Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

   Smart Indoor Siren SIREN

   NETATMO

   33 990,00 Ft
   Adóval együtt
   Szín
   Mennyiség

   Elérhető

   A Netatmo intelligens beltéri szirénája, a Siren tökéletes megoldás azok számára, akik növelni szeretnék az épület biztonságát. A leírt eszköz könnyen felismeri a betörőt, és így megakadályozza a betörést és a lopást. Érdemes megjegyezni, hogy amikor a rendszer idegen arcot észlel, hangos, 110 dB-es hangjelzést ad ki.

   Figyelem: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

    

   Akár 5 év garancia ingyen!

    

   Akár ingyenes kiszállítás!

    

   45 napos ellállási lehetőség

   Nincs téves riasztás

   A Netatmo beltéri sziréna együttműködik az intelligens kamerával Welcome (kattintson a megismeréshez), amely a riasztóval működik. Így nem kell aggódnia, hogy a rendszer feleslegesen lép működésbe. A riasztást a háztartás tagjai vagy a háziállatok nem váltják ki. Nem minden, a kamera közelében tartózkodó személy jelent veszélyt - a rendszer ellenőrzi ezt.

   Azonnali értesítés

   Betörés esetén értesítést kap okostelefonján. A közvetítés valós időben történik. Láthatja az otthoni kamera által rögzített képet. Így biztos lehet benne, hogy a riasztás nem véletlenül lépett működésbe.

   Betörés esetén valós idejű értesítést kap okostelefonjára, valamint a behatolóról az intelligens otthoni kamera által rögzített felvételeket. 

   Egyszerű programozás

   A Netatmo intelligens otthoni riasztója az Ön egyéni napi ritmusához igazítható. A rendszer elindul, amikor elhagyja a házat. Kikapcsol, amikor a lakók hazatérnek. Nincs szükség deaktiváló kód megadására, ami rendkívül kényelmes.

   Gondtalan telepítés

   A javasolt rendszer rendkívül könnyen és gyorsan telepíthető. A készüléket a mennyezetre vagy a falra vagy akár bármilyen alkalmas bútorra lehet rögzíteni. Ez csak az Ön preferenciáitól függ. Előnye, hogy a riasztó a hálózati áramellátáshoz csatlakoztatható, azonban akkumulátorral is működtethető. A konfigurációs folyamat egy mobilalkalmazás segítségével történik.

   Hangok a betolakodók elriasztására

   A Netatmo intelligens beltéri sziréna lehetővé teszi a háztartás tagjait vagy háziállatokat imitáló hangok lejátszását. A médiatárban többek között kutyaugatás is szerepel. Meg kell jegyezni, hogy ez a biztonsági rendszer csak akkor működik, ha a sziréna a Netatmo intelligens kamerával van kombinálva.

   NETATMO
   NIS01-EU
   3700730502931

   Adatlap

   Garancia
   24 hónap

   Mutass többet

   A többi vásalró megrendelte a következőket is:

   10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: