Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.
  • Szett

Házimozi rendszer: 2x Five + Sub

819 970,00 Ft
Adóval együtt

Ártörténet

Válasszon színt a szettben

Multiroom hangfal Sonos FIVE

Szín
  • Fekete

Subwoofer Sonos SUB (Gen 3)

Szín
  • Fekete

Figyelem: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

 

Akár 5 év garancia ingyen!

 

Akár ingyenes kiszállítás!

 

45 napos ellállási lehetőség

x 2


Multiroom hangfal Sonos FIVE Multiroom hangfal Sonos FIVE Multiroom hangfal Sonos FIVE Multiroom hangfal Sonos FIVE Multiroom hangfal Sonos FIVE Multiroom hangfal Sonos FIVE Multiroom hangfal Sonos FIVE Multiroom hangfal Sonos FIVE

Szín


Subwoofer Sonos SUB (Gen 3) Subwoofer Sonos SUB (Gen 3) Subwoofer Sonos SUB (Gen 3) Subwoofer Sonos SUB (Gen 3) Subwoofer Sonos SUB (Gen 3)

Szín

Komponensek

Sonos FIVE multiroom hangsugárzó


A SONOS FIVE egy prémium hangzásvilágot megteremtő multiroom hangsugárzó, amelyet az első osztályú zenehallgatás megvalósításáért hoztak létre. Precíz, teljes helyiséget betöltő zenei hangzást garantál streaming forrásokból, vinyl lemezekről és más forrásokból származó zenék lejátszása esetén is. Vezérelhetjük az ingyenesen letölthető alkalmazással és az Apple AirPlay 2 segítségével is.


Kiemelkedő hangminőség

Nagy hanghűségű (Hi-Fi) multiroom hangszóró az első osztályú zenehallgatásért.


Precíz, teljes helyiséget betöltő zenei hangzást garantál streaming forrásokból, vinyl lemezekről és más forrásokból származó zenék lejátszása esetén is. Vezérelhetjük az ingyenesen letölthető alkalmazással és az Apple AirPlay 2 segítségével is.


Új arculat


A frissített dizájn új részleteket és monokróm kivitelezést a Sonos Five hangsugárzónak


Nagyobb teljesítmény


Megnövelt memóriakapacitás és fejlettebb processzor a nagyobb teljesítmény érdekében.


Erőteljesebb basszus hang


A Five páratlan akusztikai felépítéssel rendelkezik. Három nagyobb méretű mélysugárzót tartalmaz, a zárt kialakítású ház pedig kiküszöböli a visszhangokat.


Még jobb hangzás a Trueplay™ segítségével


A Trueplay™ technológia lehetővé teszi a Sonos Five hangszóróinak professzionális színvonalú hangolását, így a hangzást a helyiség egyedi akusztikájához tudja igazítani.


Hihetetlen térhangzás


A két, pontos szögben elhelyezett magas hangszóró széles színpadteret és gazdag sztereó hangzást eredményez, míg a középső magas hangszóró optimalizálja az énekhangok visszaadását.


Minden esetben intelligens sztereó hangzás


Vízszintes helyzet


Vízszintesen elhelyezve a Five automatikusan szétválasztja a bal és jobb csatornát a lenyűgöző sztereó hangzás érdekében.


Függőleges helyzet


Ha két Sonos Five hangszórót párosítunk, mind a két hangszóró intelligensen mono üzemmódba (bal és jobb csatorna) kapcsol, így még részletgazdagabb és még szélesebb hangteret biztosító sztereó hangzást biztosít.


Lejátszás vonalszintű bemeneten keresztül


Csatlakoztasd lemezjátszóját, CD-lejátszóját, vetítőjének hangkimenetét vagy egyéb más hangeszközt közvetlenül a Sonos Five-hoz a 3,5 mm-es Jack aljzaton keresztül.


Audio


A Sonos Five összesen hat darab digitális erősítőt tartalmaz, amelyek tökéletesen illeszkednek a hangszóró akusztikai felépítéséhez.


Három mély-közép hangsugárzó biztosítja a középtartományú hangok valósághű reprodukcióját, miközben a mély frekvenciájú basszus hangok még nagy hangerőn is tisztán és torzításmentesen tudnak megszólalni.


Három magas hangsugárzót tartalmaz, amelyek közül egy középen és kettő a két oldalon található, tehát pontosan a megfelelő szögben elhelyezve ahhoz, hogy tiszta magas frekvenciás hangzást biztosítsanak.


A Sonos Five széles színpadteret varázsol elénk nagyszerű sztereó hangzással, a bal és a jobb csatornából érkező hangok teljes garmadájának köszönhetően.


A 3,5 mm-es analóg Jack bemenet lehetővé teszi egy külső lejátszó-eszköz csatlakoztatását.


A Trueplay™ szoftver dinamikusan hozzáigazítja a Sonos Five hangszórót a szobánk egyedi akusztikai jellemzőihez. (a funkció használatához Apple iOS-eszköz szükséges)


Állítható grafikus equalizer (EQ) a Sonos alkalmazáson belül, amellyel a basszust, a középhangokat és a hangerőt is szabályozhatjuk.


Méretek


Méretek (Ma. x Szé. x Mély.): 203 × 364 × 154 mm


Adatlap

Garancia
24 hónap

SONOS SUB (Gen 3) Mélysugárzó


Sonos SUB harmadik generációs vezeték nélküli mélysugárzó, amely kiegészíti Sonos zenei rendszerünket a megfelelő basszus hanggal. A különbség azonnal hallható és érezhető, amikor a SUB működésbe lép Sonos rendszerünkkel párosítva.


Lehengerlő basszus hangok


A Sonos SUB harmadik generációja egy olyan vezeték nélküli mélysugárzó, amely elhozza az igazán mélyreható basszushangokat otthonunkba.


Hallható és érezhető különbség, amikor a SUB-ot Sonos rendszerünkkel párosítjuk.


Semmi zaj vagy felesleges hang, csak tiszta basszushangok


A SUB szívében található két rezgéscsillapítással felszerelt hangsugárzó kiküszöböli a nemkívánatos rezgéseket, zavaró mellékhangokat, így torzítás nélkül élvezhetjük a tiszta basszushangokat.


A fülnek és a szemnek egyaránt tetszetős


Díjnyertes, sokoldalú, művészi formatervezés magasfényű kivitelben. A SONOS SUB mélysugárzó függőlegesen vagy vízszintesen is elhelyezhető.


Alacsonyabb frekvenciájú mélyhangok a teltebb hangzás érdekében


A SONOS SUB (Gen. 3) mélysugárzó képes megszólaltatni az alacsonyabb frekvenciákat is, javítva a párosított hangszórók középfrekvenciás reprodukcióját, így az egész rendszer teltebb, részletesebb hangzást biztosít.


Audio


Két digitális erősítő, amely tökéletesen illeszkedik a SUB akusztikai felépítéséhez.


A két csillapított hangsugárzó befelé és egymás felé néz, hogy erőteljes basszusokat hallhassunk, amelyek mentesek a zajtól és nemkívánatos hangoktól.


A két akusztikus bemenet finomhangolt a teljesítmény fokozása érdekében.


Frekvenciaválasz akár 25 Hz-ig.


A hangbeállítások automatikusan beállításra kerülnek, hogy szinkronizálják a SUB-ot a párosított Sonos hangszórókkal és egyéb komponensekkel.


A Trueplay™ szoftver dinamikusan hozzáigazítja hangszóróinkat szobánk egyedi akusztikájához. (iOS operációsrendszert futtató eszköz szükséges hozzá)


Állítható grafikus equalizer (EQ) beállítások a Sonos alkalmazásban.


 


Méretek:


Méretek (Szé. x Ma. x Mé.): 389 × 402 × 158 mm


Kivitel: Fényes fekete vagy fényes fehér


Állapotjelző LED: Jelzi a tápellátás és a kapcsolat állapotát.


Beállító gomb: Tartsa lenyomva a konfiguráláshoz és a rendszerrel való párosításhoz.


Üzemi hőmérséklet: 0°C és 40°C között


Tárolási hőmérséklet: -20°C és 70°C között


Súly: 16kg


Sonos S2: Töltse le a legújabb generációs Sonos S2 alkalmazást a beállításhoz és vezérléshez 


Wi-Fi: Csatlakozik az otthoni Wi-Fi hálózathoz egy 802.11b/g routerrel a 2,4 GHz-es sávban.


Ethernet port: 1 db 10/100 Mbps Ethernet port. Ha a Wi-Fi kapcsolat instabil, csatlakoztassa a készüléket közvetlenül az útválasztóhoz.


Kimenet: Univerzális váltóáramú (AC) hálózati adapter 100-240 V, 50-60 Hz.


Adatlap

Garancia
24 hónap
Mutass többet

10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: