangokat képes megszólaltatni, miközben hangja rendkívül természetes marad és nem kell aggódnia olyan torzítások miatt sem, amelyek negatívan befolyásolhatnák a zenehallgatás vagy mozizás élményét.


Ha a Wilson SUB-10-et házimozi rendszerünk kiegészítőjeként használjuk, akkor egészen biztosak lehetünk abban, hogy a hangok rendkívüli dinamikával rendelkeznek majd, és a kirobbanó erőt kívánó hangeffektusok még a legigényesebb hallgatókat is örömmel fogják eltölteni. A Wilson SUB-10 aktív mélysugárzó nemcsak tartós és kellemes hangú, hanem külleme is nagyon figyelemfelkeltő. A modern, dizájnos kialakítás tökéletesen illeszkedik a napjainkban népszerű belső terek kialakításához, így biztosan nem kell azt rejtegetnie, sőt még akár a szoba egyik dekorációs elemévé is válhat.


Aktív mélysugárzó

 • A legfontosabb jellemzők:
 • Típus: Aktív, bassz-reflex rendszerű mélysugárzó
 • Hangszóró: 1 x 10” (250mm) átmérőjű
 • Bemenetek: RCA (sztereó)
 • Tápegység: 230V/50Hz AC
 • Fáziskapcsoló: 0-180°
 • Hangerő szabályozási lehetőség: Igen, szabályozható
 • Frekvenciatartomány: 25-150Hz
 • Keresztváltási frekvencia: állítható
 • Kimeneti teljesítmény: 150W (RMS)

Adatlap

Garancia
24 hónap
Garancia Meghosszabbítása
60 hónap

10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: