Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.
 • Szett

Házimozi rendszer 5.0: AVR-X2700H + Raptor 9/1/Vocal

734 960,00 Ft
535 960,00 Ft199 000,00 Ft megtakarítás
Adóval együtt

Válasszon színt a szettben

Házimozi rádióerősítő 7.2 HD AVR-X2700H

Szín

Álló hangsugárzó RAPTOR 9

Szín
 • Fekete

Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó RAPTOR 1

Szín
 • Fekete

Center hangsugárzó RAPTOR VOCAL

Szín
 • Fekete

Figyelem: A keresett termék jelenleg nincs készleten. Kollégáink értesítik a beérkezés dátumáról.

 

Akár 5 év garancia ingyen!

 

Akár ingyenes kiszállítás!

 

45 napos ellállási lehetőség


Házimozi rádióerősítő 7.2 HD AVR-X2700H Házimozi rádióerősítő 7.2 HD AVR-X2700H Házimozi rádióerősítő 7.2 HD AVR-X2700H Házimozi rádióerősítő 7.2 HD AVR-X2700H Házimozi rádióerősítő 7.2 HD AVR-X2700H Házimozi rádióerősítő 7.2 HD AVR-X2700H Házimozi rádióerősítő 7.2 HD AVR-X2700H Házimozi rádióerősítő 7.2 HD AVR-X2700H Házimozi rádióerősítő 7.2 HD AVR-X2700H

Szín
x 2


Álló hangsugárzó RAPTOR 9 Álló hangsugárzó RAPTOR 9 Álló hangsugárzó RAPTOR 9 Álló hangsugárzó RAPTOR 9 Álló hangsugárzó RAPTOR 9 Álló hangsugárzó RAPTOR 9 Álló hangsugárzó RAPTOR 9 Álló hangsugárzó RAPTOR 9 Álló hangsugárzó RAPTOR 9

Szín

Komponensek

Frissítse házimoziját több energiával, virtuális effektekkel és fejlett HDMI-feldolgozással, hogy akár két képernyőt is csatlakoztathat a HDMI 4K és a 8K segítségével. A Denon AVR-X2700H erősítő egy 7,2 csatornás 8K AV erősítő csatornánként 150 W-tal, teljes mértékben támogatja a Dolby Atmos, a DTS: X, valamint a legújabb HDMI specifikációkat, mint például a 8K /60Hz, 4K / 120Hz, HDR10 + Dynamic HDR, ALLM 


Újítsa meg házimozi rendszerét kimagaslóbb teljesítménnyel, virtuális hangeffektusokkal, fejlett HDMI-feldolgozással, és most akár két képernyőt is csatlakoztathat az legújabb típusú HDMI csatlakozóknak köszönhetően 4K és a 8K felbontásban. A Denon AVR-X2700H házi mozi erősítő egy 7.2 csatornás, 8K felbontásra képes házimozi erősítő, ami csatornánkénti 150 W teljesítményével teljes mértékben támogatja a Dolby Atmos, a DTS: X hangformátumokat, valamint a legújabb típusú HDMI csatlakozási módokat, és mindezt 8K/60Hz, 4K/120Hz üzemmódban is, a HDR10 + Dynamic HDR, az ALLM és további élményfokozó technológiák alkalmazása mellett.


Kiváló minőségű házimozi élmény - 8K képfelbontás

Az AVR-X2700H biztosítja Önnek a tökéletes házimozi élményt. Mindez köszönhető a nagy adatátviteli sávszélességnek és az akár 8K/60Hz és 4K/120Hz képtovábbítási módoknak is. Ez az alapjaiban új házimozi erősítő teljes mértékben támogatja a legújabb HDMI specifikációkat a tökéletes kép- és hangélmény eléréséért.


Az AVR-X2700H lehetővé teszi egy kiváló 4K házimozi rendszer felépítését, amelynek köszönhetően a legjobb minőségű hangot és a 3D képet élvezheti otthonában.


eARC, 4K Ultra HD, HDCP 2.3

Az eARC, a 4K Ultra HD technológiáknak és az összes HDMI port teljes HDCP 2.3 támogatásának köszönhetően az AVR-X2600H zökkenőmentes összeköttetést biztosít bármely modern 4K, és az újabb 8K TV készülékekkel is.


A videótartalmakat kompromisszum nélküli minőségben élvezheti, köszönhetően az olyan legújabb 4K videómegjelenítési technológiáknak, mint például a Dolby Vision™, a HDR10 és a HLG. A Denon AVR-X szériájú készülékei természetesen mindannyian HDCP 2.3-kompatibilisek, így a kompatibilitás teljes mértékben biztosított a legújabb másolásvédelmi eljárások által biztosított tartalmak esetében is.


Fejlett 8K HDMI videó áramkörök a különféle HDR formátumok támogatása érdekében

Élvezze kedvenc filmjeit, műsorait és játékait a legjobb és legnagyobb felbontású képminőségben. Az AVR-X2700H fejlett 8K képes HDMI csatlakozókkal (6 db bemenet / 2 kimenet) rendelkezik, amelyek támogatják a 8K/60Hz és 4K/120Hz képátviteli üzemmódokat.


Az összes HDMI bemenet 4: 4: 4 Pure Color, HDR10 +, Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma Pass-through (HLG), Dynamic HDR és BT.2020 támogatást tesz lehetővé a kivételes szín hűség, a nagy képfelbontás a és kimagasló kontraszt érdekében.


HEOS - Beépített multiroom és zenei streaming rendszer

Élvezze kedvenc zenéit otthonának bármely helyiségében teljesen vezeték nélkül a beépített HEOS technológiának köszönhetően. Hallgassa ugyanazt a dalt minden szobában, vagy válasszon egy másik zeneszámot külön-külön minden csatlakoztatott szobához! A választás az Öné.


Az Amazon Alexa, a Google Asszisztens és az Apple Siri hangvezérlési lehetőségek által könnyedén irányíthatja hangrendszerét az egész házban a csodálatos hangzás elérése érdekében. Csatlakoztasson be további Denon Home hangszórókat otthoni rendszerébe az igazán teljes otthoni hangélmény eléréséhez!


A videójáték következő generációja

Emelje a videójátékozást a következő szintre az új AVR-X2700H segítségével. Játsszon akár 4K/120Hz felbontásban, valamint változó frissítési gyakorisággal (VRR), gyors keretszállítással (QFT) és automatikus alacsony késleltetési üzemmóddal (ALLM), amelyek csökkentik vagy szinte teljesen ki is küszöbölik a játékoknál előforduló késéseket a képmegjelenítés során.


Műszaki adatok:

 • 7.2 csatornás erősítő csatornánként 150 W teljesítménnyel, 8 HDMI bemenettel és 2 kimenettel, teljes HDCP 2.3 támogatással
 • Csatlakoztasson akár nyolc darab HDMI csatlakozású eszközt teljes 4K, 4: 4: 4 formátumú színmintavételezéssel és BT.2020 támogatással
 • A rendelkezésre álló legújabb kép- és videótechnológiák: 4K Ultra HD/60 Hz, 4K Ultra HD felskálázás, HDR10, Dolby Vision kompatibilitás és Hybrid Log-Gamma (HLG)
 • 4 analóg bemenet
 • Dolby Atmos, DTS: X, Dolby Atmos Height Virtualization és DTS Virtual: X támogatás: Élvezze a magával ragadó 3D hangot!
 • Díjnyertes Denon Setup Assistant (beállítási asszisztens) a gyors és felhasználóbarát beállítás megvalósítása érekében
 • Grafikus felhasználói felület az egyszerű és intuitív beállításért.
 • Voice Assistant (hang vezérlés) kompatibilitás: Az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri segítséget nyújt az AVR-X2700H házimozi erősítő beszédhang parancsok által történő vezérléséhez, amivel a zenei streaming platformokon keresztül a zene lejátszását is vezérelheti.
 • Beépített HEOS multiroom és zenelejátszó platform
 • Wi-Fi-n keresztüli zene streaming, és multiroom technológia használatának lehetősége a kompatibilis zenei egységekkel
 • Okos TV kompatibilitás: Az AVR-X2700H készüléket könnyedén vezérelheti a legtöbb okos TV-távirányítójával a HDMI-CEC technológia segítségével
 • A legújabb HDMI eARC (Enhanced Audio Return Channel) támogatása, amivel a TV felől érkező objektum alapú, 3D hangformátumokat is élvezheti.
 • A népszerű zenei streaming szolgáltatások támogatása: Spotify, Tidal, TuneIN, Deezer és egyéb szolgáltatások támogatása Bluetooth-on, AirPlay 2-n, vagy WiFi-n keresztül a HEOS alkalmazás segítségével.
 • Előlapi USB bemenet: MP3, WAV, FLAC, ALAC és DSD (2,8 / 5,6 MHz) fájlok kényelmes lejátszása
 • Második HDMI zóna: Élvezze kedvenc programját a fő zónában, és egy másik forrást egy másik szobában
 • Audyssey MultEQ és dinamikus EQ: Optimalizálja szobája akusztikáját az Audyssey szoftverrel, a mellékelt mikrofonnal és állvánnyal a lehető legjobb hangzás elérése érdekében
 • TV-hang lejátszása az összes zónában

Adatlap

Garancia
24 hónap
Garancia Meghosszabbítása
36 hónap
WiFi
Igen
Bluetooth
Igen
AirPlay 2
Tak
HDMI (bemenetek)
6
HDMI (kimenetek)
2
PHONO - lemezjátszó bemenet
Igen
Csatornák száma
7.2
Internetes rádió
Igen
Többcsatornás házimozi hangzás
DTS Virtual:X
Többcsatornás házimozi hangzás
Dolby Surround
Többcsatornás házimozi hangzás
Dolby Height Virtualization
Többcsatornás házimozi hangzás
DTS:X
Többcsatornás házimozi hangzás
Dolby Atmos
Többcsatornás házimozi hangzás
Wielokanałowe stereo
USB-csatlakozó
Igen
Támogatott képfelbontás
8K
Analóg bemenetek száma
4
Kimenő teljesítmény (RMS 6Ω)
150 W
Subwoofer kimenet
Igen

A Wilson Raptor 9 a Raptor széria legnagyobb és legerősebb modellje. Modern és elegáns konstrukció amely kiváló műszaki paraméterekkel és időtálló dizájnnal rendelkezik, kielégítve a vásárlók igényeit. 


A Raptor 9 hangfalak klasszikus és letisztult formája valamint a két klasszikus stílusú - fekete és fehér - színvariációja garantálja, hogy szinte bármilyen kialakítású belső térben tökéletesen mutatnak. Az elöl elhelyezett Bass-Reflex kamra kimenet hatékonyabbá teszi a hangfalat az alacsony frekvencia tartományban, egyúttal a hangszóró jóval közelebb helyezhető a falhoz a hátsó nyílással rendelkező hangfalaknál. Ez jelentős előny, ha kevés hely áll rendelkezésre a hangfalaknak.


A Raptor 9 hangfalakat precízen dolgozták ki, felső, hátsó és oldalsó falait kiváló minőségű enyhén csillogó, a fa mintázatát megtévesztésig imitáló tartós és esztétikus modern burkolat borítja. A hangfalak elejét színben megfelelően illeszkedő fehér, vagy fekete fényesen csillogó műanyag panel fedi. Az igényes műanyag felület tartósan ellenáll az elszíneződésnek és a fénysugárzás nemkívánatos hatásainak, ami kiváltképp elengedhetetlen a fehér kivitel esetében, ha a hangfalak erősen napsütéses térben helyezkednek el. A hagyományos rögzítőcsapokkal felerősíthető klasszikus fekete szövet borítással bármilyen belsőépítészeti stílushoz tökéletesen illeszkedik a Raptor 9.


 A Raptor 9 hangfalak háromutas felépítésűek, karakterisztikájuk és teljesítményük alapján olyan tágasabb szobákhoz készültek, ahol lehetőségük lesz teljességében prezentálni akusztikai adottságaikat. A konstrukció merevségét és vibrálással szembeni ellenállóképességét a vastag MDF lemezekből készült falak biztosítják. A már említett elülső fali Bass-Reflex kimenet kiterjedtebb dinamikát és hangmélységet eredményez, még akkor is, ha a hangszórók a fal közelében helyezkednek el.


A konstrukcióhoz speciálisan kifejlesztett visszacsatoló áramkör garantálja a hangfal minden elemének harmonikus összhangját. Ezek közé a hangalkotó elemek közé két 16,5 cm átmérőjű mélysugárzó, egy 13 cm átmérőjű középsugárzó és egy 2,5 cm átmérőjű, textilkupolával ellátott magassugárzó tartozik. A hangsugárzók membránjai a Raptor sorozat más hangfalaiban már kipróbált legjobb minőségű sűrített cellulózból készültek. Így elhanyagolható súlyuk ellenére szavatolják a rendkívül kívánatos merevséget.


A szimpla bemenettel rendelkező hangfal csatlakozások alacsonyan, a ház hátoldalán találhatóak. A nagyszerű minőségű, aranybevonatú érintkezők és a kényelmesen hozzáférhető csavaranyák biztosítják a stabil összeköttetést. A színkódolt csatlakozók segítik a helyes vezeték bekötés lehetőségét a telepítés során.


A hangszórók mérete, teljesítménye és a márka más termékeiben már jól bevált kialakítás képes olyan zenei színtér megalkotására, amelyben pontosan lokalizálhatóvá vállnak a hangszerek. Bár a hangzás nem agresszív, mégis figyelemre méltó mennyiségű emóciós töltetet hordoz, számottevő természetességgel és realizmussal, makulátlanul tükrözve a stúdió felvétel pillanatát. 


A Raptor 9 hangszórók mint rendszer univerzális megoldást nyújtanak nagyobb szobák hangosítására, illetve azoknak akik függetlenül az 50 és 220 W közötti széles teljesítményskálájú erősítőjüktől zökkenőmentesen konfigurálható Hi-Fi hangrendszert szeretnének.


Azoknak a felhasználóknak is érdemes felhívni a figyelmét a Raptor 9 rendszerre, akik energikus elülső hangfalakat keresnek a többcsatornás házimozi-rendszerükhöz. Ilyenkor a Raptor sorozat többi hangszórója hátsó hangszóróként működik, a központi vagy magasabb osztályú hangszórók pedig az Atmos térhatású hangrendszerhez járulnak hozzá.


A rendelkezésre álló hangszórók a sorozat közös stílusának és színárnyalatának, valamint az egyes elemek ideális akusztikus összhangzásának köszönhetően hangfalrendszer konfigurációk széles választékát biztosítják. A házimozi rendszer kiépítésekor érdemes a Wilson SUB mélynyomó termékcsalád valamelyik tagját alkalmazni.


Műszaki adatok

 • Frekvenciaátvitel (± 3dB): 40 - 20 000 Hz
 • Érzékenység (2,83V / 1m): 91 dB
 • Impedancia: 4-8 ohm
 • Maximális hangnyomásszint (max. SPL): 110 dB
 • Ajánlott erősítő teljesítmény: 50 - 220 W
 • Keresztváltási frekvencia: 700 Hz, 2500 Hz
 • Magassugárzó: 1" (25 mm), textil dóm
 • Közép meghajtó: 1x 5" (130 mm), cellulóz membrán
 • Mély meghajtó: 2x 6 1/2" (165 mm), cellulóz membrán
 • Ház típus: Bass-Reflex
 • Hangszóró terminálok: egyszeres, csavart, aranyozott, banándugós kialakítású.
 • Készlet tartozékok: tüskék

Adatlap

Garancia
24 hónap
Garancia Meghosszabbítása
60 hónap

A Wilson kiemelkedő minőségű Raptor 1 polc hangsugárzó még a legigényesebb vásárlókat is megörvendezteti kiemelkedő minőségével. Igazi különlegesség azok számára, akik értékelik a kristálytiszta, precíz hangzást. A Raptor 1 hangszóró dobozának felépítése védelmet nyújt a kellemetlen rezgésekkel és egyéb zavaró hangokkal szemben.


Legfőbb erényeként kiemelhető, hogy minden körülmény között természetes hangot szolgáltat, így biztosan nem kell aggódnunk az olyan torzulások és zavaró hangjelenségek miatt miatt, amelyek befolyásolhatnák a zenehallgatás vagy a filmnézés örömteli pillanatait. A Wilson Raptor 3 polc hangszórói kivételes és eredeti dizájnnal rendelkeznek, ezért nagyon sokféle belső környezetbe könnyen beilleszkednek, mondhatni a klasszikus és a modern formatervezés kellemes kombinációja.


Minimalista és kiváló hangminőséggel bír, így biztos, senki sem maradhat közömbös e mellett a pazar hangszóró páros mellett. A Wilson Raptor 1 polc hangsugárzói azonnal és könnyen csatlakoztathatóak házimozi erősítőkhöz vagy Hi-Fi rendszerekhez.


A Raptor 1 használatba vétele egyáltalán nem bonyolult, így még a tapasztalattal nem rendelkező emberek is könnyen megbirkóznak ezzel a feladattal. Természetesen minden szükséges tartozékot tartalmaz a hangsugárzó doboza a telepítés hatékony kivitelezése érdekében.


A Wilson Raptor 1 polc hangsugárzók még a szakértők körében is rendkívül nagy elismerésnek örvendenek. Sokoldalúságának köszönhetően nagyon sokféle környezetben használható, csak is személyes preferenciáinkon és igényeinken múlik, hogy mire és hogyan használjuk fel. Figyelemre méltó a Raptor 3 kedvező ár/érték aránya is, és mindezeket összevetve érdemes megfontolnunk ezt a hangszóró típust, ha egy hosszú távú, éveken át tartó rendszerbe szeretnénk befektetni pénzünket.


Műszaki adatok:

 • Frekvencia menet (± 3 dB): 55 Hz – 20 kHz
 • Érzékenység (2,83 V / 1 m): 86 dB
 • Impedancia: 4-8 Ohm
 • Maximális hangnyomás (SPL): 106 dB
 • Ajánlott erősítő teljesítmény: 25-125 W
 • Keresztváltási frekvencia: 2800 Hz
 • Magassugárzó: 1" (25 mm) textil dóm
 • Mély-középsugárzó: 5"
 • Ház típusa: Bassz-reflex
 • Hangszóró terminálok: Banándugó és szorító csavar lehetőség

Adatlap

Garancia
24 hónap
Garancia Meghosszabbítása
60 hónap

A Wilson Raptor Vocal center hangsugárzó a legjobb megoldás azok számára, akik a legkisebb részleteknek is nagy figyelmet szentelnek. A Wilson Raptor Vocal Center hangsugárzó kiváló minőségben közvetíti a beszédhangokat, valamint megbízható és rendkívül tartós. Az erős hangsugárzó ház kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek ellenállnak a külső, környezeti tényezőknek is, így nem kell aggódnunk a karcolások vagy egyéb apróbb sérülések miatt.


A Wilson Raptor Vocal Center hangsugárzó kiváló választás, ha házimozi rendszert alakít ki otthonában és hosszú távra tervez. Tökéletesen harmonizál a Raptor sorozat többi tagjával, így ennek köszönhetően létrehozhatunk otthonunkban egy egységes hangkarakterű rendszert. A Raptor Vocal center hangsugárzó kristálytiszta és erőteljes hangzást biztosít bármilyen házimozi erősítővel, így a párbeszédek zajoktól és torzításoktól mentesek lesznek.


Ugyanez vonatkozik arra az estere is, ha zenehallgatásra használjuk, hiszen a kapott hang egyszerre telt és kristálytiszta minőséget fog képviselni. A Wilson Raptor Vocal center hangsugárzó szintén kiemelkedő belső kialakítással rendelkezik, így még a legigényesebb mozirajongóknak is örömet szerez. A Raptor Vocal dizájnja a klasszikus és a modern kombinációja.


Fekete és fehér színváltozatok közül választhatunk, így biztos, hogy megtaláljuk a számunkra ideális választást. A hangszóró tervezése során a legkisebb részleteket is nagy alapossággal dolgozták ki, így biztos, hogy hosszú éveken keresztül problémamentesen fog működni rendszerünkben. Nagyon gyorsan csatlakoztathatjuk és használatba vehetjük a Wilson Raptor Vocal center hangsugárzót és ennek köszönhetően néhány percen belül már élvezhetjük is a kiváló minőségű beszédhangokat házimozi rendszerünkben.


Műszaki adatok:

 • Frekvencia menet (± 3 dB): 50 - 20 kHz
 • Érzékenység (2,83 V / 1 m): 88 dB
 • Impedancia: 4-8 Ohm
 • Maximális hangnyomás (SPL): 108 dB
 • Ajánlott erősítő teljesítmény: 25-125 W
 • Keresztváltási frekvencia: 2 600 Hz
 • Magassugárzó: 1" (25 mm) textil dóm
 • Mély-középsugárzó: 2 x 4"
 • Ház típusa: Bassz-reflex
 • Hangszóró terminálok: Banándugó és szorítócsavaros lehetőség

Adatlap

Garancia
24 hónap
Garancia Meghosszabbítása
60 hónap
Mutass többet

10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: