Aktív mélysugárzó- subwoofer SUB K-14 F
      Aktív mélysugárzó- subwoofer SUB K-14 F
      Aktív mélysugárzó- subwoofer SUB K-14 F
      Aktív mélysugárzó- subwoofer SUB K-14 F
      Aktív mélysugárzó- subwoofer SUB K-14 F

      Aktív mélysugárzó- subwoofer SUB K-14 F

      599 990,00 Ft
      Adóval együtt
      A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.
      Szín :
      Mennyiség

      Elérhető

      A DALI SUB K-14 F egy erőteljes hangzással rendelkező aktív mélynyomó. Magas funkcionalitásával, bármilyen vevőegységhez való csatlakoztathatóságával (LFE, line bemenetek), nagy teljesítményű erősítőjével (450 W) és merev 14 hüvelykes kúpjával ez a mélysugárzó univerzális megoldást nyújt minden felhasználó számára.

      Fontos információ: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

      • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
      • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
      • 45 napos ellállási lehetőség45 napos ellállási lehetőség

      A Dali egy dán gyártó, amely nagy megbecsülésnek örvend az audio piacon. A minimalista és kifinomult életstílus-megoldásokra specializálódott, miközben a legmagasabb hangminőséget és a kiváló hangminőségre való maximális odafigyelést tartja fenn.

      A Dali Sub K-14F mélynyomó egy olyan készülék, amely ismét megmutatja, hogy a Dali mennyire törődik a kiváló hangzással. A hatalmas (akár 14 '') mélysugárzóba épített alumíniumkúpnak köszönhetően a mélysugárzó tökéletesen kezeli a tranzienseket - a basszus mindig pontos és kompakt, az apró részletek is kristálytiszták, a torzítás pedig minimálisra csökken (ami az egyik legfontosabb szempont a mélysugárzók tervezésénél).

      Annak érdekében, hogy megőrizzék azt a lendületet, amelyet a mély hangok hordoznak, a Dali mérnökei egy nagyon hatékony áramkört használtak egy 450 W RMS erősítővel együtt. Ez biztosítja, hogy az alacsony frekvenciák pontosan reprodukálódjanak. Nem olyan készülékkel van dolgunk, mint az olcsó piaci megoldások esetében, amely "lenyűgözően" hatalmas mennyiségben árasztja el a basszust, a hang tisztaságának figyelembevétele nélkül.

      A Dali egy sokéves tapasztalattal rendelkező vállalat, ezért mindig nagy figyelmet fordítanak a hangminőségre. A K-14F mélysugárzó ennek egy olyan példája, amelynek hangja erős, rugalmas és határozott, és jelentős potenciállal rendelkezik, mivel jól működik mind az akciófilmekben (ahol a helyes és gyors mélyfrekvenciás válasz elengedhetetlen), mind a zenei repertoárban, ahol a megfelelő basszus ad melegséget és mélységet a lejátszott felvételeknek.

      Annak érdekében, hogy egy ekkora mélysugárzó elhelyezhető legyen, és a ház mérete viszonylag kicsi maradjon (a hasonló modellekhez képest), a Dali mérnökei egy speciális kialakítást alkalmaztak, amely lehetővé teszi, hogy a hangszóró szinte a ház széléig érjen. Azért, hogy kiküszöböljék az interferenciát és a torzítást, amely a mélysugárzó talajrezonanciájánál jelentkezik, a tervezők úgy döntöttek, hogy a mélysugárzót egy alumínium állványra helyezik, és a basszusnyílást lefelé irányítják. A hangszóró 5 cm-rel a talajszint fölé emelésével az alacsony frekvenciák nem rezonálnak az egész házban, és hatékonyan elszigetelik a hangszórót, ami torzításmentességet eredményez.

      Maga a hangszóróház is stílusosan minimalista. A hangszóró előlapját fényes lakk borítja, amelyen a nagy fekete kúp kiemelkedik. A ház egyéb részei mattak. Két színváltozat közül lehet választani - a klasszikus fekete fényes lakkal, valamint a szolid, de elegáns fehér, a Dali Sub K-14F stílusos és modern megjelenést kölcsönöz bármely helyiségben.

      A kezelőpanelen mindent megtalál, ami a kényelmes és hatékony működéshez szükséges. A hátlapon található: egy bekapcsoló, egy fáziskapcsoló, egy potenciométer a mélysugárzó frekvenciavágásának beállítására (40-120Hz), egy hangerőszabályzó, egy hálózati aljzat, LFE bemenetek és egy sztereó line-in bemenet.

      Műszaki adatok:

      frekvenciaválasz (+/- 3 dB): 29 Hz - 160 kHz

      maximális hangnyomás: 115 dB

      keresztváltásisi frekvencia: 40 - 120 Hz 

      bemeneti impedancia: 10 Ω

      mélysugárzó: 1x 14"-os hosszú löketű

      bemenetek: RCA (sztereó), LFE (mono)

      Maximális kimeneti teljesítmény: 500 W RMS

      IEC folyamatos teljesítmény: 450 W RMS

      maximális energiafogyasztás: 650 W, mélynyomó elérhető rács nélkül

      DALI
      SUBK-14FBLACK

      Data sheet

      Garancia
      24 hónap
      Garancia Meghosszabbítása
      60 hónap

      Specific References

      ean13
      5703120107776
      Mutass többet