Hírek

A DENON BEMUTATJA ERŐTELJES, HANG-VEZÉRLÉSŰ S-SZÉRIÁS AV-RECEIVEREIT
Az iparágvezető gyártó hozzáadta a Dolby Atmos Virtuális Magasság technológiát, a továbbfejlesztett csatlakoztathatóságot és a fejlett multimédia képességeket az elérhető árkategóriás S-szériához
bővebben
HOGYAN VÁLASSZUNK VEZETÉK NÉLKÜLI HANGSUGÁRZÓT?
Az utóbbi években a bluetooth hangsugárzók nagyon népszerűek lettek. Az interneten különböző méretű, teljesítményű és funkciójú modelleket találhatunk. Melyiket vihetjük magunkkal a hegyekbe anélkül, hogy félnünk a lehetséges ütődésektől? Melyik a legjobb egy házibulihoz? Melyik a megfelelő, vízálló megoldás a nyári balatoni vitorlázásra? Tekintsd meg a javaslatainkat!
bővebben
MILYEN FÜLHALLGATÓT VÁLASSZAK MAGAMNAK?
A zene mindig körülvesz? Milyen típusú ember vagy: sportos, nyugodt, vagy inkább magas hangminőséget választanál? Mindegy milyen zenét hallgatsz és milyen életmódot folytatsz, segítünk a neked való fej- vagy fülhallgató kiválasztásában.
bővebben
MI A MULTIROOM?
Van-e olyan lehetőség, hogy kábelek nélkül összekötsük a különböző szobákban lévő audió készülékeket egy szinkronizált rendszert létrehozva? Nehéz vezérelni már kiépített rendszert? Olvasd el, mit jelent valójában a MULTIROOM és milyen lehetőségeket kínál.
bővebben
MIÉRT NEM MŰKÖDIK RENDESEN A HANGSUGÁRZÓM?
Előfordul, hogy ahelyett, hogy a hangszóróból tiszta, mély hang szólna, zörgést és kattogást hallunk, vagy ijesztő füstszagot érzünk. Mi lehet mindennek az oka? Hogyan kerüljük el hibákat? Mit tehetünk, ha a hangsugárzók nem működnek rendesen?
bővebben
10 LEGGYAKORIBB KÉRDÉS A DENON MÁRKABOLTBAN
Mi a Bass Reflex? Mi a különbség az aktív és passzív hangfalak között? A Denon Márkabolt csapata hetente többszáz ilyen és hasonló kérdést kap a vásárlóktól. Nézd meg, milyen kérdések merülnek fel leggyakrabban!
bővebben

DENON MÁRKABOLT

Budapest

ALLEE Bevásárlóközpont

Október 23. u. 8-10
1117 Budapest

Telefon +36 1 2090298

Részletek
Facebook