Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.
 • Új
 • Szett

Házimozi rendszer AVR-S660H + Raptor 5/Mini/Vocal

514 960,00 Ft
439 999,00 Ft74 961,00 Ft megtakarítás
Adóval együtt

Elérhető

Válasszon színt a szettben

Álló hangsugárzó RAPTOR 5

Szín
 • Fekete

Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó RAPTOR MINI

Szín
 • Fekete

Center hangsugárzó RAPTOR VOCAL

Szín
 • Fekete

Figyelem: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

 

Akár 5 év garancia ingyen!

 

Ingyenes kiszállítás!

 

elállási jog


HÁZIMOZI ERŐSÍTŐ 5.2 8K AVR-S660H HÁZIMOZI ERŐSÍTŐ 5.2 8K AVR-S660H HÁZIMOZI ERŐSÍTŐ 5.2 8K AVR-S660H HÁZIMOZI ERŐSÍTŐ 5.2 8K AVR-S660H HÁZIMOZI ERŐSÍTŐ 5.2 8K AVR-S660H HÁZIMOZI ERŐSÍTŐ 5.2 8K AVR-S660H HÁZIMOZI ERŐSÍTŐ 5.2 8K AVR-S660H HÁZIMOZI ERŐSÍTŐ 5.2 8K AVR-S660H

x 2


Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó RAPTOR MINI Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó RAPTOR MINI Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó RAPTOR MINI Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó RAPTOR MINI Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó RAPTOR MINI Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó RAPTOR MINI Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó RAPTOR MINI Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó RAPTOR MINI

Szín

Komponensek

A Denon AVR-S660H nagy teljesítményű 5.2 csatornás AV-vevő öt csatornát kínál csatornánként 75 wattal (8 ohm, 20 Hz-20 kHz, THD: 0,08%, 2 csatorna). Ez a nagy teljesítményű és robusztus vevőegység valósághű térhatású hangzást biztosít Dolby TrueHD dekódolással, DTS-HD Master Audio nagyfelbontású tartalmakhoz és veszteségmentes hangsávok lejátszásához. 


Házimozi erősítő 5.2 8K

AVR-S660H

A csatornánként 75 W-os teljesítménnyel büszkélkedő Denon AVR-S660H 8K 5.2 csatornás AV-erősítő támogatja a Dolby TrueHD, Dolby Surround, DTS-HD Master Audio és DTS Neo:6. A legújabb HDMI specifikációkkal rendelkezik, mint például 8K/60Hz, kiválasztott 4K/120Hz átmenő VRR, ALLM, HDR10+ és eARC támogatás. A beépített HEOS® segítségével vezeték nélkül streamelhetsz zenét a Spotify®, az Amazon Music HD, a TIDAL, a Deezer, a TuneIn, a Soundcloud és még sok más zenét. A zökkenőmentes hangvezérlés érdekében együttműködik az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri rendszerekkel.


Az AVR-S660H a legújabb és legfejlettebb HDMI specifikációkat kínálja, mint például a 8K/60Hz és 4K/120Hz videofelbontások támogatása három HDMI bemeneten akár 40 Gbps sebességgel, Dolby Vision™, HDR10, HDR10+, Dynamic HDR és HLG, valamint a 8K-ra való skálázás és a HDCP 2.3 kompatibilitás minden HDMI bemeneten (6 bemenet / 1 kimenet). Az AVR-S660H a vezeték nélküli zenei streaminghez a HEOS® beépített multiroom platformmal is rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kedvenc tartalmaikat az egész otthonukban élvezhessék. 


Fejlett 8K HDMI támogatás eARC szabvánnyal

A lehető legjobb képminőség biztosítása érdekében az AVR-S660H fejlett HDMI részleggel van felszerelve, beleértve három 8K HDMI bemenetet, amelyek támogatják a 8K/60Hz és 4K/120Hz jelátvitelt akár 40 Gbps sebességgel. Az AVR egyszerűen csatlakoztatható az eARC (Enhanced Audio Return Channel) segítségével, így egyetlen HDMI-kábelen keresztül tömörítetlen és objektumkódolt hangot továbbíthat a tévéből a vevőegységbe. Minden HDMI bemenet (6 bemenet / 1 kimenet) támogatja a 4:4:4 Pure Color almintavételezést, a HDR10, HDR10+, Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma (HLG), Dynamic HDR és BT.2020 szabványokat a kivételes képminőség érdekében. A felhasználók emellett élvezhetik a 8K-ra történő skálázást minden bemeneten, valamint a HDCP 2.3, a legújabb másolásvédelmi szabvány támogatását a zökkenőmentes tartalomlejátszás érdekében. A játékosok számos technológiát használhatnak a simább és gyorsabb játékmenet támogatására, beleértve a 4K/120Hz-es felbontást és a változó frissítési frekvencia (VRR), a gyors képkocka-továbbítás (QFT) és az automatikus alacsony késleltetési mód (ALLM) módokat.


USB PORT A NAGY FELBONTÁSÚ AUDIÓHOZ

Élvezze kedvenc nagyfelbontású hangsávjainak kiváló hanghűségét. A 32 bites DAC-nak köszönhetően az AVR-S660H képes dekódolni a nagy felbontású hangot számos veszteségmentes fájltípusból, beleértve az ALAC, FLAC és WAV fájlokat is, akár 24 bites/196 kHz-es felbontással. Kompatibilis a 2,8/5,6 MHz-es DSD fájlokkal is (a DSD az SACD-k hangkódolási formátuma). Ezeket a memóriaeszközökről az előlapi USB-n vagy hálózati forrásokon keresztül játssza le. Az AVR-S660H más fájltípusokat is támogat, például MP3 és WMA.


PHONO BEMENET LEMEZJÁTSZÓ/VINYL TÁMOGATÁSHOZ

A Denon közel 50 éve fejleszt lemezjátszókat és phono előerősítőket. A mellékelt phono bemenettel az AVR-S660H lehetővé teszi lemezjátszó csatlakoztatását és bakelitlemezek lejátszását. Élvezze gyűjteményét kivételes minőségben és hangzásban.


KETTŐS MÉLYSUGÁRZÓ KIMENET

Merüljön el az egyenletesen elosztott, pontos basszusban. Az AVR-S660H két mélysugárzó kimenettel rendelkezik az alacsony frekvenciák kiegyenlítése és a jobb szórás érdekében. Nincsenek hallható csúcsok vagy mélyedések - csak erőteljes, helyiséget betöltő basszus.


Hi-Res & Multi-Room zenei streaming

A Denon AVR-S660H vevőegység Apple® AirPlay 2 kompatibilitást kínál az iPhone felhasználók számára, az előlapi USB port pedig kényelmes lejátszást biztosít a különböző forrásokból származó nagy felbontású audioformátumok (WAV, FLAC, ALAC és DSD 2.8 /5.6 MHz) számára. A népszerű zenei szolgáltatásokhoz, például a Spotify®, Pandora®, Tidal és másokhoz való vezeték nélküli csatlakozás Bluetooth-on vagy a HEOS beépített platformon keresztül is könnyen elérhető. A HEOS platform segítségével az AV-vevőkészülékek vezeték nélkül streamelhetnek zenét a HEOS ökoszisztémával kompatibilis termékekre, például a Denon Home 150/250/350 vezeték nélküli hangszórókra, amelyeket az otthon bármely pontján elhelyezhetnek. A hallgatók ugyanazt a dalt játszhatják le az egész lakásban, vagy közvetlenül a HEOS alkalmazásból választhatnak különböző dalokat az egyes szobákhoz.


Audiophile minőség és teljesítmény

Az AVR-S660H iparágvezető hangvisszaadás-minőséget biztosít, beleértve a nagy felbontású zenei streaminget a FLAC, ALAC és WAV fájlok, valamint a DSD 2,8/5,6 MHz támogatásával. A legújabb vevőkészülékekben van phono bemenet, hogy a vinyl-rajongók is élvezhessék gyűjteményüket. A kettős mélysugárzó kimenettel a hallgatók könnyedén csatlakoztathatnak 2 mélysugárzót az optimális mélyfrekvenciás szórás érdekében film- vagy zenehallgatás közben.


INTEGRÁLT AMAZON ALEXA

Az AVR-S660H vezérlése hangutasításokkal az Amazon Alexa segítségével. A hangerő beállítása, a következő dalra való ugrás, a különböző médialejátszók bemeneteinek váltása és még sok más - "Csak kérdezd meg". Töltse le a HEOS Home Entertainment Skillt, hogy engedélyezze az Amazon Alexa hangutasításokat az AVC-S660H, a HEOS eszközök és más kiválasztott Denon termékek számára. Alexa alkalmazás és Amazon Echo, Dot vagy azzal egyenértékű eszköz szükséges hozzá.


GOOGLE ASSISTANT TÁMOGATÁS

Indítsa el a zenét a HEOS alkalmazásban, majd kérje a Google Assistantot a hangerő, a lejátszás, a szünet, a zeneszámok átugrása és egyebek vezérlésére.


AIRPLAY 2 + APPLE SIRI

Az AirPlay 2 segítségével vezeték nélkül streamelhet Apple-zenét AV-vevőjére, vagy hozhat létre csoportot más AirPlay-kompatibilis hangszórókkal, hogy az egész házat zenével töltse meg. Streamelj hangot kedvenc zenei szolgáltatásaidról, például az Apple Music és a Spotify szolgáltatásairól, vagy nézz videókat olyan szolgáltatásokból, mint a YouTube és a Netflix, bármilyen iPhone-ról, iPadről, Macről vagy Apple TV-ről, és hallgasd a hangot tökéletesen szinkronizálva az AirPlay 2 forrásokkal a hangszórókon. Az AirPlay 2 támogatja a többszobás hangzást is - a tartalom vezeték nélküli streamelése több AirPlay 2-kompatibilis eszközre egyszerre, továbbfejlesztett hangpuffereléssel a zökkenőmentes lejátszás érdekében. Az AirPlay 2 vezérlést biztosít, és lehetővé teszi a kompatibilis audioeszközök csoportosítását az Apple Music vagy a Home alkalmazásban. Élvezze az AirPlay 2-t az alkalmazáson keresztül vagy hangutasításokkal a Siri segítségével.


A Wilson Raptor 5 álló hangsugárzó pár igazi csemege azok számára, akiknek a legkisebb részletek is fontosak a zenében. A Raptor 5 egy igényesen megtervezett és elkészített hangsugárzó, amely nagyon népszerű az igényesebb felhasználók körében is. A tervezés során fontos szempont volt, hogy ne csak vevő csalogatóan szép legyen, hanem kiváló hangjával is lebilincselje újdonsült tulajdonosát.


A minimalista és egyben hatékony dizájn remekül kiegészíti szobánk modern, belső berendezéseit, bútorait, így szinte minden környezetbe tökéletesen beilleszkedik. Megemlítendő, hogy fekete és fehér színekben is kapható, így könnyen igazodhat a szoba színeihez is.


A Wilson Raptor 5 előnyére válik az is, hogy egy erős, masszív hangsugárzó, tehát az intenzív használat sem fog gondot okozni számára. Természetesen hosszú évek használata után sem fogja elveszíti kiváló működési képességeit, sem pedig kifogástalan megjelenését. A Wilson Raptor 5 hangsugárzó olyan felépítéssel és belső szerkezettel rendelkezik, amely minden rezgést és zavart lecsillapít, így a kapott hang tökéletesen tiszta és torzításmentes lesz.


Az innovatív technológiák alkalmazásának köszönhetően a legkisebb zavarjelek is kiküszöbölésre kerülnek a hangszóró hallgatása során. A Wilson Raptor 5 hangszóró kivételes módon precíz, ugyanakkor erőteljes, mély basszusokat kínál, amit az igazán lenyűgöző, mély hangok szerelmesei biztosan értékelni fognak. A berendezés könnyen és gyorsan csatlakoztatható bármelyik hangrendszerhez vagy házimozi rendszerhez, nem szükségesek hozzá különösebb technikai ismeretek.


Műszaki adatok:

 • Frekvencia menet (± 3 dB): 45 Hz – 20 kHz
 • Érzékenység (2,83 V / 1 m): 88 dB
 • Impedancia: 4-8 Ohm
 • Maximális hangnyomás (SPL): 108 dB
 • Ajánlott erősítő teljesítmény: 40-150 W
 • Keresztváltási frekvencia: 2 400 Hz
 • Magassugárzó: 1" (25 mm) textil dóm
 • Mély-középsugárzók: 2 x 5"
 • Ház típusa: Bassz-reflex
 • Hangszóró terminálok: Banándugó és szorító csavarozási lehetőség
 • Mellékelt tartozékok: Fém kúpok, hangszóró védő szövet

Adatlap

Garancia
24 hónap
Garancia Meghosszabbítása
36 hónap

A Wilson RAPTOR Mini polc hangsugárzó pár tökéletes választás azok számára, akik kezdőként vagy tapasztalt Hi-Fi rajongóként önállóan szeretnének létrehozni egy igazán professzionális zenei rendszert. Ez a hangsugárzó modell természetesen házimozi rendszerünk esetében is kiváló szolgálatot tehet nekünk.


Wilson Raptor Mini polc hangsugárzó pár bárhol a lakásban

A Raptor Mini hangszóró modell ideális választás Hi-Fi és házimozi rendszerek kiépítésére is, minden fajta rendszerben kiválóan megállja a helyét. Kétséget kizáróan, a Raptor Mini legnagyobb előnye kis méretében rejtezik, aminek köszönhetően a hangszóró páros szinte bárhová könnyen elhelyezhető. A Wilson Raptor Mini tanúsított, minőségi anyagokból készül és hasonlóan a Raptor sorozat többi tagjához, a Mini-t is kiváló hangminőség, valamint esztétikus külső kivitel jellemzi. 


A Wilson Raptor Mini modern és időtálló dizájnjának köszönhetően sokféle stílusú enteriőrbe képes beilleszkedni, így könnyen integrálhatjuk őket otthonunk bármelyik helyiségébe. Természetesen nem csak a külső megjelenése az egyetlen előnye a Raptor Mini polc hangsugárzónak, hanem nagyszerű minőségű, precíz, korrekt térleképezésű hangot is nyújt. Örömmel teli pillanatokat okozhat azoknak az embereket, akik a legkisebb részletekre szeretnek odafigyelni zenehallgatás közben.


Erős és tiszta hang

A Wilson Raptor Mini polc hangsugárzó pár kis méretű ugyan, de ennek ellenére kiváló hangzást garantál mindenféle felhasználási mód esetén. Különösen jól szólalnak meg rajta az alacsonyabb frekvenciák, így a basszus kellemes, visszhangtól és csattogásoktól nélküli lesz. 


A Raptor Mini hangszórót olyan hangmérnökök tervezték, akik nagy tapasztalattal bírnak a világszínvonalú berendezések készítése terén. Ennek is köszönhető, hogy a Wilson Raptor Mini hangszórók nem igazán érzékenyek a negatív környezeti tényezőkre és ezért minden körülmény között élvezhetjük a tökéletes minőségű zenei hangzást. A Raptor Mini rendkívül nagy előnye a kedvező ára és természetesen fekete és fehér színben is elérhetőek.


A legfontosabb paraméterek:

 • Frekvencia menet (± 3 dB): 60Hz - 20 kHz
 • Érzékenység (2,83 V / 1 m): 83 dB
 • Impedancia: 4-8 Ohm
 • Maximális hangnyomás (SPL): 103 dB
 • Ajánlott erősítő teljesítmény: 25-125 W
 • Keresztváltási frekvencia: 2 500 Hz
 • Magassugárzó: 3/4" (20mm) textil dóm
 • Mély-középsugárzó: 4"
 • Ház típusa: Bassz-reflex
 • Hangszóró terminálok: Banándugó és szorítócsavar lehetőség

Adatlap

Garancia
24 hónap
Garancia Meghosszabbítása
60 hónap

A Wilson Raptor Vocal center hangsugárzó a legjobb megoldás azok számára, akik a legkisebb részleteknek is nagy figyelmet szentelnek. A Wilson Raptor Vocal Center hangsugárzó kiváló minőségben közvetíti a beszédhangokat, valamint megbízható és rendkívül tartós. Az erős hangsugárzó ház kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek ellenállnak a külső, környezeti tényezőknek is, így nem kell aggódnunk a karcolások vagy egyéb apróbb sérülések miatt.


A Wilson Raptor Vocal Center hangsugárzó kiváló választás, ha házimozi rendszert alakít ki otthonában és hosszú távra tervez. Tökéletesen harmonizál a Raptor sorozat többi tagjával, így ennek köszönhetően létrehozhatunk otthonunkban egy egységes hangkarakterű rendszert. A Raptor Vocal center hangsugárzó kristálytiszta és erőteljes hangzást biztosít bármilyen házimozi erősítővel, így a párbeszédek zajoktól és torzításoktól mentesek lesznek.


Ugyanez vonatkozik arra az estere is, ha zenehallgatásra használjuk, hiszen a kapott hang egyszerre telt és kristálytiszta minőséget fog képviselni. A Wilson Raptor Vocal center hangsugárzó szintén kiemelkedő belső kialakítással rendelkezik, így még a legigényesebb mozirajongóknak is örömet szerez. A Raptor Vocal dizájnja a klasszikus és a modern kombinációja.


Fekete és fehér színváltozatok közül választhatunk, így biztos, hogy megtaláljuk a számunkra ideális választást. A hangszóró tervezése során a legkisebb részleteket is nagy alapossággal dolgozták ki, így biztos, hogy hosszú éveken keresztül problémamentesen fog működni rendszerünkben. Nagyon gyorsan csatlakoztathatjuk és használatba vehetjük a Wilson Raptor Vocal center hangsugárzót és ennek köszönhetően néhány percen belül már élvezhetjük is a kiváló minőségű beszédhangokat házimozi rendszerünkben.


Műszaki adatok:

 • Frekvencia menet (± 3 dB): 50 - 20 kHz
 • Érzékenység (2,83 V / 1 m): 88 dB
 • Impedancia: 4-8 Ohm
 • Maximális hangnyomás (SPL): 108 dB
 • Ajánlott erősítő teljesítmény: 25-125 W
 • Keresztváltási frekvencia: 2 600 Hz
 • Magassugárzó: 1" (25 mm) textil dóm
 • Mély-középsugárzó: 2 x 4"
 • Ház típusa: Bassz-reflex
 • Hangszóró terminálok: Banándugó és szorítócsavaros lehetőség

Adatlap

Garancia
24 hónap
Garancia Meghosszabbítása
60 hónap
Mutass többet

10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: