Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.
 • Szett

Házimozi rendszer 5.0: AVR-X2700H + EL-10/EL-4/Vocal

1 054 960,00 Ft
799 960,00 Ft255 000,00 Ft megtakarítás
Adóval együtt

Elérhető

Válasszon színt a szettben

Házimozi rádióerősítő 7.2 HD AVR-X2700H

Szín

Álló hangsugárzó EXCLUSIVE LINE EL-10

Szín
 • Fekete

Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó EL-4

Szín
 • Fekete

Center hangsugárzó RAPTOR VOCAL

Szín
 • Fekete

Figyelem: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

 

Akár 5 év garancia ingyen!

 

Ingyenes kiszállítás!

 

elállási jog


Házimozi rádióerősítő 7.2 HD AVR-X2700H Házimozi rádióerősítő 7.2 HD AVR-X2700H Házimozi rádióerősítő 7.2 HD AVR-X2700H Házimozi rádióerősítő 7.2 HD AVR-X2700H Házimozi rádióerősítő 7.2 HD AVR-X2700H Házimozi rádióerősítő 7.2 HD AVR-X2700H Házimozi rádióerősítő 7.2 HD AVR-X2700H Házimozi rádióerősítő 7.2 HD AVR-X2700H Házimozi rádióerősítő 7.2 HD AVR-X2700H

Szín

Komponensek

Frissítse házimoziját több energiával, virtuális effektekkel és fejlett HDMI-feldolgozással, hogy akár két képernyőt is csatlakoztathat a HDMI 4K és a 8K segítségével. A Denon AVR-X2700H erősítő egy 7,2 csatornás 8K AV erősítő csatornánként 150 W-tal, teljes mértékben támogatja a Dolby Atmos, a DTS: X, valamint a legújabb HDMI specifikációkat, mint például a 8K /60Hz, 4K / 120Hz, HDR10 + Dynamic HDR, ALLM 


Újítsa meg házimozi rendszerét kimagaslóbb teljesítménnyel, virtuális hangeffektusokkal, fejlett HDMI-feldolgozással, és most akár két képernyőt is csatlakoztathat az legújabb típusú HDMI csatlakozóknak köszönhetően 4K és a 8K felbontásban. A Denon AVR-X2700H házi mozi erősítő egy 7.2 csatornás, 8K felbontásra képes házimozi erősítő, ami csatornánkénti 150 W teljesítményével teljes mértékben támogatja a Dolby Atmos, a DTS: X hangformátumokat, valamint a legújabb típusú HDMI csatlakozási módokat, és mindezt 8K/60Hz, 4K/120Hz üzemmódban is, a HDR10 + Dynamic HDR, az ALLM és további élményfokozó technológiák alkalmazása mellett.


Kiváló minőségű házimozi élmény - 8K képfelbontás

Az AVR-X2700H biztosítja Önnek a tökéletes házimozi élményt. Mindez köszönhető a nagy adatátviteli sávszélességnek és az akár 8K/60Hz és 4K/120Hz képtovábbítási módoknak is. Ez az alapjaiban új házimozi erősítő teljes mértékben támogatja a legújabb HDMI specifikációkat a tökéletes kép- és hangélmény eléréséért.


Az AVR-X2700H lehetővé teszi egy kiváló 4K házimozi rendszer felépítését, amelynek köszönhetően a legjobb minőségű hangot és a 3D képet élvezheti otthonában.


eARC, 4K Ultra HD, HDCP 2.3

Az eARC, a 4K Ultra HD technológiáknak és az összes HDMI port teljes HDCP 2.3 támogatásának köszönhetően az AVR-X2600H zökkenőmentes összeköttetést biztosít bármely modern 4K, és az újabb 8K TV készülékekkel is.


A videótartalmakat kompromisszum nélküli minőségben élvezheti, köszönhetően az olyan legújabb 4K videómegjelenítési technológiáknak, mint például a Dolby Vision™, a HDR10 és a HLG. A Denon AVR-X szériájú készülékei természetesen mindannyian HDCP 2.3-kompatibilisek, így a kompatibilitás teljes mértékben biztosított a legújabb másolásvédelmi eljárások által biztosított tartalmak esetében is.


Fejlett 8K HDMI videó áramkörök a különféle HDR formátumok támogatása érdekében

Élvezze kedvenc filmjeit, műsorait és játékait a legjobb és legnagyobb felbontású képminőségben. Az AVR-X2700H fejlett 8K képes HDMI csatlakozókkal (6 db bemenet / 2 kimenet) rendelkezik, amelyek támogatják a 8K/60Hz és 4K/120Hz képátviteli üzemmódokat.


Az összes HDMI bemenet 4: 4: 4 Pure Color, HDR10 +, Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma Pass-through (HLG), Dynamic HDR és BT.2020 támogatást tesz lehetővé a kivételes szín hűség, a nagy képfelbontás a és kimagasló kontraszt érdekében.


HEOS - Beépített multiroom és zenei streaming rendszer

Élvezze kedvenc zenéit otthonának bármely helyiségében teljesen vezeték nélkül a beépített HEOS technológiának köszönhetően. Hallgassa ugyanazt a dalt minden szobában, vagy válasszon egy másik zeneszámot külön-külön minden csatlakoztatott szobához! A választás az Öné.


Az Amazon Alexa, a Google Asszisztens és az Apple Siri hangvezérlési lehetőségek által könnyedén irányíthatja hangrendszerét az egész házban a csodálatos hangzás elérése érdekében. Csatlakoztasson be további Denon Home hangszórókat otthoni rendszerébe az igazán teljes otthoni hangélmény eléréséhez!


A videójáték következő generációja

Emelje a videójátékozást a következő szintre az új AVR-X2700H segítségével. Játsszon akár 4K/120Hz felbontásban, valamint változó frissítési gyakorisággal (VRR), gyors keretszállítással (QFT) és automatikus alacsony késleltetési üzemmóddal (ALLM), amelyek csökkentik vagy szinte teljesen ki is küszöbölik a játékoknál előforduló késéseket a képmegjelenítés során.


Műszaki adatok:

 • 7.2 csatornás erősítő csatornánként 150 W teljesítménnyel, 8 HDMI bemenettel és 2 kimenettel, teljes HDCP 2.3 támogatással
 • Csatlakoztasson akár nyolc darab HDMI csatlakozású eszközt teljes 4K, 4: 4: 4 formátumú színmintavételezéssel és BT.2020 támogatással
 • A rendelkezésre álló legújabb kép- és videótechnológiák: 4K Ultra HD/60 Hz, 4K Ultra HD felskálázás, HDR10, Dolby Vision kompatibilitás és Hybrid Log-Gamma (HLG)
 • 4 analóg bemenet
 • Dolby Atmos, DTS: X, Dolby Atmos Height Virtualization és DTS Virtual: X támogatás: Élvezze a magával ragadó 3D hangot!
 • Díjnyertes Denon Setup Assistant (beállítási asszisztens) a gyors és felhasználóbarát beállítás megvalósítása érekében
 • Grafikus felhasználói felület az egyszerű és intuitív beállításért.
 • Voice Assistant (hang vezérlés) kompatibilitás: Az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri segítséget nyújt az AVR-X2700H házimozi erősítő beszédhang parancsok által történő vezérléséhez, amivel a zenei streaming platformokon keresztül a zene lejátszását is vezérelheti.
 • Beépített HEOS multiroom és zenelejátszó platform
 • Wi-Fi-n keresztüli zene streaming, és multiroom technológia használatának lehetősége a kompatibilis zenei egységekkel
 • Okos TV kompatibilitás: Az AVR-X2700H készüléket könnyedén vezérelheti a legtöbb okos TV-távirányítójával a HDMI-CEC technológia segítségével
 • A legújabb HDMI eARC (Enhanced Audio Return Channel) támogatása, amivel a TV felől érkező objektum alapú, 3D hangformátumokat is élvezheti.
 • A népszerű zenei streaming szolgáltatások támogatása: Spotify, Tidal, TuneIN, Deezer és egyéb szolgáltatások támogatása Bluetooth-on, AirPlay 2-n, vagy WiFi-n keresztül a HEOS alkalmazás segítségével.
 • Előlapi USB bemenet: MP3, WAV, FLAC, ALAC és DSD (2,8 / 5,6 MHz) fájlok kényelmes lejátszása
 • Második HDMI zóna: Élvezze kedvenc programját a fő zónában, és egy másik forrást egy másik szobában
 • Audyssey MultEQ és dinamikus EQ: Optimalizálja szobája akusztikáját az Audyssey szoftverrel, a mellékelt mikrofonnal és állvánnyal a lehető legjobb hangzás elérése érdekében
 • TV-hang lejátszása az összes zónában

Adatlap

Garancia
24 hónap
Garancia Meghosszabbítása
36 hónap
WiFi
Igen
Bluetooth
Igen
AirPlay 2
Tak
HDMI (bemenetek)
6
HDMI (kimenetek)
2
PHONO - lemezjátszó bemenet
Igen
Csatornák száma
7.2
Internetes rádió
Igen
Többcsatornás házimozi hangzás
Dolby Atmos
Többcsatornás házimozi hangzás
Wielokanałowe stereo
Többcsatornás házimozi hangzás
DTS Virtual:X
Többcsatornás házimozi hangzás
Dolby Surround
Többcsatornás házimozi hangzás
Dolby Height Virtualization
Többcsatornás házimozi hangzás
DTS:X
USB-csatlakozó
Igen
Támogatott képfelbontás
8K
Analóg bemenetek száma
4
Kimenő teljesítmény (RMS 6Ω)
150 W
Subwoofer kimenet
Igen

Az EL-10 modell a Wilson legnagyobb hangsugárzója.

A Wilson legújabb fejlesztése egyben a jelenlegi legnagyobb hangsugárzója, az EL-10 az Exclusive Line felsőkategóriájából. A hangsugárzók magasfényű fekete és fehér kivitelben készülnek.


Modern kivitel

Egységes, szép és kifinomult megjelenésüknek köszönhetően tökéletesen beilleszthetőek egy modern és hagyományos lakókörnyezetbe is. Mindemellett a kisebb helyiségekkel rendelkezőknek is teljesülhet az álló hangsugárzók iránti vágya, mivel az aljában elhelyezett, lefelé irányuló reflexcső jóvoltából nem jelentkezik a hátra reflexes hangsugárzókra jellemző túlzott kongó mélytartomány, amit csak jelentős faltól való távolságra történő elhelyezéssel lehet csökkenteni.

Az EL-10 hangsugárzóknál komoly tervezési odafigyelést kapott az a szempont, ha valaki az otthonában hangszóró takaró előlap nélkül szeretné látni teljes műszaki pompájában és a legkisebb akusztikai romlás nélkül, akkor könnyedén leveheti a rejtett mágneses rögzítők jóvoltából, melyek teljesen el vannak bújtatva, és nem rontják az igényes, szemet gyönyörködtető megjelenést, mint a hagyományos rögzítő gumilyukak. Mindemellett a „hova rakhatóak el biztonságban és szem elől az előlapok” problémájára is gondolt a Wilson. Az EL-10 hangsugárzók hátulján is megtalálhatóak a rejtett mágnes rögzítők, így egyszerűen csak hátulra kell helyeznünk az előlapot.

A Wilson EL-10 álló hangsugárzók jellemzői és teljesítménye lehetővé teszi a szinte bármely helységben történő zenehallgatást. A szilárd MDF doboz felépítése biztosítja a merevséget és a rezgéscsillapítást. A hangsugárzó háztól négy távtartóval elválasztott nehéz talp biztosítja a stabilitást és kiküszöböli a rezgéseket. 

Bass-reflex

Az alulra helyezett bass-reflex port lehetővé teszi az EL-10 hangsugárzó kényelmes elhelyezését falhoz közel is.

A Wilson mérnökeinek a legújabb, felsőkategóriás EL-10 hangsugárzó megtervezésénél és megépítésénél fő szempont volt az agresszív megszólalástól mentes természetes hang a kellő dinamika megőrzése mellett. Tulajdonságínak köszönhetően sok erősítőnek lesz kiváló partnere.

 Főjellemzők:

Frekvenciaátvitel (± 3dB) 35 - 20.000 Hz
Érzékenység (2,83 V - 1 m) 90 dB
Impedancia 4 Ohm
Ajánlott erősítő teljesítmény 50 - 200 W
Keresztváltási frekvencia 600Hz, 2.400 Hz
Magassugárzó 1 "(25 mm)
Közép meghajtó 1x 6 1/2" (165mm)
Mély meghajtó 2x 6 1/2" (165mm)
Típus Bass Reflex
Terminálok banándugók

Adatlap

Garancia
24 hónap
Garancia Meghosszabbítása
60 hónapA Wilson Exclusive Line EL-4</strong polchangsugárzója ugyanabból a hangszórókészletből építkezik, mint nagyobb méretű testvére, az EL-8 álló hangsugárzó. A EL-8 álló változathoz hasonlóan, az EL-4 is ugyanazzal az elegáns és modern külsővel rendelkezik. A hangdoboz elegánsan vékony kivitele, a fényes fekete zongoralakk borítás és a gondos tervezés, kivitelezés mind olyan tulajdonságok, amelyek a Wilson márkát alapvetően jellemzik.

Ez a polc hangsugárzó pár egyaránt elegáns díszítő eleme lehet a nappalinak, vagy az audiofil zenehallgatók, kifejezetten zenehallgatásra kialakított szobájában kiépített zenei rendszereknek. Az igényes audiorendszerek szerelmesei biztosan értékelni fogják, hogy az EL4 tervezésénél nagy figyelmet fordítottak a hátlapon lévő hangsugárzó csatlakozó terminálok megtervezésére és kialakítására, ezzel is biztosítva a kábelek stabil érintkezését és megfelelő összeköttetését az erősítő-végfokokkal. A Bass-reflex portok, azaz a mélyhang-kimeneti nyílások segítségével finoman hangolható az basszus hangtartomány. Mindezeket összefoglalva elmondható, hogy ebben az árkategóriában nem könnyű hasonlóan jó paraméterekkel rendelkező polc hangsugárzót találni a piacon.

Az EL-4 hangsugárzók burkolata kellően merev, és alacsony rezonancia szint jellemzi őket, a tervezés és a külső kivitel minősége pedig a magasabb elvárásoknak is kiválóan megfelelnek. A gyártó a Wilson EL-4 esetében törekedett a lehető legmagasabb színvonalú festés és lakkozás használatára, illetve az árkategóriában lehető legmagasabb színvonalú, minőségű alkatrészek beépítésére. A hangszóró készlet egy darab 1”-os átmérőjű lágy selyemdóm magassugárzóból és egy 5”-os mélyközép hangsugárzóból áll, amelynek a közepén egy fázis kúp helyezkedik el. A hangdoboz klasszikus Bass Reflex kialakítású, aminek a hátulján található a kiementi reflex nyílása. A Wilson Exclusive Line EL-4 hangszórók ideálisak kisebb helyiségek sztereó rendszereihez, és házimozi rendszerek estében surround hangsugárzóként is felhasználhatóak. Az EL-4 a gondos, alapos és kiváló ár/érték arányú tervezésnek köszönhetően az egyik legjobb hanggal rendelkező polc hangsugárzó a kategóriájában. Az Exclusive Line sorozat hangkarakterét nagy gondossággal tervezték meg. A mélyközép hangsugárzók kellően merev membránjai a lágy selyem dóm magas hangsugárzókkal kombinálva biztosítják a hangsugárzó doboz hangjának tökéletesen egységes hangképét. A hangszórók, a hangváltók és a hangdoboz finom összehangoltságának köszönhetően az EL-4 olyan hangzást biztosít, amely igazán mély és erős basszust, valamint részletes felbontású és kiváló térleképezést megvalósító közép és magas hangokat tud visszaadni. Az EL-8-as álló hangdobozokhoz hasonlóan, a Wilson EL-4 hangszóró készletét és teljes felépítését az audiofil hallgatók által is értékelendő zenei hangzásvilág jellemzi.

A kiváló minőségű közép hangsugárzók polipropilén anyagból készülnek, amelynek közepén egy lágy, habszivacs és textil alapú fáziskúp helyezkedik el, ezzel biztosítva a tiszta és nyílt középtartományú hangokat. Ennek a hangszóró-kialakításnak köszönhetően a hangok forrása szinte teljesen láthatatlannak, észrevehetetlennek tűnik a hallgató számára, és a megfelelő lehallgatási pozícióban elhelyezkedve részletes, nagy felbontású audiofil minőségű közép- és mélyhangokat képes megjeleníteni a Wilson EL-4 polc hangsugárzója a hallgató számára. Ezek azok a tulajdonságok, amelyek általában csak a relatíve sokkal magasabb árkategóriájú polc hangsugárzókban találhatunk meg általában. Az Elit Line széria hangszóróiban és hangdobozaiban alkalmazott megoldások összességének hála, a zene rendkívül valósághűen és hitelesen tud prezentálódni. A hallgató számára olyan érzést kelt a Wilson EL-4 hangdoboza, mintha a leképezendő tér három kiugró dimenzióját, a teljes, megjelenítendő színpadképet még a szoba falai sem tudnák korlátok közé zárni, és így a kibontakozó „hangcselekmény” kellős közepébe csöppennénk. A jól pozícionált hangszórók mellett, pontos sztereókép és torzításmentes hang jellemzi a hallgatási élményt az EL-4 esetében. A középső mélysugárzókban alkalmazott fáziskúpok, fáziskorrektorok alapvetően kiküszöbölik a porvédő rácsok okozta torzulásokat, így a porvédő rácsok használata estén is kiváló hangzást biztosítanak. Ennek a megoldásnak köszönhetően hatékonyan csökkenteni lehetett a hangszóró membránjának tömegét, és jelentősen kibővült a leadható frekvenciatartomány is. A hangdobozon belül létrejövő nagy légáramlás javítja a hangszórók tekercseinek lehűlési hatásfokát, ami ezáltal növeli a hangszóró teljesítményét és a hangminőséget.

Az Wilson EL-4 hangszórókat, és a bennük alkalmazott technikai megoldásokat főként azok fogják értékelni, akik szeretik a változatos zenei műfajokat, és egy olyan hangszóró párt keresnek, amelyek tökéletesen illeszkednek a különböző zenei felvételek által támasztott széleskörű igényekhez is. Egy jó minőségű erősítővel vagy végfokkal, és szinte bármilyen lejátszó, azaz forráskészülékkel együtt használva az Elit Line - 4 hangszórók a magasabb elvárásokat is teljes mértékben kielégítve biztosítják a kiváló hangminőséget tulajdonosa számára. A Wilson EL-4 kiváló ár-érték aránya még azokat az audiofil zenerajongókat is meggyőzi, akik már régóta egy kiváló paraméterekkel rendelkező hangszóró párt keresnek olyan árszínvonalon, ami nem terheli meg jelentősen a pénztárcájukat.

Műszaki leírás:

Frekvenciatartomány 50 - 20 000 Hz
Érzékenység (2,83 V - 1 m) 88 dB
Impedancia 4 - 8 Ohm
Maximális SPL 105 dB
Ajánlott erősítőteljesítmény 25 - 100 W
Keresztváltási frekvencia 2400 Hz
Magassugárzó

1" (25 mm) lágy selyem dóm

Mély-közép hangsugárzó 5 ”(130 mm) habszivacs fáziskorrektorral
Ház típusa Bass Reflex
Hangszóró csatlakozó terminál Banándugózható + tekerhető szorító foglalat
Hangszóró doboz méretei 288 x 173 x 245 mm (magasság x szélesség x mélység)
Súly 3,6 kg

A Wilson hangszórókra 5 éves jótállást biztosítunk (termék regisztrálás esetén)!

Adatlap

Garancia
24 hónap
Garancia Meghosszabbítása
60 hónap

A Wilson Raptor Vocal center hangsugárzó a legjobb megoldás azok számára, akik a legkisebb részleteknek is nagy figyelmet szentelnek. A Wilson Raptor Vocal Center hangsugárzó kiváló minőségben közvetíti a beszédhangokat, valamint megbízható és rendkívül tartós. Az erős hangsugárzó ház kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek ellenállnak a külső, környezeti tényezőknek is, így nem kell aggódnunk a karcolások vagy egyéb apróbb sérülések miatt.


A Wilson Raptor Vocal Center hangsugárzó kiváló választás, ha házimozi rendszert alakít ki otthonában és hosszú távra tervez. Tökéletesen harmonizál a Raptor sorozat többi tagjával, így ennek köszönhetően létrehozhatunk otthonunkban egy egységes hangkarakterű rendszert. A Raptor Vocal center hangsugárzó kristálytiszta és erőteljes hangzást biztosít bármilyen házimozi erősítővel, így a párbeszédek zajoktól és torzításoktól mentesek lesznek.


Ugyanez vonatkozik arra az estere is, ha zenehallgatásra használjuk, hiszen a kapott hang egyszerre telt és kristálytiszta minőséget fog képviselni. A Wilson Raptor Vocal center hangsugárzó szintén kiemelkedő belső kialakítással rendelkezik, így még a legigényesebb mozirajongóknak is örömet szerez. A Raptor Vocal dizájnja a klasszikus és a modern kombinációja.


Fekete és fehér színváltozatok közül választhatunk, így biztos, hogy megtaláljuk a számunkra ideális választást. A hangszóró tervezése során a legkisebb részleteket is nagy alapossággal dolgozták ki, így biztos, hogy hosszú éveken keresztül problémamentesen fog működni rendszerünkben. Nagyon gyorsan csatlakoztathatjuk és használatba vehetjük a Wilson Raptor Vocal center hangsugárzót és ennek köszönhetően néhány percen belül már élvezhetjük is a kiváló minőségű beszédhangokat házimozi rendszerünkben.


Műszaki adatok:

 • Frekvencia menet (± 3 dB): 50 - 20 kHz
 • Érzékenység (2,83 V / 1 m): 88 dB
 • Impedancia: 4-8 Ohm
 • Maximális hangnyomás (SPL): 108 dB
 • Ajánlott erősítő teljesítmény: 25-125 W
 • Keresztváltási frekvencia: 2 600 Hz
 • Magassugárzó: 1" (25 mm) textil dóm
 • Mély-középsugárzó: 2 x 4"
 • Ház típusa: Bassz-reflex
 • Hangszóró terminálok: Banándugó és szorítócsavaros lehetőség

Adatlap

Garancia
24 hónap
Garancia Meghosszabbítása
60 hónap
Mutass többet

10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: