A DENON MÁRKABOLT - szakosodott kiskereskedelmi üzlet - 2013 októberében nyílt meg a budapesti Alle bevásárlóközpontban és jelenleg Magyarországon az egyetlen Denon márkabolt. Az üzletet a budapesti Horn Distribution HU Kft vezeti.

Kezdetek

Történetünk 2009-ben kezdődött a Horn Distribution (HU) Kft. megalapításával, amely a lengyelországi Horn Distribution S.A. testvérvállalata. Tevékenységünk alapjait a márkás audio készülékek segítségével elérhető tökéletes hang létrehozása iránti szenvedélyében kell keresni. Ez a szenvedély jellemzi az egész csapatunkat is. A zenekedvelők által keresett egyre jobb minőségű készülékek és a velük együtt épített kölcsönös bizalom gyümölcseként jött létre a DENON MÁRKABOLT és a hozzá kapcsolódó alábbi internetes áruház.

picture

Tevékenységi terület

A többéves magyarországi tevékenység és a Lengyelországban található központi cég tapasztalatai alapján rugalmasan alkalmazkodunk a piaci változásokhoz és az egyre igényesebb, fogyasztói szükségleteikkel tisztában lévő ügyfeleknek a megfelelő termékek skáláját és az azokkal kapcsolatos személyre szabott szolgáltatásokat nyújtjuk. Mind a termékskála, mind pedig a szolgáltatások alkalmazkodnak a műszaki fogyasztási cikkek piacának trendjeihez. Cégünk nem csak kiváló minőségű termékeket kínál, hanem igyekszik lehetőleg a legátfogóbb készülék- és tartozék ajánlatot biztosítani, valamint létrehozni a megfelelő körülményeket ezek megismeréséhez a kereskedelmi egységünkben, majd telepítési szolgáltatásokat ajánl egy teljes, az értékesítést követő szolgáltatási csomaggal.

Csapatunk

A mély meggyőződés arról, hogy egy cég sikere vagy bukása egy adott iparágban az azt alkotó emberektől függ azt eredményezi, hogy megfelelő kiválasztásukra mindig nagy figyelmet fordítunk. Szakembereink nem csak kitűnően ismerik a cégünk által értékesített termékeket, hanem önmaguk is erősen dolgoznak a jövőre vonatkozó új ajánlatok megteremtésén. Törekszünk szervezetünk folyamatos fejlesztésére. A képzések a termékek és a legújabb technológiák terén mindennapjaink elválaszthatatlan elemévé váltak, aminek eredménye a lehetőség, hogy ügyfeleinknek a szükséges tudást is ajánlhassuk.

DENON MÁRKABOLT

Budapest

ALLEE Bevásárlóközpont

Október 23. u. 8-10
1117 Budapest

Telefon +36 1 2090298

Részletek
Facebook