AH-D9200

REFERENCIA ZÁRT FEJHALLGATÓ

ÁR 549 990Ft / db Az ár tartalmaz 27% ÁFÁ-t
Kosárba
AH-D9200
Képgaléria

LEÍRÁS

A Denon AH-D9200 egy szenzációs fülre helyezhető fejhallgató, zárt kialakítással, amely máris a kiadás napján valódi slágerré vált. A termékért különösen a jó hangminőség, illetve a modern design kedvelői rajónganak. A Denon fejhallgató már az első pillantásra kiemelkedik a hagyományos modellek közül. Minden részletet a japán pontosság jellemez. Érdemes tudni, hogy ez a termék kézi munkával készült, ami egyedivé teszi. Nemcsak a professzionális technológiai paraméterek, hanem az alaposan kiválasztott anyagok is külön figyelmet érdemelnek. Többek között ezeknek köszönhető, hogy az AH-D9200 a piac gyöngyszeme.


A fülre helyezhető, zárt kialakítású fejhallgató legfontosabb jellemzői:

Az innovatív Denon fejhallgató tökéletes megoldást jelent azok számára, akik könnyű, tartós, de modern designú modellt keresnek. Valódi élmény az innovatív megoldások rajongói számára. Az AH-D9200 modell előállításához gondosan kiválasztott fát, azaz japán bambuszt használtak. A fejhallgató nagyon elegánsnak tűnik, mivel a fából készült elemek az alumínium részekkel és bőrrel keverednek össze. A Denon "Wood Series" egy rendkívül népszerű és fényűző sorozatnak a része.

A készülék minőségén tapasztalt és szakértő mérnökök dolgoztak. A tudásuk lehetőséget adott a tökéletes fejhallgató létrehozására, amely tiszta és erős hangot biztosít. A legmodernebb technológiáknak köszönhetően a kedvenc dalaink meghallgatása tiszta öröm. A hangminőség a legmagasabb szinten van, függetlenül attól, hogy otthon vagy úton hallgatunk-e zenét. A játszott zene típusa szintén nem számít, mivel a Denon fejhallgató az alacsony basszusoknak is tiszta hangzást biztosít.

Érdemes tudni, hogy a bambuszhéjak nem véletlenül kerültek bele. Anti-rezonáns tulajdonságokkal rendelkeznek, így elnyomják azokat a nem kívánt hullámokat, amelyek zavarhatnak a hallgatásban. A membránok rezonanciájának hatékony kiküszöböléséért a Denon által szabadalmaztatott FreeEdge rezonancia-átalakítók felelősek. A formatervezésük úgy lett kialakítva, hogy a felhasználó élvezhesse a kristálytiszta hangzást, tartós zaj vagy zörej nélkül.

A fejhallgató egy 3 méteres kábellel van felszerelve, amely egy 6.3 mm-es csatlakozóval van ellátva és egy 1,3 m-es kábellel a 3,5 mm-es csatlakozóval. Az első tökéletes az otthoni zenehallgatásra. A rövidebb kábel ideális a fejhallgató kinti használata esetén. Ezenkívül egy szilárd és praktikus tokot kapunk, ami a fejhallgató szállítása során okozott károk előtt védi.

Miért érdemes megvenni a Denon fülre helyezhető, zárt kialakítású fejhallgatót?

A Denon AH-D9200 fejhallgató megvásárlásához mindenekelőtt az eredeti stílus motivál. Minden bizonnyal meg fog tetszeni azoknak, akik értékelik a nem szabványos tervezést. Egy nagy előny az a tény, hogy a fejhallgató meglehetősen könnyű. Ideálisan alkalmazkodik a felhasználóhoz, és nem csúszik le használat közben. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül azt a kiváló minőségű hangot is, amely a kellemes zenehallgatásért felelős.

A Denon fejhallgató különösen javasolt a következők miatt:

  • Precíz, kézi munka. Minden részlet alaposan kidologoztt, ami még a legigényesebbeket is kielégti.
  • Különleges anyagkombináció. A japán bambuszból készült fa kialakítás nemcsak nagyszerűen néz ki, hanem első sorban rezonanciaellenes tulajdonságokkal rendelkezik.
  • Az egyedi Free-Edge átalakítók, amelyek a legtisztább, tökéletes hangzás kedvéért jöttek létre. A zavaró torzítások megszüntetéséért a különösen erős mágnesek is felelősek.
  • Tökéletes igazodás a felhasználóhoz. A fejhallgatók különleges habbal vannak ellátva, amely a forma-memóriával rendelkezik — emiatt a fülhallgatók a használat közben nem csúsznak le (még mozgásban sem).
  • Kicsi súly, ami nagy kényelmet jelent.
  • Két különböző hosszúságú kábel, amelyeknek köszönhetően a fejhallgató a hasznaláti feltételekhez igazítható.
  • Univerzális, tartós tok és praktikus tisztítókendő.
  • Milyen színekben elérhető a fülre helyezhető, zárt kialakítású fejhallgató?
  • Jelenleg a Denon AH-D920 fejhallgató egy színben kapható a piacon - a világos mahagóni fa és fekete bőr kombinációjáról van szó. Érdekes azonban, hogy a bambusz minden esetben kissé eltérő mintázatú. Nincs két azonos fadarab, ami azt jelenti, hogy minden fejhallgató modell egyedülálló.
  • A Denon fülre helyezhető, zárt kialakítású fejhallgatók megismételhetetlenek, stílusuk pedig a legnagyobb kritikusok elismerését szerezte meg.

Mennyibe kerül a fülre helyezhető, zárt kialakítású fejhallgató?

A Denon AH-D920 fejhallgató 499 990 Ft.-ba kerül, de figyelembe kell venni, hogy ez egy exkluzív modell. Elsősorban azoknak szól, akik vágynak az innovatív, de mégis exkluzív fejhallgatóra. Nagy tartósságának és a károsodással szembeni ellenálló képességének köszönhető az, hogy megbízhatóan szolgál sok éven át. Ilyen befektetés éri meg a legjobban.


Denon AHD9200 főjellemzői:

Zászlóshajó fejhallgató, japán bambusz fülkagylókkal, kézi összeszerelés Japánban
Szabadalmaztatott 50 mm-es FreeEdge nanoszálas meghajtók, a merevség és az alacsony tömeg eléréséhez, és rezgésálló műgyanta burkolat a legpontosabb hangminőség érdekében
Erőteljes neodímium / vas / bór ötvözet mágnesek az alacsony torzításhoz, öncsillapító tulajdonságú természetes bambusz a meleg, pontos hangzás érdekében
Japánban készült speciális műbőr fülpárnák memóriahabból, a pontos illeszkedés érdekében
Könnyű almuminium-öntvény fejpánt, minimális oldalsó nyomással és természetes bőr kivitelben, így biztosítva a kényelmes hosszú zenehallgatásokat
Két cserélhető kábel: 3,0 m, 6,3 mm-es dugóval az otthoni zenehallgatáshoz, és 1,3 m, 3,5 mm-es csatlakozóval a hordozható eszközökhöz
Kemény doboz és egy tisztító kendő, hogy a fejhallgatót eredeti állapotban tartsa

DOKUMENTUMOK

ELÉRHETŐSÉG

DENON

Elérhetőség
NAGYON KORLÁTOZOTT

AH-D9200

NAGYON KORLÁTOZOTT

Méret és tömeg

NETTÓ TÖMEG

0.00 kg

TERMÉK MÉRET

0 x 0 x 0 mm

DÍJAK

LYD & BILLEDE Specielt Anbefalet Award AH-D9200 tuexperto Recomendado Award AH-D9200 Audio Empfehlung Highlight Award AH-D9200 Audio Test Referenzklasse Award AH-D9200 Soundrebels.com Award AH-D9200

DENON MÁRKABOLT

Budapest

ALLEE Bevásárlóközpont

Október 23. u. 8-10
1117 Budapest

Telefon +36 1 2090298

Részletek
Facebook