FEJHALLGATÓK

AH-GC30

WHITE

BLUETOOTH ZAJSZŰRŐS FEJHALLGATÓ

ÁR 89 990Ft 119 990Ft / db Az ár tartalmaz 27% ÁFÁ-t
Kosárba
AKCIÓ
AH-GC30 WHITE 01
Képgaléria

LEÍRÁS

Az AH-GC30 vezeték nélküli Bluetooth fejhallgató, a Denon legújabb modellje, amely a sikeres Denon AH-GC20 fejlődőtt verziója. A készülék 3 különböző zajszűrő üzemmóddal rendelkezik, amelyeknek köszönhetően könnyen alkalmazkodik az aktuális körülményekhez:

1. Az irodai mód kiválasztásával jobban összpontosíthat a munkájára, és ezt a módt azoknak ajánljuk, akik rendszeresen telefonálnak zajos, nyitott terű irodákban, és próbálják megérteni ügyfeleiket. Ez az üzemmód fantasztikusan működik az edzőteremben is vagy más beltéri sportok esetén.
2. A városi mód lehetővé teszi, hogy kedvenc zenéit, YouTube-videóit, hangoskönyveit vagy podcastjait élvezze amikor gyalogol vagy biciklizik városi zajban.
3. A repülőgép üzemmódot kifejezetten a gép motor zajának kiszűrésének tervezték, hogy a repülő fedélzetén csendes munkakörlülményeket biztosítson. A zajszűrés-üzemmód zene lejátszása nélkül is működik, és lehetővé teszi, hogy sokkal könnyebben aludhasson a hosszú utakon, vagy abban is segít, ha szeretne meditálni a megfelelő alkalmazással vagy anélkül. A Denon AH-GC30 repülőgép-adapter nélkül üzemel, mivel minden repülőgépen jack csatlakozó található.

Az AH-GC30 modellen hallgathat zenét okostelefonokról, táblagépekről, Bluetooth funkcióval rendelkező erősítőkről (hordozható és bepített sztereó vagy AV rendszerekben).

Denon AH-GC30 fülhallgató

A legérdekesebb funkció - zajcsökkentés a következőképpen működik: több beépített mikrofon regisztrálja az összes alacsony frekvenciájú zajt, megfordítja a jelet és visszajátszja a fülhallgatón keresztül. A megfordított jel törli az eredeti zajt, és így kellemes csend keletkezik.

Az AH-GC30 ugyanazokkal a hangszórókkal rendelkezik, amelyeket a Denon az AH-D9200 - prémium, zászlóshajó fejhallgatójához is használ. Ennek köszönhetően létrehozott egy olyan készüléket, amely először meglepetést okoz, és röviddel ezt követően isnpirál.

Ez a vezetéknélküli fejlhallgató a Denon úgynevezett "Ambient Sound Mix" módjával rendelkezik, amely a zenehallgatás közben beengedi a környezetből szármázó repülőtéri vagy tömegközlekedési bejelentéseket. Így élvezhetjük a kedvenc dalainkat anélkül, hogy félnünk kellene a megállónk kihagyásától, vagy nem veszük észre az indulási kapu megváltoztatását.

Az alkalmazott Bluetooth technológiák, az aptX és az aptX HD lehetővé teszik a nagy felbontású (CD minőségű vagy akár jobban is) zenék hallgatását.

Az akkumulátor feltöltése csak 2 óraig tart, és akár 20 órányi éles és tiszta hangot is biztosít. Az akkumulátor töltöttségi szintjét bármikor ellenőrizheti hangvezérléssel. Abban az esetben, ha lemerül az akkumulátor, az AH-GC30 két kábellel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy tovább élvezze a zenét. Úgyanúgy, mint a fejhallgató, az egyik kábel beépített mikrofonnal is rendelkezik, amely lehetővé teszi a telefonbeszélgetést. Természetesen a zajszűrés a telefonhívások közben is úgy működik, mint a zenelejátszásnál. Ha elfelejtené kikapcsolni a fejhallgatót, az akkumulátor élettartamának megtakarítása érdekében az automatikus standby funkció bekapcsol. Ez a funkció csak csendes környezetben működik, és 10 perccel a zene megállítása után kikapcsolja a készüéket.

fülhallgató Denon AH-GC30

A fülpárnák olyan memóriahabbal vannak megtöltve, amelyek finoman alkalmazkodnak az egyéni fej- és fülformához, hogy biztosítsák a legmagasabb szintű kényelmet. A fejpánt nagyon tartós bőrrel van borítva, amelynek köszönhetően hosszú órákon hallgathatja a zenét anélkül, hogy az kényelmetlenné váljon. Az AH-GC30 a kis táskákba is befér, így ideális tartozékként szolgál minden utazásnál, még akkor is, ha csak kézitáskát visz magával.

A mellékelt tartozékok között található két audiokábel (1,3 m, az egyik mikrofonnal, a másik mikrofon nékül), USB töltőkábel (1,2 m), használati útmutató, védőhuzat és hordtáska a kábeleknek. Ha még mindig kérdése van ezzel a kivételes fejhallgatóval kapcsolatban, hívjon vagy írjon nekünk, mindig szívesen segítünk.

Jellemzők:

Impedancia: 16 ohm
Frekvencia tartomány: 5 - 50 000 Hz
Érzékenység: 98 dB
Bluetooth-verzió. 5.0
Kodek: aptX, aptX HD, AAC, SBC
Az akkumulátor élettartama: 20 óra
Az akkumulátor töltési ideje: 2 óra
Súly: 287 g
Tartozékok: kábelek, hordtáska, utazótáska, használati útmutató

A Denon AH-GC30 2019 márciús második felétől elérhető

DOKUMENTUMOK

ELÉRHETŐSÉG

DENON

Elérhetőség
ELÉRHETŐ

AH-GC30 WHITE

ELÉRHETŐ

LIMITÁLT MENNYISÉG

AH-GC30 BLACK

LIMITÁLT MENNYISÉG

Méret és tömeg

NETTÓ TÖMEG

0.00 kg

TERMÉK MÉRET

0 x 0 x 0 mm

Színek
WHITE BLACK

DENON MÁRKABOLT

Budapest

ALLEE Bevásárlóközpont

Október 23. u. 8-10
1117 Budapest

Telefon +36 1 2090298

Részletek
Facebook