Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.
 • Csomag

EQUI házimozi szett 5.0 OBERON 7 C/1 C/Vokal C

2 199 940,00 Ft
Adóval együtt

Válasszon színt a szettben

Álló hangfalak OBERON 7 C

Szín
 • Fekete
 • Walnut

Aktív polchangszóró OBERON 1 C

Szín
 • Fekete
 • Walnut

Aktív center hangsugárzó OBERON VOKAL C

Szín
 • Fekete
 • Walnut

Hub SOUND HUB

Szín
 • Fekete

Figyelem: A keresett termék jelenleg nincs készleten. Kollégáink értesítik a beérkezés dátumáról.

 

Akár 5 év garancia ingyen!

 

Akár ingyenes kiszállítás!

 

45 napos ellállási lehetőség

x 2


Álló hangfalak OBERON 7 C Álló hangfalak OBERON 7 C Álló hangfalak OBERON 7 C

Szín
x 2


Aktív polchangszóró OBERON 1 C Aktív polchangszóró OBERON 1 C

Szín


Hub SOUND HUB Hub SOUND HUB Hub SOUND HUB Hub SOUND HUB

Szín

Komponensek

A szabadon álló DALI OBERON 7 C az ambiciózusabb zenekedvelők és audiofilek igényeit is kielégíti. Az OBERON 7 C-t tágasabb otthonokba tervezték, ahol a zenének van helye lélegezni - és lenyűgöz azzal a képességével, hogy bármilyen zenei stílust természetesen és valósághűen tud visszaadni. A hangszóró a DALI vezeték nélküli Hi-Fi ökoszisztémájának része.


AMPLIFIER

Az OBERON 7 C erősítője két D-osztályú, 50 wattos csúcsértékű, zárt hurkú, kifejezetten a hangminőség és a dinamika szempontjából kiválasztott erősítőből áll. Az egyik erősítő a magassugárzót, a másik a kettős mély/középsugárzót táplálja. A teljesítményerősítők 100 dB-es jel-zaj viszonya biztosítja, hogy a csendes zenei szakaszok legapróbb részletei is tisztán és pontosan reprodukálhatók legyenek.

A hátlapra szerelt OBERON 7 C elektronikai modul tartalmaz egy vezeték nélküli vevőelemet és felhasználói konfigurációs felületet, egy korrekciós szűrőelemet és DSP keresztváltót, valamint egy nagy teljesítményű kétcsatornás teljesítményerősítőt szorosan integrált tápegységgel.

Az erősítőt egy speciálisan tervezett 65 W-os (effektív), rendkívül alacsony zajszintű tápegység táplálja, amely képes dinamikusan megosztani az erőforrásokat a két erősítőcsatorna között az igényeknek megfelelően. Ennek eredményeképpen az OBERON 7 C rendkívül takarékos az energiafogyasztás tekintetében, ellenben a dinamikai hatás tekintetében semmit sem veszít, amikor a zene megköveteli.

Műszaki leírás

Frekvenciatartomány - (+/-3 dB) [Hz] 31 - 26,000

Max. SPL [dB] - 108

Frekvenciafelosztás [Hz] - 2,450

Keresztváltó típus - Teljes aktív 24 bites DSP

Nagyfrekvenciás meghajtó, Mennyiség - 1 x 29 mm

Magas frekvenciájú meghajtó, membrán típus - Lágy szövet dóm

Subwoofer meghajtó - 2 X 7"

Alacsony frekvenciájú hangszóró, membrános típus Fából készült szálas kúp

Ház típusa - Bass Reflex, Bass-reflex hangolás [Hz] - 40.0

Maximális erősítő teljesítmény [W RMS] - 2 x 50 W

Erősítő típusa - Class-D

Bemenetek - Univerzális hálózat 100-240 VAC

Vezeték nélküli bemenet - Teljes 24 Bit / 96 kHz (nem tömörített)

Vezeték nélküli audio RF-sáv [MHz] - 5150-5250 MHz / 5725-5875 MHz (Japán kivételével)

Javasolt távolság a faltól [cm] - 15 - 100

Maximális energiafogyasztás [W] - 62 , Készenléti energiafogyasztás [W] - 1

Tehermentes energiafogyasztás [W] - 1,25

Maximális méretek állvánnyal és kerettel (H x Sz x M) [mm] - 1015 x 200 x 340

Tartozékok: gyorsindítási útmutató, tápkábel, elülső rács, gumilábak, szögek, használati utasítás.

Súly [kg] 15.7

Adatlap

Garancia
24 hónap
Garancia Meghosszabbítása
60 hónap

A DALI hangsugárzók OBERON szériájának egyik legigényesebb darabját, az OBERON 1 állványra helyezhető hangsugárzót azok számára alkották meg, akik értékelik az erőteljes és természetes hangzást. Ki kell hangsúlyoznunk, hogy ez a hangsugárzó egy rendkívüli módon megbízható és tartós darab, ami szinte bármilyen zenehallgatási szokáshoz kiváló társ lehet. A legintenzívebb használat esetén is hosszú ideig okoz majd örömet hallgatójának. Ez a remek állványos hangsugárzó otthoni Hi-Fi rendszerünk vagy házimozi rendszerünk méltó darabjává is válhat.


Ez a DALI által tervezett hangsugárzó még a legmagasabb követelményeknek és elvárásoknak is kiválóan megfelel, ilyen módon tökéletesen igazodva egyedi elvárásainkhoz is. Figyelemre méltó, hogy a DALI OBERON 1 állványos hangsugárzó minősége mennyivel magasan az átlag fölött van. Hitelesített, alaposan ellenőrzött alkatrészekből készült, és köszönhetően az innovatív technológiák használatának, az így kapott kiváló hangzás teljesen összhangban áll az alkotók által megálmodott koncepcióval.

Semmiképpen sem kell attól tartanunk, hogy a DALI OBERON 1 hangsugárzói esetleg eltorzítanák vagy mesterségessé tennék a hangot, helyette inkább megcsodálhatjuk kedvenc zenei műveink legapróbb részleteit, rezdüléseit is. A Dali OBERON 1 állványra helyezhető hangsugárzója tökéletesen illeszkedik az OBERON sorozat többi tagjához, így már csak rajtunk múlik, hogy összeállítsunk egy hatékonyan működő, kiváló hangminőségű zenei vagy mozi hangrendszert.

A modernista dizájn és külső kialakítás kétségtelenül nagy előnye az DALI OBERON 1 állványos hangsugárzójának, és természetesen kiválaszthatjuk az ízlésünknek megfelelő színt is. Az egyszerű és időtálló külsője, annak dizájnja soha nem megy ki a divatból. Egy ilyen stílusban kialakított hangsugárzó egyáltalán nem okoz problémát a belső térbe való beillesztés során. Tehát, könnyedén integrálhatjuk a hangszórót egy adott szoba belsejébe, például egy nappaliba vagy egy hálószobába is.

Műszaki adatok:

 • Frekvenciatartomány (± 3dB): 51Hz - 26kHz
 • Érzékenység (2,83V/1m): 86dB
 • Névleges impedancia: 6Ω
 • Maximális SPL: 106dB
 • Ajánlott erősítő teljesítmény: 25-100W
 • Keresztváltási frekvencia: 2800Hz
 • Típus: kétutas
 • Magas-hangsugárzó: 1db x 29mm átmérőjű lágy selyem dóm
 • Mély-hangsugárzó: 1 db x 5,25” (13,3cm) átmérőjű SMC hangsugárzó 
 • Ház típusa: Bassz-reflex kivitelű
 • Bassz-reflex hangolási frekvencia: 50Hz
 • Ajánlott elhelyezés: Padló állványra és polcra helyezhető
 • Ajánlott távolság a hangszóró hátulja és a fal között: 10-50 cm-ig
 • A Dali OBERON 1 hangsugárzókra 5 év jótállást biztosít a gyártó!!!

Adatlap

Garancia
24 hónap
Garancia Meghosszabbítása
60 hónap

Az OBERON VOKAL C-t a TV hangot szem előtt tartva tervezték, és kompakt méretei ellenére a visszaadott hangteljesítmény a lényegesen nagyobb hangszórókhoz hasonlítható.

A hangszóróház kompakt és alacsony profilú - egy SMC-vel ellátott 5,25" DALI farost szálas membránnal rendelkező hangszóróval és egy 29 mm-es, ultrakönnyű DALI lágy dóm magassugárzóval szerelt - hangszóróházból áll.

A hangsugárzó ház tömörségének köszönhetően könnyen integrálható bármilyen helyiségbe. A hallgatási területen való széles szóráskép elérése érdekében az OBERON VOKAL C-ben alkalmazott meghajtóanyagokat és geometriát gondosan választották ki. Ugyanezeket az elveket alkalmazták a keresztváltó kialakításánál is.

Ennek eredményeképpen jól integrált hangzást fog tapasztalni, még akkor is, ha jelentős tengelyen kívüli szögben hallgatja. Ez azért fontos, mert zenehallgatás közben ritkán ül közvetlenül a hangszórók előtt. További előnye a komolyan csökkent harmonikus torzítás és a frekvencia torzulást okozó diffrakciók, mivel ezek mindig erősebbek lesznek a tengelyirányú válaszban.

 • Frekvenciatartomány (±3 dB): 47 - 26 000 Hz
 • Maximális hangnyomás: 107 dB
 • Teljesítmény: 2x 50 W
 • Átviteli frekvencia: 2 450 Hz
 • Keresztezési elv: 2-utas
 • Magas frekvenciájú hangszóró: 1x 29 mm-es lágy dóm
 • Alacsony frekvenciájú hangszórók: 2x 5¼"
 • Doboz típusa: Bass reflex
 • Basszusreflex hangolási frekvencia: 46 Hz

A DALI Sound Hub a CALLISTO hangszórórendszer központja, amely magas minőségű jelet továbbít a hangszórókba, és képes automatikusan váltogatni több forrás között. A Sound Hub valódi, kompromisszumok nélküli kényelmet biztosít a zene és a filmek szerelmeseinek, akik többet szeretnének egy hagyományos házimozi rendszernél.


A DALI Sound Hub digitális és analóg bemenetek széles választékát kínálja automatikus forrásérzékeléssel kombinálva. A Sound Hub automatikusan aktiválja a megfelelő bemenetet, amint elkezd zenét lejátszani vagy bekapcsolja a TV-t - így hátradőlhet és élvezheti a nagyszerű hangzást.

A készülék előlapján található hangerőszabályzó gomb egy LED kijelzőt tartalmaz, amely ötvözi a HiFi hagyományt a modern kényelemmel. A LED-kijelző mutatja az aktuális hangforrást, valamint a hangerőt, és még a kijelző fényereje is beállítható. A Sound Hub tetején található egy fényes kijelző, amely a párosítás során jelzi a CALLISTO hangszórók helyzetét.

A beállítást egyszerűvé tettük, így Önnek csak a hangerő beállításával kell foglalkoznia, ami többféle megoldást is kínálunk, a Sound Hubon, a mellékelt Bluetooth-távirányítóval, közvetlenül a hangszórók tetejébe épített érintőképernyőkön vagy egy kompatibilis okoseszközön keresztül (márkától függően).

VEZETÉKNÉLKÜLI AUDIOÁTVÉTEL 

A Sound Hub vezeték nélküli kapcsolata a hangszórókkal egy rendkívül stabil digitális kapcsolat, amely a helytől és a kapcsolat minőségétől függően a 2,4 GHz-es vagy az 5,8 GHz-es sávban működik. A szabadalmaztatott 30 bites protokoll tömörítetlen I2S hangot továbbít 24 bit 96 kHz-es frekvencián, a fennmaradó biteket a hangerő, a hangszóró azonosító és egyéb vezérlő adatok vezérlésére használja. Mivel kevéssé terhelt sávszélességen működik, és a protokollt kifejezetten hangjelek átvitelére tervezték, a kapcsolat nagyon stabil, nincs adatcsomagvesztés.

KIMENETEK: mélynyomó LFE kimenet, előerősítő kimenet, vonalszintű RCA kimenet, beépített USB A port 5V 1A kimenetet kínál.

KIEGÉSZÍTŐ PORTOK

A DALI Sound Hub egyik leginnovatívabb funkciója valójában rejtve van. A hátlapon található két moduláris bővítőport a lehetőségek világát tárja Ön elé. A nyílt szabványú DALI-csatlakozónak köszönhetően bármilyen audiómodul 100%-ban integrálható a Sound Hub rendszerbe.

Ez lehetővé teszi a Sound Hub további funkcióinak teljesen zökkenőmentes hozzáadását - lehetővé téve a zenefájlok streamelését, a több szobás funkciókat vagy akár a többcsatornás bővítéseket -, ugyanakkor biztosítja a Sound Hub kompatibilitását a jövőbeli megoldásokkal. Ez az összes csatlakoztatott hangszóróra vonatkozik, lehetővé téve, hogy elkülönítse a gyorsan múló zenelejátszási technológiákat a robusztusabb és időtállóbb hangszórótechnológiától.

Az első bővítő modulunk lehetővé teszi az integrációt a Bluesound csodálatos BluOS technológiájával - egy nagy felbontású multiroom platformmal. A BluOS-t világ legjobb hangmérnökei fejlesztették ki audiofileknek, hogy az elképzelhető legjobb digitális hangminőséget biztosítsa az egész otthonban. És mivel a BlueSound számos más igényes gyártó hangszóróival kompatibilis, rugalmasságot, kényelmet és választékot, valamint páratlan minőséget biztosít. Ezáltal a CALLISTO vezeték nélküli komponensek családjának természetes kiterjesztése.

Bemenetek: Bluetooth, két optikai bemenet, RCA koaxiális, analóg (RCA és mini / jack)

 

Adatlap

Garancia
24 hónap

A BluOS egy olyan vezeték nélküli ökoszisztéma, amely teljes körű vezérlést biztosít a zenehallgatás módja és helye felett, lehetővé teszi az Ön által választott forrás használatát, valamint lehetőséget ad arra, hogy a zenét több szobára is kiterjessze. Más szóval, a BluOS egyszerűvé és könnyűvé teszi a zenehallgatást.

Hozzáadja a vezeték nélküli surround hangzást a DALI SOUND HUB-hoz.

Ez az ARC/eARC-kompatibilis modul a DOLBY és DTS térhangzást 7.1-ig kódolja, és lehetővé teszi az OBERON C, CALLISTO C és RUBICON C sorozat hangszóróinak kombinálását.

Mutass többet

10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: