Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.
 • Új
 • Csomag

Házimozi rednszer: AVR-X1700H + CHORA 816

641 980,00 Ft
577 782,00 FtMegtakarítás 10%
Adóval együtt

Ártörténet

Az előző 30 nap legalacsonyabb ára

Válasszon színt a szettben

Álló hangsugárzó CHORA 816

Szín
 • Fekete
 • Light Wood
 • Dark Wood

Figyelem: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

 

Akár 5 év garancia ingyen!

 

Akár ingyenes kiszállítás!

 

45 napos ellállási lehetőség


Házimozi rádióerősítő 7.2 HD AVR-X1700H Házimozi rádióerősítő 7.2 HD AVR-X1700H Házimozi rádióerősítő 7.2 HD AVR-X1700H Házimozi rádióerősítő 7.2 HD AVR-X1700H

Komponensek

A Chora 816 kiemelkedően jó választásnak bizonyul, alapvetően zenehallgatásra kihegyezett házimozirendszerek kiépítésénél. Minden pillanatban hűségesen szólaltatja meg kedvenc zenéinket, legyen szó egy aktuális slágerről vagy a legújabb hollywoodi blockbusterek epikus filmzenéiről esetleg kedvenc videojátékunk aláfestő zenéiről. A letisztult formaterv bármely enteriőrben könnyen megtalálja helyét. Paramétereit tekintve pedig 30 m² körüli helységek számára nyújt ideális megoldást, mind zenehallgatás, mind házimozi rendszer kiépítése esetén. A hangfal enyhén megdöntött formája meglepi a szemet, a Slatefiber hangszórók pedig lenyűgözik a fület.

Pontos hangzást és kiemelkedő minőség

A Focal négy évnyi fejlesztés után állt elő az újrahasznosított szénszálakból készült, Slatefiber hangszórócsaládjával. Ezzel a Focal lett az első gyártó, amely újrahasznosított szénszálat használ hangszóróinak előállítására. A franciaországi Saint-Étienneben gyártott hangszórók rendkívül pontos hangzást és kiemelkedő minőséget garantálnak - kiváltképp a közepes frekvencia tartományban. A szövés nélkül, szálirányba rendezett szénszálak, hőre lágyuló polimerrel keverve egy rendkívül merev és könnyű kompozit anyagot képeznek, amelynek kiemelkedően jók az akusztikai tulajdonságai.

Ideális választás közepes alapterületű helyiségek számára

A Chora 816 a Focal új Chora hangfalcsaládjának egyik középső modellje. Klasszikus, 2,5 utas kialakítású hangfal, amely a rendkívül precíz középtartományokat sodró és lendületes basszusokkal vegyíti - bármilyen zenei műfajról legyen is szó. Közepes alapterületű helyiségek számára is ideális választás lehet. A hangfal elülső oldalán kivezetett reflex nyílás egyaránt egyszerűbbé teszi a kihelyezést és rásegít a mélyhangszórók hatékonyságára.

A 25 mm-es alumínium/magnézium magassugárzók egy speciális, Poron memóriahabból készült fogadópanellel csatlakoznak a hangfalhoz. Ez a technológia a Focal legendás Utopia hangfalcsaládjából került át a Chora hangfalaiba. A fogadópanel különleges anyaga és formája jelentősen csillapítja az esetleges torzításokat a 2000 Hz és 3000 Hz közötti sávban, amely az emberi hallás egy kifejezetten magas érzékenységű tartománya. A magassugárzók inverz dóm kialakítása csökkenti a magas hangok fókuszáltságát, egy rendkívül diffúz lesugárzást biztosítva a magas tartományokban, ezáltal az árkategóriában egyedülállóan pontos hangszínpadot alkotva.


A 16,5 cm-es Slatefiber mélyközépsugárzók domborítják ki leginkább az új technológia előnyeit, rendkívül levegős és pontos középtartományt garantálva. A szintén 16,5 cm-es Slatefiber mélyhangszóró közepére egy speciális kúpot helyezett a gyártó, amely tovább merevíti a rendkívül könnyű kompozit membránt és jelentősen növeli a basszusok pontosságát.

A Focal Chora 816 hangfala önmagában képes megjeleníteni a gyártó teljes pályaívét. Megjelenik benne a gyártó első lényeges önálló fejlesztése, az invert dóm magas sugárzó, és az ennek továbbfejlesztésére használt alumínium/magnézium ötvözet. A legújabb Slatefiber technológia, pedig méltó stációja a Focal fejlesztéseinek. A Slatefiber technológiában megjelenő környezettudatosságban a Focal elegáns állásfoglalása testesül meg – korunk egyik legégetőbb problémája kapcsán.

Meghökkentő látvány

A hangfal hátrafelé döntött kialakítása egyrészt kedvezően hat a hangszórók lesugárzási teljesítményére másrészt kellően meghökkentő látványt tud nyújtani, a meglehetősen konzervatív forma ellenére. A formaterv sajátosan ötvözi a hagyományos és modern elemeket, ennek köszönhetően úgy tud belesimulni bármilyen enteriőrbe, hogy azért megakadjon rajta a tekintet.

Főbb jellemzők:

Kivitel: 2,5 utas bass-reflex állóhangsugárzó
Elérhető színek: világos fa & bézs, sötét fa & szürke, fekete

Hangszórókészlet:

 • Mély tartomány: 1 db 16,5 cm-es Slatefiber hangszóró
 • Közép tartomány : 1 db 16,5 cm-s Slatefiber hangszóró
 • Magas tartomány: 1 db 25 mm-es TNF alumínium- magnézium hangszóró
Érzékenység (2,83 V / 1 m): 89,5 dB
Frekvencia átvitel (±3 dB): 50 Hz – 28 kHz
Mély frekvencia pont (-6 dB): 45 Hz
Névleges impedancia: 8 Ω
Minimális impedancia: 4 Ω
Ajánlott erősítő teljesítmény: 40 W / 200 W
Keresztváltási frekvencia: 270 Hz – 2 700 Hz

Méretek:

 • magasság: 102,3 cm
 • szélesség: 38,8 cm
 • mélység: 30,3 cm
Nettó súly (hangszóró ráccsal): 18,5 kg

Csomagolt méretek:

 • magasság: 110 cm
 • szélesség: 48 cm
 • mélység: 34 cm
Csomagolt súly: 20,5 kg

Adatlap

Garancia
24 hónap

A csatornánként 145 W teljesítményű Denon AVR-X1700H 7.2 csatornás 8K erősítő támogatja a legújabb 3D audioformátumokat, beleértve a Dolby Atmos®, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X® és DTS Virtual:X™ technológiát. A legújabb HDMI specifikációkkal rendelkezik, mint például 8K/60Hz, 4K/120Hz feldolgozás, VRR, ALLM, Dolby Vision™, HDR10+ és eARC támogatás. A beépített HEOS® funkcióval vezeték nélkül streamelhet zenét a Spotify®, az Amazon Music HD, a TIDAL, a Deezer és más szolgáltatóktól. Együttműködik az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri hangvezérléssel a zökkenőmentes hangvezérlés érdekében.


7.2 csatornás 8K erősítő - az AVR-X1700H

7.2 csatornás 8K AV erősítő 3D hangzással, beépített HEOS rendszerrel és hangasszisztensekkel

Ragyogó színek - univerzális kompatibilitás, HDR10+ és dinamikus HDR

Az AVR-X1700H támogatja a nagy dinamikatartományú videóformátumot, a HDR10-et, a Dolby Visiont és a HLG-t (Hybrid Log Gamma). A Dolby Vision elképesztő fényerővel, kontraszttal és színekkel alakítja át a nézési élményt. A HLG HDR technológiát kínál a sugárzott tartalmak felett, amely élesebb és tisztább képet biztosít. Az AVR-X1700H támogatja a HDR10+-t is, amely dinamikus metaadatokat küld a tévének a valósághűbb kép érdekében, valamint a Dynamic HDR-t. (Egyes technológiák nem minden televízióban érhetőek el.)

Teljes 3D audio támogatás

Teljes 3D hangzástámogatás a Dolby Atmos®, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X® és DTS Virtual:X™ 3D hanggal. Állítson be 5.1.2 Dolby Atmos surround rendszert Dolby Atmos magassági hangszórók vagy dedikált felső hangszórók segítségével a tökéletes házimozi élményért. A DTS:X a hagyományos 5.1-es térhatású hangzáshoz nem hasonlítható realizmust biztosít a filmek, játékok és zenék számára. A Dolby Atmos magassági virtualizációs technológia és a DTS Virtual:X magával ragadó hangzást biztosít magassági csatornák nélkül, virtuális magassági effektusokat hozva létre 7.1-es, 5.1-es vagy 2.1-es hangszóróelrendezésben.

Fejlett 8K hdmi videó szekció a különböző HDR formátumok támogatásához

Az elérhető legjobb képminőség érdekében az AVR-X1700H fejlett HDMI szekcióval rendelkezik (6 bemenet/1 kimenet), három 8K bemenettel, amelyek támogatják a 8K/60Hz és 4K/120Hz videó átvitelt 40 Gbps sebességgel. Minden HDMI bemenet 4:4:4 Pure Color almintavételezéssel, HDR10, HDR10+, Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma (HLG), Dynamic HDR, 3D és BT.2020 pass-through támogatással rendelkezik a kivételes képminőség érdekében. Élvezze a 8K felskálázást, valamint a HDCP 2.3 feldolgozást a másolásvédett tartalmak akadálytalan lejátszásához.

Integrált HEOS multiroom rendszer

Élvezze kedvenc zenéjét otthonának bármelyik szobájában vezeték nélkül a HEOS® beépített technológiával. Játssza le ugyanazt a dalt minden szobában, vagy válasszon különböző dalt minden egyes csatlakoztatott szobához. Az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri segítségével is együttműködik, hogy élvonalbeli hangvezérlést biztosítson az összes otthoni szórakoztató eszközéhez. Csatlakoztassa Denon Home hangszóróit az egész ház audioélményéhez. A HEOS támogatja az ingyenes és prémium Spotify, az Amazon Music HD, a TuneIn, a SoundCloud, a TIDAL és sok más szolgáltatást is. (Nem minden zenei szolgáltatás érhető el minden régióban).

AMAZON ALEXA TÁMOGATÁS

Az AVR-X1700H készüléket az Amazon Alexa és az Ön hangja segítségével kéz nélkül vezérelheti. Állítsa be a hangerőt, ugorjon a következő zeneszámra, váltson a különböző médialejátszók bemeneteire, és még sok minden mást - "csak kérdezzen". Töltse le a HEOS Home Entertainment Skillt, hogy engedélyezze az Amazon Alexa hangutasításait az AVR-X1700H, a HEOS eszközök és más kiválasztott Denon termékek számára.

INTEGRÁLT GOOGLE ASSZISZTENS

Indítsa el a zenét a HEOS alkalmazásban, majd kérje a Google Asszisztenst a hangerő, a lejátszás, a szünet, a zeneszámok átugrása és egyebek vezérlésére.

AIRPLAY 2 ÉS APPLE SIRI TÁMOGATÁS

Az AirPlay 2 segítségével vezeték nélkül streamelhet Apple-zenét az AV-vevőre, vagy más AirPlay-kompatibilis hangszórókkal csoportosítva zenével töltheti meg otthonát.

Adatlap

Garancia
24 hónap
Mutass többet

10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: