Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

Marantz Melody X M-CR612

Főbb jellemzők:
- 60 W x 2 csatorna (6 ohm) vagy 4x 30 W az A/B hangszóróhoz  Lautomatikus hangerő beállítása
- CD, WMA, MP3 (CD*/RW) lejátszás, valamint FM és DAB tunerrel rendelkezik
- Az internetes rádióból származó zeneszámok lejátszása. Spotify. Amazon Prime Music, TIDAL,
és okostelefonjáról az AirHay 2 vagy a Bluetooth alkalmazáson keresztül
- Támogatja az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri hangalapú asszisztensek használatát.
- Támogatja az MP3 és WAV/FLAC/AI_AC 192kHU24bit, OSO 28/5.6MHz lejátszást
- Beépített Bluetooth és Wi-Fi 2,4 GHz/5GHz kétsávos támogatással
- Tartalmaz két digitális optikai bemenetet automatikus felismeréssel a TV vagy digitális eszköz számára
- Működik a meglévő TV távirányítóvalTalálja meg az Önnek megfelelő hangszórópárt!

Találja meg az Önnek megfelelő hangszórópárt!

A Marantz Melody X a tiszta, kifinomult és ragyogó zeneiség esszenciája. Ez az elegáns hálózati vevőegység szinte korlátlan számú streaming platformot támogat az AirPlay 2, a Bluetooth és a HEOS Wi-Fi kapcsolaton keresztül. Csatlakoztassa polc- vagy álló hangszóróit a Melody X-hez négy nagy teljesítményű digitális erősítő csatornán keresztül, és élvezze a tökéletes hangzást a Marantz minőségében. A két optikai digitális bemenetnek köszönhetően akár tévéjét is csatlakoztathatja, hogy szenzációs élményben legyen része kedvenc filmjei vagy tévéműsorai megtekintése közben. A beépített DAB+ és FM-tuner és a TuneIn internetes rádió teszi teljessé a végtelen számú zeneforrást. Ha a zene a szenvedélye, a Melody X az otthoni szórakoztatáshoz szükséges tökéletes felszerelés.


A Marantz Melody X 2 x 60 wattot (6 Ohm) vagy 4 x 30 wattot biztosít két különböző sztereó hangszórópár csatlakoztatásához. Két pár hangszóró csatlakoztatásával mindkét pár hangerejét külön-külön szabályozhatja. A Melody X-be épített HEOS rendszer korlátlan zenei adatbázishoz biztosít hozzáférést. A HEOS támogatja az olyan szolgáltatásokat, mint a Spotify, a TIDAL, a Deezer és a TuneIn Radio. A Marantz Melody X hangasszisztenseket is támogat: Amazon Alexa, Google Assistant és Apple Siri. Használja a hangját a Melody X vezérlésére, függetlenül attól, hogy melyik asszisztenst használja napi szinten.


Mindenképpen csatlakoztassa Marantz Melody X készülékét a televíziójához. A Melody X automatikusan felismeri a hangforrást, miután csatlakoztatta a tévéhez, könnyedén vezérelheti a tévé távirányítójával. Segítségével felhangosíthatja, elnémíthatja vagy megváltoztathatja a hangforrást a Melody X készülékén.


A Melody X kétféle színben kapható. Fekete és ezüst. Klasszikus kialakítása, kis mérete és kifinomult esztétikája bármelyik szobába illik.


A hangszórók és a Melody X a mi bevált készleteink, amelyek tökéletesen együttműködnek ezzel az erősítővel. Az olyan márkák, mint a Polk Audio, a Definitive Technology és a Bowers & Wilkins ismertek a hangszórók hibátlan hangzásáról és nagy teljesítményéről. Az egyes készletekhez bemutatott grafikák alapján válassza ki az ideális szettet. Kezdje azzal, hogy kiválasztja a leginkább hallgatott zenét. Pop, rock, jazz vagy klasszikus zene. E hangszórók bármelyike a legjobbat hozza ki a zenéből. Ezután összpontosítson a szoba méretére, amelyben a Marantz Melody X-et elhelyezi. Ebben az esetben nagyon fontos, hogy a hangszóró mérete illeszkedjen a szoba méretéhez, hogy a hang teljesen kitöltse a teret. Ügyeljen arra, hogy a kiválasztott sztereó pár úgy helyezkedjen el, hogy hallgatás közben bizonyos távolságot tartson a hangszóróktól. Ha ragaszkodik egy bizonyos távolsághoz, akkor a legjobb hallgatási élményt kapja.

A Marantz Melody X-ben rejlő végtelen lehetőségek az, amit keres egy olyan készülékben, amely a legmagasabb szintű otthoni szórakoztatást biztosítja. Minden perc, amit ezzel a berendezéssel tölt el, olyan felejthetetlen élményt nyújt, amitől nehéz lesz megválni.