Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.
 • Szett

Házimozi rendszer 5.0: AVC-X3700H + EXCLUSIVE 8/4/VOCAL

979 960,00 Ft
881 964,00 FtMegtakarítás 10%
Adóval együtt

Kérhető

Válasszon színt a szettben

Házimozi rádióerősítő 9.2 AVC-X3700H

Szín

Álló hangsugárzó EXCLUSIVE LINE EL-8

Szín
 • Fekete

Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó EL-4

Szín
 • Fekete

Center hangsugárzó RAPTOR VOCAL

Szín
 • Fekete

Uwaga: A keresett termék jelenleg nincs készleten. Kollégáink értesítik a beérkezés dátumáról.

 

Akár 5 év garancia ingyen!

 

Ingyenes kiszállítás!

 

elállási jog


Házimozi rádióerősítő 9.2 AVC-X3700H Házimozi rádióerősítő 9.2 AVC-X3700H Házimozi rádióerősítő 9.2 AVC-X3700H Házimozi rádióerősítő 9.2 AVC-X3700H Házimozi rádióerősítő 9.2 AVC-X3700H Házimozi rádióerősítő 9.2 AVC-X3700H Házimozi rádióerősítő 9.2 AVC-X3700H Házimozi rádióerősítő 9.2 AVC-X3700H Házimozi rádióerősítő 9.2 AVC-X3700H Házimozi rádióerősítő 9.2 AVC-X3700H Házimozi rádióerősítő 9.2 AVC-X3700H Házimozi rádióerősítő 9.2 AVC-X3700H

Szín

Komponensek

Élvezze a legjobb minőségű hangot és 3D-s képélményt. A legújabb házimozi specifikációkkal rendelkező, 9 csatornás erősítő minden csatornán különálló nagyáramú erősítőkkel van felszerelve. Az AVC-X3700H csatornánként tekintélyes, 180 W teljesítményt képes biztosítani. Az alacsony impedanciájú meghajtók biztosítják a működés közbeni stabilitást, és lehetővé téve a hangszórók széles választékát, hogy kiegyensúlyozott, megfelelő tónusú hangot kapjunk.

Denon home kedvezménnyel


Az AVC-X3700H a legjobb minőségű házimozi élményt nyújtja

Streaming-eljen zenét olyan népszerű online szolgáltatásokból, mint a Spotify, a TuneIn Internet Radio, az Amazon Music HD, a TIDAL, és élvezze a Bluetooth, az Apple AirPlay 2, a Wi-Fi és a HEOS platform nyújtotta előnyöket. Élvezze az MP3 gyűjteményét, és a nagy felbontású audio formátumokat is (WAV, FLAC, ALAC és DSD 2,8 / 5,6 MHz fájlok) USB-n vagy otthoni hálózatán keresztül NAS szerverről. A Denon AVC-X3700H kompatibilis az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri hangsegédekkel is a problémamentes és intuitív vezérlés érdekében.


Az AVC-X3700H erősítő a legjobb házimozi-élményt nyújtja, miközben támogatja a filmek megtekintését 8K/60Hz formátumban, és a játékokkonzolokat pedig 4K/120Hz formátumban, mindezt úgy, hogy kompatibilis a legújabb HDMI szabványokkal.


Az AVC-X3700H erősítő a legjobb házimozi-élményt nyújtja, miközben támogatja a filmek megtekintését 8K/60Hz formátumban, és a játékokkonzolokat pedig 4K/120Hz formátumban, mindezt úgy, hogy kompatibilis a legújabb HDMI szabványokkal.


A játékkonzolokról filmeket, tévéműsorokat nézhet és játékokat játszhat 8K Ultra HD @60Hz, illetve 4K/@120HZ felbontásban, 4: 4: 4 szín mintavételezéssel, és a Dolby Vision, nagy dinamikatartomány (HDR10), hibrid log-gamma (HLG) formátum, 21: 9 videóformátum, 3D és BT.2020 formátumok is rendelkezésre állnak. Az eARC támogatása lehetővé teszi a 3D hang közvetlen továbbítását a TV-ből az házi mozi vevőbe egyetlen HDMI-kábelen keresztül.


Az AVC-X3700H erősítő a legjobb házimozi-élményt nyújtja, miközben támogatja a filmek megtekintését 8K/60Hz formátumban, és a játékokkonzolokat pedig 4K/120Hz formátumban, mindezt úgy, hogy kompatibilis a legújabb HDMI szabványokkal.


Az új AVC-X3700H lehetővé teszi a legjobb otthoni 4K házimozi kiépítését, és felkészíti Önt a jövőre is, mert ez a házi mozi erősítő készen áll a 8K formátum kezelésére is. Amikor 8K megjelenítővel és 8K lejátszó eszközökkel vértezi fel rendszerét, az erősítő készen áll azok fogadására. Élvezze a legjobb minőségű hangot és a 3D-s képet, hogy részese lehessen a legigényesebb otthoni szórakozásnak, legyen az mozi vagy zene.


Ahogy fentebb már említettük, az AVC-X3700H támogatja a legújabb audio és videó szabványokat, beleértve az IMAX Enhanced technológiát is. A legmodernebb DTS technológia a legmagasabb követelményeket állítja fel a kép, a képméretek és formátumok, a hang és a teljes, minőségi házimozi élmény tekintetében. Ennek köszönhetően tisztább, részletesebb, nagyobb felbontású képet és hangot kapunk.Élvezze az IMAX által digitálisan átdolgozott, magával ragadó hangélményt! Az IMAX Enhanced mellett az új Denon AVC-X3700H olyan szabványokat is támogat, mint a Dolby Atmos, a Dolby Atmos Height Virtualization, a DTS: X és a DTS Virtual: X. Ezek a technológiák lehetővé teszik, hogy elmerüljön a többdimenziós hangzás világában. Minden HDMI bemenet (7 db) és minden HDMI kimenet (3 db) támogatja a HDCP 2.3-at, amelyek lehetővé teszik, hogy korlátozás nélkül élvezhessék a másolásvédett tartalmakat.


HEOS muliroom és zenei platform

Élvezze kedvenc zenéit a ház bármely helyiségében - vezeték nélkül a HEOS beépített technológiájának köszönhetően. Játssza le ugyanazt a dalt minden szobában, vagy válasszon egy-egy másik dalt minden csatlakoztatott szobához - a választás az Öné. Az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Sirivel is együttműködve intuitív hangvezérlést és csodálatos hangzást nyújt az egész otthoni szórakoztató rendszer számára. Csatlakoztassa a Denon Home hangszórókat, hogy élvezhesse a vezeték nélküli hangzást otthonában.


Bluetooth, Wi-Fi és Airplay 2

A vezeték nélküli hálózat szerves része. A vezeték nélküli streaming érdekében a Denon AVC-X3700H fejlett kétantennás adó-vevővel rendelkezik, hogy megbízható kapcsolatot biztosítson Bluetooth-on és Wi-Fi-n keresztül még a nagy forgalmú városi környezetben is. Hallgathatja kedvenc zenéit vezeték nélkül bármelyik okos eszközéről.


Élvezze kedvenc zenéjét anélkül, hogy otthon bárkit is felébresztene. Az AVC-X3700H házi mozi erősítőből a hangot Bluetooth fejhallgatójára továbbíthatja a funkció aktiválásával. Az erősítő még egyidejű hanglejátszást is lehetővé tesz a Bluetooth fejhallgató használata mellett a csatlakoztatott hangszórók használatával. Utóbbi lehetőséget akkor javasoljuk, ha van olyan családtagja vagy barátja, aki csökkent hallási képességekkel rendelkezik.


Nagyszerű képességek a hangfeldolgozás terén

Kiváló hangminőségben élvezheti kedvenc nagyfelbontású audio fájljait. Az AVC-X3700H a legújabb, 32 bites AKM DAC-okkal van felszerelve, lehetővé téve a nagy felbontású, veszteségmentes fájltípusok dekódolását, beleértve az ALAC, FLAC és WAV fájlokat akár 192 kHz/24bit-en. Az erősítő kompatibilis a 2,8 / 5,6 MHz DSD fájlokkal is (a DSD 2,8 MHz a SACD kódolási formátuma). Zenelejátszási lehetőség van pendriv-ról az előlapon található USB-porton keresztül vagy hálózati forrásokból. Az AVC-X3700H zökkenőmentesen támogat más fájltípusokat is, mint például az MP3, a WMA és a FLAC.


DSP hangfeldolgozó chip

Az AVC-X3700H két erőteljes DSP (digitális hangprocesszor) chip-pel rendelkezik a legújabb térhatású hangformátumok dekódolásához és feldolgozásához, beleértve a Dolby Atmos, a DTS: X és az IMAX Enhanced (akár 11 csatorna) formátumokat, valamint rendelkezésre áll az Audyssey MultEQ XT32 és Sub EQ HT funkció a jobb hangszóró beállítások érdekében.


Előerősítő mód

Az új előerősítő üzemmódnak köszönhetően a Denon AVC-X3700H házi mozi erősítője kiváló AV processzorként is működhet, ráadásul a legújabb HDMI szabványú csatlakozókkal ellátva. Az előerősítő mód tisztább jelutat és jobb hangminőséget biztosít a belső erősítők leválasztásával. Frissítse az AV komponens rendszerét anélkül, a meglévő elemeket (végerősítő, hangszórók) ki kellene cserélnie.TV hang minden zónában

Lehetőség van a TV-hangjának lejátszására minden zónában. Élvezze a Dolby Atmos térhangzást a fő zónában, és ugyanolyan magával ragadó hangélményt élvezhet, miközben ugyanazt az adott jelforrást hallgatja a második zónában. Válassza a "Forrás" lehetőséget a második zónához a fő zóna hangjának engedélyezéséhez. Az AVC-X3700H mind a HDMI, mind a digitális forrásokat támogatja a második zónában.


A legfontosabb jellemzők:

 • Csatornák / teljesítmény: 9.2 csatorna (11.2 csatornás feldolgozás) / 180 W csatornánként (6 Ohm-on)
 • HDMI: 7 bemenet, 3 kimenet
 • Videokodekek: HDCP 2.3 szabvány, 8K Ultra HD @60 Hz, 4K Ultra HD @120Hz, 4: 4: 4 szín mintavétel, Dolby Vision, nagy dinamikai tartomány (HDR10), hibrid log-gamma (HLG) 21: 9 videó formátum, 3D és BT.2020
 • Optikai bemenetek: 2
 • Analóg bemenetek: 6
 • Phono bemenet: Igen
 • Hangvezérlés: Amazon Alexa, Google asszisztens, Siri
 • Multiroom: HEOS
 • Audio fájlok támogatása: ALAC, FLAC és WAV akár 24 bit/192 kHz-en, DSD 2,8 / 5,6 MHz

Adatlap

Garancia
24 hónap
Garancia Meghosszabbítása
36 hónap
WiFi
Igen
Bluetooth
Igen
AirPlay 2
Tak
HDMI (bemenetek)
7
HDMI (kimenetek)
3
Optikai bemenetek
1-2
Koaxiális bemenetek
1-2
PHONO - lemezjátszó bemenet
Igen
Csatornák száma
11.2
Internetes rádió
Igen
Többcsatornás házimozi hangzás
DTS:X
Többcsatornás házimozi hangzás
Dolby Atmos
Többcsatornás házimozi hangzás
Wielokanałowe stereo
Többcsatornás házimozi hangzás
DTS Virtual:X
Többcsatornás házimozi hangzás
Dolby Surround
Többcsatornás házimozi hangzás
Dolby Height Virtualization
Multiroom rendszer
Igen
USB-csatlakozó
Igen
Támogatott képfelbontás
8K
Analóg bemenetek száma
6
Kimenő teljesítmény (RMS 6Ω)
180 W
Subwoofer kimenet
Igen

A Wilson Exclusive Line EL-8 álló hangsugárzók rendkívül elegáns és modern küllemmel rendelkeznek. A karcsú, magas hangszóró test, a luxus fekete zongoralakk bevonat és a gondos kivitelezés a nappali, a zene szoba vagy akár a háló elegáns díszévé teszi ezt a pazar hangsugárzó párt.


A Wilson Exclusive Line EL-8 álló hangsugárzók rendkívül elegáns és modern küllemmel rendelkeznek. A karcsú, magas hangszóró test, a luxus fekete zongoralakk bevonat és a gondos kivitelezés a nappali, a zene szoba vagy akár a háló elegáns díszévé teszi ezt a pazar hangsugárzó párt.


Az EL-8 hangsugárzók merevített dobozait alacsony rezonancia jellemzi. Kivitelezésük minősége, és külső megjelenésük a legmagasabb szinten képviselik. A Wilson nagy alapossággal gondoskodik róla, hogy az alkalmazott lakk bevonat minősége a lehető legjobb, annak felvitele pedig a legegyenletesebb legyen, és az elérhető legkiválóbb technológiai eljárással történjen a lakkozás folyamata.


A Wilson Exclusive Line EL-8 álló hangsugárzók kiválóan megfelelnek a nagyobb helyiségekben is, még abban az esetben is, ha fontos szempont számunkra, hogy a falakhoz közel helyezzük el őket.


A Wilson Exclusive Line EL-8 álló hangsugárzók kiválóan megfelelnek a nagyobb helyiségekben is, még abban az esetben is, ha fontos szempont számunkra, hogy a falakhoz közel helyezzük el őket.


A mélyhangsugárzók gondosan megtervezett, rendkívül feszes membránjai, a magas frekvenciákért felelős magas hangsugárzókkal együtt működve kiváló hangminőséget biztosítanak magasabb hangerő szinteken is.


A hangszórók közötti együttműködés és a hangdoboz elemeinek illeszkedése kiváló. Ennek köszönhetően a basszus hangok rendkívül erősek és mélyek. A Wilson hangsugárzóiban alkalmazott modern technológiai megoldások az általuk reprodukált zenei hangzást rendkívül valósághűvé és hitelessé teszik.


Már a legelső meghallgatás során is úgy tapasztalhatjuk, hogy a tágas és kellő mélységgel rendelkező színpadképet még a szoba falai sem tudják korlátok közé szorítani. Az egyes hangokat alkotó komponensek és az azokból létrejövő teljes zenei hangok kiválóan helyezkednek el a hangsugárzó által megalkotott hangtérben, és ez a precíz sztereó hangleképezés, illetve a torzítások szinte teljes hiánya teszi teljesen egységes egésszé azokat a pillanatokat, amikor zenét hallgatunk az EL-8 álló hangsugárzókon.


Egy jó erősítő és gyakorlatilag bármilyen típusú forrás eszköz és zenei anyag birtokában az Exclusive Line EL-8 hangsugárzók kiváló hangminőséget biztosítanak a zenehallgatás során, még akkor is, ha magasabbra tekerjük a hangerő szabályozót. 


A Wilson EL-8 álló hangsugárzó pár kiváló ár-érték arány mellett kínál rendkívüli hangminőséget a zenehallgatók széles körének.


Az EL-8 a lengyel hangsugárzó gyártó, a Wilson Exclusive Line sorozatának legelső álló hangsugárzói a sorozaton belül. A WILSON márka a lengyel és a nemzetközi piacon egyre népszerűbbé válik, és egyre több zenehallgató dönt a Wilson termékek mellett. Ez nem is csoda, hiszen remek ár/érték arányának, igényes kialakításának, és lenyűgöző hangminőségének köszönhetően igazán vonzó választást kínál az igényes zenehallgatóknak.


Rendkívül precíz kivitelezésének köszönhetően már első látásra is magára vonja a figyelmet. A hangsugárzó külső részét hat réteg lakk borítja, így fényes csillogásuk hosszú évekig kifogástalan marad, mindenféle fakulás vagy a sárgulás nélkül.


A hangszórók külső peremét dizájnos fémgyűrű veszi körül, a hangszórórácsokat pedig láthatatlan mágnesek rögzítik a kabinethez, így a hangszórórácsok számára nem volt szükséges rögzítő furatokat kialakítani. Ezeknek köszönhetően az EL-8 hangszórók rendkívül szépek és egyedi megjelenésűek. Választhatunk a fekete, vagy a szürke színű, sokkal vastagabb, rusztikus kinézetű hangszóró rácsok közül. Fontos megjegyezni, hogy a rácsok nem befolyásolják a megszólaló hangot, ami mindenképpen megérdemel egy elismerést.


Két darab középsugárzó felel az erőteljes és dinamikus basszusért, amelyeknek nagy nyomás alatt préselt cellulózból készült membránjai nagyon könnyűek és ugyanakkor rendkívül merevek is. A hangszóró közepén lévő hab alapú fázis-korrektor kúp biztosítja a hangszóró tekercs hatékony hűtését és működését. Ez a hangszóró típus realisztikusan képes reprodukálni a hangokat, még az alacsony hangerő esetén is, amikor kevesebb mélyhangot ad le.


A két és félutas bassz-reflex hangszórón belül a két középsugárzó egy egységes kamrában helyezkedik el. A mélyhang ennek köszönhetően egyenletesen és felesleges visszhangok nélkül tud kifelé áramlani.


Az Exclusive Line EL-8 hangszórók a nagyobb helyiségekben igazán meg tudják csillogtatni tudásukat, míg a kisebb helyiségek esetén pedig elzárhatjuk a reflex nyílásokat a mellékelt szivacsokkal, és így a hangsugárzó hangkarakterének megtartása mellett közelebb is helyezhetjük a falhoz. Ez a fajta megoldás még a magasabb árkategóriájú hangszórók esetében sem túl szokványos.


A hangszórók a megfelelően kiválasztott hangszóró összekötő kábelekkel tökéletesen illeszkednek erősítőnkhöz, és minél jobb forrás készülékkel, illetve erősítővel rendelkezünk, annál jobb hangminőséget kínálhat számunkra. Az EL-8 Természetesen kiválóan illeszkedik házimozi erősítőkhöz és kompaktabb méretű sztereó erősítőkhöz is. Akkor is kiváló hangminőséget kapunk, ha csöves rendszerű erősítővel hajtjuk őket, köszönhetően az Exclusive Line EL-8 hangszóró eléggé nagy, 90dB-es érzékenységének.


A magas hangsugárzó egy klasszikus, 25 mm átmérőjű, textil alapú, dóm sugárzó, amely optimálisan illeszkedik a többi hangszóróhoz és a hangdobozhoz. Az énekhangok esetében kellemes egyensúlyt teremt és nem emel ki semmit sem túlságosan. A dinamikus és sok hang komponenssel telített zenei művek esetében is képes hűen reprodukálni az apró részleteket, anélkül, hogy bármi is elmosódna. A gyorsan pergő dobhangok nem lépik túl a határt és energikusan szólalnak meg, nem egyszerűsítik le az előadott produkciót.


A gondosan megtervezett keresztváltó garantálja a hangszórók megfelelő vezérlését és a hangfrekvenciák szétosztását a hangszórók között, míg az aranyozott csatlakozó termináloknak köszönhetően stabil csatlakozás áll rendelkezésre a banándugóval szerelt kábelek használata esetében is.


A szett tartalmaz fémkúpokat is, amelyek segítségével a hangszórók stabilan fognak állni még a vastagabb szőnyegeken is.


A hangszóró doboza MDF-ből készült, ami egy rendkívül egységes, hibamentes, tartós anyag, és ennek köszönhetően a hangszóró szerkezete rendkívül merev és stabil, így a felesleges rezonanciák kizárhatóak. A hangszóró test egy szélesebb talpra van szerelve, ami stabilizálja a hangsugárzó teljes egészét.


Leírás:

 • Frekvencia menet: (± 3dB): 40 Hz - 20 kHz
 • Érzékenység (2,83 V - 1 m): 90 dB
 • Impedancia: 4 - 8 Ohm
 • Maximális hangnyomás (SPL): 108 dB
 • Ajánlott erősítő teljesítmény: 40 - 150 W
 • Keresztváltási frekvencia: 2 400 Hz
 • Magassugárzó: 1" (25 mm) textil dóm
 • Mély-közép hangsugárzók: 2 x 6" (165mm) habszivacs fáziskorrektorral
 • Ház típusa: Bassz-Reflex
 • Hangszóró csatlakozó terminálok: Banán dugózható és szorító csavaros kivitel

Adatlap

Garancia
24 hónap
Garancia Meghosszabbítása
60 hónapA Wilson Exclusive Line EL-4</strong polchangsugárzója ugyanabból a hangszórókészletből építkezik, mint nagyobb méretű testvére, az EL-8 álló hangsugárzó. A EL-8 álló változathoz hasonlóan, az EL-4 is ugyanazzal az elegáns és modern külsővel rendelkezik. A hangdoboz elegánsan vékony kivitele, a fényes fekete zongoralakk borítás és a gondos tervezés, kivitelezés mind olyan tulajdonságok, amelyek a Wilson márkát alapvetően jellemzik.

Ez a polc hangsugárzó pár egyaránt elegáns díszítő eleme lehet a nappalinak, vagy az audiofil zenehallgatók, kifejezetten zenehallgatásra kialakított szobájában kiépített zenei rendszereknek. Az igényes audiorendszerek szerelmesei biztosan értékelni fogják, hogy az EL4 tervezésénél nagy figyelmet fordítottak a hátlapon lévő hangsugárzó csatlakozó terminálok megtervezésére és kialakítására, ezzel is biztosítva a kábelek stabil érintkezését és megfelelő összeköttetését az erősítő-végfokokkal. A Bass-reflex portok, azaz a mélyhang-kimeneti nyílások segítségével finoman hangolható az basszus hangtartomány. Mindezeket összefoglalva elmondható, hogy ebben az árkategóriában nem könnyű hasonlóan jó paraméterekkel rendelkező polc hangsugárzót találni a piacon.

Az EL-4 hangsugárzók burkolata kellően merev, és alacsony rezonancia szint jellemzi őket, a tervezés és a külső kivitel minősége pedig a magasabb elvárásoknak is kiválóan megfelelnek. A gyártó a Wilson EL-4 esetében törekedett a lehető legmagasabb színvonalú festés és lakkozás használatára, illetve az árkategóriában lehető legmagasabb színvonalú, minőségű alkatrészek beépítésére. A hangszóró készlet egy darab 1”-os átmérőjű lágy selyemdóm magassugárzóból és egy 5”-os mélyközép hangsugárzóból áll, amelynek a közepén egy fázis kúp helyezkedik el. A hangdoboz klasszikus Bass Reflex kialakítású, aminek a hátulján található a kiementi reflex nyílása. A Wilson Exclusive Line EL-4 hangszórók ideálisak kisebb helyiségek sztereó rendszereihez, és házimozi rendszerek estében surround hangsugárzóként is felhasználhatóak. Az EL-4 a gondos, alapos és kiváló ár/érték arányú tervezésnek köszönhetően az egyik legjobb hanggal rendelkező polc hangsugárzó a kategóriájában. Az Exclusive Line sorozat hangkarakterét nagy gondossággal tervezték meg. A mélyközép hangsugárzók kellően merev membránjai a lágy selyem dóm magas hangsugárzókkal kombinálva biztosítják a hangsugárzó doboz hangjának tökéletesen egységes hangképét. A hangszórók, a hangváltók és a hangdoboz finom összehangoltságának köszönhetően az EL-4 olyan hangzást biztosít, amely igazán mély és erős basszust, valamint részletes felbontású és kiváló térleképezést megvalósító közép és magas hangokat tud visszaadni. Az EL-8-as álló hangdobozokhoz hasonlóan, a Wilson EL-4 hangszóró készletét és teljes felépítését az audiofil hallgatók által is értékelendő zenei hangzásvilág jellemzi.

A kiváló minőségű közép hangsugárzók polipropilén anyagból készülnek, amelynek közepén egy lágy, habszivacs és textil alapú fáziskúp helyezkedik el, ezzel biztosítva a tiszta és nyílt középtartományú hangokat. Ennek a hangszóró-kialakításnak köszönhetően a hangok forrása szinte teljesen láthatatlannak, észrevehetetlennek tűnik a hallgató számára, és a megfelelő lehallgatási pozícióban elhelyezkedve részletes, nagy felbontású audiofil minőségű közép- és mélyhangokat képes megjeleníteni a Wilson EL-4 polc hangsugárzója a hallgató számára. Ezek azok a tulajdonságok, amelyek általában csak a relatíve sokkal magasabb árkategóriájú polc hangsugárzókban találhatunk meg általában. Az Elit Line széria hangszóróiban és hangdobozaiban alkalmazott megoldások összességének hála, a zene rendkívül valósághűen és hitelesen tud prezentálódni. A hallgató számára olyan érzést kelt a Wilson EL-4 hangdoboza, mintha a leképezendő tér három kiugró dimenzióját, a teljes, megjelenítendő színpadképet még a szoba falai sem tudnák korlátok közé zárni, és így a kibontakozó „hangcselekmény” kellős közepébe csöppennénk. A jól pozícionált hangszórók mellett, pontos sztereókép és torzításmentes hang jellemzi a hallgatási élményt az EL-4 esetében. A középső mélysugárzókban alkalmazott fáziskúpok, fáziskorrektorok alapvetően kiküszöbölik a porvédő rácsok okozta torzulásokat, így a porvédő rácsok használata estén is kiváló hangzást biztosítanak. Ennek a megoldásnak köszönhetően hatékonyan csökkenteni lehetett a hangszóró membránjának tömegét, és jelentősen kibővült a leadható frekvenciatartomány is. A hangdobozon belül létrejövő nagy légáramlás javítja a hangszórók tekercseinek lehűlési hatásfokát, ami ezáltal növeli a hangszóró teljesítményét és a hangminőséget.

Az Wilson EL-4 hangszórókat, és a bennük alkalmazott technikai megoldásokat főként azok fogják értékelni, akik szeretik a változatos zenei műfajokat, és egy olyan hangszóró párt keresnek, amelyek tökéletesen illeszkednek a különböző zenei felvételek által támasztott széleskörű igényekhez is. Egy jó minőségű erősítővel vagy végfokkal, és szinte bármilyen lejátszó, azaz forráskészülékkel együtt használva az Elit Line - 4 hangszórók a magasabb elvárásokat is teljes mértékben kielégítve biztosítják a kiváló hangminőséget tulajdonosa számára. A Wilson EL-4 kiváló ár-érték aránya még azokat az audiofil zenerajongókat is meggyőzi, akik már régóta egy kiváló paraméterekkel rendelkező hangszóró párt keresnek olyan árszínvonalon, ami nem terheli meg jelentősen a pénztárcájukat.

Műszaki leírás:

Frekvenciatartomány 50 - 20 000 Hz
Érzékenység (2,83 V - 1 m) 88 dB
Impedancia 4 - 8 Ohm
Maximális SPL 105 dB
Ajánlott erősítőteljesítmény 25 - 100 W
Keresztváltási frekvencia 2400 Hz
Magassugárzó

1" (25 mm) lágy selyem dóm

Mély-közép hangsugárzó 5 ”(130 mm) habszivacs fáziskorrektorral
Ház típusa Bass Reflex
Hangszóró csatlakozó terminál Banándugózható + tekerhető szorító foglalat
Hangszóró doboz méretei 288 x 173 x 245 mm (magasság x szélesség x mélység)
Súly 3,6 kg

A Wilson hangszórókra 5 éves jótállást biztosítunk (termék regisztrálás esetén)!

Adatlap

Garancia
24 hónap
Garancia Meghosszabbítása
60 hónap

A Wilson Raptor Vocal center hangsugárzó a legjobb megoldás azok számára, akik a legkisebb részleteknek is nagy figyelmet szentelnek. A Wilson Raptor Vocal Center hangsugárzó kiváló minőségben közvetíti a beszédhangokat, valamint megbízható és rendkívül tartós. Az erős hangsugárzó ház kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek ellenállnak a külső, környezeti tényezőknek is, így nem kell aggódnunk a karcolások vagy egyéb apróbb sérülések miatt.


A Wilson Raptor Vocal Center hangsugárzó kiváló választás, ha házimozi rendszert alakít ki otthonában és hosszú távra tervez. Tökéletesen harmonizál a Raptor sorozat többi tagjával, így ennek köszönhetően létrehozhatunk otthonunkban egy egységes hangkarakterű rendszert. A Raptor Vocal center hangsugárzó kristálytiszta és erőteljes hangzást biztosít bármilyen házimozi erősítővel, így a párbeszédek zajoktól és torzításoktól mentesek lesznek.


Ugyanez vonatkozik arra az estere is, ha zenehallgatásra használjuk, hiszen a kapott hang egyszerre telt és kristálytiszta minőséget fog képviselni. A Wilson Raptor Vocal center hangsugárzó szintén kiemelkedő belső kialakítással rendelkezik, így még a legigényesebb mozirajongóknak is örömet szerez. A Raptor Vocal dizájnja a klasszikus és a modern kombinációja.


Fekete és fehér színváltozatok közül választhatunk, így biztos, hogy megtaláljuk a számunkra ideális választást. A hangszóró tervezése során a legkisebb részleteket is nagy alapossággal dolgozták ki, így biztos, hogy hosszú éveken keresztül problémamentesen fog működni rendszerünkben. Nagyon gyorsan csatlakoztathatjuk és használatba vehetjük a Wilson Raptor Vocal center hangsugárzót és ennek köszönhetően néhány percen belül már élvezhetjük is a kiváló minőségű beszédhangokat házimozi rendszerünkben.


Műszaki adatok:

 • Frekvencia menet (± 3 dB): 50 - 20 kHz
 • Érzékenység (2,83 V / 1 m): 88 dB
 • Impedancia: 4-8 Ohm
 • Maximális hangnyomás (SPL): 108 dB
 • Ajánlott erősítő teljesítmény: 25-125 W
 • Keresztváltási frekvencia: 2 600 Hz
 • Magassugárzó: 1" (25 mm) textil dóm
 • Mély-középsugárzó: 2 x 4"
 • Ház típusa: Bassz-reflex
 • Hangszóró terminálok: Banándugó és szorítócsavaros lehetőség

Adatlap

Garancia
24 hónap
Garancia Meghosszabbítása
60 hónap
Mutass többet

10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: