Hírek

MI A MULTIROOM?
Van-e olyan lehetőség, hogy kábelek nélkül összekötsük a különböző szobákban lévő audió készülékeket egy szinkronizált rendszert létrehozva? Nehéz vezérelni már kiépített rendszert? Olvasd el, mit jelent valójában a MULTIROOM és milyen lehetőségeket kínál.
bővebben
MIÉRT NEM MŰKÖDIK RENDESEN A HANGSUGÁRZÓM?
Előfordul, hogy ahelyett, hogy a hangszóróból tiszta, mély hang szólna, zörgést és kattogást hallunk, vagy ijesztő füstszagot érzünk. Mi lehet mindennek az oka? Hogyan kerüljük el hibákat? Mit tehetünk, ha a hangsugárzók nem működnek rendesen?
bővebben
10 LEGGYAKORIBB KÉRDÉS A DENON MÁRKABOLTBAN
Mi a Bass Reflex? Mi a különbség az aktív és passzív hangfalak között? A Denon Márkabolt csapata hetente többszáz ilyen és hasonló kérdést kap a vásárlóktól. Nézd meg, milyen kérdések merülnek fel leggyakrabban!
bővebben
HOGYAN ÉPÍTSÜNK EGY HÁZIMOZI RENDSZERT?
Itt az idő a sorozat harmadik és utolsó bejegyzésére azok számára, akik saját házimozi rendszerre vágynak. Most egy egyedülálló rendszert szeretnénk bemutatni, ami azért (de nem kizárólag :) ), különleges, mert bővíthető. Abban segítünk, hogy tudjatok olyan házimozi rendszert létrehozni, amely Dolby Atmos hangzással rendelkezik. Ezt a hangminőséget a legjobb mozikban találhatjuk meg, de pl. többek között a Netflixen is!
bővebben
A DENON AH-GC FEJHALLGATÓK ÚJ MODELLJEI
A Denon új szabványokat állít fel a zenehallgatásra a GC sorozatú fejhallgatók új modellei bevezetésével. A Denon zászlóshajó AH-D9200 fejhallgatója fejlett FreeEdge meghajtó technológiájára épülve, a Denon GC30 és a GC25NC valóban magával ragadó zenehallgatási élményt nyújt...
bővebben
BEOPLAY E8 2.0 FÜLHALLGATÓ - ÚJ MODELL
A Bang & Olufsen bemutatja az új Beoplay E8 2.0 modellt, amely az előző termék továbbfejlesztett verzióján alapul, és új funkciókat kínál, amelyeket a Bang & Olufsen közösség igényel...
bővebben

DENON MÁRKABOLT

Budapest

ALLEE Bevásárlóközpont

Október 23. u. 8-10
1117 Budapest

Telefon +36 1 2090298

Részletek
Facebook