EUFYCAM 2C (3+1)  Vezetéknélküli biztonsági kamera rendszer
      EUFYCAM 2C (3+1)  Vezetéknélküli biztonsági kamera rendszer

      EUFYCAM 2C (3+1) Vezetéknélküli biztonsági kamera rendszer

      114 990,00 Ft
      144 990,00 Ft
      Adóval együtt
      30 000,00 Ft megtakarítás

      A promóció előtti 30 nap legalacsonyabb ára: 125 990,00 Ft -11 000,00 Ft

      Az előző 30 nap legalacsonyabb ára

      A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.
      Szín :
      Mennyiség

      Elérhető

      Az EUFYCAM egy vezeték nélküli otthoni biztonsági kamera rendszer, ami 180 napos akkumulátor-üzemidővel rendelkezik, HD 1080p képfelbontású, IP67 időjárásállósági tanúsítványa van, éjjellátó képességgel is felvértezték, Amazon Alexa kompatibilis, és a szett 3 darab kamerát tartalmaz, mindezt teljesen felesleges havi díjak nélkül.

      Fontos információ: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

      • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
      • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
      • 45 napos ellállási lehetőség45 napos ellállási lehetőség

      Intelligens képjavítás

      Tisztább és világosabb képet kaphatsz az otthonodban és a keretben lévő emberekről. A beépített AI technológia azonosítja az embereket és azokra koncentrál.

      Nappallá változtatni az éjszakát

      A beépített reflektorfény megvilágítja a kamera környéket, és lehetővé teszi a teljes kép tiszta színekben történő megtekintését még éjszaka, gyenge fényviszonyok mellett is. Természetesen infravörös beállítás is elérhető.

      Fontos riasztások

      Az emberek felismerésének köszönhetően kevesebb a téves riasztás. Az EufyCam 2C beépített mesterséges intelligenciájának köszönhetően különbséget tud tenni az emberek és az egyéb objektumok között.

      Intelligens érzékelési zónák

      Állítsd be azokat a területeket, ahol a kamerának érzékelnie kell a mozgásokat. Állíts be egy zónát, amely megfelel otthonod sajátosságainak, és így csak a számodra fontos értesítéseket fogod megkapni.

      Műszaki adatok:

      • Tökéletes környezeti megfigyelés: Élő közvetítés és videók rögzítése kristálytiszta, 1080p HD minőségben. A 135°-os látómező lehetővé teszi, hogy teljes szélességében pontosan lásd, mi történik otthonodban és annak közvetlen környezetében.
      • Hat hónapos biztonság egyetlen feltöltéssel: Kerüld el az akkumulátor feltöltéséből adódó a gyakori utazgatást és vesződséget, és inkább élvezd az akkumulátor 180 napos üzemidejéből adódó kényelmet! A 180 napos töltöttséget mindössze egyetlen egy feltöltéssel elérheted.
      • Nagy részletességű videókép éjszaka is: Nézd a tiszta, kiváló minőségű élő felvételeket akár éjszaka is, hogy megfigyelhesd otthonodat és annak környékét.
      • Riasztások csak a legfontosabb esetekben: A mesterséges intelligenciára épülő észlelési technológiának köszönhetően a kamera érzékeli az emberi test alakját és az arc mintázatát, így biztos, hogy csak akkor fog figyelmeztetni, ha valóban egy személy közeledik a kamera látóterében, és nem egy kóbor macska.
      • Minden időjárási körülményre készen áll: IP67 időjárásállóságának köszönhetően az EufyCam 2C szinte minden időjárási viszontagsággal könnyedén megbirkózik.

      EUFY
      EUFYCAM 2C 3+1

      Data sheet

      Garancia
      24 hónap

      Specific References

      ean13
      0194644015329
      mpn
      T88323D2
      Új
      Mutass többet

      A többi vásalró megrendelte a következőket is: