Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

   Aktív mélysugárzó - subwoofer SUB-10

   WILSON

   109 990,00 Ft
   Adóval együtt

   Különböző formában elérhető

   Szín
   Mennyiség

   Legutóbb ezt a terméket helyezték kosárba: 2020-11-22


    

   Akár 5 év garancia ingyen!

    

   Ingyenes kiszállítás!

    

   elállási jog

   Tökéletes választás házimozi rendszerekhez

   A Wilson SUB-10 mélysugárzó lenyűgöző mélyhangjaival egyedülálló élményt nyújt kedvenc zenéi hallgatása közben és így tökéletesen kiegészíti otthoni szórakoztató rendszerét. Hangrendszerekhez és házimozi rendszerekhez egyaránt csatlakoztatható, csak rajtunk múlik, hogy mire szeretnénk felhasználni a SUB-10 mélysugárzót, amelyet a Wilson legjobb hangmérnökei terveztek az igényes szórakozást kedvelőknek. A Wilson SUB-10-et a basszus hangok szerelmesei fogják csak igazán kedvelni, köszönhetően annak, hogy rendkívül erőteljes és kirobbanó mélyhangokat képes prezentálni, amely teljesen kitölti az egész helyiséget.


   A Wilson SUB-10 mélysugárzó egy megbízható választás azok számára, akik erőteljes és tiszta mélyhangokra vágynak. Ezt a rendkívüli alapossággal megtervezett mélysugárzót a legapróbb részleteknek is nagy figyelmet fordítva készítik a Wilson csúcstechnológiás üzemeiben. A kiváló minőségű, tartós anyagok és alkatrészek használatának köszönhetően hosszú távú megoldást jelent a házimozi és HiFi rendszerüket tovább fejleszteni kívánó hallgatók részére. A Wilson SUB-10 mélysugárzó természetesen minden fontos jelenleg érvényben lévő szabványnak és technológiai követelménynek kiválóan megfelel.


   Aktív mélysugárzó

   A Wilson SUB-10 egy aktív rendszerű mélysugárzó, Bassz-reflex típusú kialakításának köszönhetően pedig kellően erőteljes mélyhangokat képes megszólaltatni, miközben hangja rendkívül természetes marad és nem kell aggódnia olyan torzítások miatt sem, amelyek negatívan befolyásolhatnák a zenehallgatás vagy mozizás élményét.


   Ha a Wilson SUB-10-et házimozi rendszerünk kiegészítőjeként használjuk, akkor egészen biztosak lehetünk abban, hogy a hangok rendkívüli dinamikával rendelkeznek majd, és a kirobbanó erőt kívánó hangeffektusok még a legigényesebb hallgatókat is örömmel fogják eltölteni. A Wilson SUB-10 aktív mélysugárzó nemcsak tartós és kellemes hangú, hanem külleme is nagyon figyelemfelkeltő. A modern, dizájnos kialakítás tökéletesen illeszkedik a napjainkban népszerű belső terek kialakításához, így biztosan nem kell azt rejtegetnie, sőt még akár a szoba egyik dekorációs elemévé is válhat.


   Aktív mélysugárzó

   • A legfontosabb jellemzők:
   • Típus: Aktív, bassz-reflex rendszerű mélysugárzó
   • Hangszóró: 1 x 10” (250mm) átmérőjű
   • Bemenetek: RCA (sztereó)
   • Tápegység: 230V/50Hz AC
   • Fáziskapcsoló: 0-180°
   • Hangerő szabályozási lehetőség: Igen, szabályozható
   • Frekvenciatartomány: 25-150Hz
   • Keresztváltási frekvencia: állítható
   • Kimeneti teljesítmény: 150W (RMS)

   WILSON
   RAPTORSUB10WHITE

   320 mm
   320 mm
   330 mm

   12 kg

   Adatlap

   Garancia
   24 hónap
   Garancia Meghosszabbítása
   60 hónap

   Megadott referenciák

   ean13
   5903402873942

   Új termék

   A többi vásalró megrendelte a következőket is:

   10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: