Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.
 • Szett

Házimozi rendszer 5.1: AVC-X3700H + EXCLUSIVE 10/4/VOCAL + SUB-10

1 434 950,00 Ft
999 990,00 Ft434 960,00 Ft megtakarítás
Adóval együtt

Kérhető

Válasszon színt a szettben

Házimozi rádióerősítő 9.2 AVC-X3700H

Szín

Álló hangsugárzó EXCLUSIVE LINE EL-10

Szín
 • Fekete

Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó EL-4

Szín
 • Fekete

Center hangsugárzó RAPTOR VOCAL

Szín
 • Fekete

Aktív mélysugárzó - subwoofer SUB-10

Szín
 • Fekete

Figyelem: A keresett termék jelenleg nincs készleten. Kollégáink értesítik a beérkezés dátumáról.

 

Akár 5 év garancia ingyen!

 

Ingyenes kiszállítás!

 

elállási jog


Házimozi rádióerősítő 9.2 AVC-X3700H Házimozi rádióerősítő 9.2 AVC-X3700H Házimozi rádióerősítő 9.2 AVC-X3700H Házimozi rádióerősítő 9.2 AVC-X3700H Házimozi rádióerősítő 9.2 AVC-X3700H Házimozi rádióerősítő 9.2 AVC-X3700H Házimozi rádióerősítő 9.2 AVC-X3700H Házimozi rádióerősítő 9.2 AVC-X3700H Házimozi rádióerősítő 9.2 AVC-X3700H Házimozi rádióerősítő 9.2 AVC-X3700H Házimozi rádióerősítő 9.2 AVC-X3700H Házimozi rádióerősítő 9.2 AVC-X3700H

Szín

Komponensek

Élvezze a legjobb minőségű hangot és 3D-s képélményt. A legújabb házimozi specifikációkkal rendelkező, 9 csatornás erősítő minden csatornán különálló nagyáramú erősítőkkel van felszerelve. Az AVC-X3700H csatornánként tekintélyes, 180 W teljesítményt képes biztosítani. Az alacsony impedanciájú meghajtók biztosítják a működés közbeni stabilitást, és lehetővé téve a hangszórók széles választékát, hogy kiegyensúlyozott, megfelelő tónusú hangot kapjunk.


Az AVC-X3700H a legjobb minőségű házimozi élményt nyújtja

Streaming-eljen zenét olyan népszerű online szolgáltatásokból, mint a Spotify, a TuneIn Internet Radio, az Amazon Music HD, a TIDAL, és élvezze a Bluetooth, az Apple AirPlay 2, a Wi-Fi és a HEOS platform nyújtotta előnyöket. Élvezze az MP3 gyűjteményét, és a nagy felbontású audio formátumokat is (WAV, FLAC, ALAC és DSD 2,8 / 5,6 MHz fájlok) USB-n vagy otthoni hálózatán keresztül NAS szerverről. A Denon AVC-X3700H kompatibilis az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri hangsegédekkel is a problémamentes és intuitív vezérlés érdekében.


Az AVC-X3700H erősítő a legjobb házimozi-élményt nyújtja, miközben támogatja a filmek megtekintését 8K/60Hz formátumban, és a játékokkonzolokat pedig 4K/120Hz formátumban, mindezt úgy, hogy kompatibilis a legújabb HDMI szabványokkal.


Az AVC-X3700H erősítő a legjobb házimozi-élményt nyújtja, miközben támogatja a filmek megtekintését 8K/60Hz formátumban, és a játékokkonzolokat pedig 4K/120Hz formátumban, mindezt úgy, hogy kompatibilis a legújabb HDMI szabványokkal.


A játékkonzolokról filmeket, tévéműsorokat nézhet és játékokat játszhat 8K Ultra HD @60Hz, illetve 4K/@120HZ felbontásban, 4: 4: 4 szín mintavételezéssel, és a Dolby Vision, nagy dinamikatartomány (HDR10), hibrid log-gamma (HLG) formátum, 21: 9 videóformátum, 3D és BT.2020 formátumok is rendelkezésre állnak. Az eARC támogatása lehetővé teszi a 3D hang közvetlen továbbítását a TV-ből az házi mozi vevőbe egyetlen HDMI-kábelen keresztül.


Az AVC-X3700H erősítő a legjobb házimozi-élményt nyújtja, miközben támogatja a filmek megtekintését 8K/60Hz formátumban, és a játékokkonzolokat pedig 4K/120Hz formátumban, mindezt úgy, hogy kompatibilis a legújabb HDMI szabványokkal.


Az új AVC-X3700H lehetővé teszi a legjobb otthoni 4K házimozi kiépítését, és felkészíti Önt a jövőre is, mert ez a házi mozi erősítő készen áll a 8K formátum kezelésére is. Amikor 8K megjelenítővel és 8K lejátszó eszközökkel vértezi fel rendszerét, az erősítő készen áll azok fogadására. Élvezze a legjobb minőségű hangot és a 3D-s képet, hogy részese lehessen a legigényesebb otthoni szórakozásnak, legyen az mozi vagy zene.


Ahogy fentebb már említettük, az AVC-X3700H támogatja a legújabb audio és videó szabványokat, beleértve az IMAX Enhanced technológiát is. A legmodernebb DTS technológia a legmagasabb követelményeket állítja fel a kép, a képméretek és formátumok, a hang és a teljes, minőségi házimozi élmény tekintetében. Ennek köszönhetően tisztább, részletesebb, nagyobb felbontású képet és hangot kapunk.Élvezze az IMAX által digitálisan átdolgozott, magával ragadó hangélményt! Az IMAX Enhanced mellett az új Denon AVC-X3700H olyan szabványokat is támogat, mint a Dolby Atmos, a Dolby Atmos Height Virtualization, a DTS: X és a DTS Virtual: X. Ezek a technológiák lehetővé teszik, hogy elmerüljön a többdimenziós hangzás világában. Minden HDMI bemenet (7 db) és minden HDMI kimenet (3 db) támogatja a HDCP 2.3-at, amelyek lehetővé teszik, hogy korlátozás nélkül élvezhessék a másolásvédett tartalmakat.


HEOS muliroom és zenei platform

Élvezze kedvenc zenéit a ház bármely helyiségében - vezeték nélkül a HEOS beépített technológiájának köszönhetően. Játssza le ugyanazt a dalt minden szobában, vagy válasszon egy-egy másik dalt minden csatlakoztatott szobához - a választás az Öné. Az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Sirivel is együttműködve intuitív hangvezérlést és csodálatos hangzást nyújt az egész otthoni szórakoztató rendszer számára. Csatlakoztassa a Denon Home hangszórókat, hogy élvezhesse a vezeték nélküli hangzást otthonában.


Bluetooth, Wi-Fi és Airplay 2

A vezeték nélküli hálózat szerves része. A vezeték nélküli streaming érdekében a Denon AVC-X3700H fejlett kétantennás adó-vevővel rendelkezik, hogy megbízható kapcsolatot biztosítson Bluetooth-on és Wi-Fi-n keresztül még a nagy forgalmú városi környezetben is. Hallgathatja kedvenc zenéit vezeték nélkül bármelyik okos eszközéről.


Élvezze kedvenc zenéjét anélkül, hogy otthon bárkit is felébresztene. Az AVC-X3700H házi mozi erősítőből a hangot Bluetooth fejhallgatójára továbbíthatja a funkció aktiválásával. Az erősítő még egyidejű hanglejátszást is lehetővé tesz a Bluetooth fejhallgató használata mellett a csatlakoztatott hangszórók használatával. Utóbbi lehetőséget akkor javasoljuk, ha van olyan családtagja vagy barátja, aki csökkent hallási képességekkel rendelkezik.


Nagyszerű képességek a hangfeldolgozás terén

Kiváló hangminőségben élvezheti kedvenc nagyfelbontású audio fájljait. Az AVC-X3700H a legújabb, 32 bites AKM DAC-okkal van felszerelve, lehetővé téve a nagy felbontású, veszteségmentes fájltípusok dekódolását, beleértve az ALAC, FLAC és WAV fájlokat akár 192 kHz/24bit-en. Az erősítő kompatibilis a 2,8 / 5,6 MHz DSD fájlokkal is (a DSD 2,8 MHz a SACD kódolási formátuma). Zenelejátszási lehetőség van pendriv-ról az előlapon található USB-porton keresztül vagy hálózati forrásokból. Az AVC-X3700H zökkenőmentesen támogat más fájltípusokat is, mint például az MP3, a WMA és a FLAC.


DSP hangfeldolgozó chip

Az AVC-X3700H két erőteljes DSP (digitális hangprocesszor) chip-pel rendelkezik a legújabb térhatású hangformátumok dekódolásához és feldolgozásához, beleértve a Dolby Atmos, a DTS: X és az IMAX Enhanced (akár 11 csatorna) formátumokat, valamint rendelkezésre áll az Audyssey MultEQ XT32 és Sub EQ HT funkció a jobb hangszóró beállítások érdekében.


Előerősítő mód

Az új előerősítő üzemmódnak köszönhetően a Denon AVC-X3700H házi mozi erősítője kiváló AV processzorként is működhet, ráadásul a legújabb HDMI szabványú csatlakozókkal ellátva. Az előerősítő mód tisztább jelutat és jobb hangminőséget biztosít a belső erősítők leválasztásával. Frissítse az AV komponens rendszerét anélkül, a meglévő elemeket (végerősítő, hangszórók) ki kellene cserélnie.TV hang minden zónában

Lehetőség van a TV-hangjának lejátszására minden zónában. Élvezze a Dolby Atmos térhangzást a fő zónában, és ugyanolyan magával ragadó hangélményt élvezhet, miközben ugyanazt az adott jelforrást hallgatja a második zónában. Válassza a "Forrás" lehetőséget a második zónához a fő zóna hangjának engedélyezéséhez. Az AVC-X3700H mind a HDMI, mind a digitális forrásokat támogatja a második zónában.


A legfontosabb jellemzők:

 • Csatornák / teljesítmény: 9.2 csatorna (11.2 csatornás feldolgozás) / 180 W csatornánként (6 Ohm-on)
 • HDMI: 7 bemenet, 3 kimenet
 • Videokodekek: HDCP 2.3 szabvány, 8K Ultra HD @60 Hz, 4K Ultra HD @120Hz, 4: 4: 4 szín mintavétel, Dolby Vision, nagy dinamikai tartomány (HDR10), hibrid log-gamma (HLG) 21: 9 videó formátum, 3D és BT.2020
 • Optikai bemenetek: 2
 • Analóg bemenetek: 6
 • Phono bemenet: Igen
 • Hangvezérlés: Amazon Alexa, Google asszisztens, Siri
 • Multiroom: HEOS
 • Audio fájlok támogatása: ALAC, FLAC és WAV akár 24 bit/192 kHz-en, DSD 2,8 / 5,6 MHz

Adatlap

Garancia
24 hónap
Garancia Meghosszabbítása
36 hónap
WiFi
Igen
Bluetooth
Igen
AirPlay 2
Tak
HDMI (bemenetek)
7
HDMI (kimenetek)
3
Optikai bemenetek
1-2
Koaxiális bemenetek
1-2
PHONO - lemezjátszó bemenet
Igen
Csatornák száma
11.2
Internetes rádió
Igen
Többcsatornás házimozi hangzás
DTS:X
Többcsatornás házimozi hangzás
Dolby Atmos
Többcsatornás házimozi hangzás
Wielokanałowe stereo
Többcsatornás házimozi hangzás
DTS Virtual:X
Többcsatornás házimozi hangzás
Dolby Surround
Többcsatornás házimozi hangzás
Dolby Height Virtualization
Multiroom rendszer
Igen
USB-csatlakozó
Igen
Támogatott képfelbontás
8K
Analóg bemenetek száma
6
Kimenő teljesítmény (RMS 6Ω)
180 W
Subwoofer kimenet
Igen

Az EL-10 modell a Wilson legnagyobb hangsugárzója.

A Wilson legújabb fejlesztése egyben a jelenlegi legnagyobb hangsugárzója, az EL-10 az Exclusive Line felsőkategóriájából. A hangsugárzók magasfényű fekete és fehér kivitelben készülnek.


Modern kivitel

Egységes, szép és kifinomult megjelenésüknek köszönhetően tökéletesen beilleszthetőek egy modern és hagyományos lakókörnyezetbe is. Mindemellett a kisebb helyiségekkel rendelkezőknek is teljesülhet az álló hangsugárzók iránti vágya, mivel az aljában elhelyezett, lefelé irányuló reflexcső jóvoltából nem jelentkezik a hátra reflexes hangsugárzókra jellemző túlzott kongó mélytartomány, amit csak jelentős faltól való távolságra történő elhelyezéssel lehet csökkenteni.

Az EL-10 hangsugárzóknál komoly tervezési odafigyelést kapott az a szempont, ha valaki az otthonában hangszóró takaró előlap nélkül szeretné látni teljes műszaki pompájában és a legkisebb akusztikai romlás nélkül, akkor könnyedén leveheti a rejtett mágneses rögzítők jóvoltából, melyek teljesen el vannak bújtatva, és nem rontják az igényes, szemet gyönyörködtető megjelenést, mint a hagyományos rögzítő gumilyukak. Mindemellett a „hova rakhatóak el biztonságban és szem elől az előlapok” problémájára is gondolt a Wilson. Az EL-10 hangsugárzók hátulján is megtalálhatóak a rejtett mágnes rögzítők, így egyszerűen csak hátulra kell helyeznünk az előlapot.

A Wilson EL-10 álló hangsugárzók jellemzői és teljesítménye lehetővé teszi a szinte bármely helységben történő zenehallgatást. A szilárd MDF doboz felépítése biztosítja a merevséget és a rezgéscsillapítást. A hangsugárzó háztól négy távtartóval elválasztott nehéz talp biztosítja a stabilitást és kiküszöböli a rezgéseket. 

Bass-reflex

Az alulra helyezett bass-reflex port lehetővé teszi az EL-10 hangsugárzó kényelmes elhelyezését falhoz közel is.

A Wilson mérnökeinek a legújabb, felsőkategóriás EL-10 hangsugárzó megtervezésénél és megépítésénél fő szempont volt az agresszív megszólalástól mentes természetes hang a kellő dinamika megőrzése mellett. Tulajdonságínak köszönhetően sok erősítőnek lesz kiváló partnere.

 Főjellemzők:

Frekvenciaátvitel (± 3dB) 35 - 20.000 Hz
Érzékenység (2,83 V - 1 m) 90 dB
Impedancia 4 Ohm
Ajánlott erősítő teljesítmény 50 - 200 W
Keresztváltási frekvencia 600Hz, 2.400 Hz
Magassugárzó 1 "(25 mm)
Közép meghajtó 1x 6 1/2" (165mm)
Mély meghajtó 2x 6 1/2" (165mm)
Típus Bass Reflex
Terminálok banándugók

Adatlap

Garancia
24 hónap
Garancia Meghosszabbítása
60 hónapA Wilson Exclusive Line EL-4</strong polchangsugárzója ugyanabból a hangszórókészletből építkezik, mint nagyobb méretű testvére, az EL-8 álló hangsugárzó. A EL-8 álló változathoz hasonlóan, az EL-4 is ugyanazzal az elegáns és modern külsővel rendelkezik. A hangdoboz elegánsan vékony kivitele, a fényes fekete zongoralakk borítás és a gondos tervezés, kivitelezés mind olyan tulajdonságok, amelyek a Wilson márkát alapvetően jellemzik.

Ez a polc hangsugárzó pár egyaránt elegáns díszítő eleme lehet a nappalinak, vagy az audiofil zenehallgatók, kifejezetten zenehallgatásra kialakított szobájában kiépített zenei rendszereknek. Az igényes audiorendszerek szerelmesei biztosan értékelni fogják, hogy az EL4 tervezésénél nagy figyelmet fordítottak a hátlapon lévő hangsugárzó csatlakozó terminálok megtervezésére és kialakítására, ezzel is biztosítva a kábelek stabil érintkezését és megfelelő összeköttetését az erősítő-végfokokkal. A Bass-reflex portok, azaz a mélyhang-kimeneti nyílások segítségével finoman hangolható az basszus hangtartomány. Mindezeket összefoglalva elmondható, hogy ebben az árkategóriában nem könnyű hasonlóan jó paraméterekkel rendelkező polc hangsugárzót találni a piacon.

Az EL-4 hangsugárzók burkolata kellően merev, és alacsony rezonancia szint jellemzi őket, a tervezés és a külső kivitel minősége pedig a magasabb elvárásoknak is kiválóan megfelelnek. A gyártó a Wilson EL-4 esetében törekedett a lehető legmagasabb színvonalú festés és lakkozás használatára, illetve az árkategóriában lehető legmagasabb színvonalú, minőségű alkatrészek beépítésére. A hangszóró készlet egy darab 1”-os átmérőjű lágy selyemdóm magassugárzóból és egy 5”-os mélyközép hangsugárzóból áll, amelynek a közepén egy fázis kúp helyezkedik el. A hangdoboz klasszikus Bass Reflex kialakítású, aminek a hátulján található a kiementi reflex nyílása. A Wilson Exclusive Line EL-4 hangszórók ideálisak kisebb helyiségek sztereó rendszereihez, és házimozi rendszerek estében surround hangsugárzóként is felhasználhatóak. Az EL-4 a gondos, alapos és kiváló ár/érték arányú tervezésnek köszönhetően az egyik legjobb hanggal rendelkező polc hangsugárzó a kategóriájában. Az Exclusive Line sorozat hangkarakterét nagy gondossággal tervezték meg. A mélyközép hangsugárzók kellően merev membránjai a lágy selyem dóm magas hangsugárzókkal kombinálva biztosítják a hangsugárzó doboz hangjának tökéletesen egységes hangképét. A hangszórók, a hangváltók és a hangdoboz finom összehangoltságának köszönhetően az EL-4 olyan hangzást biztosít, amely igazán mély és erős basszust, valamint részletes felbontású és kiváló térleképezést megvalósító közép és magas hangokat tud visszaadni. Az EL-8-as álló hangdobozokhoz hasonlóan, a Wilson EL-4 hangszóró készletét és teljes felépítését az audiofil hallgatók által is értékelendő zenei hangzásvilág jellemzi.

A kiváló minőségű közép hangsugárzók polipropilén anyagból készülnek, amelynek közepén egy lágy, habszivacs és textil alapú fáziskúp helyezkedik el, ezzel biztosítva a tiszta és nyílt középtartományú hangokat. Ennek a hangszóró-kialakításnak köszönhetően a hangok forrása szinte teljesen láthatatlannak, észrevehetetlennek tűnik a hallgató számára, és a megfelelő lehallgatási pozícióban elhelyezkedve részletes, nagy felbontású audiofil minőségű közép- és mélyhangokat képes megjeleníteni a Wilson EL-4 polc hangsugárzója a hallgató számára. Ezek azok a tulajdonságok, amelyek általában csak a relatíve sokkal magasabb árkategóriájú polc hangsugárzókban találhatunk meg általában. Az Elit Line széria hangszóróiban és hangdobozaiban alkalmazott megoldások összességének hála, a zene rendkívül valósághűen és hitelesen tud prezentálódni. A hallgató számára olyan érzést kelt a Wilson EL-4 hangdoboza, mintha a leképezendő tér három kiugró dimenzióját, a teljes, megjelenítendő színpadképet még a szoba falai sem tudnák korlátok közé zárni, és így a kibontakozó „hangcselekmény” kellős közepébe csöppennénk. A jól pozícionált hangszórók mellett, pontos sztereókép és torzításmentes hang jellemzi a hallgatási élményt az EL-4 esetében. A középső mélysugárzókban alkalmazott fáziskúpok, fáziskorrektorok alapvetően kiküszöbölik a porvédő rácsok okozta torzulásokat, így a porvédő rácsok használata estén is kiváló hangzást biztosítanak. Ennek a megoldásnak köszönhetően hatékonyan csökkenteni lehetett a hangszóró membránjának tömegét, és jelentősen kibővült a leadható frekvenciatartomány is. A hangdobozon belül létrejövő nagy légáramlás javítja a hangszórók tekercseinek lehűlési hatásfokát, ami ezáltal növeli a hangszóró teljesítményét és a hangminőséget.

Az Wilson EL-4 hangszórókat, és a bennük alkalmazott technikai megoldásokat főként azok fogják értékelni, akik szeretik a változatos zenei műfajokat, és egy olyan hangszóró párt keresnek, amelyek tökéletesen illeszkednek a különböző zenei felvételek által támasztott széleskörű igényekhez is. Egy jó minőségű erősítővel vagy végfokkal, és szinte bármilyen lejátszó, azaz forráskészülékkel együtt használva az Elit Line - 4 hangszórók a magasabb elvárásokat is teljes mértékben kielégítve biztosítják a kiváló hangminőséget tulajdonosa számára. A Wilson EL-4 kiváló ár-érték aránya még azokat az audiofil zenerajongókat is meggyőzi, akik már régóta egy kiváló paraméterekkel rendelkező hangszóró párt keresnek olyan árszínvonalon, ami nem terheli meg jelentősen a pénztárcájukat.

Műszaki leírás:

Frekvenciatartomány 50 - 20 000 Hz
Érzékenység (2,83 V - 1 m) 88 dB
Impedancia 4 - 8 Ohm
Maximális SPL 105 dB
Ajánlott erősítőteljesítmény 25 - 100 W
Keresztváltási frekvencia 2400 Hz
Magassugárzó

1" (25 mm) lágy selyem dóm

Mély-közép hangsugárzó 5 ”(130 mm) habszivacs fáziskorrektorral
Ház típusa Bass Reflex
Hangszóró csatlakozó terminál Banándugózható + tekerhető szorító foglalat
Hangszóró doboz méretei 288 x 173 x 245 mm (magasság x szélesség x mélység)
Súly 3,6 kg

A Wilson hangszórókra 5 éves jótállást biztosítunk (termék regisztrálás esetén)!

Adatlap

Garancia
24 hónap
Garancia Meghosszabbítása
60 hónap

A Wilson Raptor Vocal center hangsugárzó a legjobb megoldás azok számára, akik a legkisebb részleteknek is nagy figyelmet szentelnek. A Wilson Raptor Vocal Center hangsugárzó kiváló minőségben közvetíti a beszédhangokat, valamint megbízható és rendkívül tartós. Az erős hangsugárzó ház kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek ellenállnak a külső, környezeti tényezőknek is, így nem kell aggódnunk a karcolások vagy egyéb apróbb sérülések miatt.


A Wilson Raptor Vocal Center hangsugárzó kiváló választás, ha házimozi rendszert alakít ki otthonában és hosszú távra tervez. Tökéletesen harmonizál a Raptor sorozat többi tagjával, így ennek köszönhetően létrehozhatunk otthonunkban egy egységes hangkarakterű rendszert. A Raptor Vocal center hangsugárzó kristálytiszta és erőteljes hangzást biztosít bármilyen házimozi erősítővel, így a párbeszédek zajoktól és torzításoktól mentesek lesznek.


Ugyanez vonatkozik arra az estere is, ha zenehallgatásra használjuk, hiszen a kapott hang egyszerre telt és kristálytiszta minőséget fog képviselni. A Wilson Raptor Vocal center hangsugárzó szintén kiemelkedő belső kialakítással rendelkezik, így még a legigényesebb mozirajongóknak is örömet szerez. A Raptor Vocal dizájnja a klasszikus és a modern kombinációja.


Fekete és fehér színváltozatok közül választhatunk, így biztos, hogy megtaláljuk a számunkra ideális választást. A hangszóró tervezése során a legkisebb részleteket is nagy alapossággal dolgozták ki, így biztos, hogy hosszú éveken keresztül problémamentesen fog működni rendszerünkben. Nagyon gyorsan csatlakoztathatjuk és használatba vehetjük a Wilson Raptor Vocal center hangsugárzót és ennek köszönhetően néhány percen belül már élvezhetjük is a kiváló minőségű beszédhangokat házimozi rendszerünkben.


Műszaki adatok:

 • Frekvencia menet (± 3 dB): 50 - 20 kHz
 • Érzékenység (2,83 V / 1 m): 88 dB
 • Impedancia: 4-8 Ohm
 • Maximális hangnyomás (SPL): 108 dB
 • Ajánlott erősítő teljesítmény: 25-125 W
 • Keresztváltási frekvencia: 2 600 Hz
 • Magassugárzó: 1" (25 mm) textil dóm
 • Mély-középsugárzó: 2 x 4"
 • Ház típusa: Bassz-reflex
 • Hangszóró terminálok: Banándugó és szorítócsavaros lehetőség

Adatlap

Garancia
24 hónap
Garancia Meghosszabbítása
60 hónap

Tökéletes választás házimozi rendszerekhez

A Wilson SUB-10 mélysugárzó lenyűgöző mélyhangjaival egyedülálló élményt nyújt kedvenc zenéi hallgatása közben és így tökéletesen kiegészíti otthoni szórakoztató rendszerét. Hangrendszerekhez és házimozi rendszerekhez egyaránt csatlakoztatható, csak rajtunk múlik, hogy mire szeretnénk felhasználni a SUB-10 mélysugárzót, amelyet a Wilson legjobb hangmérnökei terveztek az igényes szórakozást kedvelőknek. A Wilson SUB-10-et a basszus hangok szerelmesei fogják csak igazán kedvelni, köszönhetően annak, hogy rendkívül erőteljes és kirobbanó mélyhangokat képes prezentálni, amely teljesen kitölti az egész helyiséget.


A Wilson SUB-10 mélysugárzó egy megbízható választás azok számára, akik erőteljes és tiszta mélyhangokra vágynak. Ezt a rendkívüli alapossággal megtervezett mélysugárzót a legapróbb részleteknek is nagy figyelmet fordítva készítik a Wilson csúcstechnológiás üzemeiben. A kiváló minőségű, tartós anyagok és alkatrészek használatának köszönhetően hosszú távú megoldást jelent a házimozi és HiFi rendszerüket tovább fejleszteni kívánó hallgatók részére. A Wilson SUB-10 mélysugárzó természetesen minden fontos jelenleg érvényben lévő szabványnak és technológiai követelménynek kiválóan megfelel.


Aktív mélysugárzó

A Wilson SUB-10 egy aktív rendszerű mélysugárzó, Bassz-reflex típusú kialakításának köszönhetően pedig kellően erőteljes mélyhangokat képes megszólaltatni, miközben hangja rendkívül természetes marad és nem kell aggódnia olyan torzítások miatt sem, amelyek negatívan befolyásolhatnák a zenehallgatás vagy mozizás élményét.


Ha a Wilson SUB-10-et házimozi rendszerünk kiegészítőjeként használjuk, akkor egészen biztosak lehetünk abban, hogy a hangok rendkívüli dinamikával rendelkeznek majd, és a kirobbanó erőt kívánó hangeffektusok még a legigényesebb hallgatókat is örömmel fogják eltölteni. A Wilson SUB-10 aktív mélysugárzó nemcsak tartós és kellemes hangú, hanem külleme is nagyon figyelemfelkeltő. A modern, dizájnos kialakítás tökéletesen illeszkedik a napjainkban népszerű belső terek kialakításához, így biztosan nem kell azt rejtegetnie, sőt még akár a szoba egyik dekorációs elemévé is válhat.


Aktív mélysugárzó

 • A legfontosabb jellemzők:
 • Típus: Aktív, bassz-reflex rendszerű mélysugárzó
 • Hangszóró: 1 x 10” (250mm) átmérőjű
 • Bemenetek: RCA (sztereó)
 • Tápegység: 230V/50Hz AC
 • Fáziskapcsoló: 0-180°
 • Hangerő szabályozási lehetőség: Igen, szabályozható
 • Frekvenciatartomány: 25-150Hz
 • Keresztváltási frekvencia: állítható
 • Kimeneti teljesítmény: 150W (RMS)

Adatlap

Garancia
24 hónap
Garancia Meghosszabbítása
60 hónap
Mutass többet

10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: