Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

   Set WEATHER STATION + INDOOR MODUL

   NETATMO

   105 990,00 Ft
   Adóval együtt
   Szín
   Mennyiség

   Kérhető

   A Netatmo Weather Station egy privát, intelligens időjárás-állomás, amely levegőminőség-érzékelőkkel van felszerelve. A technológia szempontjából rendkívül fejlett készüléket nagyon modern formatervezés jellemzi. A Netatmo időjárás-állomás a Google Play és az App Store áruházban elérhető ingyenes mobilalkalmazás segítségével kezelhető. A felhasználó élethosszig tartó technikai támogatást kap, további díjak felszámítása nélkül. A Netatmo időjárásmérő állomás teljes mértékben kompatibilis számos mobil és asztali eszközzel.

   Figyelem: A keresett termék jelenleg nincs készleten. Kollégáink értesítik a beérkezés dátumáról.

    

   Akár 5 év garancia ingyen!

    

   Akár ingyenes kiszállítás!

    

   45 napos ellállási lehetőség

   Privát időjárás-állomás levegőminőség-érzékelőkkel, amely új standard-et állít a tervezés és a technológia terén az intelligens időjárás állomások piacán. A levegő minőségét mind a beltérben, mind a kültéren figyeli. A CO2-koncentráció, a hőmérséklet, a zaj és a páratartalom szintjének mérése az otthonban lehetővé teszi a helyi levegőminőség elemzését valós időben, és tanácsot ad Önnek mikor optimális az idő az otthoni szellőztetésre, vagy mikor érdemes a házon kívüli tevékenységeket elvégezni. A kiválasztott paraméterek valós idejű értesítései lehetővé teszik a helyi időjárási minták és ciklusok felfedezését, így átfogó eszközzé válik a környezet megértéséhez. Minden adat online tárolódik, így az alkalmazásokon vagy a weboldalon keresztül történő hozzáféréssel könnyedén megoszthatja méréseit és részletes 7 napos időjárás-előrejelzését kedvenc közösségi oldalán.

   A Netatmo időjárásmérő állomás alkalmazása 

   A Netatmo állomás lehetővé teszi a levegő minőségének könnyed nyomon követését. A mérés történhet beltéren és kültéren egyaránt. A készülék alapfunkciói közé tartozik a különböző paraméterek, például a CO2-koncentráció, a levegő páratartalma, a beltéri és kültéri hőmérséklet, valamint a lakás általános zajszintjének átfogó ellenőrzése. 

   Az egyes adatokkal kapcsolatos értesítések fogadása valós időben történik, aminek köszönhetően a felhasználó teljes körű és azonnali hozzáférést kap minden szükséges információhoz. A Netatmo Weather Station lehetőségei A Netatmo Weather Station képes közölni a felhasználóval, hogy mikor van a legjobb idő bizonyos tevékenységek elvégzésére a házon kívül, vagy a lakás szellőztetésére. A rendszer további elemekkel is bővíthető. 

   Az eszköz lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy felfedezze a helyi időjárási ciklusokat és mintákat, így átfogó eszközt biztosít az otthoni környezet jellemzőinek jobb megértéséhez. Minden információ online tárolódik, és mobil vagy webes alkalmazáson keresztül érhető el. A készülék lehetővé teszi, hogy részletes időjárás-előrejelzést kapjon akár 7 napra előre is. Az egyes mérések megoszthatók a közösségi hálózatokon keresztül.

   A készülék és az időjárás-állomás közötti kommunikáció vezeték nélküli kapcsolaton keresztül történik, amelynek hatótávolsága körülbelül 100 méter. Internet-hozzáféréssel rendelkező Wi-Fi routerre van szükség, mivel a modul nem támogatja a nyilvános elérési pontokat. 

   Mobilalkalmazás és távoli hozzáférés

   A Netatmo időjárásmérő állomás adatai távolról is elérhetők, például táblagép vagy okostelefon segítségével. Minden információ megjeleníthető és ellenőrizhető az ingyenes mobilalkalmazáson keresztül, amely elérhető a Google Play és az App Store áruházban. Alternatívaként egy webes alkalmazás is használható, például asztali vagy hordozható számítógépen keresztül. Mindkét esetben a felhasználó teljes hozzáférést kap egy személyes online vezérlőpanelhez. Nagyon intuitív, könnyen használható és széleskörű, lehetővé téve számos hasznos opció beállítását a Netatmo készülékek használata során.

   A készülék kialakítása 

   A Netatmo időjárásmérő állomás burkolata egyetlen, tartós alumíniumdarabból készül. A készüléket a külső és belső modul optimális mérete jellemzi, és széles körű hőmérséklet-, páratartalom-, CO2-koncentráció- és zajszintméréssel rendelkezik.

   Az állomás a metrikus és az amerikai rendszerben is képes megjeleníteni az egységeket. A felhőadatok tárolása adatkorlátozás nélkül történik, és a mérési időköz akár 5 perc is lehet. A Netatmo időjárás-állomás vezeték nélküli kapcsolatot biztosít az egyes modulok között, akár 100 méteres hatótávolsággal. A belső modul USB-s hálózati adapterről működik, a külső modul áramellátása pedig AAA-elemekről történik

   Az időjárás állomás modul egy kiegészítő belső modul az intelligens Netatmo időjárás állomáshoz. A készülékhez külön megvásárolható kiegészítő modulok lehetősége mindenekelőtt az állomás jobb személyre szabását teszi lehetővé. Ennek köszönhetően a felhasználó maga dönti el, hogy milyen megoldásokra és milyen információkra van szüksége. A teljes készlet otthoni időjárás-jelentőként is működhet, értesítve Önt a kiválasztott paraméterekről otthonában. 

   Az időjárásállomás kiegészítő modul lehetővé teszi, hogy intelligens módon nyomon kövesse a levegő minőségét otthonában. Egy ilyen fejlett technológiával felszerelt rendszer minden helyiségben tökéletesen működhet, ellenőrizve a páratartalmat, a hőmérsékletet és a CO2-szintet a nappaliban, a konyhában vagy a gyerekszobában. A készülék burkolata egyetlen darab alumíniumból készült, ami biztosítja a tartósságot, az erősséget és azt, hogy ez a modell hosszú évekig használható legyen. Az időjárásállomás modul csak a külön megvásárolható Netatmo időjárásállomással együtt működik. Legfeljebb három ilyen komponens csatlakoztatását teszi lehetővé. Minden modul 4 AAA elemmel működik.

   NETATMO
   NBU-NWS-NIM-EU
   3700730503402

   Adatlap

   Garancia
   24 hónap

   Mutass többet

   A többi vásalró megrendelte a következőket is:

   10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: