Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.
 • Szett

Házimozi rendszer: Beam + SUB

539 980,00 Ft
Adóval együtt

Ártörténet

Válasszon színt a szettben

 1. Készlethiány. Ez a termék jelenleg nem elérhető.

Soundbar - házimozi hangzás BEAM (Gen 2)

Szín
 • Fekete

Subwoofer Sonos SUB (Gen 3)

Szín
 • Fekete

Az egyik termék már nem elérhető. Írjon nekünk a termék elérhetőségével kapcsolatosan: webshop@denon.hu

 

Akár 5 év garancia ingyen!

 

Akár ingyenes kiszállítás!

 

45 napos ellállási lehetőség


Soundbar - házimozi hangzás BEAM (Gen 2) Soundbar - házimozi hangzás BEAM (Gen 2) Soundbar - házimozi hangzás BEAM (Gen 2) Soundbar - házimozi hangzás BEAM (Gen 2) Soundbar - házimozi hangzás BEAM (Gen 2) Soundbar - házimozi hangzás BEAM (Gen 2) Soundbar - házimozi hangzás BEAM (Gen 2) Soundbar - házimozi hangzás BEAM (Gen 2)

 1. Készlethiány. Ez a termék jelenleg nem elérhető.
Szín


Subwoofer Sonos SUB (Gen 3) Subwoofer Sonos SUB (Gen 3) Subwoofer Sonos SUB (Gen 3) Subwoofer Sonos SUB (Gen 3) Subwoofer Sonos SUB (Gen 3)

Szín

Komponensek

Az új generációs Beam részletgazdagabb, izgalmasabb hangzást biztosít és támogatja a Dolby Atmos-t - mindezt egy akusztikai szerkezeten belül. Könnyedén vezérelhető a Sonos alkalmazással, TV távirányítóval, számos hangalapú asszisztenssel, Apple AirPlay 2-vel, zeneszolgáltató alkalmazásokkal és rengeteg egyéb funkcióval


Kiváló minőségű hang

A kiváló szórakozási élményt a kompakt, intelligens soundbarok legújabb generációja fokozza - mostantól Dolby Atmos technológia által.


Élvezze a részletgazdag hangzást és a kristálytiszta párbeszédeket a műsorokban, filmekben és játékokban egyaránt. Ha a tévé ki van kapcsolva, használja kedvenc szolgáltatásait zene vagy egyéb műsorok streameléséhez. A terméket könnyedén irányíthatja a Sonos alkalmazással, hangvezérléssel vagy Apple AirPlay 2 segítségével. További hangszórók segítségével vezeték nélküli térhatású hangrendszert hozhat létre, így többszobás hangzást érhet el. Az egész rendszer Wi-Fi-n keresztül csatlakozik.


Kiváló minőségű hang

A Beam hangolásában díjnyertes hangmérnökök segítettek. Működése által minden szó tisztán hallható, így a legapróbb részletről sem marad le. Kapcsolja be a Sonos alkalmazás beszéderősítő funkcióját, hogy javítson a hang tisztaságán, és minden suttogás és párbeszéd könnyen érthető legyen az akcióhangok közepette.


Még okosabb belső tér

A 40%-kal gyorsabb processzor kitolja egy ekkora méretű soundbar hangzásbeli határait, és két új hangsávot hoz létre a virtuális térhangzáshoz.


Esztétikusabb kialakítás

Az új, precízen perforált rács rendkívül elegáns kialakítású, és tökéletesen illeszkedik otthonába - akár egy bútordarabon helyezkedik el a Beam, akár a falra van szerelve.


Kivételes térkitöltő hangzás

A Dolby Atmos* a 3D hatás érdekében a hangot a térbe képezi le. Úgy fogja érezni, mintha a repülőgépek valóban a feje felett repülnének, lépéseket fog hallani a szobában, és megtapasztalhatja egy mindenre kiterjedő hangsáv élményét.


*Feltétele a Dolby Atmos technológiát és az Atmos formátumban kódolt tartalmakat támogató televízió.


Zenére tervezve

Zenéket, hangoskönyveket és podcastokat is streamelhet kedvenc szolgáltatásai által, és élvezheti az egész szobát betöltő, részletgazdag sztereó hangzást.


Főbb jellemzők:

 • Éjszakai üzemmód: csökkenti a hangos effektek intenzitását és felerősíti a halkabb hangokat.
 • Házimozi hangformátumok: sztereó lineáris PCM, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby Atmos (Dolby Digital Plus), Dolby Atmos*, Dolby TrueHD*, Dolby Atmos (True HD), Multichannel PCM, Dolby Multichannel PCM* (*HDMI eARC szükséges).
 • Kapacitív érintésvezérlés: koppintson a lejátszáshoz, szüneteltetéshez, a hangerő beállításához és a mikrofonok némításához. LED jelzi a hangszóró és a mikrofon állapotát, és a fényerősséget a szoba megvilágításához igazítja, hogy látható legyen, de ne zavaró.
 • LED-ek: A terméken LED-ek jelzik a csatlakozást, a némítást, a mikrofon aktiválását és a működési hibákat.
 • Wi-Fi: csatlakozhat bármely 802.11b/g/n/ac szabványú, 2,4 GHz vagy 5 GHz-es frekvenciát támogató router által kezelt Wi-Fi hálózathoz.
 • HDMI eARC: csatlakoztassa a TV HDMI eARC/ARC portjához a mellékelt HDMI-kábellel. Ha a TV-je csak optikai kimenettel rendelkezik, használhatja a mellékelt Sonos optikai hangátalakítót.
 • Ethernet: 10/100-as port a vezetékes csatlakozáshoz. Szinkronizálja a soundbar-t az infravörös vevő és a TV távirányító segítségével az egyszerű vezérlés érdekében.
 • Sonos: S2  Töltse le a legújabb generációs alkalmazást beállításhoz és vezérléshez.
 • Apple AirPlay 2: Támogatja az AirPlay 2-t az Apple iOS 11.4 vagy újabb operációs rendszert futtató eszközökön.
 • Hangvezérlés: Amazon Alexa és a Google Assistant

SONOS SUB (Gen 3) Mélysugárzó


Sonos SUB harmadik generációs vezeték nélküli mélysugárzó, amely kiegészíti Sonos zenei rendszerünket a megfelelő basszus hanggal. A különbség azonnal hallható és érezhető, amikor a SUB működésbe lép Sonos rendszerünkkel párosítva.


Lehengerlő basszus hangok


A Sonos SUB harmadik generációja egy olyan vezeték nélküli mélysugárzó, amely elhozza az igazán mélyreható basszushangokat otthonunkba.


Hallható és érezhető különbség, amikor a SUB-ot Sonos rendszerünkkel párosítjuk.


Semmi zaj vagy felesleges hang, csak tiszta basszushangok


A SUB szívében található két rezgéscsillapítással felszerelt hangsugárzó kiküszöböli a nemkívánatos rezgéseket, zavaró mellékhangokat, így torzítás nélkül élvezhetjük a tiszta basszushangokat.


A fülnek és a szemnek egyaránt tetszetős


Díjnyertes, sokoldalú, művészi formatervezés magasfényű kivitelben. A SONOS SUB mélysugárzó függőlegesen vagy vízszintesen is elhelyezhető.


Alacsonyabb frekvenciájú mélyhangok a teltebb hangzás érdekében


A SONOS SUB (Gen. 3) mélysugárzó képes megszólaltatni az alacsonyabb frekvenciákat is, javítva a párosított hangszórók középfrekvenciás reprodukcióját, így az egész rendszer teltebb, részletesebb hangzást biztosít.


Audio


Két digitális erősítő, amely tökéletesen illeszkedik a SUB akusztikai felépítéséhez.


A két csillapított hangsugárzó befelé és egymás felé néz, hogy erőteljes basszusokat hallhassunk, amelyek mentesek a zajtól és nemkívánatos hangoktól.


A két akusztikus bemenet finomhangolt a teljesítmény fokozása érdekében.


Frekvenciaválasz akár 25 Hz-ig.


A hangbeállítások automatikusan beállításra kerülnek, hogy szinkronizálják a SUB-ot a párosított Sonos hangszórókkal és egyéb komponensekkel.


A Trueplay™ szoftver dinamikusan hozzáigazítja hangszóróinkat szobánk egyedi akusztikájához. (iOS operációsrendszert futtató eszköz szükséges hozzá)


Állítható grafikus equalizer (EQ) beállítások a Sonos alkalmazásban.


 


Méretek:


Méretek (Szé. x Ma. x Mé.): 389 × 402 × 158 mm


Kivitel: Fényes fekete vagy fényes fehér


Állapotjelző LED: Jelzi a tápellátás és a kapcsolat állapotát.


Beállító gomb: Tartsa lenyomva a konfiguráláshoz és a rendszerrel való párosításhoz.


Üzemi hőmérséklet: 0°C és 40°C között


Tárolási hőmérséklet: -20°C és 70°C között


Súly: 16kg


Sonos S2: Töltse le a legújabb generációs Sonos S2 alkalmazást a beállításhoz és vezérléshez 


Wi-Fi: Csatlakozik az otthoni Wi-Fi hálózathoz egy 802.11b/g routerrel a 2,4 GHz-es sávban.


Ethernet port: 1 db 10/100 Mbps Ethernet port. Ha a Wi-Fi kapcsolat instabil, csatlakoztassa a készüléket közvetlenül az útválasztóhoz.


Kimenet: Univerzális váltóáramú (AC) hálózati adapter 100-240 V, 50-60 Hz.


Adatlap

Garancia
24 hónap
Mutass többet

10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: