Kültéri okos biztonsági kamera riasztóval - Smart Outdoor Camera with Siren
   Kültéri okos biztonsági kamera riasztóval - Smart Outdoor Camera with Siren
   Kültéri okos biztonsági kamera riasztóval - Smart Outdoor Camera with Siren
   Kültéri okos biztonsági kamera riasztóval - Smart Outdoor Camera with Siren
   Kültéri okos biztonsági kamera riasztóval - Smart Outdoor Camera with Siren

   Kültéri okos biztonsági kamera riasztóval - Smart Outdoor Camera with Siren

   103 590,00 Ft
   148 990,00 Ft
   Adóval együtt
   45 400,00 Ft megtakarítás

   A promóció előtti 30 nap legalacsonyabb ára: 148 990,00 Ft

   Ártörténet

   Az előző 30 nap legalacsonyabb ára

   A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.
   00
   NAP
   :
   00
   ÓRA
   :
   00
   PERC
   :
   00
   MP
   Szín :
   Mennyiség

   Elérhető

   Netatmo Smart Outdoor Camera néven is ismert kültéri kamera beépített szirénával.

   Fontos információ: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

   • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
   • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
   • 45 napos ellállási lehetőség45 napos ellállási lehetőség

   Az egyetlen intelligens kültéri kamera beépített szirénával, amely képes megkülönböztetni az embereket, az állatokat és az autókat, és további előfizetési díj nélkül hozzáférést biztosít minden funkcióhoz.

   A Netatmo kültéri kamera megvédi otthonát és nyugalmat biztosít. Ha személyt, háziállatot vagy járművet észlel, azonnal értesítést küld az okostelefonjára. Az értesítések intelligensek, mivel a kamera különbséget tud tenni emberek, háziállatok, autók és az ártalmatlan forgalom között. A riasztási zóna funkcióval kiválaszthatja a megfigyelni kívánt zónákat. Nincs téves riasztás. Azonnal reagálhat: riassza el a betolakodókat 105 dB-es riasztóhanggal!

   A kamera használata nem előfizetési díjköteles, minden funkcióhoz és frissítéshez külön költség nélkül hozzáférhet. Az adatok 100%-os biztonságban vannak a titkosított és mellékelt MicroSD-kártyán történő helyi videotárolással.

   A riasztószirénával ellátott intelligens kültéri kamera könnyen telepíthető. A telepítés kevesebb mint egy órát vesz igénybe, a kamera egyszerűen helyettesíti a meglévő lámpát. A kamera kompatibilis az Apple Homekit, az Alexa és a Google Assistant rendszerekkel. A hangutasításokkal történő vezérlés és más csatlakoztatott eszközökkel való integráció is lehetséges.

   Otthona teljes körű irányítása az Ön keze ügyében - bármilyen eszközzel

   Gyors telepítés

   A kültéri kamera gyorsan és egyszerűen telepíthető. Cserélje ki a meglévő világítást, vagy válasszon stratégiai helyet otthona megfigyeléséhez. Ezután csatlakoztassa a kamerát a Wi-Fi hálózatához, hogy távolról vezérelhesse azt, és élvezze az összes funkciót!

   Személyre szabott értesítések: figyelje környezetét valós időben. A Netatmo kültéri kamerája megvédi otthonát és nyugalmat biztosít. Ha ismeretlen személyt vagy járművet észlel az Ön ingatlanán, azonnal értesítést küld az okostelefonjára. Az intelligens kamera különbséget tud tenni emberek, állatok, autók és az ártalmatlan forgalom között. Az értesítés észlelését követően azonnal intézkedhet.

   Riassza el a betolakodókat 105 dB-es riasztással. Előzze meg a betöréseket egy intelligens kültéri kamerával és beépített riasztószirénával. Ha egy személy vagy jármű megsérti az Ön tulajdonát, azonnali értesítést és videót kap okostelefonjára. Betolakodó? Riassza el őt a sziréna és a fülsiketítő, 105 dB-es riasztás aktiválásával közvetlenül az alkalmazásból.

   Nincs több téves riasztás Konfigurálja kültéri kameráját úgy, hogy csak hasznos riasztásokat kapjon. A Riasztási zónák segítségével meghatározhatja a megfigyelni kívánt területeket és a behatolás típusát, amelyről tudni szeretne. Emberek, járművek, háziállatok? Állítsa be a preferenciáit, ahogyan azt jónak látja.

   Intelligens világítási rendszerrel felszerelt kamera Az Ön kültéri kamerája beépített intelligens világítási rendszerrel van felszerelve. Riasztáskor a világítás bekapcsol, hogy segítsen elriasztani a betolakodókat. Válassza a manuális aktiválást az alkalmazáson keresztül vagy az automatikus aktiválást. A rendszer éjszaka is képes megvilágítani az utat.

   Hozzáférés az összes funkcióhoz és nincs szükség előfizetésre! A videók és a tárhely, valamint a kamerával kapcsolatos összes funkció teljesen előfizetés nélkül is elérhető. Az alkalmazásfrissítések és a bővítmények ingyenesek, és ez így is marad.

   Teljesen védett adatok A Netatmo segítségével adatai mindig biztonságban vannak. Válassza a helyi videotárolást microSD-kártyán, nagy biztonságú titkosítással, és ha szeretné, kombinálja a Dropboxon vagy FTP-kiszolgálón keresztül történő automatikus felhőmentéssel.

   Maradjon kapcsolatban otthonával Maradjon kapcsolatban otthonával, amikor távol van. A Netatmo kültéri kamera által rögzített képek az alkalmazáson keresztül a nap 24 órájában elérhetőek. Ráadásul a kültéri kamera infravörös sugárzóval van felszerelve, így éjszaka is jól működik.

   Hangutasítások és integráció más csatlakoztatott eszközökkel Az Ön kültéri kamerája rejtett tehetségekkel rendelkezik! Az Apple HomeKit segítségével más okoseszközökkel is összehangolhatja kameráját, és a Siri, Alexa és Google Assistant kompatibilitás előnyeit kihasználva hangvezérlést is használhat.

   Műszaki információk

   Ingyenes videotárolás: helyi microSD-kártyán (mellékelve), opcionális biztonsági mentés személyes Dropbox-fiókba vagy FTP-kiszolgálóra.

   MicroSD kártya mellékelve (8 GB) - a kártyahely legfeljebb 32 GB-os kártyákat támogat.

   12 wattos LED-es világítótest, 105 dB riasztás

   Infravörös sugárzó: érzékelés 15 m / 50 ft távolságig

   Kompatibilis az Apple Homekit / Google Assistant / Alexa rendszerekkel

   100° látómező, Full HD 1080p felbontás

   4 MP videó érzékelő, Wi-Fi kapcsolat

   Vízálló: HZO védelmi szabvány

   Pontos, valós idejű riasztások

   Riasztási zóna funkció: 4 zóna közül választhat

   Emberek, autók és állatok felismerése és megkülönböztetése

   Testreszabható értesítések az alkalmazásban

   Ingyenes: a Netatmo-val nincsenek rejtett költségek: a videomemória mindig rendelkezésre áll, ingyenes hozzáférés minden funkcióhoz és ingyenes alkalmazásfrissítések.

   Ingyenes hozzáférés a videókhoz az alkalmazáson keresztül.

   Teljesen védett adatok: a videók helyben tárolódnak a mellékelt microSD-kártyán. A kamera azt is lehetővé teszi, hogy a rögzített videókat feltöltse Dropbox-fiókjába vagy személyes FTP-kiszolgálójára.

   Beépített intelligens világítótest, Infravörös sugárzó

   A meglévő lámpa helyettesíthető a könnyű telepítés érdekében

   Az alkalmazáson keresztül másoknak is hozzáférést adhat a kamerájához.

   Kompatibilis az Apple Homekit / Alexa / Google Assistant rendszerekkel

   NETATMO
   NOC-S-EC
   2023-06-02

   Data sheet

   Garancia
   24 hónap

   Specific References

   ean13
   3700730503761
   Új
   Mutass többet

   A többi vásalró megrendelte a következőket is: