Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

   Sztereó integrált erősítő PMA-150H

   DENON

   449 990,00 Ft
   Adóval együtt

   Kérhető

   Szín
   Mennyiség

   Figyelem: A keresett termék jelenleg nincs készleten. Kollégáink értesítik a beérkezés dátumáról.

    

   Akár 5 év garancia ingyen!

    

   Ingyenes kiszállítás!

    

   elállási jog

   • - A Denon már régóta híres világszínvonalú audio komponenseiről, és a PMA-150H integrált hálózati erősítő folytatja a minőségi audio reprodukálás hagyományát. Úgy tervezték, hogy az audio szerelmeseinek át kell lépniük a tradicionális és a modern dizájnú audiokomponensek között anélkül, hogy kompromisszumok merülnének fel a hangminőség, a könnyű használat és a csatlakoztathatóság szempontjából. A Denon Design sorozatból született PMA-150H szintén gyönyörű elektronika, 5 mm-es alumínium felső és alsó panelekkel, amelyek minimalizálják a rezgést és támogatják a hűtést, a jól látható OLED kijelző és a gyémánttal vágott hangerő gyűrű mind kiemelik a Denon minőségét és részleteit.
   • - A Denon hangmérnökök a PMA-150H esetében gondosan kiválogatták emellett egyedileg megterveztek minden elektronikai alkatrészt, hogy finomhangolják az audio teljesítményt és megfeleljenek a legmagasabb minőségi előírásoknak. Az erősítő robusztus teljesítményt nyújt, és egyszerűen támogatja mind a 4, mind a 8 ohmos padlón álló hangfalakat. Ezenkívül egy speciális fejhallgató-erősítő áramkörrel van ellátva, amely nagysebességű, rendkívül alacsony torzítású széles sávú erősítőt tartalmaz, egy teljesen diszkrét végső kimeneti fokozattal párosítva. A fejhallgatók széles skálájának fogadására a PMA-150H állítható fejhallgató-impedancia-vezérlést tartalmaz, három beállítással az alacsony, közepes és nagy impedanciájú modellekhez. A fejhallgató-csatlakozó 6,3 mm-es csatlakozóval rendelkezik, amely kompatibilis a prémium otthoni és professzionális stúdió-fejhallgatókkal.
   • - 70 W / csatorna teljesítmény (4ohm, 1kHz, THD: 0,1%): a maximális teljesítmény elérése érdekében és a kedvenc hangsugárzói meghajtásához
   • - Teljes digitális jelfeldolgozó erősítő: négy beépített erősítővel, amelyek a következő generációs Direct Digital Feedback Amplification (DDFA) eszközt használják, hogy tiszta, erős hangot közvetítsenek, belső vagy külső analóg zajtól mentesen.
   • - Fejlett AL32 Processing Plus: támogatja a tökéletes audiofil-reprodukciót, hogy ön pontosan úgy élvezhesse a zenét, ahogyan azt a hangmérnökök tervezték.
   • - Rengeteg digitális és analóg forrás: Beépített FM/DAB+ tuner, két RCA bemenet, 3 digitális bemenet, elülső USB-A port
   • - USB-DAC a megnövelt hangminőség érdekében. Élvezze a PCM 384 kHz / 32 bites és a DSD fájlok natív lejátszását (DSD 2,8 / 5,6 / 11,2MHz) csatlakoztatott számítógépről USB-B-n keresztül.
   • - Beépített HEOS vezeték nélküli zene streaming: szinte korlátlan zene lejátszás a kedvenc streaming szolgáltatásai közül, például a Spotify (Prémium és Ingyenes), Amazon Music, Deezer, Tidal stb, a HEOS beépített alkalmazás segítségével.
   • - Bluetooth és AirPlay 2 támogatás: zenék könnyedén továbbíthatók a támogató okostelefonról a PMA-150H készülékre
   • - Zökkenőmentes TV-integráció: a PMA-150H lehetővé teszi az integrált erősítő vezérlését a TV-távirányítóval
   • - Kiváló minőségű fejhallgató-erősítő: élvezze a zenehallgatást nagy hanghűséggel
   • - Tökéletesen illeszkedő Design sorozatú CD-lejátszó: csatlakoztassa a külön megvásárolható DCD-100-at a teljes sztereó rendszer kiépítéséhez
   DENON
   PMA150HSPE2
   4951035070840

   280 mm
   104 mm
   337 mm

   6 kg

   Adatlap

   Garancia
   24 hónap
   Garancia Meghosszabbítása
   36 hónap
   WiFi
   Igen
   Bluetooth
   Igen
   AirPlay 2
   Tak
   Optikai bemenetek
   1-2
   Koaxiális bemenetek
   1-2
   DAB+ digitális rádió
   Igen
   Multiroom rendszer
   Igen
   USB-csatlakozó
   Igen
   Analóg bemenetek száma
   2
   Kimenő teljesítmény (RMS 4Ω)
   70 W
   Subwoofer kimenet
   Igen
   AM/FM Rádió
   Igen

   Megadott referenciák

   ean13
   4951035070840

   Új termék
   Mutass többet

   10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: