Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.
 • Csomag

Sztereó rendszer: MODEL 40n + RESERVE R200

1 319 980,00 Ft
1 190 000,00 Ft129 980,00 Ft megtakarítás
Adóval együtt

Ártörténet

Az előző 30 nap legalacsonyabb ára

Válasszon színt a szettben

Integrált sztereó erősítő MODEL 40n

Szín
 • Fekete
 • Silver-Gold

Polcra helyezhető hangsugárzó RESERVE R200

Szín
 • Fekete
 • Walnut

Figyelem: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

 

Akár 5 év garancia ingyen!

 

Akár ingyenes kiszállítás!

 

45 napos ellállási lehetőség


Integrált sztereó erősítő MODEL 40n Integrált sztereó erősítő MODEL 40n Integrált sztereó erősítő MODEL 40n

Szín

Komponensek

A Marantz MODELL 40n csodálatos, részletgazdag hangzást biztosít a hallgatóknak, amely túlszárnyalja a hallgatók elképzeléseit. Ez az elképesztő teljesítmény most egyetlen egységben érhető el, amelyhez csatlakoztathatja az Ön által választott hangszórókat.


Digitális szív és analóg lélek: a MODEL 40n nagy felbontású hangzást biztosít kedvenc digitális zeneszámai (Amazon Music HD, Tidal) és saját zenei könyvtári fájljai számára az AirPlay 2, Bluetooth és HEOS® segítségével. TV-hangzás HDMI ARC-n keresztül. Élvezze az egészet a Marantz egyedülálló analóg erősítésén keresztül, részletgazdag és lenyűgöző hangzással.

A Model 40n olyan Hyper Dynamic erősítő modulokat tartalmaz, amelyek gyorsaság és reakcióképesség tekintetében felülmúlják a más termékekben használt, kereskedelmi forgalomban kapható chipeket A 40n ezt az egyedülálló Marantz innovációt használja, hogy megőrizze az Ön által szeretett zene részleteit, árnyalatait és lényegét.

Multiroom streaming

A MODELL 40n egy vagy több szoba zenei központjaként is használható. A beépített HEOS® technológia lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kedvenc zenéjüket vezeték nélkül élvezhessék bármelyik szobában. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ugyanazt a zenét hallgassák az egész lakásban, például partikon, vagy minden egyes csatlakoztatott szobában más-más dalt játszanak le a HEOS hangszórókon keresztül. Ez az intelligens funkció nemcsak a streaming szolgáltatásokkal, hanem bármelyik MODELL 40n bemenettel (beleértve a phono-t is) működik.

WIFI és BLUETOOTH

A fejlett Wi-Fi technológia lehetővé teszi a Wi-Fi és Bluetooth adatátvitelt interferencia nélkül, még a sűrűn lakott városközpontokban is. Az intuitív kezelés érdekében a MODELL 40n távirányítóval van ellátva, és kényelmesen vezérelhető a Siri és Alexa hangutasításokkal is. A szolgáltatás elérhetősége országonként eltérő lehet.

A MODEL 40n analóg és digitális bemenetek teljes sorát kínálja, hogy bármilyen forrást támogasson, beleértve egy Marantz Musical Phono EQ szekciót - egy fonó előerősítőt MM kazettákhoz vinyl lejátszáshoz. A kategóriájában szokatlan módon a MODELL 40n rendelkezik HDMI ARC (Audio Return Channel) bemenettel a TV-ről történő hanglejátszáshoz.

A filmekhez és streaming szolgáltatásokhoz való hozzáférést kínáló tévékészülékek a MODEL 40n készülékkel kombinálva elképesztően jól hangzanak. A crossover-szabályozással ellátott, dedikált mélysugárzó-kimenet lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a basszust a hallgatószoba jellemzőitől függően optimalizálják. A rajongók mindezeket a lehetőségeket a Marantz egyedülálló analóg erősítőjének köszönhetően élvezhetik, amely tágas, dinamikus hangzást biztosít páratlan részletességgel és tisztasággal.

KIVÁLÓ DESIGN

A 40n a Marantz történelmi készülékek hosszú sorát követi, amelyeket kiváló kialakítás jellemez. Minden szempontot átgondoltak, a prémium anyagoktól kezdve a szimmetrián, a klasszikus világító kijelzőn át egészen a hangerőszabályzó zökkenőmentes működéséig. Hifijének nem kell úgy kinéznie, mint egy laboratóriumi berendezésnek A Marantz MODELL 40 n csak azért könyörög, hogy hallgasság, csodálják és megérintsék.

AZ ERŐSÍTŐK MINŐSÉGÉNEK ÚJ SZINTJE

Az újonnan kifejlesztett A/B osztályú erősítő szekció csatornánként 70 wattal (8Ω) meghaladja a korábbi, hasonló teljesítményű modellek teljesítményét. A nagyobb teljesítménytranszformátor, a csatornánként négy kimeneti tranzisztor, a nehéz réz tekercsek és a nagyon rövid jelútvonalak csökkentik a belső impedanciát és biztosítják a nagy teljesítményhatékonyságot, így a MODELL 40n nagyon dinamikus és tökéletes még a nehezen meghajtott hangszórókhoz is.

Miért a MODEL 40n?

Tartósságra tervezték, a teljesítményt növelő építési minőséggel és jövőálló technológiákkal, amelyek lehetővé teszik, hogy könyvtára és streaming lehetőségei folyamatosan fejlődjenek. A MODEL 40 n a hangszórókon kívül mindent tartalmaz, így egy olyan nagy teljesítményű luxus szettet alkot, amely az audiofilok és a zene szerelmesei számára egyaránt kielégítő.

Miért a Marantz?

A vállalatot 1953-ban alapították a zene iránti szenvedélyből, hogy a legzenésebb hangzást biztosítsa a világ legszenvedélyesebb hallgatóinak. A Marantz évtizedek óta ezt a célt követi, és ennek eredményeképpen világhírű, ikonikus audio termékeket fejlesztett ki. A részletekre és a muzikalitásra való szenvedélyes odafigyelés, amelyet a Marantz Sound Masters türelmes hangolási folyamata testesít meg, soha nem mulasztja el, hogy bármilyen zenei stílus, bármilyen forrásból származó zene tisztaságát, melegségét és érzelmeit kibontakoztassa.

Adatlap

Garancia
36 hónap
WiFi
Igen
Bluetooth
Igen
AirPlay
igen - Airplay 2
Internetes rádió
Igen
Multiroom rendszer
Igen

A Reserve széria jellemzője a visszafogott elegancia, minimalista dizájn és univerzális vonzerő. A Polk zászlóshajó hangsugárzók hangszóróit örökölve az R200 kivételes hangzást produkál, amely vetekszik a kétszeres áron kapható konkurens hangsugárzókkal.

Több mint 40 évnyi innováció, tervezés és prototípusgyártás eredményeként született meg a Polk zászlóshajó Legend sorozatánál is alkalmazott új, 1"-os, nagy felbontású Pinnacle gyűrűs magas hangsugárzó. A Polk Audio által kifejlesztett hangszóró ultra-tiszta, éles magas hangokat biztosít nem kívánt színeződések és torzítások nélkül. A Pinnacle magassugárzó finomra hangolt hullámvezetővel rendelkezik, amely drámaian javítja a magas frekvenciájú energia terjedését, biztosítva a széles "édes pontot", míg a kritikusan csillapított hátsó kamra segít legyőzni a nem kívánt rezonanciákat.

A Polk a Turbine membránt kifejezetten a zászlóshajó termékeihez fejlesztette ki, hogy biztosítsa a középtartomány természetes reprodukcióját, amelyre az emberi fül különösen érzékeny. A Turbine kónusz egyesíti a Polk saját fejlesztésű habmagját és a formázott Turbine geometriát, amely drámaian megnöveli a merevséget és a csillapítást, tömegnövelés nélkül. A Turbine mélysugárzóval minden részletet hallani fog és megtapasztalhatja a sima, részletes középhangokat és a könnyed basszust.

A Polk újonnan szabadalmaztatott X-Port egy Eigentone szűrőt (ETF) tartalmaz, amely torzításmentes, könnyed basszust kínál. Zárt csövű abszorberekből áll, amelyek kifejezetten a hagyományos hangszóró torzítások felfogására és kiküszöbölésére lettek hangolva. Az X-Port biztosítja, hogy a felső basszus és a középtartomány mentes legyen a port- és szekrényrezonanciáktól a sima, részletes hangzás érdekében.

A hang csak annyira jó, amennyire a forrás. A Hi-Res Audio tanúsítvánnyal a Polk Reserve R200 tiszta és részletgazdag high-end hangzást biztosít. A női énekhangok különösen simák és részletgazdagok, színezés nélkül. Ráadásul a minimum 40 kHz-es támogatás tökéletesen reprodukálja a legújabb High Resolution Audio fájlokat a továbbfejlesztett hangkiterjesztéssel.

 • Pinnacle magadssugárzó: Az új, gyűrűs sugárzóval ellátott magassugárzó kialakítása drámaian javítja a hang terjedését, miközben tiszta, éles és természetes magas hangokat biztosít.
 • A Turbine mélysugárzó: 6,5"-os Turbine membrán sima és hihetetlenül részletes középhang visszaadást biztosít
 • Polk szabadalmaztatott X-Port: Zárt csövű abszorberek, amelyek kifejezetten a hagyományos hangsugárzó torzítások felfogására és kiküszöbölésére lettek hangolva.
 • Anti-diffrakciós mágneses rácsok: Az akusztikailag inaktív rácsok letisztult, esztétikus látványt biztosítanak a hangzás feláldozása nélkül.
 • Ajánlott teljesítmény: A legjobb minőség és teljesítmény eléréséhez csatornánként 70 W vagy annál nagyobb teljesítményű erősítő ajánlott.
 • Prémium, nagyméretű, 5-utas csatlakozók: Prémium csatlakozók a bi-wiring és bi-amping lehetőségével
 • Hi-Res Audio tanúsítvány: Tiszta és részletgazdag, magas frekvencia átvitelt biztosít egészen 40 kHz-ig a mai kiváló minőségű audio- és Hi-Res Audio-formátumok (például DSD, FLAC, WAV, ALAC és MQA) számára.

Adatlap

Garancia
24 hónap
Mutass többet