Időjárás állomás kiegészítő modul WEATHER STATION MODUL
   Időjárás állomás kiegészítő modul WEATHER STATION MODUL
   Időjárás állomás kiegészítő modul WEATHER STATION MODUL

   Időjárás állomás kiegészítő modul WEATHER STATION MODUL

   33 990,00 Ft
   Adóval együtt
   A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.
   Szín :
   Mennyiség

   Elérhető

   A Netatmo Weather Station egy privát, intelligens időjárás-állomás, amely levegőminőség-érzékelőkkel van felszerelve. A technológia szempontjából rendkívül fejlett készüléket nagyon modern formatervezés jellemzi. A Netatmo időjárás-állomás a Google Play és az App Store áruházban elérhető ingyenes mobilalkalmazás segítségével kezelhető. A felhasználó élethosszig tartó technikai támogatást kap, további díjak felszámítása nélkül. A Netatmo időjárásmérő állomás teljes mértékben kompatibilis számos mobil és asztali eszközzel.

   Fontos információ: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

   • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
   • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
   • 45 napos ellállási lehetőség45 napos ellállási lehetőség

   Ez a weather station modul egy kiegészítő belső modul az intelligens Netatmo időjárás állomáshoz. A készülékhez külön megvásárolható kiegészítő modulok mindenekelőtt az állomás jobb személyre szabhatóságát teszik lehetővé. Ennek köszönhetően a felhasználó maga dönti el, hogy milyen felállításra, és milyen információkra van szüksége. A teljes készlet otthoni időjárás-jelzőként is működhet, értesítéseket küldve a kiválasztott paraméterekről az egész lakásban. 

   A weather station modul használata

   A weather station kiegészítő modul lehetővé teszi, hogy intelligens módon nyomon kövesse a levegő minőségét otthonában. Egy ilyen fejlett technológiával felszerelt rendszer minden helyiségben tökéletesen működhet, ellenőrizve a páratartalmat, a hőmérsékletet és a CO2-szintet a nappaliban, a konyhában vagy a gyerekszobában.

   A készülék burkolata egyetlen darab alumíniumból készült, ami biztosítja a tartósságot, az erősséget és azt, hogy ez a modell hosszú évekig használható legyen. A weather station modul csak a külön megvásárolható Netatmo időjárásállomással együtt működik. Legfeljebb három ilyen komponens csatlakoztatását teszi lehetővé. Minden modul 4 AAA elemmel működik.

   A Netatmo weather station adatai távolról is elérhetők, például táblagép vagy okostelefon segítségével. Minden információ megjeleníthető és ellenőrizhető az ingyenes mobilalkalmazáson keresztül, amely elérhető a Google Play és az App Store áruházban. Alternatívaként a webes alkalmazás is használható, például asztali vagy hordozható számítógépen keresztül. Mindkét esetben a felhasználó teljes hozzáférést kap egy személyes online vezérlőpanelhez. Nagyon intuitív, könnyen használható és széleskörű, lehetővé téve számos hasznos opció beállítását a Netatmo készülékek használata során.

   A Netatmo intelligens időjárásmérő állomás kiegészítő modulja képes a levegőminőség pontos megfigyelésére bárhol az otthonában. A hőmérséklet mérési tartománya 0°C és 50°C között van, mérési pontossága pedig 0,3°C. A páratartalom mérése 0 és 100% között történik, három százalékos pontossággal. A CO2-érzékelő 50 ppm vagy 5%-os pontosságot biztosít 0 és 5000 ppm közötti mérés esetén. A készülék és az időjárás-állomás közötti kommunikáció vezeték nélküli kapcsolaton keresztül történik, amelynek hatótávolsága körülbelül 100 méter. Használatához internet-hozzáféréssel rendelkező Wi-Fi routerre van szükség, mivel a modul nem támogatja a nyilvános elérési pontokat. 

   Műszaki adatok:

   a kiegészítő modulok használatával ellenőrizheti az egész ház levegőminőségét.

   helyezzen el egy kiegészítő modult minden olyan helyiségben, amelyet felügyelni szeretne.

   valós idejű értesítések, méret: 45x45x155 mm

   a kiegészítő modul a CO2-koncentrációt, a páratartalmat és a levegő hőmérsékletét is méri

   akár 3 további modult is hozzáadhat a Netatmo időjárás-állomáshoz

   egy darab tartós alumíniumból készült burkolat

   a beltéri egység hőmérsékleti tartománya 0°C és 50°C között, pontosság: +- 0,3°C

   páratartalom: mérés 0-100% között, pontosság +-3%

   CO2-koncentráció mérése: 0-5000 ppm, pontosság +-50 ppm (vagy 5%)

   mértékegységek: amerikai rendszer (° F) és metrikus (° C és mbar)

   vezeték nélküli kapcsolat a modul és a főállomás között (100 m-es hatótávolság)

   4 AAA elemmel működő modul

   NETATMO
   NIM01-WW

   Data sheet

   Garancia
   24 hónap

   Specific References

   ean13
   3700730500203
   Mutass többet

   A többi vásalró megrendelte a következőket is: