Netatmo Smart Indoor Camera - Beltéri kamera
      Netatmo Smart Indoor Camera - Beltéri kamera
      Netatmo Smart Indoor Camera - Beltéri kamera
      Netatmo Smart Indoor Camera - Beltéri kamera
      Netatmo Smart Indoor Camera - Beltéri kamera
      Netatmo Smart Indoor Camera - Beltéri kamera
      Netatmo Smart Indoor Camera - Beltéri kamera

      Netatmo Smart Indoor Camera - Beltéri kamera

      84 990,00 Ft
      Adóval együtt
      A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.
      Szín :
      Mennyiség

      Elérhető

      Okos beltéri kamera – SMART INDOOR CAMERA

      Fontos információ: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

      • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
      • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
      • 14 napos ellállási lehetőség14 napos ellállási lehetőség

      A Netatmo Welcome egy modern kamera, amely támogatja az otthoni felügyeleti rendszert. A készülék arcfelismerő technológiát használ, ami újítás és áttörés az intelligens kamerák piacán. A Netatmo Welcome képes megtanulni a család minden egyes tagjának azonosítását, és a felismert személyekre név szerint is tud hivatkozni. A felhasználó értesítést kap a készülékről, ha egy ismeretlen személy arcát regisztrálják. A kamera konfigurálása és működtetése egy intuitív és ingyenes mobilalkalmazás segítségével történik, amely elérhető az AppStore és a Google Play áruházakban.

      A Netatmo Welcome alkalmazása

      A Netatmo Welcome képes azonnal jelezni bizonyos személyek érkezését a házba. Például amikor a gyerekek hazatérnek az iskolából, a kamera értesíti a szüleiket. A készülék nagyon hasznos az idősek vagy a különleges gondozás alatt állók, valamint az őket gondozó személyek számára. Ugyanakkor a Netatmo Welcome teljes diszkréciót biztosít a működéshez. A berendezést úgy tervezték, hogy minden egyes felhasználó számára személyre szabott beállításokat lehessen konfigurálni. Így a rendszer használata lehetővé teszi, hogy tiszteletben tartsák egymás egyéni adatvédelmi igényeit.

      Bárhol. Bármikor. Bármely eszközön.

      Az ingyenes mobilalkalmazáson keresztül történő működtetés lehetővé teszi a kamera széles körű konfigurálását minden egyes létrehozott profilhoz. Ily módon a felhasználó meghatározhatja, hogy az arc észlelése riasztást, fényképet vagy felvételt indítson-e el. A rendszer nem is indíthat el semmilyen műveletet például, ha a háztartási tulajdonos távollétében aktivált üzemmód nem aktiválódik. A Netatmo Welcome képes egyidejűleg több arcot is felismerni egyetlen felvételen, és akkor is rögzíti a felvételt, ha az egyik arcot nem ismeri fel.

      A Netatmo Welcome által rögzített azonosító adatok és felvételek nem a felhőben, hanem az SD-kártyán kerülnek tárolásra. A védelem szintjének további növelése érdekében az okostelefonon keresztül történő hozzáférés a készülékhez titkosított kapcsolat biztonságával egészül ki. A kamera biztosítja a képek és videók kiváló minőségű, FullHD 1080p felbontású rögzítését. A rendkívül érzékeny infravörös LED-nek köszönhetően éjszaka is megfelelő képminőséget biztosít. A lencse 130o kiterjedt látómezővel rendelkezik. A készülék telepítése nagyon egyszerű és mindössze néhány percet vesz igénybe. A csatlakozás Ethernet vagy WiFi segítségével történik.

      Műszaki adatok:

      arcfelismerő technológia, kiváló minőségű képek, FullHD 1080p felbontás, 130° látómező

      nagyon jó képminőség éjszaka is a rendkívül érzékeny infravörös LED-nek köszönhetően

      micro-SD kártya mellékelve, adattitkosítás

      egyszerű telepítés - mindössze néhány percet vesz igénybe, Wi-Fi vagy Ethernet kapcsolat

      A Netatmo Welcome alkalmazás kompatibilis az iOS 8 vagy Android 4.3 (vagy újabb) operációs rendszert futtató készülékekkel.

      NETATMO
      NSC01-EU

      Data sheet

      Garancia
      24 hónap

      Specific References

      ean13
      3700730500623
      Mutass többet

      A többi vásalró megrendelte a következőket is: