Aktív mélysugárzó - subwoofer SUB AIR
      Aktív mélysugárzó - subwoofer SUB AIR
      Aktív mélysugárzó - subwoofer SUB AIR
      Aktív mélysugárzó - subwoofer SUB AIR
      Aktív mélysugárzó - subwoofer SUB AIR

      Aktív mélysugárzó - subwoofer SUB AIR

      279 990,00 Ft
      Adóval együtt
      A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.
      Szín :
      Mennyiség

      Elérhető

      Fontos információ: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

      • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
      • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
      • 45 napos ellállási lehetőség45 napos ellállási lehetőség

      A legendás francia gyártó ezt a mélysugárzót a FOCAL DIMENSION soundbarhoz ajánlotta. Ezzel a kivételes eszközzel párosítva a SUB AIR a legjobb tulajdonságait mutatja, tökéletesen hangolva és létrehozva a térhatású hangzást a teljes frekvenciatartományban.

      A készülékhez tartozik egy adó, így a hangot rádión keresztül küldhetjük, ami kényelmes és rendkívül hatékony megoldás. A SUB AIR azonban univerzális megoldás is - bármilyen, szabványos mélynyomó kimenettel rendelkező házimozi vevőegységhez csatlakoztathatja.

      A SUB AIR egy szokatlan formájú készülék; a gyártónak egy nagyméretű (21 cm) mélysugárzó magas és lapos házba zárásával sikerült elérnie, hogy a mélysugárzó gyakorlatilag bárhol elférjen. Bár ez eltér a mélysugárzók tipikus kialakításától, ez a francia cég tudja, hogyan kell egy terméket egyedivé és exkluzívvá tenni, mint senki más.

      Ez a SUB AIR esetében is így van, a design modern, de elegáns. A fényes "zongora" fényezés, amelyen a hangszórórács egyértelműen kiemelkedik, stílusossá és modernné teszi a mélysugárzót bármely helyiségben.

      A SUB AIR tökéletes lesz azok számára is, akik szeretnék minimalizálni az otthoni audioeszközök méretét és számát. A vezeték nélküli csatlakoztathatóságnak és az ergonomikus házformának köszönhetően a készülék könnyen elrejthető. Olyan vékony, hogy akár a falra is felakasztható - hatékonyan illeszkedik bármilyen, még a legigényesebb enteriőrbe is.

      A teljes kezelőpanel a mélynyomó alján található. Itt van minden, amire szükségünk van a kényelmes és hatékony működtetéshez: hálózati kapcsoló, fáziskapcsoló, potenciométer a mélynyomó frekvencia leválasztásának beállításához, hangerőszabályzó és egy gomb a hangsávval való kommunikáció szinkronizálásához.

      Annak érdekében, hogy a basszus tiszta és rugalmas legyen, a FOCALA mérnökei úgy döntöttek, hogy egy nagyon hatékony impulzusáramkört használnak, egy 150 W-os D-osztályú BASH erősítővel együtt.

      Ennek a megoldásnak köszönhetően a mélyhangok pontosak, részletesek és erőteljesek. Nem egy olyan készülékkel van dolgunk, mint az olcsó piaci megoldások esetében, amely "elbűvölően" hatalmas mennyiségben árasztja el a basszust anélkül, hogy a hang tisztaságát figyelembe venné.

      A FOCAL egy 35 éves tapasztalattal rendelkező vállalat, ezért termékeiket mindig nagy figyelmet fordítanak a hangminőségre.

      A SUB AIR egy olyan mélysugárzó példája, amelynek hangja erőteljes, rugalmas és tartalmas, és jelentős potenciállal rendelkezik, mivel tökéletes mind az akciófilmekhez (ahol a helyes és gyors mélyfrekvenciás válasz elengedhetetlen), mind a zenei repertoárban, ahol melegséget és mélységet ad a hallgatott felvételeknek.

      Műszaki adatok:

      • Vezeték nélküli aktív mélynyomó erősítővel Bass reflex típus
      • 21 cm-es mélysugárzó Polyflex típus
      • Frekvenciaválasz 40-200 Hz
      • Erősítő 150W max
      • Aktív szűrő 50-200 Hz között 24dB/oct
      • Vezeték nélküli kapcsolat
      • Tartalmazza a szerelési tartozékokat

      FOCAL
      SUBAIR BK

      Data sheet

      Garancia
      24 hónap

      Specific References

      ean13
      3544057690335
      Mutass többet