Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.
  • Szett

Kültéri okos kamera szett: 2x SMART OUTDOOR

219 980,00 Ft
197 982,00 FtMegtakarítás 10%
Adóval együtt

Elérhető

Válasszon színt a szettben

Kültéri okos biztonsági kamera - Smart Outdoor Camera

Szín
  • Fekete

Figyelem: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

 

Akár 5 év garancia ingyen!

 

Ingyenes kiszállítás!

 

elállási jog

x 2


Kültéri okos biztonsági kamera - Smart Outdoor Camera Kültéri okos biztonsági kamera - Smart Outdoor Camera Kültéri okos biztonsági kamera - Smart Outdoor Camera Kültéri okos biztonsági kamera - Smart Outdoor Camera Kültéri okos biztonsági kamera - Smart Outdoor Camera Kültéri okos biztonsági kamera - Smart Outdoor Camera

Szín

Komponensek

A Netatmo, az okoseszközöket gyártó vállalat újabb forradalmi terméket mutat be - Presence, egy intelligens megfigyelő kamera. A fejlett tanulásra képes, áttörést jelentő algoritmus segítségével a Presence érzékeli az emberek, autók és állatok jelenlétét, és jelenti a ház körül kint tartózkodó emberek, autók és állatok megjelenését.

A külső falon elhelyezett Presence kamera valós időben érzékeli, ha egy nem kívánt személy mozog a ház körül, ha egy autó jelenik meg a felhajtón, vagy ha egy háziállat jelenik meg. A készülék felismeri, amit lát, és értesíti Önt, ha valami újat észlel a megfigyelt területen.


Presence jobban őrzi otthonát


Egy áttörést jelentő algoritmust kifejezetten az emberek, autók és állatok jelenlétének érzékelésére terveztek. A kamera lehetővé teszi, hogy azonnal megtudja, mi történik a ház körül, és intelligens módon tájékoztatja a felhasználókat: "Megfigyelt személy", "megfigyelt autó" vagy "megfigyelt állat". (angol nyelvű üzenetek).


Az algoritmus kognitív képessége lehetővé teszi a képek megkülönböztetését, ami növeli a biztonságérzetet például abban az esetben, ha a területen bűncselekmény fenyeget. A készülék például értesítheti, ha valami történik a felhasználó nyaralója körül, vagy ha a felhasználó távollétében futárral csomagot kézbesítenek.


A felhasználó eldöntheti, hogy a készülék videót rögzítsen, vagy riasztást küldjön, ha személy, autó vagy állat jelenlétét észleli. Ezen kívül a zóna meghatározási funkció lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egy adott területet zónákra osszon fel. A rendszer részletes információkat küld, ha egy adott zónában, például a bejárati kapu, a bejárati ajtó vagy az udvar körül riasztást észlel. Legfeljebb négy különböző zóna határozható meg. A Time-Laps mód a kamera által felvett utolsó 24 órát rögzíti egy pillanat alatt. A felhasználó az elmúlt 24 óra gyorsított sorozatát látja, és gyorsan visszanézheti, hogy mi történt egy adott zónában. 


A kamera éjszakai körülmények között is működik. Ez az infravörös fény használatának köszönhetően lehetséges. Intelligens reflektorral is fel van szerelve, amely mozgás érzékelésekor bekapcsol. Megvilágítja az utat vagy elriasztja a hívatlan személyeket.


A Presence IFTTT kompatibilis


A készülék kompatibilis az IFTTT szoftverrel. A platform lehetővé teszi a különböző szolgáltatások összekapcsolását a NETATMO SECURITY alkalmazáson keresztül.  


A Presence által rögzített felvételek helyben mentésre kerülnek egy micro SD-kártyára (8 GB-os kártya mellékelve), vagy a felhasználó letöltheti a videót, amint az teljesen rögzítve van a Dropbox-fiókjáról vagy FTP-kiszolgálójáról. A Dropbox alkalmazás segítségével a felvétel bárhonnan lejátszható, még akkor is, ha a Presence nincs csatlakoztatva. Az adatátviteli folyamat a kamerától az okostelefonig titkosítással van biztosítva, hogy a legmagasabb szintű védelmet garantálja.


Gyors és egyszerű telepítés hatékony csatlakozással


A készülék telepítése rendkívül egyszerű. A kamera a meglévő kültéri világítást helyettesíti. A következő lépés a Wi-Fi hálózathoz való csatlakozás. Az alkalmazás okostelefonokon, táblagépeken, PC-ken / Mac-eken vagy az Apple Watch-on érhető el. Lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy hozzáférjen a házban zajló eseményekről rögzített élő videófelvételhez. Lehetőséget kínál a korábbi riasztások és korábbi videók megtekintésére is. Az iOS 10 frissítésével a Presence minden egyes eseményről pillanatfelvételt mutat az iPhone-felhasználónak a kezdőképernyőn. A felhasználónak nem kell feloldania a telefonját, hogy megnyissa az alkalmazást, és megtudja, mi történik a ház körül.


Presence, egy lenyűgöző kültéri kamera modern dizájnnal


A kamera Full HD minőségben rögzíti a képeket. Minden fényviszonyok között jól működik. A látószög 100 fok, az érzékelési tartomány pedig 20 méter. A Presence teljesen időjárásálló: nap, eső, szél és jég ellen. Emellett elegáns és minimalista kialakítással rendelkezik. Kivételes szilárdságú és tartósságú alumínium házba van zárva.


Műszaki leírás:


"Deep-Learning" - áttörést jelentő algoritmus az emberek, autók és állatok felismeréséhez


Integrált világítási rendszer


Full HD - 1080p videofelvétel, Látószög: 100 fok


Érzékelési tartomány: 20m, Fényteljesítmény: 12W


Live stream" funkció - a mozgás érzékelése nélküli megtekintés lehetősége


CMOS érzékelő 4 MP, Beépített mikrofon, Infravörös rendszer


Felvétel micro SD-kártyára, Dropboxra vagy saját FTP-kiszolgálóra


Adattitkosítási rendszer, Csatlakozás Wi-Fi-n keresztül


Könnyű barkácsolás, meglévő külső lámpa cseréje, Teljesen időjárásálló


Adatlap

Garancia
24 hónap
Mutass többet

10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: