Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

A Loewe márkát a precíz, német mérnöki munka különbözteti meg a versenytársaktól. A tervezők minden részletre odafigyelnek, a tökéletes felhasználói élmény érdekében. Mindegyik TV egyedileg kalibrálva és optimalizálva érkezik a vásárlókhoz a tökéletes vizuális élmény érdekében. Ezt a legmodernebb technológiák támogatják: 4k, OLED, HDR10, HGL és Dolby Vision™. Emellett beépített soundbar lenyűgöző hangzást biztosít.

A We.SEE sorozat a Loewe TV modellekben megtalálható csúcstechnológia tökéletes kombinációja egyedi stílussal, színnel és dizájnnal. A We.SEE sorozat egy új stílust teremt, ami bármilyen belső teret megtölt színekkel és egyediséggel.

A Loewe Sound a megoldás a zene és a filmek újszerű élvezetére. Ezekkel a termékekkel új hangélményt tapasztalhat meg, a hangok legapróbb részleteit is megtalálja és a filmek dialógusai minden eddiginél tisztábbak lesznek. Lépjen be a multi-room hangfalak világába a vezeték nélküli hangszórókkal, szeressen bele kedvenc filmjébe a soundbarok segítségével, vagy keltse életre a mindennapi zenehallgatást az all-in-one eszközökkel.

Fedezze fel a We.HEAR termékeket. Ezt a sorozatot a jó hangzás rajongóinak terveztük. A kompakt és hordozható bluetooth hangszórók a legjobb minőségű hangzást viszik bárhová, ahová csak akarod. Kiterjedt funkcionalitásuk és tartós akkumulátoraik révén a zenehallgatás öröme sok órán át tart majd.

A tartozékok széles választéka lehetővé teszi, hogy televízióját az Ön igényeihez, lehetőségeihez és otthona méretéhez igazítsa. Ezeknek köszönhetően könnyen és stabilan elhelyezheti a készüléket az Önnek legmegfelelőbb módon. Ezek mind kompatibilisek az összes Loewe termékkel.