Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.
 • Szett

Házimozi rendszer 5.0: AVR-X2700H + EL-8/EL-4/Vocal

894 960,00 Ft
719 960,00 Ft175 000,00 Ft megtakarítás
Adóval együtt

Elérhető

Válasszon színt a szettben

Házimozi rádióerősítő 7.2 HD AVR-X2700H

Szín

Álló hangsugárzó EXCLUSIVE LINE EL-8

Szín
 • Fekete

Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó EL-4

Szín
 • Fekete

Center hangsugárzó RAPTOR VOCAL

Szín
 • Fekete

Figyelem: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

 

Akár 5 év garancia ingyen!

 

Ingyenes kiszállítás!

 

elállási jog


Házimozi rádióerősítő 7.2 HD AVR-X2700H Házimozi rádióerősítő 7.2 HD AVR-X2700H Házimozi rádióerősítő 7.2 HD AVR-X2700H Házimozi rádióerősítő 7.2 HD AVR-X2700H Házimozi rádióerősítő 7.2 HD AVR-X2700H Házimozi rádióerősítő 7.2 HD AVR-X2700H Házimozi rádióerősítő 7.2 HD AVR-X2700H Házimozi rádióerősítő 7.2 HD AVR-X2700H Házimozi rádióerősítő 7.2 HD AVR-X2700H

Szín

Komponensek

Frissítse házimoziját több energiával, virtuális effektekkel és fejlett HDMI-feldolgozással, hogy akár két képernyőt is csatlakoztathat a HDMI 4K és a 8K segítségével. A Denon AVR-X2700H erősítő egy 7,2 csatornás 8K AV erősítő csatornánként 150 W-tal, teljes mértékben támogatja a Dolby Atmos, a DTS: X, valamint a legújabb HDMI specifikációkat, mint például a 8K /60Hz, 4K / 120Hz, HDR10 + Dynamic HDR, ALLM 


Újítsa meg házimozi rendszerét kimagaslóbb teljesítménnyel, virtuális hangeffektusokkal, fejlett HDMI-feldolgozással, és most akár két képernyőt is csatlakoztathat az legújabb típusú HDMI csatlakozóknak köszönhetően 4K és a 8K felbontásban. A Denon AVR-X2700H házi mozi erősítő egy 7.2 csatornás, 8K felbontásra képes házimozi erősítő, ami csatornánkénti 150 W teljesítményével teljes mértékben támogatja a Dolby Atmos, a DTS: X hangformátumokat, valamint a legújabb típusú HDMI csatlakozási módokat, és mindezt 8K/60Hz, 4K/120Hz üzemmódban is, a HDR10 + Dynamic HDR, az ALLM és további élményfokozó technológiák alkalmazása mellett.


Kiváló minőségű házimozi élmény - 8K képfelbontás

Az AVR-X2700H biztosítja Önnek a tökéletes házimozi élményt. Mindez köszönhető a nagy adatátviteli sávszélességnek és az akár 8K/60Hz és 4K/120Hz képtovábbítási módoknak is. Ez az alapjaiban új házimozi erősítő teljes mértékben támogatja a legújabb HDMI specifikációkat a tökéletes kép- és hangélmény eléréséért.


Az AVR-X2700H lehetővé teszi egy kiváló 4K házimozi rendszer felépítését, amelynek köszönhetően a legjobb minőségű hangot és a 3D képet élvezheti otthonában.


eARC, 4K Ultra HD, HDCP 2.3

Az eARC, a 4K Ultra HD technológiáknak és az összes HDMI port teljes HDCP 2.3 támogatásának köszönhetően az AVR-X2600H zökkenőmentes összeköttetést biztosít bármely modern 4K, és az újabb 8K TV készülékekkel is.


A videótartalmakat kompromisszum nélküli minőségben élvezheti, köszönhetően az olyan legújabb 4K videómegjelenítési technológiáknak, mint például a Dolby Vision™, a HDR10 és a HLG. A Denon AVR-X szériájú készülékei természetesen mindannyian HDCP 2.3-kompatibilisek, így a kompatibilitás teljes mértékben biztosított a legújabb másolásvédelmi eljárások által biztosított tartalmak esetében is.


Fejlett 8K HDMI videó áramkörök a különféle HDR formátumok támogatása érdekében

Élvezze kedvenc filmjeit, műsorait és játékait a legjobb és legnagyobb felbontású képminőségben. Az AVR-X2700H fejlett 8K képes HDMI csatlakozókkal (6 db bemenet / 2 kimenet) rendelkezik, amelyek támogatják a 8K/60Hz és 4K/120Hz képátviteli üzemmódokat.


Az összes HDMI bemenet 4: 4: 4 Pure Color, HDR10 +, Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma Pass-through (HLG), Dynamic HDR és BT.2020 támogatást tesz lehetővé a kivételes szín hűség, a nagy képfelbontás a és kimagasló kontraszt érdekében.


HEOS - Beépített multiroom és zenei streaming rendszer

Élvezze kedvenc zenéit otthonának bármely helyiségében teljesen vezeték nélkül a beépített HEOS technológiának köszönhetően. Hallgassa ugyanazt a dalt minden szobában, vagy válasszon egy másik zeneszámot külön-külön minden csatlakoztatott szobához! A választás az Öné.


Az Amazon Alexa, a Google Asszisztens és az Apple Siri hangvezérlési lehetőségek által könnyedén irányíthatja hangrendszerét az egész házban a csodálatos hangzás elérése érdekében. Csatlakoztasson be további Denon Home hangszórókat otthoni rendszerébe az igazán teljes otthoni hangélmény eléréséhez!


A videójáték következő generációja

Emelje a videójátékozást a következő szintre az új AVR-X2700H segítségével. Játsszon akár 4K/120Hz felbontásban, valamint változó frissítési gyakorisággal (VRR), gyors keretszállítással (QFT) és automatikus alacsony késleltetési üzemmóddal (ALLM), amelyek csökkentik vagy szinte teljesen ki is küszöbölik a játékoknál előforduló késéseket a képmegjelenítés során.


Műszaki adatok:

 • 7.2 csatornás erősítő csatornánként 150 W teljesítménnyel, 8 HDMI bemenettel és 2 kimenettel, teljes HDCP 2.3 támogatással
 • Csatlakoztasson akár nyolc darab HDMI csatlakozású eszközt teljes 4K, 4: 4: 4 formátumú színmintavételezéssel és BT.2020 támogatással
 • A rendelkezésre álló legújabb kép- és videótechnológiák: 4K Ultra HD/60 Hz, 4K Ultra HD felskálázás, HDR10, Dolby Vision kompatibilitás és Hybrid Log-Gamma (HLG)
 • 4 analóg bemenet
 • Dolby Atmos, DTS: X, Dolby Atmos Height Virtualization és DTS Virtual: X támogatás: Élvezze a magával ragadó 3D hangot!
 • Díjnyertes Denon Setup Assistant (beállítási asszisztens) a gyors és felhasználóbarát beállítás megvalósítása érekében
 • Grafikus felhasználói felület az egyszerű és intuitív beállításért.
 • Voice Assistant (hang vezérlés) kompatibilitás: Az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri segítséget nyújt az AVR-X2700H házimozi erősítő beszédhang parancsok által történő vezérléséhez, amivel a zenei streaming platformokon keresztül a zene lejátszását is vezérelheti.
 • Beépített HEOS multiroom és zenelejátszó platform
 • Wi-Fi-n keresztüli zene streaming, és multiroom technológia használatának lehetősége a kompatibilis zenei egységekkel
 • Okos TV kompatibilitás: Az AVR-X2700H készüléket könnyedén vezérelheti a legtöbb okos TV-távirányítójával a HDMI-CEC technológia segítségével
 • A legújabb HDMI eARC (Enhanced Audio Return Channel) támogatása, amivel a TV felől érkező objektum alapú, 3D hangformátumokat is élvezheti.
 • A népszerű zenei streaming szolgáltatások támogatása: Spotify, Tidal, TuneIN, Deezer és egyéb szolgáltatások támogatása Bluetooth-on, AirPlay 2-n, vagy WiFi-n keresztül a HEOS alkalmazás segítségével.
 • Előlapi USB bemenet: MP3, WAV, FLAC, ALAC és DSD (2,8 / 5,6 MHz) fájlok kényelmes lejátszása
 • Második HDMI zóna: Élvezze kedvenc programját a fő zónában, és egy másik forrást egy másik szobában
 • Audyssey MultEQ és dinamikus EQ: Optimalizálja szobája akusztikáját az Audyssey szoftverrel, a mellékelt mikrofonnal és állvánnyal a lehető legjobb hangzás elérése érdekében
 • TV-hang lejátszása az összes zónában

Adatlap

Garancia
24 hónap
Garancia Meghosszabbítása
36 hónap
WiFi
Igen
Bluetooth
Igen
AirPlay 2
Tak
HDMI (bemenetek)
6
HDMI (kimenetek)
2
PHONO - lemezjátszó bemenet
Igen
Csatornák száma
7.2
Internetes rádió
Igen
Többcsatornás házimozi hangzás
DTS Virtual:X
Többcsatornás házimozi hangzás
Dolby Surround
Többcsatornás házimozi hangzás
Dolby Height Virtualization
Többcsatornás házimozi hangzás
DTS:X
Többcsatornás házimozi hangzás
Dolby Atmos
Többcsatornás házimozi hangzás
Wielokanałowe stereo
USB-csatlakozó
Igen
Támogatott képfelbontás
8K
Analóg bemenetek száma
4
Kimenő teljesítmény (RMS 6Ω)
150 W
Subwoofer kimenet
Igen

A Wilson Exclusive Line EL-8 álló hangsugárzók rendkívül elegáns és modern küllemmel rendelkeznek. A karcsú, magas hangszóró test, a luxus fekete zongoralakk bevonat és a gondos kivitelezés a nappali, a zene szoba vagy akár a háló elegáns díszévé teszi ezt a pazar hangsugárzó párt.


A Wilson Exclusive Line EL-8 álló hangsugárzók rendkívül elegáns és modern küllemmel rendelkeznek. A karcsú, magas hangszóró test, a luxus fekete zongoralakk bevonat és a gondos kivitelezés a nappali, a zene szoba vagy akár a háló elegáns díszévé teszi ezt a pazar hangsugárzó párt.


Az EL-8 hangsugárzók merevített dobozait alacsony rezonancia jellemzi. Kivitelezésük minősége, és külső megjelenésük a legmagasabb szinten képviselik. A Wilson nagy alapossággal gondoskodik róla, hogy az alkalmazott lakk bevonat minősége a lehető legjobb, annak felvitele pedig a legegyenletesebb legyen, és az elérhető legkiválóbb technológiai eljárással történjen a lakkozás folyamata.


A Wilson Exclusive Line EL-8 álló hangsugárzók kiválóan megfelelnek a nagyobb helyiségekben is, még abban az esetben is, ha fontos szempont számunkra, hogy a falakhoz közel helyezzük el őket.


A Wilson Exclusive Line EL-8 álló hangsugárzók kiválóan megfelelnek a nagyobb helyiségekben is, még abban az esetben is, ha fontos szempont számunkra, hogy a falakhoz közel helyezzük el őket.


A mélyhangsugárzók gondosan megtervezett, rendkívül feszes membránjai, a magas frekvenciákért felelős magas hangsugárzókkal együtt működve kiváló hangminőséget biztosítanak magasabb hangerő szinteken is.


A hangszórók közötti együttműködés és a hangdoboz elemeinek illeszkedése kiváló. Ennek köszönhetően a basszus hangok rendkívül erősek és mélyek. A Wilson hangsugárzóiban alkalmazott modern technológiai megoldások az általuk reprodukált zenei hangzást rendkívül valósághűvé és hitelessé teszik.


Már a legelső meghallgatás során is úgy tapasztalhatjuk, hogy a tágas és kellő mélységgel rendelkező színpadképet még a szoba falai sem tudják korlátok közé szorítani. Az egyes hangokat alkotó komponensek és az azokból létrejövő teljes zenei hangok kiválóan helyezkednek el a hangsugárzó által megalkotott hangtérben, és ez a precíz sztereó hangleképezés, illetve a torzítások szinte teljes hiánya teszi teljesen egységes egésszé azokat a pillanatokat, amikor zenét hallgatunk az EL-8 álló hangsugárzókon.


Egy jó erősítő és gyakorlatilag bármilyen típusú forrás eszköz és zenei anyag birtokában az Exclusive Line EL-8 hangsugárzók kiváló hangminőséget biztosítanak a zenehallgatás során, még akkor is, ha magasabbra tekerjük a hangerő szabályozót. 


A Wilson EL-8 álló hangsugárzó pár kiváló ár-érték arány mellett kínál rendkívüli hangminőséget a zenehallgatók széles körének.


Az EL-8 a lengyel hangsugárzó gyártó, a Wilson Exclusive Line sorozatának legelső álló hangsugárzói a sorozaton belül. A WILSON márka a lengyel és a nemzetközi piacon egyre népszerűbbé válik, és egyre több zenehallgató dönt a Wilson termékek mellett. Ez nem is csoda, hiszen remek ár/érték arányának, igényes kialakításának, és lenyűgöző hangminőségének köszönhetően igazán vonzó választást kínál az igényes zenehallgatóknak.


Rendkívül precíz kivitelezésének köszönhetően már első látásra is magára vonja a figyelmet. A hangsugárzó külső részét hat réteg lakk borítja, így fényes csillogásuk hosszú évekig kifogástalan marad, mindenféle fakulás vagy a sárgulás nélkül.


A hangszórók külső peremét dizájnos fémgyűrű veszi körül, a hangszórórácsokat pedig láthatatlan mágnesek rögzítik a kabinethez, így a hangszórórácsok számára nem volt szükséges rögzítő furatokat kialakítani. Ezeknek köszönhetően az EL-8 hangszórók rendkívül szépek és egyedi megjelenésűek. Választhatunk a fekete, vagy a szürke színű, sokkal vastagabb, rusztikus kinézetű hangszóró rácsok közül. Fontos megjegyezni, hogy a rácsok nem befolyásolják a megszólaló hangot, ami mindenképpen megérdemel egy elismerést.


Két darab középsugárzó felel az erőteljes és dinamikus basszusért, amelyeknek nagy nyomás alatt préselt cellulózból készült membránjai nagyon könnyűek és ugyanakkor rendkívül merevek is. A hangszóró közepén lévő hab alapú fázis-korrektor kúp biztosítja a hangszóró tekercs hatékony hűtését és működését. Ez a hangszóró típus realisztikusan képes reprodukálni a hangokat, még az alacsony hangerő esetén is, amikor kevesebb mélyhangot ad le.


A két és félutas bassz-reflex hangszórón belül a két középsugárzó egy egységes kamrában helyezkedik el. A mélyhang ennek köszönhetően egyenletesen és felesleges visszhangok nélkül tud kifelé áramlani.


Az Exclusive Line EL-8 hangszórók a nagyobb helyiségekben igazán meg tudják csillogtatni tudásukat, míg a kisebb helyiségek esetén pedig elzárhatjuk a reflex nyílásokat a mellékelt szivacsokkal, és így a hangsugárzó hangkarakterének megtartása mellett közelebb is helyezhetjük a falhoz. Ez a fajta megoldás még a magasabb árkategóriájú hangszórók esetében sem túl szokványos.


A hangszórók a megfelelően kiválasztott hangszóró összekötő kábelekkel tökéletesen illeszkednek erősítőnkhöz, és minél jobb forrás készülékkel, illetve erősítővel rendelkezünk, annál jobb hangminőséget kínálhat számunkra. Az EL-8 Természetesen kiválóan illeszkedik házimozi erősítőkhöz és kompaktabb méretű sztereó erősítőkhöz is. Akkor is kiváló hangminőséget kapunk, ha csöves rendszerű erősítővel hajtjuk őket, köszönhetően az Exclusive Line EL-8 hangszóró eléggé nagy, 90dB-es érzékenységének.


A magas hangsugárzó egy klasszikus, 25 mm átmérőjű, textil alapú, dóm sugárzó, amely optimálisan illeszkedik a többi hangszóróhoz és a hangdobozhoz. Az énekhangok esetében kellemes egyensúlyt teremt és nem emel ki semmit sem túlságosan. A dinamikus és sok hang komponenssel telített zenei művek esetében is képes hűen reprodukálni az apró részleteket, anélkül, hogy bármi is elmosódna. A gyorsan pergő dobhangok nem lépik túl a határt és energikusan szólalnak meg, nem egyszerűsítik le az előadott produkciót.


A gondosan megtervezett keresztváltó garantálja a hangszórók megfelelő vezérlését és a hangfrekvenciák szétosztását a hangszórók között, míg az aranyozott csatlakozó termináloknak köszönhetően stabil csatlakozás áll rendelkezésre a banándugóval szerelt kábelek használata esetében is.


A szett tartalmaz fémkúpokat is, amelyek segítségével a hangszórók stabilan fognak állni még a vastagabb szőnyegeken is.


A hangszóró doboza MDF-ből készült, ami egy rendkívül egységes, hibamentes, tartós anyag, és ennek köszönhetően a hangszóró szerkezete rendkívül merev és stabil, így a felesleges rezonanciák kizárhatóak. A hangszóró test egy szélesebb talpra van szerelve, ami stabilizálja a hangsugárzó teljes egészét.


Leírás:

 • Frekvencia menet: (± 3dB): 40 Hz - 20 kHz
 • Érzékenység (2,83 V - 1 m): 90 dB
 • Impedancia: 4 - 8 Ohm
 • Maximális hangnyomás (SPL): 108 dB
 • Ajánlott erősítő teljesítmény: 40 - 150 W
 • Keresztváltási frekvencia: 2 400 Hz
 • Magassugárzó: 1" (25 mm) textil dóm
 • Mély-közép hangsugárzók: 2 x 6" (165mm) habszivacs fáziskorrektorral
 • Ház típusa: Bassz-Reflex
 • Hangszóró csatlakozó terminálok: Banán dugózható és szorító csavaros kivitel

Adatlap

Garancia
24 hónap
Garancia Meghosszabbítása
60 hónapA Wilson Exclusive Line EL-4</strong polchangsugárzója ugyanabból a hangszórókészletből építkezik, mint nagyobb méretű testvére, az EL-8 álló hangsugárzó. A EL-8 álló változathoz hasonlóan, az EL-4 is ugyanazzal az elegáns és modern külsővel rendelkezik. A hangdoboz elegánsan vékony kivitele, a fényes fekete zongoralakk borítás és a gondos tervezés, kivitelezés mind olyan tulajdonságok, amelyek a Wilson márkát alapvetően jellemzik.

Ez a polc hangsugárzó pár egyaránt elegáns díszítő eleme lehet a nappalinak, vagy az audiofil zenehallgatók, kifejezetten zenehallgatásra kialakított szobájában kiépített zenei rendszereknek. Az igényes audiorendszerek szerelmesei biztosan értékelni fogják, hogy az EL4 tervezésénél nagy figyelmet fordítottak a hátlapon lévő hangsugárzó csatlakozó terminálok megtervezésére és kialakítására, ezzel is biztosítva a kábelek stabil érintkezését és megfelelő összeköttetését az erősítő-végfokokkal. A Bass-reflex portok, azaz a mélyhang-kimeneti nyílások segítségével finoman hangolható az basszus hangtartomány. Mindezeket összefoglalva elmondható, hogy ebben az árkategóriában nem könnyű hasonlóan jó paraméterekkel rendelkező polc hangsugárzót találni a piacon.

Az EL-4 hangsugárzók burkolata kellően merev, és alacsony rezonancia szint jellemzi őket, a tervezés és a külső kivitel minősége pedig a magasabb elvárásoknak is kiválóan megfelelnek. A gyártó a Wilson EL-4 esetében törekedett a lehető legmagasabb színvonalú festés és lakkozás használatára, illetve az árkategóriában lehető legmagasabb színvonalú, minőségű alkatrészek beépítésére. A hangszóró készlet egy darab 1”-os átmérőjű lágy selyemdóm magassugárzóból és egy 5”-os mélyközép hangsugárzóból áll, amelynek a közepén egy fázis kúp helyezkedik el. A hangdoboz klasszikus Bass Reflex kialakítású, aminek a hátulján található a kiementi reflex nyílása. A Wilson Exclusive Line EL-4 hangszórók ideálisak kisebb helyiségek sztereó rendszereihez, és házimozi rendszerek estében surround hangsugárzóként is felhasználhatóak. Az EL-4 a gondos, alapos és kiváló ár/érték arányú tervezésnek köszönhetően az egyik legjobb hanggal rendelkező polc hangsugárzó a kategóriájában. Az Exclusive Line sorozat hangkarakterét nagy gondossággal tervezték meg. A mélyközép hangsugárzók kellően merev membránjai a lágy selyem dóm magas hangsugárzókkal kombinálva biztosítják a hangsugárzó doboz hangjának tökéletesen egységes hangképét. A hangszórók, a hangváltók és a hangdoboz finom összehangoltságának köszönhetően az EL-4 olyan hangzást biztosít, amely igazán mély és erős basszust, valamint részletes felbontású és kiváló térleképezést megvalósító közép és magas hangokat tud visszaadni. Az EL-8-as álló hangdobozokhoz hasonlóan, a Wilson EL-4 hangszóró készletét és teljes felépítését az audiofil hallgatók által is értékelendő zenei hangzásvilág jellemzi.

A kiváló minőségű közép hangsugárzók polipropilén anyagból készülnek, amelynek közepén egy lágy, habszivacs és textil alapú fáziskúp helyezkedik el, ezzel biztosítva a tiszta és nyílt középtartományú hangokat. Ennek a hangszóró-kialakításnak köszönhetően a hangok forrása szinte teljesen láthatatlannak, észrevehetetlennek tűnik a hallgató számára, és a megfelelő lehallgatási pozícióban elhelyezkedve részletes, nagy felbontású audiofil minőségű közép- és mélyhangokat képes megjeleníteni a Wilson EL-4 polc hangsugárzója a hallgató számára. Ezek azok a tulajdonságok, amelyek általában csak a relatíve sokkal magasabb árkategóriájú polc hangsugárzókban találhatunk meg általában. Az Elit Line széria hangszóróiban és hangdobozaiban alkalmazott megoldások összességének hála, a zene rendkívül valósághűen és hitelesen tud prezentálódni. A hallgató számára olyan érzést kelt a Wilson EL-4 hangdoboza, mintha a leképezendő tér három kiugró dimenzióját, a teljes, megjelenítendő színpadképet még a szoba falai sem tudnák korlátok közé zárni, és így a kibontakozó „hangcselekmény” kellős közepébe csöppennénk. A jól pozícionált hangszórók mellett, pontos sztereókép és torzításmentes hang jellemzi a hallgatási élményt az EL-4 esetében. A középső mélysugárzókban alkalmazott fáziskúpok, fáziskorrektorok alapvetően kiküszöbölik a porvédő rácsok okozta torzulásokat, így a porvédő rácsok használata estén is kiváló hangzást biztosítanak. Ennek a megoldásnak köszönhetően hatékonyan csökkenteni lehetett a hangszóró membránjának tömegét, és jelentősen kibővült a leadható frekvenciatartomány is. A hangdobozon belül létrejövő nagy légáramlás javítja a hangszórók tekercseinek lehűlési hatásfokát, ami ezáltal növeli a hangszóró teljesítményét és a hangminőséget.

Az Wilson EL-4 hangszórókat, és a bennük alkalmazott technikai megoldásokat főként azok fogják értékelni, akik szeretik a változatos zenei műfajokat, és egy olyan hangszóró párt keresnek, amelyek tökéletesen illeszkednek a különböző zenei felvételek által támasztott széleskörű igényekhez is. Egy jó minőségű erősítővel vagy végfokkal, és szinte bármilyen lejátszó, azaz forráskészülékkel együtt használva az Elit Line - 4 hangszórók a magasabb elvárásokat is teljes mértékben kielégítve biztosítják a kiváló hangminőséget tulajdonosa számára. A Wilson EL-4 kiváló ár-érték aránya még azokat az audiofil zenerajongókat is meggyőzi, akik már régóta egy kiváló paraméterekkel rendelkező hangszóró párt keresnek olyan árszínvonalon, ami nem terheli meg jelentősen a pénztárcájukat.

Műszaki leírás:

Frekvenciatartomány 50 - 20 000 Hz
Érzékenység (2,83 V - 1 m) 88 dB
Impedancia 4 - 8 Ohm
Maximális SPL 105 dB
Ajánlott erősítőteljesítmény 25 - 100 W
Keresztváltási frekvencia 2400 Hz
Magassugárzó

1" (25 mm) lágy selyem dóm

Mély-közép hangsugárzó 5 ”(130 mm) habszivacs fáziskorrektorral
Ház típusa Bass Reflex
Hangszóró csatlakozó terminál Banándugózható + tekerhető szorító foglalat
Hangszóró doboz méretei 288 x 173 x 245 mm (magasság x szélesség x mélység)
Súly 3,6 kg

A Wilson hangszórókra 5 éves jótállást biztosítunk (termék regisztrálás esetén)!

Adatlap

Garancia
24 hónap
Garancia Meghosszabbítása
60 hónap

A Wilson Raptor Vocal center hangsugárzó a legjobb megoldás azok számára, akik a legkisebb részleteknek is nagy figyelmet szentelnek. A Wilson Raptor Vocal Center hangsugárzó kiváló minőségben közvetíti a beszédhangokat, valamint megbízható és rendkívül tartós. Az erős hangsugárzó ház kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek ellenállnak a külső, környezeti tényezőknek is, így nem kell aggódnunk a karcolások vagy egyéb apróbb sérülések miatt.


A Wilson Raptor Vocal Center hangsugárzó kiváló választás, ha házimozi rendszert alakít ki otthonában és hosszú távra tervez. Tökéletesen harmonizál a Raptor sorozat többi tagjával, így ennek köszönhetően létrehozhatunk otthonunkban egy egységes hangkarakterű rendszert. A Raptor Vocal center hangsugárzó kristálytiszta és erőteljes hangzást biztosít bármilyen házimozi erősítővel, így a párbeszédek zajoktól és torzításoktól mentesek lesznek.


Ugyanez vonatkozik arra az estere is, ha zenehallgatásra használjuk, hiszen a kapott hang egyszerre telt és kristálytiszta minőséget fog képviselni. A Wilson Raptor Vocal center hangsugárzó szintén kiemelkedő belső kialakítással rendelkezik, így még a legigényesebb mozirajongóknak is örömet szerez. A Raptor Vocal dizájnja a klasszikus és a modern kombinációja.


Fekete és fehér színváltozatok közül választhatunk, így biztos, hogy megtaláljuk a számunkra ideális választást. A hangszóró tervezése során a legkisebb részleteket is nagy alapossággal dolgozták ki, így biztos, hogy hosszú éveken keresztül problémamentesen fog működni rendszerünkben. Nagyon gyorsan csatlakoztathatjuk és használatba vehetjük a Wilson Raptor Vocal center hangsugárzót és ennek köszönhetően néhány percen belül már élvezhetjük is a kiváló minőségű beszédhangokat házimozi rendszerünkben.


Műszaki adatok:

 • Frekvencia menet (± 3 dB): 50 - 20 kHz
 • Érzékenység (2,83 V / 1 m): 88 dB
 • Impedancia: 4-8 Ohm
 • Maximális hangnyomás (SPL): 108 dB
 • Ajánlott erősítő teljesítmény: 25-125 W
 • Keresztváltási frekvencia: 2 600 Hz
 • Magassugárzó: 1" (25 mm) textil dóm
 • Mély-középsugárzó: 2 x 4"
 • Ház típusa: Bassz-reflex
 • Hangszóró terminálok: Banándugó és szorítócsavaros lehetőség

Adatlap

Garancia
24 hónap
Garancia Meghosszabbítása
60 hónap
Mutass többet

10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: