Netatmo Smart Outdoor Camera - Kültéri okos biztonsági kamera -
      Netatmo Smart Outdoor Camera - Kültéri okos biztonsági kamera -
      Netatmo Smart Outdoor Camera - Kültéri okos biztonsági kamera -
      Netatmo Smart Outdoor Camera - Kültéri okos biztonsági kamera -
      Netatmo Smart Outdoor Camera - Kültéri okos biztonsági kamera -
      Netatmo Smart Outdoor Camera - Kültéri okos biztonsági kamera -
      Netatmo Smart Outdoor Camera - Kültéri okos biztonsági kamera -

      Netatmo Smart Outdoor Camera - Kültéri okos biztonsági kamera -

      82 990,00 Ft
      119 990,00 Ft
      Adóval együtt
      37 000,00 Ft megtakarítás

      A promóció előtti 30 nap legalacsonyabb ára: 119 990,00 Ft -37 000,00 Ft

      Az előző 30 nap legalacsonyabb ára

      A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.
      00
      NAP
      :
      00
      ÓRA
      :
      00
      PERC
      :
      00
      MP
      Szín :
      Mennyiség

      Elérhető

      A Netatmo, az okoseszközöket gyártó vállalat újabb forradalmi terméket mutat be - Presence, egy intelligens megfigyelő kamera. A fejlett tanulásra képes, áttörést jelentő algoritmus segítségével a Presence érzékeli az emberek, autók és állatok jelenlétét, és jelenti a ház körül kint tartózkodó emberek, autók és állatok megjelenését.

      A külső falon elhelyezett Presence kamera valós időben érzékeli, ha egy nem kívánt személy mozog a ház körül, ha egy autó jelenik meg a felhajtón, vagy ha egy háziállat jelenik meg. A készülék felismeri, amit lát, és értesíti Önt, ha valami újat észlel a megfigyelt területen.

      Fontos információ: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

      • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
      • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
      • 45 napos ellállási lehetőség45 napos ellállási lehetőség

      Presence jobban őrzi otthonát

      Egy áttörést jelentő algoritmust kifejezetten az emberek, autók és állatok jelenlétének érzékelésére terveztek. A kamera lehetővé teszi, hogy azonnal megtudja, mi történik a ház körül, és intelligens módon tájékoztatja a felhasználókat: "Megfigyelt személy", "megfigyelt autó" vagy "megfigyelt állat". (angol nyelvű üzenetek).

      Az algoritmus kognitív képessége lehetővé teszi a képek megkülönböztetését, ami növeli a biztonságérzetet például abban az esetben, ha a területen bűncselekmény fenyeget. A készülék például értesítheti, ha valami történik a felhasználó nyaralója körül, vagy ha a felhasználó távollétében futárral csomagot kézbesítenek.

      A felhasználó eldöntheti, hogy a készülék videót rögzítsen, vagy riasztást küldjön, ha személy, autó vagy állat jelenlétét észleli. Ezen kívül a zóna meghatározási funkció lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egy adott területet zónákra osszon fel. A rendszer részletes információkat küld, ha egy adott zónában, például a bejárati kapu, a bejárati ajtó vagy az udvar körül riasztást észlel. Legfeljebb négy különböző zóna határozható meg. A Time-Laps mód a kamera által felvett utolsó 24 órát rögzíti egy pillanat alatt. A felhasználó az elmúlt 24 óra gyorsított sorozatát látja, és gyorsan visszanézheti, hogy mi történt egy adott zónában. 

      A kamera éjszakai körülmények között is működik. Ez az infravörös fény használatának köszönhetően lehetséges. Intelligens reflektorral is fel van szerelve, amely mozgás érzékelésekor bekapcsol. Megvilágítja az utat vagy elriasztja a hívatlan személyeket.

      A Presence IFTTT kompatibilis

      A készülék kompatibilis az IFTTT szoftverrel. A platform lehetővé teszi a különböző szolgáltatások összekapcsolását a NETATMO SECURITY alkalmazáson keresztül.  

      A Presence által rögzített felvételek helyben mentésre kerülnek egy micro SD-kártyára (8 GB-os kártya mellékelve), vagy a felhasználó letöltheti a videót, amint az teljesen rögzítve van a Dropbox-fiókjáról vagy FTP-kiszolgálójáról. A Dropbox alkalmazás segítségével a felvétel bárhonnan lejátszható, még akkor is, ha a Presence nincs csatlakoztatva. Az adatátviteli folyamat a kamerától az okostelefonig titkosítással van biztosítva, hogy a legmagasabb szintű védelmet garantálja.

      Gyors és egyszerű telepítés hatékony csatlakozással

      A készülék telepítése rendkívül egyszerű. A kamera a meglévő kültéri világítást helyettesíti. A következő lépés a Wi-Fi hálózathoz való csatlakozás. Az alkalmazás okostelefonokon, táblagépeken, PC-ken / Mac-eken vagy az Apple Watch-on érhető el. Lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy hozzáférjen a házban zajló eseményekről rögzített élő videófelvételhez. Lehetőséget kínál a korábbi riasztások és korábbi videók megtekintésére is. Az iOS 10 frissítésével a Presence minden egyes eseményről pillanatfelvételt mutat az iPhone-felhasználónak a kezdőképernyőn. A felhasználónak nem kell feloldania a telefonját, hogy megnyissa az alkalmazást, és megtudja, mi történik a ház körül.

      Presence, egy lenyűgöző kültéri kamera modern dizájnnal

      A kamera Full HD minőségben rögzíti a képeket. Minden fényviszonyok között jól működik. A látószög 100 fok, az érzékelési tartomány pedig 20 méter. A Presence teljesen időjárásálló: nap, eső, szél és jég ellen. Emellett elegáns és minimalista kialakítással rendelkezik. Kivételes szilárdságú és tartósságú alumínium házba van zárva.

      Műszaki leírás:

      "Deep-Learning" - áttörést jelentő algoritmus az emberek, autók és állatok felismeréséhez

      Integrált világítási rendszer

      Full HD - 1080p videofelvétel, Látószög: 100 fok

      Érzékelési tartomány: 20m, Fényteljesítmény: 12W

      Live stream" funkció - a mozgás érzékelése nélküli megtekintés lehetősége

      CMOS érzékelő 4 MP, Beépített mikrofon, Infravörös rendszer

      Felvétel micro SD-kártyára, Dropboxra vagy saját FTP-kiszolgálóra

      Adattitkosítási rendszer, Csatlakozás Wi-Fi-n keresztül

      Könnyű barkácsolás, meglévő külső lámpa cseréje, Teljesen időjárásálló

      NETATMO
      NOC01-EU

      Data sheet

      Garancia
      24 hónap

      Specific References

      ean13
      3700730501354
      Új
      Mutass többet

      A többi vásalró megrendelte a következőket is: