Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

   Félautomata analóg lemezjátszó DP-400

   DENON

   219 990,00 Ft
   Adóval együtt
   Szín
   Mennyiség

   Elérhető

   A DP-400 analóg lemezjátszó egy robusztus, funkcionális és vizuálisan is tetszetős modell. Ez egy olyan eszköz, amely szilárd alapra épül, ami csökkenti a rezgések vagy egyéb hibák kockázatát.

   Figyelem: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

    

   Akár 5 év garancia ingyen!

    

   Akár ingyenes kiszállítás!

    

   45 napos ellállási lehetőség

   Hi-Fi Lemezjátszó automatikus fordulatszám-érzékelővel

   A DP-400-at formavilága, funkcionalitása és megbízhatósága emeli ki az analóg lemezátszók sorából. Emellett a robusztus alap sem hiányzik, amely csökkenti a vibrációk kockázatát. Előnye még az alapzat átlagosnál kisebb szélessége (41 cm), amely így kevesebb helyet kíván. Valamint formavilágában is tökéletesen illeszkedik a Denon Design Series többi modelljéhez.

   Denon DP-400

   Szíjhajtású lemezjátszó, amely egyaránt alkalmas, a 33 1/3 rpm, a 45 rpm és a 78 rpm sebességű felvételek lejátszására. Az új sebesség ellenőrző mechanizmus biztosítja a pontos lejátszási sebességet, ezáltal garantálva az esetleges lejátszási hibák elkerülését és a rendkívűl precíz hangzást. Továbbá említésre méltó még a modern ”S” alakú lemezjátszó kar kialakítása is, amely a lejátszás végén automatikusan elemelkedik.

   A lemezjátszó gyárilag, az egyéb specifikációkhoz tökéletesen illeszkedő MM hangszedővel van szerelve, amely az egyéni igényektől függően bármikor MC hangszedőre is kicserélhető. A DP-400 beépített phono előerősítővel is rendelkezik, amely bármikor kikapcsolható, amennyiben a felhasználó egyéb phono előerősítőt használna a készülékhez.

   A lemezjátszó robusztus és több funkciós porvédő burkolattal rendelkezik, amely amellett, hogy védi a készüléket a szennyeződésektől, bármikor lemezborító tartóként is használható. Ehhez csak a megfelelő módon, függőleges helyzetbe kell állítani, egy egyedi albumállványt kialakítva.

   Denon DP-400

   Főbb jellemzők:

   • Plug & Play kialakítás, amely természetes és tiszta hangzást garantál.
   • Az MM phono hangszedő csökkenti az interferencia és az egyéb hanghibák kockázatát a lejátszás során.
   • Az MM phono hangszedőt a felhasználó bármikor kicserélheti, egy fejlettebb MC hangszedőre, és így még magasabb hangminőséget érhet el.
   • A továbbfejlesztett ”S” kar automatikusan elemelkedik, ha a lejátszás befejeződött.
   • A lemezjátszó 33 1/3 rpm, 45 rpm és 78 rpm sebességű felvételek lejátszására egyaránt alkalmas. A forgási sebesség precíz szabályozását egy speciális érzékelő vezérli.
   • A DP-400 beépített phono előerősítővel is rendelkezik, amely bármikor be- és kikapcsolható. Ebből adódóan bármilyen erősítő, vagy egyéb hangrendszer csatlakoztatható a készülékhez.
   • A luxus minőségű porvédő tető, lemezborító állványként is használható.
   • A megszokottnál kisebb szélesség (41 cm), akkor is ideálissá teszi a készüléket, ha korlátozott szabad hely áll rendelkezésre.
   • A DP-400 félautomata lemezjátszó. A lejátszás manuálisan indul, de az ”S” kar a lejátszás végén automatikusan elemelkedik.

   Egyedi S-alakú ívelt hangkar a lemez bármely pontján optimalizált nyomkövetési szöggel rendelkezik, hogy csökkentse a torzítást a tiszta hangvisszaadás érdekében

   A hangkar automatikus felemelkedik a lemezek végén, így a lejátszást leállítja

   A beépített phono EQ be/ki kapcsoló lehetővé teszi a DP-400 csatlakoztatását bármely erősítőhöz vagy rendszerhez analóg bemenettel vagy phono bemenettel

   A speed selector funkciónak köszönhetően támogatja a lejátszást 33 1/3 fordulat/perc, 45 fordulat/perc és 78 fordulat/perc sebességgel is

   A több, mint 100 éves Denon örökséggel rendelkező hangzás kiválósága - bízzon meg ebben a kiváló minőségű és tartós lemezjátszóban, hogy biztosítsa a végső hangélményt

   Magas színvonalú MM hangszedőt tartalmaz, hogy pontos, részletgazdag hangot kapjon

   Exkluzív, levehető porvédő burkolat a mellékelt talppal kiküszöböli a rezgéseket és kettős funkciót lát el, a baklitlemez borítóinak állványaként is használható

   Támogatja mind az MM, mind az MC hangszedőket – rugalmasságot biztosít, amely megfelel az audio beállításainak

   Súlyozott, szíjhajtású automatikus fordulatszám-érzékelővel biztosítja a pontos sebességet a pontos hangvisszaadás érdekében

   A Denon Design sorozat része - elegáns, modern kialakítás, szépen illeszkedik az otthonába

   Erős konstrukció

   Az erős megépítési konstrukció mind a szilárdságot, mind a nagy sűrűséget biztosítja a részletes, rezonanciamentes hangok reprodukálásához. A vastag falak és a súlyozott tányér optimális felületet biztosítanak a lemezgyűjteményéhez, csökkentve a külső vibrációt. Csatlakoztassa a DP-400-at a Denon Design sorozat többi részéhez egy tartós, nagy felbontású rendszer érdekében.

   Speed selector

   Támogatja a lejátszást 33 1/3 fordulat/perc, 45 fordulat/perc és 78 fordulat/perc sebességgel. Könnyedén lejátszhatja a teljes vinilgyűjteményét, és élvezheti teljes szélességben - még a 78-asokat is.


   Egyszerű beállítás és kezelés

   Exkluzív, eltávolítható kettős rendeltetésű porvédő fedél

   Phono Equalizer

   A kicsomagolás csak perceket vesz igénybe, és gyorsan be tudjk állítani a kezdő és tapasztalt bakelit-rajongók is. Csatlakoztassa a DP-400-at a kedvenc erősítőjéhez vagy rendszeréhez, beleértve a Denon Design Series-et, és azonal hallgathatja a lemezgyűjteményét – ilyen egyszerű. A levehető porvédő fedél modern kialakítású, emeli a DP-400 esztétikáját, ugyanakkor kiküszöböli a rezgési problémákat, amelyek befolyásolják a zenei minőséget. Az album fedőlapjának megjelenítésekor helyezze a porvédőt függőlegesen a mellékelt alapra, és büszkén mutassa meg barátainak és családjának lemezeit. Az integrált phono EQ nyitott, széles színpadképet nyújtó hangzást biztosít szeretett albumai számára, részletes, pontos reprodukcióval. MM hangszedőt tartalmaz. Csatlakoztassa közvetlenül egy AV-receiverhez, rendszer komponenshez vagy az integrált erősítőhöz, amelyen nincs phono bemenet a zökkenőmentes használat érdekében.

   Hangszedő opciók

   Tartalmaz egy MM hangszedőt a pontosabb hallgatáshoz és a hozzáadott zenei részletekhez. A piacon a legrégebb óta értékesített hangszedők gyártója, így bizalommal élvezheti a Denon DP-400 lemezjátszóját. Ha inkább egy MC hangszedőn keresztül hallgatna zenét, egyszerűen cserélje ki a meglévő MM hangszedőt, hogy illeszkedjen az audio beállításaihoz. Élvezze az ikonikus Denon hangminőséget, de úgy, hogy Ön dönti el, hogyan hallgatja.

   Súlyozott, szíjhajtású tányér automatikus érzékelővel

   Az integrált automatikus érzékelő pontosan szabályozza a tányért, megakadályozva a lejátszás során fellépő nemkívánatos sebességváltozásokat - élvezze a hangvisszaadást pontosan úgy, ahogyan azt a művész tervezte.

   DENON
   DP400WTEM
   4951035067789


   2022-08-12

   414 mm
   342 mm
   132 mm

   6 kg

   Adatlap

   Garancia
   24 hónap
   Garancia Meghosszabbítása
   36 hónap
   Hajtás
   Szíjhajtás
   Vezérlés
   Félautomata
   Előerősítő
   Igen
   Sebesség
   33 1/3 RPM
   45 PM
   78 PM

   Új
   Mutass többet

   A többi vásalró megrendelte a következőket is:

   10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: