Sonos ROAM SL Vezetéknélküli hangfal
      Sonos ROAM SL Vezetéknélküli hangfal
      Sonos ROAM SL Vezetéknélküli hangfal
      Sonos ROAM SL Vezetéknélküli hangfal
      Sonos ROAM SL Vezetéknélküli hangfal

      Sonos ROAM SL Vezetéknélküli hangfal

      73 990,00 Ft
      Adóval együtt
      A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.
      Szín :
      Mennyiség

      Utolsó tételek a raktáron

      Vigye magával bárhová a lenyűgöző hangzást a Sonos Roam SL hordozható hangszóróval, amellyel bármilyen körülmények között hallgathat. Élvezze a zenét az otthoni Wi-Fi hálózat hatótávolságán belül, a többszobás zenehallgatást és a kültéri, Bluetooth streaminget, az egész napos akkumulátor-üzemidőt és a vízállóságot.

      Fontos információ: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

      • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
      • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
      • 45 napos ellállási lehetőség45 napos ellállási lehetőség

      A Roam-ot bárhová is visszük, mindig csodálatos hangzást biztosít. Hallgassunk vele zenét, használjuk ki a hangvezérlés és a többszobás (multi room) zenehallgatás nyújtotta előnyöket az otthoni Wi-Fi hálózaton keresztül, valamint streamingeljünk vele zenét Bluetooth-on keresztül az egész napos akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően, sőt még vízálló is, ami kifejezettem jól jön utazásaink során.

      Élvezzük a lenyűgöző Sonos-élményt Wi-Fi-n keresztül, és streameljünk közvetlenül okostelefonunkról, táblagépünkről vagy számítógépünkről a Bluetooth használatával. A Roam automatikusan csatlakozik az otthoni hálózathoz és a hatótávolságon kívül párosítja a telefonunkat vagy tabletünket. Mindössze annyit kell csak tennünk, hogy kiválasztjuk, mit szeretnénk lejátszani.

      Kifinomult design

      A Roam vékony és gondosan megtervezett váza zökkenőmentesen illeszkedik otthonunkba, könnyű és ergonomikus kialakítása pedig megkönnyíti annak szállítását utazásaink során.

      AirPlay 2

      Az AirPlay 2 segítségével közvetlenül iPhone-ról, iPadről vagy Mac számítógépről streamelhetünk hangot a Sonos rendszerre, a Siri használatával pedig hangvezérléssel utasíthatjuk a rendszert, hogy vegye fentebb a hangerőt vagy ugorjon a következő dalra. 

      A SONOS alkalmazás

      Az ingyenesen letölthető Sonos alkalmazással böngészhetünk és kereshetünk tartalmakat az összes elérhető zenei szolgáltatásban, elmenthetjük kedvenceinket, állíthatunk be riasztásokat, és felfedezhetünk új zenéket a Sonos Rádió segítségével.

      Gombok

      A Roam gombjaival elindíthatjuk a lejátszást, megállíthatjuk a lejátszást, beállíthatjuk a hangerőt, átugorhatunk a következő dalra, újra lejátszhatjuk őket.

      Csodálatos minden szögből nézve

      A ROAM álló helyzetben nagyon kis helyet foglal, lekerekített szélekkel ellátott háromszög alakjának köszönhetően pedig a legkisebb sarkokban is jól elfér.

      Ha a talaj egyenetlen, helyezze a ROAM-ot vízszintes helyzetbe, hogy nagyobb stabilitással helyezkedjen el az adott felületen. A hangszóró a jobb hangélmény érdekében a hangot finoman felfelé, a füle felé irányítja.

      Kulcsfontosságú jellemzők:

      kMindig készen áll a kalandokra: A ROAM teljesen vízálló (IPX7). Okos kialakítása védelmet nyújt a véletlen gombnyomással szemben, valamint stabilitást és cseppállóságot biztosít.

      Vízszintes és függőleges használat: a készülék kültéren és beltéren is megőrzi funkcionalitását. Bent függőlegesen használható, hogy a lehető legkisebb helyet foglalja el a szobában. Otthonunkon kívül az egyenetlen felületeken a hangszóró vízszintesen is elhelyezhető, mindkét esetben automatikusan beállítja a működés és a hang módját a legjobb zenei élmény érdekében.

      10 óra üzemidő: élvezzük kedvenc zenéinket vezetékek nélkül. Amikor a készülék nincs használatban, az energiatakarékosság érdekében alvó üzemmódba kapcsol. Egyetlen gombnyomás, és a hangszóró újra üzemkész.

      Group + Swap: Mozogjunk a ház körül kedvenc zenéinket hallgatva. A Roam érzékeli, hogy melyik szobában tartózkodunk és a zenét a legközelebbi eszközre helyezi át követve mozgásunkat.

      A beállítás még sosem volt ilyen egyszerű: a Sonos alkalmazás automatikusan felismeri az új hangszórót, és csatlakoztatja a Wi-Fi hálózathoz, így a lehető leghamarabb elkezdhetjük hallgatni kedvenc zenéinket. Az alkalmazáson belül két készüléket sztereó párrá is összekapcsolhatunk.

      Családtag: A Roam kis mérete ellenére egy teljes értékű Sonos hangszóró, amellyel kihasználhatjuk a multi room rendszerünk összes lehetőségét.

       

      SONOS
      ROAM SL WHITE

      Data sheet

      Garancia
      24 hónap

      Specific References

      ean13
      8717755777867
      Mutass többet

      A többi vásalró megrendelte a következőket is: