Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.
 • Szett

Házimozi rendszer AVR-X1700H + EL-8/EL-4/Vocal EL/SUB-12

1 169 950,00 Ft
949 999,00 Ft219 951,00 Ft megtakarítás
Adóval együtt

Ártörténet

Válasszon színt a szettben

Álló hangsugárzó EXCLUSIVE LINE EL-8

Szín
 • Fekete

Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó EL-4

Szín
 • Fekete

Center hangsugárzó VOCAL EL

Szín
 • Fekete

Aktív mélysugárzó - subwoofer Sub-12 HGL

Szín
 • BLACK HGL
 • White HGL

Figyelem: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

 

Akár 5 év garancia ingyen!

 

Akár ingyenes kiszállítás!

 

45 napos ellállási lehetőség


Házimozi rádióerősítő 7.2 HD AVR-X1700H Házimozi rádióerősítő 7.2 HD AVR-X1700H Házimozi rádióerősítő 7.2 HD AVR-X1700H Házimozi rádióerősítő 7.2 HD AVR-X1700H

Komponensek

1700H

A csatornánként 145 W teljesítményű Denon AVR-X1700H 7.2 csatornás 8K erősítő támogatja a legújabb 3D audioformátumokat, beleértve a Dolby Atmos®, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X® és DTS Virtual:X™ technológiát. A legújabb HDMI specifikációkkal rendelkezik, mint például 8K/60Hz, 4K/120Hz feldolgozás, VRR, ALLM, Dolby Vision™, HDR10+ és eARC támogatás. A beépített HEOS® funkcióval vezeték nélkül streamelhet zenét a Spotify®, az Amazon Music HD, a TIDAL, a Deezer és más szolgáltatóktól. Együttműködik az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri hangvezérléssel a zökkenőmentes hangvezérlés érdekében.


7.2 csatornás 8K erősítő - az AVR-X1700H

7.2 csatornás 8K AV erősítő 3D hangzással, beépített HEOS rendszerrel és hangasszisztensekkel


Ragyogó színek - univerzális kompatibilitás, HDR10+ és dinamikus HDR

Az AVR-X1700H támogatja a nagy dinamikatartományú videóformátumot, a HDR10-et, a Dolby Visiont és a HLG-t (Hybrid Log Gamma). A Dolby Vision elképesztő fényerővel, kontraszttal és színekkel alakítja át a nézési élményt. A HLG HDR technológiát kínál a sugárzott tartalmak felett, amely élesebb és tisztább képet biztosít. Az AVR-X1700H támogatja a HDR10+-t is, amely dinamikus metaadatokat küld a tévének a valósághűbb kép érdekében, valamint a Dynamic HDR-t. (Egyes technológiák nem minden televízióban érhetőek el.)Teljes 3D audio támogatás

Teljes 3D hangzástámogatás a Dolby Atmos®, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X® és DTS Virtual:X™ 3D hanggal. Állítson be 5.1.2 Dolby Atmos surround rendszert Dolby Atmos magassági hangszórók vagy dedikált felső hangszórók segítségével a tökéletes házimozi élményért. A DTS:X a hagyományos 5.1-es térhatású hangzáshoz nem hasonlítható realizmust biztosít a filmek, játékok és zenék számára. A Dolby Atmos magassági virtualizációs technológia és a DTS Virtual:X magával ragadó hangzást biztosít magassági csatornák nélkül, virtuális magassági effektusokat hozva létre 7.1-es, 5.1-es vagy 2.1-es hangszóróelrendezésben.

Fejlett 8K hdmi videó szekció a különböző HDR formátumok támogatásához

Az elérhető legjobb képminőség érdekében az AVR-X1700H fejlett HDMI szekcióval rendelkezik (6 bemenet/1 kimenet), három 8K bemenettel, amelyek támogatják a 8K/60Hz és 4K/120Hz videó átvitelt 40 Gbps sebességgel. Minden HDMI bemenet 4:4:4 Pure Color almintavételezéssel, HDR10, HDR10+, Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma (HLG), Dynamic HDR, 3D és BT.2020 pass-through támogatással rendelkezik a kivételes képminőség érdekében. Élvezze a 8K felskálázást, valamint a HDCP 2.3 feldolgozást a másolásvédett tartalmak akadálytalan lejátszásához.Integrált HEOS multiroom rendszer

Élvezze kedvenc zenéjét otthonának bármelyik szobájában vezeték nélkül a HEOS® beépített technológiával. Játssza le ugyanazt a dalt minden szobában, vagy válasszon különböző dalt minden egyes csatlakoztatott szobához. Az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri segítségével is együttműködik, hogy élvonalbeli hangvezérlést biztosítson az összes otthoni szórakoztató eszközéhez. Csatlakoztassa Denon Home hangszóróit az egész ház audioélményéhez. A HEOS támogatja az ingyenes és prémium Spotify, az Amazon Music HD, a TuneIn, a SoundCloud, a TIDAL és sok más szolgáltatást is. (Nem minden zenei szolgáltatás érhető el minden régióban).AMAZON ALEXA TÁMOGATÁS

Az AVR-X1700H készüléket az Amazon Alexa és az Ön hangja segítségével kéz nélkül vezérelheti. Állítsa be a hangerőt, ugorjon a következő zeneszámra, váltson a különböző médialejátszók bemeneteire, és még sok minden mást - "csak kérdezzen". Töltse le a HEOS Home Entertainment Skillt, hogy engedélyezze az Amazon Alexa hangutasításait az AVR-X1700H, a HEOS eszközök és más kiválasztott Denon termékek számára.


INTEGRÁLT GOOGLE ASSZISZTENS

Indítsa el a zenét a HEOS alkalmazásban, majd kérje a Google Asszisztenst a hangerő, a lejátszás, a szünet, a zeneszámok átugrása és egyebek vezérlésére.


AIRPLAY 2 ÉS APPLE SIRI TÁMOGATÁS

Az AirPlay 2 segítségével vezeték nélkül streamelhet Apple-zenét az AV-vevőre, vagy más AirPlay-kompatibilis hangszórókkal csoportosítva zenével töltheti meg otthonát.


Adatlap

Garancia
24 hónap

A Wilson Exclusive Line EL-8 álló hangsugárzók rendkívül elegáns és modern küllemmel rendelkeznek. A karcsú, magas hangszóró test, a luxus fekete zongoralakk bevonat és a gondos kivitelezés a nappali, a zene szoba vagy akár a háló elegáns díszévé teszi ezt a pazar hangsugárzó párt.


A Wilson Exclusive Line EL-8 álló hangsugárzók rendkívül elegáns és modern küllemmel rendelkeznek. A karcsú, magas hangszóró test, a luxus fekete zongoralakk bevonat és a gondos kivitelezés a nappali, a zene szoba vagy akár a háló elegáns díszévé teszi ezt a pazar hangsugárzó párt.


Az EL-8 hangsugárzók merevített dobozait alacsony rezonancia jellemzi. Kivitelezésük minősége, és külső megjelenésük a legmagasabb szinten képviselik. A Wilson nagy alapossággal gondoskodik róla, hogy az alkalmazott lakk bevonat minősége a lehető legjobb, annak felvitele pedig a legegyenletesebb legyen, és az elérhető legkiválóbb technológiai eljárással történjen a lakkozás folyamata.


A Wilson Exclusive Line EL-8 álló hangsugárzók kiválóan megfelelnek a nagyobb helyiségekben is, még abban az esetben is, ha fontos szempont számunkra, hogy a falakhoz közel helyezzük el őket.


A Wilson Exclusive Line EL-8 álló hangsugárzók kiválóan megfelelnek a nagyobb helyiségekben is, még abban az esetben is, ha fontos szempont számunkra, hogy a falakhoz közel helyezzük el őket.


A mélyhangsugárzók gondosan megtervezett, rendkívül feszes membránjai, a magas frekvenciákért felelős magas hangsugárzókkal együtt működve kiváló hangminőséget biztosítanak magasabb hangerő szinteken is.


A hangszórók közötti együttműködés és a hangdoboz elemeinek illeszkedése kiváló. Ennek köszönhetően a basszus hangok rendkívül erősek és mélyek. A Wilson hangsugárzóiban alkalmazott modern technológiai megoldások az általuk reprodukált zenei hangzást rendkívül valósághűvé és hitelessé teszik.


Már a legelső meghallgatás során is úgy tapasztalhatjuk, hogy a tágas és kellő mélységgel rendelkező színpadképet még a szoba falai sem tudják korlátok közé szorítani. Az egyes hangokat alkotó komponensek és az azokból létrejövő teljes zenei hangok kiválóan helyezkednek el a hangsugárzó által megalkotott hangtérben, és ez a precíz sztereó hangleképezés, illetve a torzítások szinte teljes hiánya teszi teljesen egységes egésszé azokat a pillanatokat, amikor zenét hallgatunk az EL-8 álló hangsugárzókon.


Egy jó erősítő és gyakorlatilag bármilyen típusú forrás eszköz és zenei anyag birtokában az Exclusive Line EL-8 hangsugárzók kiváló hangminőséget biztosítanak a zenehallgatás során, még akkor is, ha magasabbra tekerjük a hangerő szabályozót. 


A Wilson EL-8 álló hangsugárzó pár kiváló ár-érték arány mellett kínál rendkívüli hangminőséget a zenehallgatók széles körének.


Az EL-8 a lengyel hangsugárzó gyártó, a Wilson Exclusive Line sorozatának legelső álló hangsugárzói a sorozaton belül. A WILSON márka a lengyel és a nemzetközi piacon egyre népszerűbbé válik, és egyre több zenehallgató dönt a Wilson termékek mellett. Ez nem is csoda, hiszen remek ár/érték arányának, igényes kialakításának, és lenyűgöző hangminőségének köszönhetően igazán vonzó választást kínál az igényes zenehallgatóknak.


Rendkívül precíz kivitelezésének köszönhetően már első látásra is magára vonja a figyelmet. A hangsugárzó külső részét hat réteg lakk borítja, így fényes csillogásuk hosszú évekig kifogástalan marad, mindenféle fakulás vagy a sárgulás nélkül.


A hangszórók külső peremét dizájnos fémgyűrű veszi körül, a hangszórórácsokat pedig láthatatlan mágnesek rögzítik a kabinethez, így a hangszórórácsok számára nem volt szükséges rögzítő furatokat kialakítani. Ezeknek köszönhetően az EL-8 hangszórók rendkívül szépek és egyedi megjelenésűek. Választhatunk a fekete, vagy a szürke színű, sokkal vastagabb, rusztikus kinézetű hangszóró rácsok közül. Fontos megjegyezni, hogy a rácsok nem befolyásolják a megszólaló hangot, ami mindenképpen megérdemel egy elismerést.


Két darab középsugárzó felel az erőteljes és dinamikus basszusért, amelyeknek nagy nyomás alatt préselt cellulózból készült membránjai nagyon könnyűek és ugyanakkor rendkívül merevek is. A hangszóró közepén lévő hab alapú fázis-korrektor kúp biztosítja a hangszóró tekercs hatékony hűtését és működését. Ez a hangszóró típus realisztikusan képes reprodukálni a hangokat, még az alacsony hangerő esetén is, amikor kevesebb mélyhangot ad le.


A két és félutas bassz-reflex hangszórón belül a két középsugárzó egy egységes kamrában helyezkedik el. A mélyhang ennek köszönhetően egyenletesen és felesleges visszhangok nélkül tud kifelé áramlani.


Az Exclusive Line EL-8 hangszórók a nagyobb helyiségekben igazán meg tudják csillogtatni tudásukat, míg a kisebb helyiségek esetén pedig elzárhatjuk a reflex nyílásokat a mellékelt szivacsokkal, és így a hangsugárzó hangkarakterének megtartása mellett közelebb is helyezhetjük a falhoz. Ez a fajta megoldás még a magasabb árkategóriájú hangszórók esetében sem túl szokványos.


A hangszórók a megfelelően kiválasztott hangszóró összekötő kábelekkel tökéletesen illeszkednek erősítőnkhöz, és minél jobb forrás készülékkel, illetve erősítővel rendelkezünk, annál jobb hangminőséget kínálhat számunkra. Az EL-8 Természetesen kiválóan illeszkedik házimozi erősítőkhöz és kompaktabb méretű sztereó erősítőkhöz is. Akkor is kiváló hangminőséget kapunk, ha csöves rendszerű erősítővel hajtjuk őket, köszönhetően az Exclusive Line EL-8 hangszóró eléggé nagy, 90dB-es érzékenységének.


A magas hangsugárzó egy klasszikus, 25 mm átmérőjű, textil alapú, dóm sugárzó, amely optimálisan illeszkedik a többi hangszóróhoz és a hangdobozhoz. Az énekhangok esetében kellemes egyensúlyt teremt és nem emel ki semmit sem túlságosan. A dinamikus és sok hang komponenssel telített zenei művek esetében is képes hűen reprodukálni az apró részleteket, anélkül, hogy bármi is elmosódna. A gyorsan pergő dobhangok nem lépik túl a határt és energikusan szólalnak meg, nem egyszerűsítik le az előadott produkciót.


A gondosan megtervezett keresztváltó garantálja a hangszórók megfelelő vezérlését és a hangfrekvenciák szétosztását a hangszórók között, míg az aranyozott csatlakozó termináloknak köszönhetően stabil csatlakozás áll rendelkezésre a banándugóval szerelt kábelek használata esetében is.


A szett tartalmaz fémkúpokat is, amelyek segítségével a hangszórók stabilan fognak állni még a vastagabb szőnyegeken is.


A hangszóró doboza MDF-ből készült, ami egy rendkívül egységes, hibamentes, tartós anyag, és ennek köszönhetően a hangszóró szerkezete rendkívül merev és stabil, így a felesleges rezonanciák kizárhatóak. A hangszóró test egy szélesebb talpra van szerelve, ami stabilizálja a hangsugárzó teljes egészét.


Leírás:

 • Frekvencia menet: (± 3dB): 40 Hz - 20 kHz
 • Érzékenység (2,83 V - 1 m): 90 dB
 • Impedancia: 4 - 8 Ohm
 • Maximális hangnyomás (SPL): 108 dB
 • Ajánlott erősítő teljesítmény: 40 - 150 W
 • Keresztváltási frekvencia: 2 400 Hz
 • Magassugárzó: 1" (25 mm) textil dóm
 • Mély-közép hangsugárzók: 2 x 6" (165mm) habszivacs fáziskorrektorral
 • Ház típusa: Bassz-Reflex
 • Hangszóró csatlakozó terminálok: Banán dugózható és szorító csavaros kivitel

Adatlap

Garancia
24 hónap
Garancia Meghosszabbítása
60 hónapA Wilson Exclusive Line EL-4</strong polchangsugárzója ugyanabból a hangszórókészletből építkezik, mint nagyobb méretű testvére, az EL-8 álló hangsugárzó. A EL-8 álló változathoz hasonlóan, az EL-4 is ugyanazzal az elegáns és modern külsővel rendelkezik. A hangdoboz elegánsan vékony kivitele, a fényes fekete zongoralakk borítás és a gondos tervezés, kivitelezés mind olyan tulajdonságok, amelyek a Wilson márkát alapvetően jellemzik.

Ez a polc hangsugárzó pár egyaránt elegáns díszítő eleme lehet a nappalinak, vagy az audiofil zenehallgatók, kifejezetten zenehallgatásra kialakított szobájában kiépített zenei rendszereknek. Az igényes audiorendszerek szerelmesei biztosan értékelni fogják, hogy az EL4 tervezésénél nagy figyelmet fordítottak a hátlapon lévő hangsugárzó csatlakozó terminálok megtervezésére és kialakítására, ezzel is biztosítva a kábelek stabil érintkezését és megfelelő összeköttetését az erősítő-végfokokkal. A Bass-reflex portok, azaz a mélyhang-kimeneti nyílások segítségével finoman hangolható az basszus hangtartomány. Mindezeket összefoglalva elmondható, hogy ebben az árkategóriában nem könnyű hasonlóan jó paraméterekkel rendelkező polc hangsugárzót találni a piacon.

Az EL-4 hangsugárzók burkolata kellően merev, és alacsony rezonancia szint jellemzi őket, a tervezés és a külső kivitel minősége pedig a magasabb elvárásoknak is kiválóan megfelelnek. A gyártó a Wilson EL-4 esetében törekedett a lehető legmagasabb színvonalú festés és lakkozás használatára, illetve az árkategóriában lehető legmagasabb színvonalú, minőségű alkatrészek beépítésére. A hangszóró készlet egy darab 1”-os átmérőjű lágy selyemdóm magassugárzóból és egy 5”-os mélyközép hangsugárzóból áll, amelynek a közepén egy fázis kúp helyezkedik el. A hangdoboz klasszikus Bass Reflex kialakítású, aminek a hátulján található a kiementi reflex nyílása. A Wilson Exclusive Line EL-4 hangszórók ideálisak kisebb helyiségek sztereó rendszereihez, és házimozi rendszerek estében surround hangsugárzóként is felhasználhatóak. Az EL-4 a gondos, alapos és kiváló ár/érték arányú tervezésnek köszönhetően az egyik legjobb hanggal rendelkező polc hangsugárzó a kategóriájában. Az Exclusive Line sorozat hangkarakterét nagy gondossággal tervezték meg. A mélyközép hangsugárzók kellően merev membránjai a lágy selyem dóm magas hangsugárzókkal kombinálva biztosítják a hangsugárzó doboz hangjának tökéletesen egységes hangképét. A hangszórók, a hangváltók és a hangdoboz finom összehangoltságának köszönhetően az EL-4 olyan hangzást biztosít, amely igazán mély és erős basszust, valamint részletes felbontású és kiváló térleképezést megvalósító közép és magas hangokat tud visszaadni. Az EL-8-as álló hangdobozokhoz hasonlóan, a Wilson EL-4 hangszóró készletét és teljes felépítését az audiofil hallgatók által is értékelendő zenei hangzásvilág jellemzi.

A kiváló minőségű közép hangsugárzók polipropilén anyagból készülnek, amelynek közepén egy lágy, habszivacs és textil alapú fáziskúp helyezkedik el, ezzel biztosítva a tiszta és nyílt középtartományú hangokat. Ennek a hangszóró-kialakításnak köszönhetően a hangok forrása szinte teljesen láthatatlannak, észrevehetetlennek tűnik a hallgató számára, és a megfelelő lehallgatási pozícióban elhelyezkedve részletes, nagy felbontású audiofil minőségű közép- és mélyhangokat képes megjeleníteni a Wilson EL-4 polc hangsugárzója a hallgató számára. Ezek azok a tulajdonságok, amelyek általában csak a relatíve sokkal magasabb árkategóriájú polc hangsugárzókban találhatunk meg általában. Az Elit Line széria hangszóróiban és hangdobozaiban alkalmazott megoldások összességének hála, a zene rendkívül valósághűen és hitelesen tud prezentálódni. A hallgató számára olyan érzést kelt a Wilson EL-4 hangdoboza, mintha a leképezendő tér három kiugró dimenzióját, a teljes, megjelenítendő színpadképet még a szoba falai sem tudnák korlátok közé zárni, és így a kibontakozó „hangcselekmény” kellős közepébe csöppennénk. A jól pozícionált hangszórók mellett, pontos sztereókép és torzításmentes hang jellemzi a hallgatási élményt az EL-4 esetében. A középső mélysugárzókban alkalmazott fáziskúpok, fáziskorrektorok alapvetően kiküszöbölik a porvédő rácsok okozta torzulásokat, így a porvédő rácsok használata estén is kiváló hangzást biztosítanak. Ennek a megoldásnak köszönhetően hatékonyan csökkenteni lehetett a hangszóró membránjának tömegét, és jelentősen kibővült a leadható frekvenciatartomány is. A hangdobozon belül létrejövő nagy légáramlás javítja a hangszórók tekercseinek lehűlési hatásfokát, ami ezáltal növeli a hangszóró teljesítményét és a hangminőséget.

Az Wilson EL-4 hangszórókat, és a bennük alkalmazott technikai megoldásokat főként azok fogják értékelni, akik szeretik a változatos zenei műfajokat, és egy olyan hangszóró párt keresnek, amelyek tökéletesen illeszkednek a különböző zenei felvételek által támasztott széleskörű igényekhez is. Egy jó minőségű erősítővel vagy végfokkal, és szinte bármilyen lejátszó, azaz forráskészülékkel együtt használva az Elit Line - 4 hangszórók a magasabb elvárásokat is teljes mértékben kielégítve biztosítják a kiváló hangminőséget tulajdonosa számára. A Wilson EL-4 kiváló ár-érték aránya még azokat az audiofil zenerajongókat is meggyőzi, akik már régóta egy kiváló paraméterekkel rendelkező hangszóró párt keresnek olyan árszínvonalon, ami nem terheli meg jelentősen a pénztárcájukat.

Műszaki leírás:

Frekvenciatartomány 50 - 20 000 Hz
Érzékenység (2,83 V - 1 m) 88 dB
Impedancia 4 - 8 Ohm
Maximális SPL 105 dB
Ajánlott erősítőteljesítmény 25 - 100 W
Keresztváltási frekvencia 2400 Hz
Magassugárzó

1" (25 mm) lágy selyem dóm

Mély-közép hangsugárzó 5 ”(130 mm) habszivacs fáziskorrektorral
Ház típusa Bass Reflex
Hangszóró csatlakozó terminál Banándugózható + tekerhető szorító foglalat
Hangszóró doboz méretei 288 x 173 x 245 mm (magasság x szélesség x mélység)
Súly 3,6 kg

A Wilson hangszórókra 5 éves jótállást biztosítunk (termék regisztrálás esetén)!

Adatlap

Garancia
24 hónap
Garancia Meghosszabbítása
60 hónap

méretek: 430 x 140 x 165 mm

nettó tömeg: 4.50 kg

minimum rendelhető mennyiség: 1 db

Adatlap

Garancia
24 hónap

The largest and most powerful in the Wilson subwoofer family, the SUB-12 will deliver powerful bass even in large rooms. With 250 watts of power and a finely tuned bass-reflex enclosure, the SUB-12 is the perfect addition to your home theater to create a complete and immersive sound experience full of deep cinematic bass. With a 30cm (12") driver built into a heavy and robust enclosure, combined with a 250W Class-D amplifier, the SUB-12 can handle any challenge and deliver exactly the bass you want. Subwoofer is also suitable for stereo systems, where together with speakers it creates a 2.1 system ideal for selected music genres or just for people who like deep and powerful bass also in stereo systems.

 • Type: Active subwoofer with bassreflex system (no amplifier required)
 • Speaker: 1x 12" (30cm)
 • Continuous power (RMS): 250W
 • Inputs: stereo cinch
 • Power supply: 230V/50Hz
 • Phase control: 0/180 degrees
 • Volume: adjustable
 • Frequency range: 40 - 200Hz
 • Cut-off frequency: adjustable
 • Power consumption in standby mode: <0.5W
 • Automatic standby function: Yes (on/off)
 • Operation mode: Auto/ON

Adatlap

Garancia
24 hónap
Mutass többet

10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: