Set WEATHER STATION + INDOOR MODUL
      Set WEATHER STATION + INDOOR MODUL
      Set WEATHER STATION + INDOOR MODUL

      Set WEATHER STATION + INDOOR MODUL

      105 990,00 Ft
      Adóval együtt
      Szín :
      Mennyiség

      Kérhető

      02.04.2024

      Rendelje meg most, amint elérhető lesz a termék értesítjük Önt és teljesítjük a megrendelést!

      A Netatmo Weather Station egy privát, intelligens időjárás-állomás, amely levegőminőség-érzékelőkkel van felszerelve. A technológia szempontjából rendkívül fejlett készüléket nagyon modern formatervezés jellemzi. A Netatmo időjárás-állomás a Google Play és az App Store áruházban elérhető ingyenes mobilalkalmazás segítségével kezelhető. A felhasználó élethosszig tartó technikai támogatást kap, további díjak felszámítása nélkül. A Netatmo időjárásmérő állomás teljes mértékben kompatibilis számos mobil és asztali eszközzel.

      • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
      • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
      • 45 napos ellállási lehetőség45 napos ellállási lehetőség

      Privát időjárás-állomás levegőminőség-érzékelőkkel, amely új standard-et állít a tervezés és a technológia terén az intelligens időjárás állomások piacán. A levegő minőségét mind a beltérben, mind a kültéren figyeli. A CO2-koncentráció, a hőmérséklet, a zaj és a páratartalom szintjének mérése az otthonban lehetővé teszi a helyi levegőminőség elemzését valós időben, és tanácsot ad Önnek mikor optimális az idő az otthoni szellőztetésre, vagy mikor érdemes a házon kívüli tevékenységeket elvégezni. A kiválasztott paraméterek valós idejű értesítései lehetővé teszik a helyi időjárási minták és ciklusok felfedezését, így átfogó eszközzé válik a környezet megértéséhez. Minden adat online tárolódik, így az alkalmazásokon vagy a weboldalon keresztül történő hozzáféréssel könnyedén megoszthatja méréseit és részletes 7 napos időjárás-előrejelzését kedvenc közösségi oldalán.

      A Netatmo időjárásmérő állomás alkalmazása 

      A Netatmo állomás lehetővé teszi a levegő minőségének könnyed nyomon követését. A mérés történhet beltéren és kültéren egyaránt. A készülék alapfunkciói közé tartozik a különböző paraméterek, például a CO2-koncentráció, a levegő páratartalma, a beltéri és kültéri hőmérséklet, valamint a lakás általános zajszintjének átfogó ellenőrzése. 

      Az egyes adatokkal kapcsolatos értesítések fogadása valós időben történik, aminek köszönhetően a felhasználó teljes körű és azonnali hozzáférést kap minden szükséges információhoz. A Netatmo Weather Station lehetőségei A Netatmo Weather Station képes közölni a felhasználóval, hogy mikor van a legjobb idő bizonyos tevékenységek elvégzésére a házon kívül, vagy a lakás szellőztetésére. A rendszer további elemekkel is bővíthető. 

      Az eszköz lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy felfedezze a helyi időjárási ciklusokat és mintákat, így átfogó eszközt biztosít az otthoni környezet jellemzőinek jobb megértéséhez. Minden információ online tárolódik, és mobil vagy webes alkalmazáson keresztül érhető el. A készülék lehetővé teszi, hogy részletes időjárás-előrejelzést kapjon akár 7 napra előre is. Az egyes mérések megoszthatók a közösségi hálózatokon keresztül.

      A készülék és az időjárás-állomás közötti kommunikáció vezeték nélküli kapcsolaton keresztül történik, amelynek hatótávolsága körülbelül 100 méter. Internet-hozzáféréssel rendelkező Wi-Fi routerre van szükség, mivel a modul nem támogatja a nyilvános elérési pontokat. 

      Mobilalkalmazás és távoli hozzáférés

      A Netatmo időjárásmérő állomás adatai távolról is elérhetők, például táblagép vagy okostelefon segítségével. Minden információ megjeleníthető és ellenőrizhető az ingyenes mobilalkalmazáson keresztül, amely elérhető a Google Play és az App Store áruházban. Alternatívaként egy webes alkalmazás is használható, például asztali vagy hordozható számítógépen keresztül. Mindkét esetben a felhasználó teljes hozzáférést kap egy személyes online vezérlőpanelhez. Nagyon intuitív, könnyen használható és széleskörű, lehetővé téve számos hasznos opció beállítását a Netatmo készülékek használata során.

      A készülék kialakítása 

      A Netatmo időjárásmérő állomás burkolata egyetlen, tartós alumíniumdarabból készül. A készüléket a külső és belső modul optimális mérete jellemzi, és széles körű hőmérséklet-, páratartalom-, CO2-koncentráció- és zajszintméréssel rendelkezik.

      Az állomás a metrikus és az amerikai rendszerben is képes megjeleníteni az egységeket. A felhőadatok tárolása adatkorlátozás nélkül történik, és a mérési időköz akár 5 perc is lehet. A Netatmo időjárás-állomás vezeték nélküli kapcsolatot biztosít az egyes modulok között, akár 100 méteres hatótávolsággal. A belső modul USB-s hálózati adapterről működik, a külső modul áramellátása pedig AAA-elemekről történik

      Az időjárás állomás modul egy kiegészítő belső modul az intelligens Netatmo időjárás állomáshoz. A készülékhez külön megvásárolható kiegészítő modulok lehetősége mindenekelőtt az állomás jobb személyre szabását teszi lehetővé. Ennek köszönhetően a felhasználó maga dönti el, hogy milyen megoldásokra és milyen információkra van szüksége. A teljes készlet otthoni időjárás-jelentőként is működhet, értesítve Önt a kiválasztott paraméterekről otthonában. 

      Az időjárásállomás kiegészítő modul lehetővé teszi, hogy intelligens módon nyomon kövesse a levegő minőségét otthonában. Egy ilyen fejlett technológiával felszerelt rendszer minden helyiségben tökéletesen működhet, ellenőrizve a páratartalmat, a hőmérsékletet és a CO2-szintet a nappaliban, a konyhában vagy a gyerekszobában. A készülék burkolata egyetlen darab alumíniumból készült, ami biztosítja a tartósságot, az erősséget és azt, hogy ez a modell hosszú évekig használható legyen. Az időjárásállomás modul csak a külön megvásárolható Netatmo időjárásállomással együtt működik. Legfeljebb három ilyen komponens csatlakoztatását teszi lehetővé. Minden modul 4 AAA elemmel működik.

      NETATMO
      NBU-NWS-NIM-EU
      2024-04-02

      Data sheet

      Garancia
      24 hónap

      Specific References

      ean13
      3700730503402
      Mutass többet

      A többi vásalró megrendelte a következőket is: