7MÁJ

HOGYAN VÁLASSZUNK VEZETÉK NÉLKÜLI HANGSUGÁRZÓT?

Az utóbbi években a bluetooth hangsugárzók nagyon népszerűek lettek. Az interneten különböző méretű, teljesítményű és funkciójú modelleket találhatunk. Melyiket vihetjük magunkkal a hegyekbe anélkül, hogy félnünk a lehetséges ütődésektől? Melyik a legjobb egy házibulihoz? Melyik a megfelelő, vízálló megoldás a nyári balatoni vitorlázásra? Tekintsd meg a javaslatainkat!

A vezetéknélküli hangsugárzók legfontosabb jellemzői az intuitív használat, a nagy hatékonyság és a szilárdság. Ez alkalommal bemutatunk nektek néhány készüléket, amelyek ideálisak nemcsak a hosszú grillezős estékre, hanem amelyeket bárhova magaddal vihetsz, ha mész valahova.

Csepp-, por- és ütésálló

Az első általunk ajánlott termék a Denon New Envaya lesz. Azért van a nevében az "új" szó, mivel ez a modell az idősebb testvérének (Denon Envaya) az utódja. Az újabb Envaya modern dizájnnal büszkélkedhet, de olyan megoldásokkal is fel lett szerelve, hogy ellenáll a külső körülményeknek. Ez a hangfal karcálló, így nem kell féltetnünk az ütődésektől. Az IP67 minősítés garantálja a csepp- és porállóságát. Ezért bátran magunkkal vihetjük az új Envayát nyári strandolásra. Az újabb verzió egy 3000 mAh-es akkumulátorral rendelkezik, amely 3,5 órás töltési idő után 13 órányi zenehallgatást biztosít. A legfőbb jellemzője az, hogy összepárosíthatunk két hangfalat, hogy tökéletesebb hangélményt, és igazi sztereó hangzást érjünk el (összecsatlakoztatás esetén mindegyik hangfal külön csatornán szól).

Denon Envaya

Egetrengető teljesítmény és akár 24 órányi élmény

A következő ajánlatunk a Beolit 17 bluetoothos multimédia hangfal a Bang&Olufsen márkától. A Beolit 17 erős akkumulátorral fel lett szerelve, amelynek köszönhetően akár 24 órán keresztül hallgathatjuk kedvenc számainkat megállás nélkül. A Bluetooth 4.1 pedig lehetővé teszi, hogy majdnem mindenhol élvezhessük a zenehallgatást. Az ebben a modellben található True360 technológia különleges, tiszta és legmagasabb minőségű B&O hangzást garantál.

Beolit 17

Vidd magaddal mindenhova

A harmadik ajánlott hangfal az előbb bemutatott Beolit 17 kisebb, B&O márkájú testvére – a BEOPLAY A1. Ez a kéthangszórós készülék már az elején meg fog lepni a teljesítményével. Az egyik nagy előnye az, hogy két hangfal összecsatlakozható, aminek köszönhetően kis sztereó rendszert hozhatunk létre (mindegyik hangfal külön csatornán szól). Így akár kint a teraszon is élvezhetjük a térhangzású zenét! A BEOPLAY 1 úgy lett tervezve, hogy minél kevesebb helyet foglaljon, de nem lett elfelejtve az akkumulátor kapacitása, amely akár 24 órányi zenehallgatást biztosít egy feltöltéssel. Gond nélkül belefér kézitáskába vagy hátizsákba. A kihangosítási funkció (mikrofonnal, amely 360°-ban érzékeli a beszédet), lehetővé teszi, hogy akkor is kapcsolatban lehessünk az ismerőseinkkel, amikor éppen foglaltak a kezeink.

BEOPLAY A1

A boombox, amelyet nem ismertél

Az utolsó általunk ajánlott termék a Monster Superstar Blaster Black. Nyugodtan illethetjük a boombox névvel, mert ez egy olyan eszköz, ami akár legkeményebb körülmények között is képes helytállni és lehetővé teszi az igazi kerti partyk tervezését. A készülék több hangszóróból és integrált subwooferból áll. Különféle időjárási körülményekben is helytáll - akár az esős hosszú estékre a kempingben is megfelelő. Az USB kimeneten feltölthetjük az okostelefont vagy táblagépet, a 3.5 mm bemenet segítségével lejátszhatunk zenét olyan készülékekről, amelyek nem rendelkeznek beépített Bluetooth-szal. Az akkumulátor akár 12 órányi zenehallgatást biztosít, ami figyelembe véve a beépített subwoofert, kiváló eredmény.

Blaster Black

Amikor vezeték nélküli hangsugárzót keresünk, vegyük figyelembe, hogy hol és milyen körülmények között fogjuk használni a készüléket, és mely funkciók a legfontosabbak számunkra. A Denon Márkaboltban olyan hangfalakat találhatsz, amelyek akár útközben, akár otthon is használhatók. Szakértőink szívesen segítenek neked!

A Denon Márkabolt csapata

DENON MÁRKABOLT

Budapest

ALLEE Bevásárlóközpont

Október 23. u. 8-10
1117 Budapest

Telefon +36 1 2090298

Részletek
Facebook