Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

   Időjárás állomás kiegészítő modul WEATHER STATION MODUL

   NETATMO

   33 990,00 Ft
   Adóval együtt
   Szín
   Mennyiség

   Kérhető

   A Netatmo Weather Station egy privát, intelligens időjárás-állomás, amely levegőminőség-érzékelőkkel van felszerelve. A technológia szempontjából rendkívül fejlett készüléket nagyon modern formatervezés jellemzi. A Netatmo időjárás-állomás a Google Play és az App Store áruházban elérhető ingyenes mobilalkalmazás segítségével kezelhető. A felhasználó élethosszig tartó technikai támogatást kap, további díjak felszámítása nélkül. A Netatmo időjárásmérő állomás teljes mértékben kompatibilis számos mobil és asztali eszközzel.

   Figyelem: A keresett termék jelenleg nincs készleten. Kollégáink értesítik a beérkezés dátumáról.

    

   Akár 5 év garancia ingyen!

    

   Akár ingyenes kiszállítás!

    

   45 napos ellállási lehetőség

   Ez a weather station modul egy kiegészítő belső modul az intelligens Netatmo időjárás állomáshoz. A készülékhez külön megvásárolható kiegészítő modulok mindenekelőtt az állomás jobb személyre szabhatóságát teszik lehetővé. Ennek köszönhetően a felhasználó maga dönti el, hogy milyen felállításra, és milyen információkra van szüksége. A teljes készlet otthoni időjárás-jelzőként is működhet, értesítéseket küldve a kiválasztott paraméterekről az egész lakásban. 

   A weather station modul használata

   A weather station kiegészítő modul lehetővé teszi, hogy intelligens módon nyomon kövesse a levegő minőségét otthonában. Egy ilyen fejlett technológiával felszerelt rendszer minden helyiségben tökéletesen működhet, ellenőrizve a páratartalmat, a hőmérsékletet és a CO2-szintet a nappaliban, a konyhában vagy a gyerekszobában.

   A készülék burkolata egyetlen darab alumíniumból készült, ami biztosítja a tartósságot, az erősséget és azt, hogy ez a modell hosszú évekig használható legyen. A weather station modul csak a külön megvásárolható Netatmo időjárásállomással együtt működik. Legfeljebb három ilyen komponens csatlakoztatását teszi lehetővé. Minden modul 4 AAA elemmel működik.

   A Netatmo weather station adatai távolról is elérhetők, például táblagép vagy okostelefon segítségével. Minden információ megjeleníthető és ellenőrizhető az ingyenes mobilalkalmazáson keresztül, amely elérhető a Google Play és az App Store áruházban. Alternatívaként a webes alkalmazás is használható, például asztali vagy hordozható számítógépen keresztül. Mindkét esetben a felhasználó teljes hozzáférést kap egy személyes online vezérlőpanelhez. Nagyon intuitív, könnyen használható és széleskörű, lehetővé téve számos hasznos opció beállítását a Netatmo készülékek használata során.

   A Netatmo intelligens időjárásmérő állomás kiegészítő modulja képes a levegőminőség pontos megfigyelésére bárhol az otthonában. A hőmérséklet mérési tartománya 0°C és 50°C között van, mérési pontossága pedig 0,3°C. A páratartalom mérése 0 és 100% között történik, három százalékos pontossággal. A CO2-érzékelő 50 ppm vagy 5%-os pontosságot biztosít 0 és 5000 ppm közötti mérés esetén. A készülék és az időjárás-állomás közötti kommunikáció vezeték nélküli kapcsolaton keresztül történik, amelynek hatótávolsága körülbelül 100 méter. Használatához internet-hozzáféréssel rendelkező Wi-Fi routerre van szükség, mivel a modul nem támogatja a nyilvános elérési pontokat. 

   Műszaki adatok:

   a kiegészítő modulok használatával ellenőrizheti az egész ház levegőminőségét.

   helyezzen el egy kiegészítő modult minden olyan helyiségben, amelyet felügyelni szeretne.

   valós idejű értesítések, méret: 45x45x155 mm

   a kiegészítő modul a CO2-koncentrációt, a páratartalmat és a levegő hőmérsékletét is méri

   akár 3 további modult is hozzáadhat a Netatmo időjárás-állomáshoz

   egy darab tartós alumíniumból készült burkolat

   a beltéri egység hőmérsékleti tartománya 0°C és 50°C között, pontosság: +- 0,3°C

   páratartalom: mérés 0-100% között, pontosság +-3%

   CO2-koncentráció mérése: 0-5000 ppm, pontosság +-50 ppm (vagy 5%)

   mértékegységek: amerikai rendszer (° F) és metrikus (° C és mbar)

   vezeték nélküli kapcsolat a modul és a főállomás között (100 m-es hatótávolság)

   4 AAA elemmel működő modul

   NETATMO
   NIM01-WW
   3700730500203

   Adatlap

   Garancia
   24 hónap

   Mutass többet

   A többi vásalró megrendelte a következőket is:

   10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: