Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

   Kiegészítő kamera EUFYCAM 2 ADD-ON CAMERA

   EUFY

   69 990,00 Ft
   Adóval együtt
   Szín
   Mennyiség

   Kérhető

   10.10.2022

   Order now and get priority delivery. We will contact you to deliver the product when it is available.

   Az EUFYCAM egy vezeték nélküli, otthoni biztonsági kamerarendszer, ami 180 napos akkumulátor-élettartammal, Full HD 1080p felbontással, IP67 szabvány szerinti időjárásállósággal, éjjellátó funkcióval, Amazon Alexa kompatibilitással rendelkezik.

    

   Akár 5 év garancia ingyen!

    

   Akár ingyenes kiszállítás!

    

   45 napos ellállási lehetőség

   • - 365 napos akkumulátor-élettartam: Az IP67-es besorolású időjárásálló kamera töltésenként 365 napig működik (vagy 3 év készenléti üzemmódban), beltérben és kültéren.
   • - Full HD megfigyelés: Az 1080p Full HD, kivételes éjjellátó technológiánkkal kombinálva, biztosítja a videók kristálytiszta minőségű felvételét éjjel-nappal.
   • - Nincs havi díj: az eufyCam használatához semmilyen havi díj nem szükséges, és egy 16 GB-os microSD-kártyával érkezik,
   • - amely akár egy teljes év felvételeit tárolhatja. Opcionális felhő-tárolási szolgáltatás elérhető.
   • - Könnyű telepítés: Csak illessze a tartót bármilyen sík felületre, és a vezeték nélküli megfigyelés kétutas audióval készen áll a használatra.
   • - Arcfelismerési technológia: A madarak, kutyák és a lehulló levelek más biztonsági kamerákat hamis riasztások küldésére késztethetnek.
   • - Az eufyCam akár 95% -kal csökkenti a hamis riasztásokat, és csak a felismerhetetlen emberi arcok által kiváltott riasztásokat küldi el.
   EUFY
   EUFYCAM 2 ADD ON
   194644015503


   2022-10-10

   Adatlap

   Garancia
   24 hónap

   Új

   Letöltés

   EUFYCAM 2

   Instrukcja obsługi

   Letöltés (1.41MB)
   Mutass többet

   A többi vásalró megrendelte a következőket is:

   10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: