Aktív mélysugárzó - subwoofer SUB P-10 DSS
      Aktív mélysugárzó - subwoofer SUB P-10 DSS

      Aktív mélysugárzó - subwoofer SUB P-10 DSS

      1 319 990,00 Ft
      Adóval együtt
      A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.
      Szín :
      Mennyiség

      Utolsó tételek a raktáron

      Ha úgy érzi, hogy a hangrendszeréből hiányzik az erő, a feszesség és a lendület, akkor a megoldás a Dali Sub P-10DSS. Egyedülálló felépítésének köszönhetően, amely egy rendkívül nagy teljesítményű erősítőből (akár 300 W), egy merev 10'' membránból, két passzív, alacsony frekvenciákat vezető membránból és távirányítóból áll. Ezzel az aktív mélynyomóval újra beleszerethet az akciófilmekbe, és korábban nem hallott részleteket hallhat a zenében.

      Fontos információ: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

      • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
      • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
      • 14 napos ellállási lehetőség14 napos ellállási lehetőség

      A Dali Sub P-10DSS ideális megoldás azok számára, akiknek fontos a precizitás és a legmagasabb hangminőség. A Dali egy olyan gyártó, amely már többször kínált innovatív megoldásokat a mélysugárzókhoz.

      Ezúttal a mélynyomó kialakítása szokatlan, mert lenyűgöző és erőteljes mélyhangzást kínál, miközben kompakt méretét (a generált hang teljesítményéhez képest) és kis méretű átalakítóját megtartja.

      Úgy tűnik, hogy a nagy teljesítmény, a kiváló precizitás és a kis méret kombinációja lehetetlen egy mélynyomónál, a Dali azonban ismét meglepte a zenehallgatás szerelmeseit.

      Az ilyen erőteljes basszus elérésének kulcsa egy viszonylag kis méretű 10'' meghajtó használata és a szekrénybe való irányítása, valamint két passzív membrán beépítése a szerkezetbe.

      Maga a meghajtó nagyon pontos és precíz, köszönhetően a nagy ferritmágnesnek és a négyrétegű szénszálas kúpnak. A ház két ellentétes oldalára szerelt passzív membránok egyenletesen osztják el a basszust, és a hangszóró sokkal erőteljesebben szól, mint amennyire a mérete alapján gondolnánk.

      A Dali Sub P-10DSS mélysugárzó egy nagyon hatékony áramkört használ, 300 W folyamatos teljesítményű erősítővel, amely eléri az 500 W csúcsteljesítményt. Egy ilyen nagy teljesítményű áramkör kapcsolóüzemű tápegységgel van felszerelve, amely gondoskodik az erősítő stabilitásának fenntartásáról, miközben biztosítja az alacsony energiafogyasztást.

      A Dali Sub M-10D nemcsak azzal az erővel lep meg, amellyel a mély hangok kijönnek belőle, hanem magas hangkultúrát is elér, így a filmekben a hangeffektusok erősek, dinamikusak, de ugyanakkor tiszták is. Nem "eláraszt" minket a mindent elnyomó, hatalmas mennyiségű basszussal, hanem még hatásosabbá teszi a robbanásokat.

      Azok számára, akik szeretik a mozit, de egyben a zene szerelmesei is, ez a dán gyártó tökéletes megoldást talált ki. A készülékhez mellékelt távirányítónak köszönhetően pillanatok alatt beállíthatjuk a mélynyomó hangszínét és korrekcióját a forrástól függően. A távirányító nemcsak az olyan paraméterek pontos beállítását teszi lehetővé, mint a hangerő, a vágási frekvencia és a fázisszabályozás, hanem lehetőséget ad a működési mód kiválasztására is.

      A CINEMA üzemmód kiemeli a készülék erejét, az ütésekre való azonnali reagálást és a nagy dinamikát - így ideális az akciófilmekhez. A HIFI üzemmód a zenére van kihegyezve - feladata a basszusok tompítása és kedvenc felvételeinek lineárisabbá és semlegesebbé tétele, hogy azok úgy hangozzanak, ahogy azt az előadó megálmodta.

      A mélysugárzó működése közben fellépő interferenciák és rezonanciák csökkentése érdekében a Dali mérnökei úgy döntöttek, hogy a mélysugárzót egy alumínium állványra helyezik. A hangszóró 5 cm-rel a talajszint fölé emelésével az alacsony frekvenciák nem rezonálnak az egész házban, és hatékonyan elszigetelik a hangszórót, így nem keletkezik torzítás.

      • - Frekvenciatartomány + / - 3 dB [Hz]: 25-200
      • - Maximum SPL [dB]: 120
      • - Keresztváltási frekvencia: 40-100
      • - Doboz típusa: zárt
      • - Bemenet: monó, sztereó
      • - Kimenet: Sztereó
      • - Funkciók: keresztváltási frekvencia, fokozatmentesen állítható fázis, stand-by (auto power) on / off, hangerő
      • - Ajánlott elhelyezés: padló
      • - Hangsugárzó típusa: Mélysugárzó
      • - Választható színek: lakk fekete

      DALI
      SUBP-10DSS WHITE HGL

      Data sheet

      Garancia
      24 hónap
      Garancia Meghosszabbítása
      60 hónap

      Specific References

      ean13
      5703120106670
      Új
      Mutass többet