Beltéri kamera - Smart Indoor Camera
   Beltéri kamera - Smart Indoor Camera
   Beltéri kamera - Smart Indoor Camera
   Beltéri kamera - Smart Indoor Camera
   Beltéri kamera - Smart Indoor Camera
   Beltéri kamera - Smart Indoor Camera
   Beltéri kamera - Smart Indoor Camera

   Beltéri kamera - Smart Indoor Camera

   52 690,00 Ft
   84 990,00 Ft
   Adóval együtt
   32 300,00 Ft megtakarítás

   A promóció előtti 30 nap legalacsonyabb ára: 84 990,00 Ft

   Ártörténet

   Az előző 30 nap legalacsonyabb ára

   A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.
   00
   NAP
   :
   00
   ÓRA
   :
   00
   PERC
   :
   00
   MP
   Szín :
   Mennyiség

   Utolsó tételek a raktáron

   Okos beltéri kamera – SMART INDOOR CAMERA

   Fontos információ: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

   • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
   • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
   • 45 napos ellállási lehetőség45 napos ellállási lehetőség

   A Netatmo Welcome egy modern kamera, amely támogatja az otthoni felügyeleti rendszert. A készülék arcfelismerő technológiát használ, ami újítás és áttörés az intelligens kamerák piacán. A Netatmo Welcome képes megtanulni a család minden egyes tagjának azonosítását, és a felismert személyekre név szerint is tud hivatkozni. A felhasználó értesítést kap a készülékről, ha egy ismeretlen személy arcát regisztrálják. A kamera konfigurálása és működtetése egy intuitív és ingyenes mobilalkalmazás segítségével történik, amely elérhető az AppStore és a Google Play áruházakban.

   A Netatmo Welcome alkalmazása

   A Netatmo Welcome képes azonnal jelezni bizonyos személyek érkezését a házba. Például amikor a gyerekek hazatérnek az iskolából, a kamera értesíti a szüleiket. A készülék nagyon hasznos az idősek vagy a különleges gondozás alatt állók, valamint az őket gondozó személyek számára. Ugyanakkor a Netatmo Welcome teljes diszkréciót biztosít a működéshez. A berendezést úgy tervezték, hogy minden egyes felhasználó számára személyre szabott beállításokat lehessen konfigurálni. Így a rendszer használata lehetővé teszi, hogy tiszteletben tartsák egymás egyéni adatvédelmi igényeit.

   Bárhol. Bármikor. Bármely eszközön.

   Az ingyenes mobilalkalmazáson keresztül történő működtetés lehetővé teszi a kamera széles körű konfigurálását minden egyes létrehozott profilhoz. Ily módon a felhasználó meghatározhatja, hogy az arc észlelése riasztást, fényképet vagy felvételt indítson-e el. A rendszer nem is indíthat el semmilyen műveletet például, ha a háztartási tulajdonos távollétében aktivált üzemmód nem aktiválódik. A Netatmo Welcome képes egyidejűleg több arcot is felismerni egyetlen felvételen, és akkor is rögzíti a felvételt, ha az egyik arcot nem ismeri fel.

   A Netatmo Welcome által rögzített azonosító adatok és felvételek nem a felhőben, hanem az SD-kártyán kerülnek tárolásra. A védelem szintjének további növelése érdekében az okostelefonon keresztül történő hozzáférés a készülékhez titkosított kapcsolat biztonságával egészül ki. A kamera biztosítja a képek és videók kiváló minőségű, FullHD 1080p felbontású rögzítését. A rendkívül érzékeny infravörös LED-nek köszönhetően éjszaka is megfelelő képminőséget biztosít. A lencse 130o kiterjedt látómezővel rendelkezik. A készülék telepítése nagyon egyszerű és mindössze néhány percet vesz igénybe. A csatlakozás Ethernet vagy WiFi segítségével történik.

   Műszaki adatok:

   arcfelismerő technológia, kiváló minőségű képek, FullHD 1080p felbontás, 130° látómező

   nagyon jó képminőség éjszaka is a rendkívül érzékeny infravörös LED-nek köszönhetően

   micro-SD kártya mellékelve, adattitkosítás

   egyszerű telepítés - mindössze néhány percet vesz igénybe, Wi-Fi vagy Ethernet kapcsolat

   A Netatmo Welcome alkalmazás kompatibilis az iOS 8 vagy Android 4.3 (vagy újabb) operációs rendszert futtató készülékekkel.

   NETATMO
   NSC01-EU
   2023-06-02

   Data sheet

   Garancia
   24 hónap

   Specific References

   ean13
   3700730500623
   Mutass többet

   A többi vásalró megrendelte a következőket is: