Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.
  • Csomag

Házimozi rendszer AVR-S660H + XT60/XT30C/XT15

629 960,00 Ft
499 990,00 Ft129 970,00 Ft megtakarítás
Adóval együtt

Ártörténet

Az előző 30 nap legalacsonyabb ára

Válasszon színt a szettben

Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó Monitor XT15

Szín
  • Fekete

Álló hangsugárzó Monitor XT60

Szín
  • Fekete

LCR hangsugárzó Monitor XT30C

Szín
  • Fekete

Figyelem: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

 

Akár 5 év garancia ingyen!

 

Akár ingyenes kiszállítás!

 

45 napos ellállási lehetőség


HÁZIMOZI ERŐSÍTŐ 5.2 8K AVR-S660H HÁZIMOZI ERŐSÍTŐ 5.2 8K AVR-S660H HÁZIMOZI ERŐSÍTŐ 5.2 8K AVR-S660H HÁZIMOZI ERŐSÍTŐ 5.2 8K AVR-S660H HÁZIMOZI ERŐSÍTŐ 5.2 8K AVR-S660H HÁZIMOZI ERŐSÍTŐ 5.2 8K AVR-S660H HÁZIMOZI ERŐSÍTŐ 5.2 8K AVR-S660H HÁZIMOZI ERŐSÍTŐ 5.2 8K AVR-S660H

x 2


Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó Monitor XT15 Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó Monitor XT15 Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó Monitor XT15 Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó Monitor XT15 Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó Monitor XT15 Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó Monitor XT15 Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó Monitor XT15 Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó Monitor XT15 Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó Monitor XT15 Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó Monitor XT15 Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó Monitor XT15

Szín
x 2


Álló hangsugárzó Monitor XT60 Álló hangsugárzó Monitor XT60 Álló hangsugárzó Monitor XT60 Álló hangsugárzó Monitor XT60 Álló hangsugárzó Monitor XT60 Álló hangsugárzó Monitor XT60 Álló hangsugárzó Monitor XT60 Álló hangsugárzó Monitor XT60 Álló hangsugárzó Monitor XT60

Szín


LCR hangsugárzó Monitor XT30C LCR hangsugárzó Monitor XT30C LCR hangsugárzó Monitor XT30C LCR hangsugárzó Monitor XT30C LCR hangsugárzó Monitor XT30C LCR hangsugárzó Monitor XT30C LCR hangsugárzó Monitor XT30C LCR hangsugárzó Monitor XT30C LCR hangsugárzó Monitor XT30C LCR hangsugárzó Monitor XT30C

Szín

Komponensek

A Denon AVR-S660H nagy teljesítményű 5.2 csatornás AV-vevő öt csatornát kínál csatornánként 75 wattal (8 ohm, 20 Hz-20 kHz, THD: 0,08%, 2 csatorna). Ez a nagy teljesítményű és robusztus vevőegység valósághű térhatású hangzást biztosít Dolby TrueHD dekódolással, DTS-HD Master Audio nagyfelbontású tartalmakhoz és veszteségmentes hangsávok lejátszásához. 


Házimozi erősítő 5.2 8K

AVR-S660H

A csatornánként 75 W-os teljesítménnyel büszkélkedő Denon AVR-S660H 8K 5.2 csatornás AV-erősítő támogatja a Dolby TrueHD, Dolby Surround, DTS-HD Master Audio és DTS Neo:6. A legújabb HDMI specifikációkkal rendelkezik, mint például 8K/60Hz, kiválasztott 4K/120Hz átmenő VRR, ALLM, HDR10+ és eARC támogatás. A beépített HEOS® segítségével vezeték nélkül streamelhetsz zenét a Spotify®, az Amazon Music HD, a TIDAL, a Deezer, a TuneIn, a Soundcloud és még sok más zenét. A zökkenőmentes hangvezérlés érdekében együttműködik az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri rendszerekkel.

Az AVR-S660H a legújabb és legfejlettebb HDMI specifikációkat kínálja, mint például a 8K/60Hz és 4K/120Hz videofelbontások támogatása három HDMI bemeneten akár 40 Gbps sebességgel, Dolby Vision™, HDR10, HDR10+, Dynamic HDR és HLG, valamint a 8K-ra való skálázás és a HDCP 2.3 kompatibilitás minden HDMI bemeneten (6 bemenet / 1 kimenet). Az AVR-S660H a vezeték nélküli zenei streaminghez a HEOS® beépített multiroom platformmal is rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kedvenc tartalmaikat az egész otthonukban élvezhessék. 

Fejlett 8K HDMI támogatás eARC szabvánnyal

A lehető legjobb képminőség biztosítása érdekében az AVR-S660H fejlett HDMI részleggel van felszerelve, beleértve három 8K HDMI bemenetet, amelyek támogatják a 8K/60Hz és 4K/120Hz jelátvitelt akár 40 Gbps sebességgel. Az AVR egyszerűen csatlakoztatható az eARC (Enhanced Audio Return Channel) segítségével, így egyetlen HDMI-kábelen keresztül tömörítetlen és objektumkódolt hangot továbbíthat a tévéből a vevőegységbe. Minden HDMI bemenet (6 bemenet / 1 kimenet) támogatja a 4:4:4 Pure Color almintavételezést, a HDR10, HDR10+, Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma (HLG), Dynamic HDR és BT.2020 szabványokat a kivételes képminőség érdekében. A felhasználók emellett élvezhetik a 8K-ra történő skálázást minden bemeneten, valamint a HDCP 2.3, a legújabb másolásvédelmi szabvány támogatását a zökkenőmentes tartalomlejátszás érdekében. A játékosok számos technológiát használhatnak a simább és gyorsabb játékmenet támogatására, beleértve a 4K/120Hz-es felbontást és a változó frissítési frekvencia (VRR), a gyors képkocka-továbbítás (QFT) és az automatikus alacsony késleltetési mód (ALLM) módokat.

USB PORT A NAGY FELBONTÁSÚ AUDIÓHOZ

Élvezze kedvenc nagyfelbontású hangsávjainak kiváló hanghűségét. A 32 bites DAC-nak köszönhetően az AVR-S660H képes dekódolni a nagy felbontású hangot számos veszteségmentes fájltípusból, beleértve az ALAC, FLAC és WAV fájlokat is, akár 24 bites/196 kHz-es felbontással. Kompatibilis a 2,8/5,6 MHz-es DSD fájlokkal is (a DSD az SACD-k hangkódolási formátuma). Ezeket a memóriaeszközökről az előlapi USB-n vagy hálózati forrásokon keresztül játssza le. Az AVR-S660H más fájltípusokat is támogat, például MP3 és WMA.

PHONO BEMENET LEMEZJÁTSZÓ/VINYL TÁMOGATÁSHOZ

A Denon közel 50 éve fejleszt lemezjátszókat és phono előerősítőket. A mellékelt phono bemenettel az AVR-S660H lehetővé teszi lemezjátszó csatlakoztatását és bakelitlemezek lejátszását. Élvezze gyűjteményét kivételes minőségben és hangzásban.

KETTŐS MÉLYSUGÁRZÓ KIMENET

Merüljön el az egyenletesen elosztott, pontos basszusban. Az AVR-S660H két mélysugárzó kimenettel rendelkezik az alacsony frekvenciák kiegyenlítése és a jobb szórás érdekében. Nincsenek hallható csúcsok vagy mélyedések - csak erőteljes, helyiséget betöltő basszus.

Hi-Res & Multi-Room zenei streaming

A Denon AVR-S660H vevőegység Apple® AirPlay 2 kompatibilitást kínál az iPhone felhasználók számára, az előlapi USB port pedig kényelmes lejátszást biztosít a különböző forrásokból származó nagy felbontású audioformátumok (WAV, FLAC, ALAC és DSD 2.8 /5.6 MHz) számára. A népszerű zenei szolgáltatásokhoz, például a Spotify®, Pandora®, Tidal és másokhoz való vezeték nélküli csatlakozás Bluetooth-on vagy a HEOS beépített platformon keresztül is könnyen elérhető. A HEOS platform segítségével az AV-vevőkészülékek vezeték nélkül streamelhetnek zenét a HEOS ökoszisztémával kompatibilis termékekre, például a Denon Home 150/250/350 vezeték nélküli hangszórókra, amelyeket az otthon bármely pontján elhelyezhetnek. A hallgatók ugyanazt a dalt játszhatják le az egész lakásban, vagy közvetlenül a HEOS alkalmazásból választhatnak különböző dalokat az egyes szobákhoz.

Audiophile minőség és teljesítmény

Az AVR-S660H iparágvezető hangvisszaadás-minőséget biztosít, beleértve a nagy felbontású zenei streaminget a FLAC, ALAC és WAV fájlok, valamint a DSD 2,8/5,6 MHz támogatásával. A legújabb vevőkészülékekben van phono bemenet, hogy a vinyl-rajongók is élvezhessék gyűjteményüket. A kettős mélysugárzó kimenettel a hallgatók könnyedén csatlakoztathatnak 2 mélysugárzót az optimális mélyfrekvenciás szórás érdekében film- vagy zenehallgatás közben.

INTEGRÁLT AMAZON ALEXA

Az AVR-S660H vezérlése hangutasításokkal az Amazon Alexa segítségével. A hangerő beállítása, a következő dalra való ugrás, a különböző médialejátszók bemeneteinek váltása és még sok más - "Csak kérdezd meg". Töltse le a HEOS Home Entertainment Skillt, hogy engedélyezze az Amazon Alexa hangutasításokat az AVC-S660H, a HEOS eszközök és más kiválasztott Denon termékek számára. Alexa alkalmazás és Amazon Echo, Dot vagy azzal egyenértékű eszköz szükséges hozzá.

GOOGLE ASSISTANT TÁMOGATÁS

Indítsa el a zenét a HEOS alkalmazásban, majd kérje a Google Assistantot a hangerő, a lejátszás, a szünet, a zeneszámok átugrása és egyebek vezérlésére.

AIRPLAY 2 + APPLE SIRI

Az AirPlay 2 segítségével vezeték nélkül streamelhet Apple-zenét AV-vevőjére, vagy hozhat létre csoportot más AirPlay-kompatibilis hangszórókkal, hogy az egész házat zenével töltse meg. Streamelj hangot kedvenc zenei szolgáltatásaidról, például az Apple Music és a Spotify szolgáltatásairól, vagy nézz videókat olyan szolgáltatásokból, mint a YouTube és a Netflix, bármilyen iPhone-ról, iPadről, Macről vagy Apple TV-ről, és hallgasd a hangot tökéletesen szinkronizálva az AirPlay 2 forrásokkal a hangszórókon. Az AirPlay 2 támogatja a többszobás hangzást is - a tartalom vezeték nélküli streamelése több AirPlay 2-kompatibilis eszközre egyszerre, továbbfejlesztett hangpuffereléssel a zökkenőmentes lejátszás érdekében. Az AirPlay 2 vezérlést biztosít, és lehetővé teszi a kompatibilis audioeszközök csoportosítását az Apple Music vagy a Home alkalmazásban. Élvezze az AirPlay 2-t az alkalmazáson keresztül vagy hangutasításokkal a Siri segítségével.

A Monitor XT15 dinamikus, nagy felbontású hangzással és erőteljes basszusokkal maximalizálja a zene, a filmek, a TV és a játékok élvezetét. Hi-Res Audio tanúsítvánnyal, Dolby Atmos és DTS:X kompatibilitással, valamint megfizethető, kompakt kialakítással, amely szinte bárhol elhelyezhető, az MXT15 teljesíti a Polk ígéretét a nagyszerű hangzásról mindenki számára.


A Polk mindig is olyan hangszórókról volt ismert, amelyek méretükhöz képest meglepő, erőlködés nélküli basszust produkálnak. Ez alól az MXT15 sem kivétel. A nagy hatásfokú, dinamikusan kiegyensúlyozott 5,25 hüvelykes mélysugárzók tiszta, nyitott középtartományt és erőteljes, érzékeny basszust biztosítanak, alacsony torzítással - így a hangok és hangszerek tisztán hallhatók, a filmzenék és a zene pedig hatásos.

A legújabb Dolby Atmos és DTS:X surround hangzást támogató AV-vevőkészülékekkel és 4 és 8 ohmos erősítőkkel kompatibilis Monitor XT nem igényel speciális felszerelést a nagyszerű hangzáshoz.

Minden Monitor XT modell a tiszta hangzás élvezetére készült: Nikkelezett kötőpólusaik közvetlen, veszteségmentes csatlakozást garantálnak; a kritikusan merevített MDF-szekrények elszigetelik a mély- és a magas hangszóró hangját anélkül, hogy nem kívánt rezonanciákat adnának hozzá; a kivehető, precíziósan illeszkedő rácsok pedig minimalizálják a hangzavarokat.

Elülső hangsugárzók kiegészítése: 1x 1" terilén dóm tweeter, 1x 5,25" (13,43 cm) bi-laminált papír mélysugárzó.

Impedancia: Kompatibilis a 4 és 8 ohmos kimenetekkel.

Teljes frekvenciaválasz: 48Hz - 40,000Hz

Maximális érzékenység (1 watt @ 1 méter): 86dB

Átviteli frekvencia: 2200Hz

Felszerelési típus: 1/4" 20-as menetes betét vagy kulcslyuk akasztó

Ajánlott erősítő teljesítmény csatornánként: 30 - 150W

Hangszóró bemenetek: nikkelezett kötőoszlopok: 1x pár 5-utas nikkelezett kötőoszlopok

méretek: 165 x 0 x 182 mm

nettó tömeg: 4.10 kg

Adatlap

Garancia
24 hónap

A Monitor XT60 maximalizálja a zene, a filmek, a TV és a játékok élvezetét, mivel dinamikus, nagy felbontású hangzásban, kristálytiszta magas hangzásban és erőteljes, erőlködés nélküli basszusban részesíti Önt. A Hi-Res Audio tanúsítvánnyal rendelkező, Dolby Atmos és DTS:X kompatibilis, modern, elérhető árú kivitelben az MXT60 toronyhangszóró teljesíti a Polk ígéretét a nagyszerű hangzás mindenki számára.


A Polk mindig is ismert volt a könnyed basszust produkáló hangszórókról, ez alól az MXT60 sem kivétel. A nagy hatásfokú, dinamikusan kiegyensúlyozott 6,5 hüvelykes mélysugárzó, amelyet kettős 6,5 hüvelykes passzív rezonátorok erősítenek meg, tiszta, nyitott középtartományt és erőteljes, érzékeny basszust biztosít, alacsony torzítással - így a hangok és hangszerek tisztán hallhatók, a filmzenék és zenék pedig hatásos hangzással telnek meg.

Minden Monitor XT modell a tiszta hangzás élvezetére készült: A nikkelezett kötőpólusok közvetlen, veszteségmentes csatlakozást garantálnak; az alacsony rezonanciájú, kritikusan merevített MDF-szekrények a mély- és a magas hangszóró hangját nemkívánatos rezonanciák hozzáadása nélkül szigetelik; a kivehető, precíziósan illeszkedő rácsok pedig minimalizálják a hangzavarokat.

A Monitor XT sorozatot mindenütt minőségi, hangszínben konzisztens komponensekkel tervezték, hogy a modellek kombinálásával összeállíthassa álmai házimozi vagy zenehallgatási berendezését. Az egymáshoz illeszkedő komponensek egységes hangteret biztosítanak, a hangszórók zökkenőmentes keveredésével az igazán magával ragadó hallgatási élmény érdekében.

Hajtómű-kiegészítés: 1x 1" (2,54 cm) terilén dóm tweeter, 1x 6,5" (16,51 cm) bi-laminált papír mélysugárzó.

Basszushűtők: (16,51 cm) passzív mélysugárzók: 2x 6,5" (16,51 cm) passzív mélysugárzók

Impedancia: Kompatibilis a 4 és 8 ohmos kimenetekkel.

Elérhetőség: 1/4" 20-as menetes betét vagy kulcslyukas akasztó

Átviteli frekvencia: 2200 Hz

Érzékenység (1 watt @ 1 méter): 86 dB

Teljes frekvenciaválasz: Teljes frekvenciatartomány: 1,5 m 38Hz - 40,000Hz

Ajánlott erősítő teljesítmény csatornánként: 25 watt - 200 watt

Hangszóró bemenetek: 1x pár 5-utas nikkelezett kötőpólus

méretek: 190 x 925 x 230 mm

nettó tömeg: 9,10 kg

A Monitor XT30 maximalizálja a filmek, a TV és a játékok élvezetét a kristálytiszta, fókuszált párbeszédekkel, a könnyed basszusokkal és a dinamikus, nagy felbontású hangzással. Hi-Res Audio tanúsítvánnyal, Dolby Atmos és DTS:X kompatibilitással, valamint modern, megfizethető kialakítással az MXT30 teljesíti a Polk ígéretét a nagyszerű hangzásról mindenki számára.


A Polk mindig is olyan hangszórókról volt ismert, amelyek méretükhöz képest meglepő, erőlködés nélküli basszust produkálnak. Az MXT30 sem kivétel ez alól. A kettős 5,25 hüvelykes, nagy hatásfokú, dinamikusan kiegyensúlyozott mélysugárzók tiszta, nyitott középtartományt és ütős, érzékeny basszust biztosítanak, alacsony torzítással - a hangokat és a zenét tisztán hagyják, miközben a koncerteket, valamint a film- és játékhangokat hatásosan töltik meg.

A legújabb Dolby Atmos és DTS:X surround hangzást támogató AV-vevőkészülékekkel és 4 és 8 ohmos erősítőkkel kompatibilis Monitor XT nem igényel speciális felszerelést a nagyszerű hangzáshoz.

Minden Monitor XT modell a tiszta hangzás élvezetére készült: Nikkelezett kötőoszlopaik közvetlen, veszteségmentes csatlakozást garantálnak; az alacsony rezonanciájú, kritikusan merevített MDF-szekrények a mély- és a magas hangszóró hangját nemkívánatos rezonanciák hozzáadása nélkül szigetelik; a kivehető, precíziósan illeszkedő rácsok pedig minimalizálják a hangzavarokat.

Elülső hangsugárzók kiegészítése: 1x 1" terilén dóm tweeter, 2x 5-¼" bi-laminált papír mélysugárzó

Burkolat típusa: A hangszóró hangszóróházak és a hangszóróházak típusai: Hátsó nyílás

Alsó és felső -3dB határértékek: 77 Hz - 26 000 Hz

Érzékenység (1 watt @ 1 méter): 89 dB SPL

Teljes frekvenciatartomány: Teljes frekvenciatartomány: 1,5 m 55 Hz - 40,000 Hz

Ajánlott erősítő teljesítmény csatornánként: 30 watt - 200 watt

Magas/középsugárzó átviteli frekvencia: 2500 Hz

Bemenetek: Bemenetek: 1: Egyetlen nikkelezett 5-utas kötőoszlopok

méretek: 483 x 166 x 207 mm

nettó tömeg: 5.90 kg

Mutass többet

10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: