QED PERFORMENCE HDMI HS+Ethernet SUPERSPEED [HDMI M - HDMI M]
      QED PERFORMENCE HDMI HS+Ethernet SUPERSPEED [HDMI M - HDMI M]
      QED PERFORMENCE HDMI HS+Ethernet SUPERSPEED [HDMI M - HDMI M]
      QED PERFORMENCE HDMI HS+Ethernet SUPERSPEED [HDMI M - HDMI M]
      QED PERFORMENCE HDMI HS+Ethernet SUPERSPEED [HDMI M - HDMI M]

      QED PERFORMENCE HDMI HS+Ethernet SUPERSPEED [HDMI M - HDMI M]

      15 990,00 Ft
      Adóval együtt
      A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.
      Hossz :
      Mennyiség

      Utolsó tételek a raktáron

      Az új Ultra High Speed HDMI-kábel az eddigi legfejlettebb kábelünk.

      Fontos információ: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

      • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
      • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
      • 45 napos ellállási lehetőség45 napos ellállási lehetőség

      Ultra High Speed HDMI

      A kiváló minőségű, tömörítetlen 8K videó kezelésére tervezett, akár 60 képkocka/másodperc sebességgel, ez az egyetlen HDMI 2.1 kábel megfizethető, csúcsminőségű ajánlat minden elkötelezett házimozi rajongó számára.

      Mérnöki pedigré

      A QED több mint 45 éve tervez és gyárt kiváló analóg és digitális kábeleket, és az új Performance Ultra High Speed HDMI 2.1 kábelét a vállalat 1995 óta tartó, a kábelek tervezésével kapcsolatos kimerítő kutatásainak eredményei alapozzák meg.

      Támogatja a teljes 8K videotartalmat

      A legújabb HDMI 2.1 szabványt támogató új specifikáció a valaha tervezett leggyorsabb rézalapú adatátviteli sebességet határozza meg, a korábbi Premium kábelszabvány (HDMI 2.0) 16 Gb/s-áról 48 Gb/s-ra emelve a maximális átviteli sebességet, így akár 8K@60Hz (4:2:0) tömörítetlen videófelbontást is támogat 12 bites HDR-rel. A kábel tömörítetlen 4K@120Hz-es videót is továbbít, miközben az ígért maximális tömörített videofelbontást akár 10K@120Hz-ig biztosítja. Végül pedig a dinamikus HDR és az eARC (Enhanced Audio Return Channel) is támogatott, függetlenül attól, hogy milyen márkájú vagy kombinációjú HDMI 2.1 kompatibilis berendezést használ.

      Háromszoros árnyékolású kábel kialakítása

      A QED Ultra High Speed HDMI kábeleknek szigorú, kötelező tesztelésen kell átesniük egy HDMI Forum által jóváhagyott tesztközpontban, nemcsak az új 2.1 videostandardokkal való kompatibilitás megállapítása érdekében, hanem az alacsony elektromágneses sugárzás biztosítása érdekében is, hogy csökkentsék a vezeték nélküli hálózatokkal, streaming médialejátszókkal, Bluetooth eszközökkel és mobiltelefonokkal való interferencia lehetőségét. Ez a QED hármas árnyékolású kialakításával valósul meg, amely az optimális jelminőség érdekében még jobban véd az interferenciától.

      HDMI akkreditáció

      A QED az egyik első márka, amely hivatalosan is elfogadta az új kábelkategóriát az új Performance Ultra High Speed termékcsalád formájában. A kábelek megkapták a HDMI Forum akkreditált laboratóriumának hivatalos jóváhagyási pecsétjét az azonnal felismerhető Ultra High Speed Certification Program matricák formájában. Csak olvassa be a címkén található QR-kódot a hivatalos HDMI alkalmazással, és máris megbizonyosodhat arról, hogy a kábel valódi QED Ultra High Speed HDMI kábel.

      Hátrafelé kompatibilis

      Minden kábel teljesen visszafelé kompatibilis a HDMI 2.0b és 1.4b szabványokkal, és 1,5m / 3m / 7,5m / 10m / 12m / 15m és 20 méteres hosszúságban kapható, ami biztosítja a további évekig tartó, frissíthető otthoni videóélvezetet.

      eFlex kialakítás

      Ezt a kábelt úgy terveztük, hogy a lehető legvékonyabb és legrugalmasabb legyen. Elmúltak a nagy, terjedelmes HDMI kábelek napjai, és az új Performance Ultra High Speed HDMI-t karcsú fekete fényezés jellemzi, maximális átmérője mindössze 6,3 mm (1,5 m)/7,3 mm (3,0 m), így a legvékonyabb TV-készülékekhez is használható. A kábel átmérőjének csökkentésével nem tettünk kompromisszumot az általunk használt vezetékek tisztaságán, amelyek továbbra is 99,999%-ban oxigénmentes rézből készülnek.

      Mi a különleges

      Támogatja a tömörítetlen videófelbontást akár 8K@60Hz-ig (4:2:0) Támogatja a 4K@120Hz tömörítetlen videofelbontást Támogatja a HDR-t Támogatja a továbbfejlesztett hangvisszatérő csatornát (eArc) Visszafelé kompatibilis a HDMI 2.0b és 1.4b szabványokkal Támogatja a HDCP 2.2-t a forrás és a kijelző közötti biztonságos kapcsolat létrehozásához 99,999% oxigénmentes rézvezetők

      QED
      QEDPHDMI-8K1.5
      2024-05-20

      Data sheet

      Garancia
      24 hónap

      Specific References

      ean13
      5036694043660
      Mutass többet

      A többi vásalró megrendelte a következőket is: