Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.
 • Szett

Házimozi rendszer AVC-S660H + MOVIX

429 980,00 Ft
344 499,00 Ft85 481,00 Ft megtakarítás
Adóval együtt

Ártörténet

Denon AVR-S660H Wilson Movix hangfalszettel

Válasszon színt a szettben

 1. Ez a termék nem rendelhető

5.0 házimozi hangsugárzó szett MOVIX

Szín
 • Fekete
 • Walnut
 • Wenge

Az egyik termék már nem elérhető. Írjon nekünk a termék elérhetőségével kapcsolatosan: webshop@denon.hu

 

Akár 5 év garancia ingyen!

 

Akár ingyenes kiszállítás!

 

45 napos ellállási lehetőség


Házimozi erősítő 5.2 8K AVC-S660H Házimozi erősítő 5.2 8K AVC-S660H Házimozi erősítő 5.2 8K AVC-S660H Házimozi erősítő 5.2 8K AVC-S660H Házimozi erősítő 5.2 8K AVC-S660H Házimozi erősítő 5.2 8K AVC-S660H Házimozi erősítő 5.2 8K AVC-S660H Házimozi erősítő 5.2 8K AVC-S660H Házimozi erősítő 5.2 8K AVC-S660H

 1. Ez a termék nem rendelhető


5.0 házimozi hangsugárzó szett MOVIX 5.0 házimozi hangsugárzó szett MOVIX 5.0 házimozi hangsugárzó szett MOVIX 5.0 házimozi hangsugárzó szett MOVIX 5.0 házimozi hangsugárzó szett MOVIX 5.0 házimozi hangsugárzó szett MOVIX 5.0 házimozi hangsugárzó szett MOVIX 5.0 házimozi hangsugárzó szett MOVIX 5.0 házimozi hangsugárzó szett MOVIX 5.0 házimozi hangsugárzó szett MOVIX 5.0 házimozi hangsugárzó szett MOVIX 5.0 házimozi hangsugárzó szett MOVIX 5.0 házimozi hangsugárzó szett MOVIX 5.0 házimozi hangsugárzó szett MOVIX 5.0 házimozi hangsugárzó szett MOVIX 5.0 házimozi hangsugárzó szett MOVIX

Szín

Komponensek

A Denon AVC-S660H nagy teljesítményű 5.2 csatornás AV-erősítő öt csatornát kínál csatornánként 75 wattal (8 ohm, 20 Hz-20 kHz, THD: 0,08%, 2 csatorna). Ez a nagy teljesítményű és robusztus vevőegység valósághű térhatású hangzást biztosít Dolby TrueHD dekódolással, DTS-HD Master Audio a nagyfelbontású tartalmakhoz és veszteségmentes hangsávok lejátszásához. 


Házimozi erősítő 5.2 8K

AVC-S660H

A csatornánként 75 W-os teljesítménnyel büszkélkedő Denon AVC-S660H 8K 5.2 csatornás AV-erősítő támogatja a Dolby TrueHD, Dolby Surround, DTS-HD Master Audio és DTS Neo:6. A legújabb HDMI specifikációkkal rendelkezik, mint például 8K/60Hz, kiválasztott 4K/120Hz átmenő VRR, ALLM, HDR10+ és eARC támogatás. A beépített HEOS® segítségével vezeték nélkül streamelhetsz zenét a Spotify®, az Amazon Music HD, a TIDAL, a Deezer, a TuneIn, a Soundcloud és még sok más zenét. A zökkenőmentes hangvezérlés érdekében együttműködik az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri rendszerekkel.


Az AVC-S660H a legújabb és legfejlettebb HDMI specifikációkat kínálja, mint például a 8K/60Hz és 4K/120Hz videofelbontások támogatása három HDMI bemeneten akár 40 Gbps sebességgel, Dolby Vision™, HDR10, HDR10+, Dynamic HDR és HLG, valamint a 8K-ra való skálázás és a HDCP 2.3 kompatibilitás minden HDMI bemeneten (6 bemenet / 1 kimenet). Az AVC-S660H a vezeték nélküli zenei streaminghez a HEOS® beépített multiroom platformmal is rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kedvenc tartalmaikat az egész otthonukban élvezhessék. Az AVC-S660H egy tiszta AV-erősítő, beépített FM-tuner nélkül.


Fejlett 8K HDMI támogatás eARC szabvánnyal

A lehető legjobb képminőség biztosítása érdekében az AVC-S660H fejlett HDMI részleggel van felszerelve, beleértve három 8K HDMI bemenetet, amelyek támogatják a 8K/60Hz és 4K/120Hz jelátvitelt akár 40 Gbps sebességgel. Az AVR egyszerűen csatlakoztatható az eARC (Enhanced Audio Return Channel) segítségével, így egyetlen HDMI-kábelen keresztül tömörítetlen és objektumkódolt hangot továbbíthat a tévéből a vevőegységbe. Minden HDMI bemenet (6 bemenet / 1 kimenet) támogatja a 4:4:4 Pure Color almintavételezést, a HDR10, HDR10+, Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma (HLG), Dynamic HDR és BT.2020 szabványokat a kivételes képminőség érdekében. A felhasználók emellett élvezhetik a 8K-ra történő skálázást minden bemeneten, valamint a HDCP 2.3, a legújabb másolásvédelmi szabvány támogatását a zökkenőmentes tartalomlejátszás érdekében. A játékosok számos technológiát használhatnak a simább és gyorsabb játékmenet támogatására, beleértve a 4K/120Hz-es felbontást és a változó frissítési frekvencia (VRR), a gyors képkocka-továbbítás (QFT) és az automatikus alacsony késleltetési mód (ALLM) módokat.


USB PORT A NAGY FELBONTÁSÚ AUDIÓHOZ

 Élvezze kedvenc nagyfelbontású hangsávjainak kiváló hanghűségét. A 32 bites DAC-nak köszönhetően az AVC-S660H képes dekódolni a nagy felbontású hangot számos veszteségmentes fájltípusból, beleértve az ALAC, FLAC és WAV fájlokat is, akár 24 bites/196 kHz-es felbontással. Kompatibilis a 2,8/5,6 MHz-es DSD fájlokkal is (a DSD az SACD-k hangkódolási formátuma). Ezeket a memóriaeszközökről az előlapi USB-n vagy hálózati forrásokon keresztül játssza le. Az AVC-S660H más fájltípusokat is támogat, például MP3 és WMA.


PHONO BEMENET LEMEZJÁTSZÓ/VINYL TÁMOGATÁSHOZ

A Denon közel 50 éve fejleszt lemezjátszókat és phono előerősítőket. A mellékelt phono bemenettel az AVC-S660H lehetővé teszi lemezjátszó csatlakoztatását és bakelitlemezek lejátszását. Élvezze gyűjteményét kivételes minőségben és hangzásban.


KETTŐS MÉLYSUGÁRZÓ KIMENET

Merüljön el az egyenletesen elosztott, pontos basszusban. Az AVC-S660H két mélysugárzó kimenettel rendelkezik az alacsony frekvenciák kiegyenlítése és a jobb szórás érdekében. Nincsenek hallható csúcsok vagy mélyedések - csak erőteljes, helyiséget betöltő basszus.


Hi-Res & Multi-Room zenei streaming

A Denon AVC-S660H vevőegység Apple® AirPlay 2 kompatibilitást kínál az iPhone felhasználók számára, az előlapi USB port pedig kényelmes lejátszást biztosít a különböző forrásokból származó nagy felbontású audioformátumok (WAV, FLAC, ALAC és DSD 2.8 /5.6 MHz) számára. A népszerű zenei szolgáltatásokhoz, például a Spotify®, Pandora®, Tidal és másokhoz való vezeték nélküli csatlakozás Bluetooth-on vagy a HEOS beépített platformon keresztül is könnyen elérhető. A HEOS platform segítségével az AV-vevőkészülékek vezeték nélkül streamelhetnek zenét a HEOS ökoszisztémával kompatibilis termékekre, például a Denon Home 150/250/350 vezeték nélküli hangszórókra, amelyeket az otthon bármely pontján elhelyezhetnek. A hallgatók ugyanazt a dalt játszhatják le az egész lakásban, vagy közvetlenül a HEOS alkalmazásból választhatnak különböző dalokat az egyes szobákhoz.


Audiophile minőség és teljesítmény

Az AVC-S660H iparágvezető hangvisszaadás-minőséget biztosít, beleértve a nagy felbontású zenei streaminget a FLAC, ALAC és WAV fájlok, valamint a DSD 2,8/5,6 MHz támogatásával. A legújabb vevőkészülékekben van phono bemenet, hogy a vinyl-rajongók is élvezhessék gyűjteményüket. A kettős mélysugárzó kimenettel a hallgatók könnyedén csatlakoztathatnak 2 mélysugárzót az optimális mélyfrekvenciás szórás érdekében film- vagy zenehallgatás közben.


INTEGRÁLT AMAZON ALEXA

Az AVC-S660H vezérlése hangutasításokkal az Amazon Alexa segítségével. A hangerő beállítása, a következő dalra való ugrás, a különböző médialejátszók bemeneteinek váltása és még sok más - "Csak kérdezd meg". Töltse le a HEOS Home Entertainment Skillt, hogy engedélyezze az Amazon Alexa hangutasításokat az AVC-S660H, a HEOS eszközök és más kiválasztott Denon termékek számára. Alexa alkalmazás és Amazon Echo, Dot vagy azzal egyenértékű eszköz szükséges hozzá.


GOOGLE ASSISTANT TÁMOGATÁS

Indítsa el a zenét a HEOS alkalmazásban, majd kérje a Google Assistantot a hangerő, a lejátszás, a szünet, a zeneszámok átugrása és egyebek vezérlésére.


AIRPLAY 2 + APPLE SIRI

Az AirPlay 2 segítségével vezeték nélkül streamelhet Apple-zenét AV-vevőjére, vagy hozhat létre csoportot más AirPlay-kompatibilis hangszórókkal, hogy az egész házat zenével töltse meg. Streamelj hangot kedvenc zenei szolgáltatásaidról, például az Apple Music és a Spotify szolgáltatásairól, vagy nézz videókat olyan szolgáltatásokból, mint a YouTube és a Netflix, bármilyen iPhone-ról, iPadről, Macről vagy Apple TV-ről, és hallgasd a hangot tökéletesen szinkronizálva az AirPlay 2 forrásokkal a hangszórókon. Az AirPlay 2 támogatja a többszobás hangzást is - a tartalom vezeték nélküli streamelése több AirPlay 2-kompatibilis eszközre egyszerre, továbbfejlesztett hangpuffereléssel a zökkenőmentes lejátszás érdekében. Az AirPlay 2 vezérlést biztosít, és lehetővé teszi a kompatibilis audioeszközök csoportosítását az Apple Music vagy a Home alkalmazásban. Élvezze az AirPlay 2-t az alkalmazáson keresztül vagy hangutasításokkal a Siri segítségével.


A Wilson MoviX 5.0-ás hangszóró szettje kiváló választás mindazok számára, akik egy igazán jó minőségű hangkaraktert keresnek elérhető áron. A Movix 5.0 szett kiváló párt alkothat bármelyik mai, modern házimozi erősítővel, sőt, az összeállításban szereplő polc és álló hangszóró párjai akár még sztereó rendszerekhez is egyaránt jó választás lehet.


A szett doboza egy pár, elöl bassz-reflex kimenettel rendelkező, álló hangsugárzót tartalmaz, és még egy pár polc hangsugárzó, illetve egy darab center hangsugárzó is kapott benne helyet. A Wilson által régóta használt és bevált technológiai megoldásoknak köszönhetően a hangszóró szett elemei által szolgáltatott hang kellemes tónusú, ugyanakkor erőteljes és kifejező, zeneileg rendkívül részletgazdag, aminek köszönhetően élményekkel teli zenehallgatást és mozizást tesznek lehetővé. A Wilson MoviX 5.0 hangszóró szettek fekete, dió vagy wenge kivitelben kaphatóak.


Kimagasló minőségű anyaghasználat

A megszórók membránjai préselt, nagy szilárdságú papírból készülnek, ami könnyűvé és egyben kellően merevvé is teszi szerkezetüket. A szép és modern külső megjelenés érdekében a hangszórók membránjai ezüst színezetet kaptak. A megfelelő teljesítmény, az erőteljes basszus és a kellően nagy dinamika garantálásának érdekében a középsugárzók, a szerkezetükhöz megválasztott, speciális keverékű anyagból készült felfüggesztő gumiperemekkel rendelkeznek. A magassugárzók neodímium mágnes alapúak, ahol a mechanikusan mozgó részek nagy pontossággal vannak kiegyensúlyozva. A túlmelegedés elleni védelem biztosításának érdekében egy gondosan megtervezett alumínium tekercs rendszert alkalmaztak, míg a hangok nem kívánt elszíneződésének kiküszöbölésére egy speciális műanyagból készült rácsrendszerrel egészítették ki a szerkezet felépítését.


Ajánlott erősítő teljesítmény: max. 130W (Házimozi erősítők esetében)

 • Ajánlott erősítő teljesítmény: max. 130W (Házimozi erősítők esetében)
 • Frekvencia menet: 45 Hz – 20 kHz
 • Érzékenység: (1m/1W): 90 dB
 • Impedancia: 4-8 ohm
 • Magassugárzó: 1" (25mm)
 • Mély-középsugárzó: 2 x 6,5"
 • Méretek (Magasság x Szélesség x Mélység): 1000 x 195 x 306 mm

Polc hangsugárzók:

 • Ajánlott erősítő teljesítmény: max. 100W (Házimozi erősítők esetében)
 • Frekvencia menet: 60 – 20 kHz
 • Érzékenység (1m/1W): 89 dB
 • Impedancia: 4-8 ohm
 • Magassugárzó: 1" (25mm)
 • Mély-középsugárzó: 4"
 • Méretek (Magasság x Szélesség x Mélység): 240 x 135 x 206 mm

Center hangszóró:

 • Ajánlott erősítő teljesítmény: max. 100W (Házimozi erősítők esetében)
 • Frekvencia menet: 55 Hz – 20 kHz
 • Érzékenység (1m/1W): 88 dB
 • Impedancia: 4-8 ohm
 • Magassugárzó: 1" (25mm)
 • Mély-középsugárzó: 2 x 4"
 • Méretek (Magasság x Szélesség x Mélység): 135 x 400 x 206 mm

Adatlap

Garancia
24 hónap
Garancia Meghosszabbítása
60 hónap
Mutass többet

10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: