Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.
 • Csomag

EQUI házimozi szett 5.0 OBERON OW C/Vokal C

1 859 940,00 Ft
Adóval együtt

Válasszon színt a szettben

Aktív OnWall hangsugárzó OBERON On-Wall C

Szín
 • Fekete
 • Walnut

Aktív center hangsugárzó OBERON VOKAL C

Szín
 • Fekete
 • Walnut

Hub SOUND HUB

Szín
 • Fekete

Figyelem: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

 

Akár 5 év garancia ingyen!

 

Akár ingyenes kiszállítás!

 

45 napos ellállási lehetőség

x 4


Aktív OnWall hangsugárzó OBERON On-Wall C Aktív OnWall hangsugárzó OBERON On-Wall C Aktív OnWall hangsugárzó OBERON On-Wall C

Szín


Hub SOUND HUB Hub SOUND HUB Hub SOUND HUB Hub SOUND HUB

Szín

Komponensek

Dali Oberon On-Wall C aktív hangszóró


Könnyen pozícionálható

Az OBERON C sorozatban használt hangszórók szerkezeti anyagai, a keresztváltók kialakítása és geometriái a széles hangszórási tartományt szolgálják. Ez biztosítja a jól integrált hangzást, még akkor is, ha a középtengelytől jelentősen eltérő szögben hallgatja a készüléket.

A kialakítást úgy tervezték, hogy jelentősen csökkentse a harmonikus torzítást és a frekvencia torzulást okozó diffrakciót. Ezért minden DALI hangszóróról elmondható, hogy nem szükséges közvetlenül a hallgató felé irányítva elhelyezni őket a tökéletes hangzás elérése érdekében.

 Szabadalmaztatott SMC technológia

Az OBERON C mélysugárzó vasmágneses meghajtóját egy szabadalmaztatott SMC lemezzel látták el - ezzel minimalizálva a vas negatív hatásait. Az SMC lemez használata jelentősen csökkenti a mechanikai torzulást, ami az interferencia általános szintjét is csökkenti. Ez lehetővé teszi a hosszabb hallgatási élményt, nyugodt középtartományt és árkategóriájához viszonyítva meglepően sok részletet biztosít.

Műszaki adatok:

Frekvenciatartomány (+/-3 dB) [Hz] - 51 - 26,000

Maximális hangnyomás [dB] - 107

Frekvenciafelosztás [Hz] - 2,700

Keresztváltó típus - Teljes aktív 24 bites DSP

Nagyfrekvenciás meghajtó, Mennyiség - 1 x 29 mm

Magas frekvenciájú meghajtó, membrán típus - Lágy szövet dóm

Subwoofer meghajtó - 1 X 5.25"

Alacsony frekvenciájú hangszóró, membrános típus Fából készült szálas kúp

Ház típusa - Bass Reflex

Bass-reflex hangolás [Hz] - 52.0

Maximális erősítő teljesítmény [W RMS] - 2 x 50 W

Erősítő típusa - Class-D

Bemenetek - Univerzális hálózat 100-240 VAC

Adatlap

Garancia
24 hónap
Garancia Meghosszabbítása
60 hónap

Az OBERON VOKAL C-t a TV hangot szem előtt tartva tervezték, és kompakt méretei ellenére a visszaadott hangteljesítmény a lényegesen nagyobb hangszórókhoz hasonlítható.

A hangszóróház kompakt és alacsony profilú - egy SMC-vel ellátott 5,25" DALI farost szálas membránnal rendelkező hangszóróval és egy 29 mm-es, ultrakönnyű DALI lágy dóm magassugárzóval szerelt - hangszóróházból áll.

A hangsugárzó ház tömörségének köszönhetően könnyen integrálható bármilyen helyiségbe. A hallgatási területen való széles szóráskép elérése érdekében az OBERON VOKAL C-ben alkalmazott meghajtóanyagokat és geometriát gondosan választották ki. Ugyanezeket az elveket alkalmazták a keresztváltó kialakításánál is.

Ennek eredményeképpen jól integrált hangzást fog tapasztalni, még akkor is, ha jelentős tengelyen kívüli szögben hallgatja. Ez azért fontos, mert zenehallgatás közben ritkán ül közvetlenül a hangszórók előtt. További előnye a komolyan csökkent harmonikus torzítás és a frekvencia torzulást okozó diffrakciók, mivel ezek mindig erősebbek lesznek a tengelyirányú válaszban.

 • Frekvenciatartomány (±3 dB): 47 - 26 000 Hz
 • Maximális hangnyomás: 107 dB
 • Teljesítmény: 2x 50 W
 • Átviteli frekvencia: 2 450 Hz
 • Keresztezési elv: 2-utas
 • Magas frekvenciájú hangszóró: 1x 29 mm-es lágy dóm
 • Alacsony frekvenciájú hangszórók: 2x 5¼"
 • Doboz típusa: Bass reflex
 • Basszusreflex hangolási frekvencia: 46 Hz

A DALI Sound Hub a CALLISTO hangszórórendszer központja, amely magas minőségű jelet továbbít a hangszórókba, és képes automatikusan váltogatni több forrás között. A Sound Hub valódi, kompromisszumok nélküli kényelmet biztosít a zene és a filmek szerelmeseinek, akik többet szeretnének egy hagyományos házimozi rendszernél.


A DALI Sound Hub digitális és analóg bemenetek széles választékát kínálja automatikus forrásérzékeléssel kombinálva. A Sound Hub automatikusan aktiválja a megfelelő bemenetet, amint elkezd zenét lejátszani vagy bekapcsolja a TV-t - így hátradőlhet és élvezheti a nagyszerű hangzást.

A készülék előlapján található hangerőszabályzó gomb egy LED kijelzőt tartalmaz, amely ötvözi a HiFi hagyományt a modern kényelemmel. A LED-kijelző mutatja az aktuális hangforrást, valamint a hangerőt, és még a kijelző fényereje is beállítható. A Sound Hub tetején található egy fényes kijelző, amely a párosítás során jelzi a CALLISTO hangszórók helyzetét.

A beállítást egyszerűvé tettük, így Önnek csak a hangerő beállításával kell foglalkoznia, ami többféle megoldást is kínálunk, a Sound Hubon, a mellékelt Bluetooth-távirányítóval, közvetlenül a hangszórók tetejébe épített érintőképernyőkön vagy egy kompatibilis okoseszközön keresztül (márkától függően).

VEZETÉKNÉLKÜLI AUDIOÁTVÉTEL 

A Sound Hub vezeték nélküli kapcsolata a hangszórókkal egy rendkívül stabil digitális kapcsolat, amely a helytől és a kapcsolat minőségétől függően a 2,4 GHz-es vagy az 5,8 GHz-es sávban működik. A szabadalmaztatott 30 bites protokoll tömörítetlen I2S hangot továbbít 24 bit 96 kHz-es frekvencián, a fennmaradó biteket a hangerő, a hangszóró azonosító és egyéb vezérlő adatok vezérlésére használja. Mivel kevéssé terhelt sávszélességen működik, és a protokollt kifejezetten hangjelek átvitelére tervezték, a kapcsolat nagyon stabil, nincs adatcsomagvesztés.

KIMENETEK: mélynyomó LFE kimenet, előerősítő kimenet, vonalszintű RCA kimenet, beépített USB A port 5V 1A kimenetet kínál.

KIEGÉSZÍTŐ PORTOK

A DALI Sound Hub egyik leginnovatívabb funkciója valójában rejtve van. A hátlapon található két moduláris bővítőport a lehetőségek világát tárja Ön elé. A nyílt szabványú DALI-csatlakozónak köszönhetően bármilyen audiómodul 100%-ban integrálható a Sound Hub rendszerbe.

Ez lehetővé teszi a Sound Hub további funkcióinak teljesen zökkenőmentes hozzáadását - lehetővé téve a zenefájlok streamelését, a több szobás funkciókat vagy akár a többcsatornás bővítéseket -, ugyanakkor biztosítja a Sound Hub kompatibilitását a jövőbeli megoldásokkal. Ez az összes csatlakoztatott hangszóróra vonatkozik, lehetővé téve, hogy elkülönítse a gyorsan múló zenelejátszási technológiákat a robusztusabb és időtállóbb hangszórótechnológiától.

Az első bővítő modulunk lehetővé teszi az integrációt a Bluesound csodálatos BluOS technológiájával - egy nagy felbontású multiroom platformmal. A BluOS-t világ legjobb hangmérnökei fejlesztették ki audiofileknek, hogy az elképzelhető legjobb digitális hangminőséget biztosítsa az egész otthonban. És mivel a BlueSound számos más igényes gyártó hangszóróival kompatibilis, rugalmasságot, kényelmet és választékot, valamint páratlan minőséget biztosít. Ezáltal a CALLISTO vezeték nélküli komponensek családjának természetes kiterjesztése.

Bemenetek: Bluetooth, két optikai bemenet, RCA koaxiális, analóg (RCA és mini / jack)

 

Adatlap

Garancia
24 hónap

A BluOS egy olyan vezeték nélküli ökoszisztéma, amely teljes körű vezérlést biztosít a zenehallgatás módja és helye felett, lehetővé teszi az Ön által választott forrás használatát, valamint lehetőséget ad arra, hogy a zenét több szobára is kiterjessze. Más szóval, a BluOS egyszerűvé és könnyűvé teszi a zenehallgatást.

Hozzáadja a vezeték nélküli surround hangzást a DALI SOUND HUB-hoz.

Ez az ARC/eARC-kompatibilis modul a DOLBY és DTS térhangzást 7.1-ig kódolja, és lehetővé teszi az OBERON C, CALLISTO C és RUBICON C sorozat hangszóróinak kombinálását.

Mutass többet

10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: